Jump to content

voip παροχος που να φαινεται ο αριθμος σταθερου τηλεφωνου

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα ψαχνω εναν τροπο που να μπορω σε περιπτωση που ειναι κατειλλημενο το τηλεφωνο του σταθερου τηλεφωνου και παιρνει καποιος,

να μπορω να τον καλεσω απο voip νουμερο αλλα να φαινεται ο αριθμος του σταθερου τηλεφωνου , υπαρχει τροπος; , τυχαινει πολλες φορες να καλουνε και να μιλαει το σταθερο, θα βλεπω το νουμερο στην οθονη και θα το καλω εγω πισω απο το voip νουμερο. , υπαρχει τροπος; .

viber αμα βαλω μοναδες στο viber out , αφου ο οτε εχει την δυνατοτητα sms να λαβεις θα μπορουμε να κανουμε πιστοποιηση στο viber ;

αλλος τροπος υπαρχει με τροπος ; , πχ με εφαρμογη στο κινητο;. πχ με ιντερτελεκομ; ή με καποιον αλλον πιο οικονομικο παροχο; . που να μπορεις να βαζεις υπολοιπο πχ απο 1 ευρω και να μην ληγει ποτε; οπως εχουνε οι εναλλακτικοι παροχοι;.

τελος θα ηθελα να ρωτησω μπορω να κανω εκτροπη σε περιπτωση κατειλλεμενου σε νουμερο voip , προφανως και ναι και αμα εχεις απεριοριστα σταθερα δεν χρεωνεσαι κιολας , για γλυτωσω το 5 ευρω επιπλεον παγιο στον οτε αμα τυχον θελησω να το κανω isdn ; με 2 καναλια επικοινωνιας με το ιδιο νουμερο; .

Όλες οι σελίδες της betamax σου δινουν την επιλογή να διαλέξεις ένα νουμερο που θες να εμφανίζεται κάθε φορά που κάνεις κλήση voip (μετά απο επαλήθευση).

Η σελίδα που χρησιμοποιώ εγω ειναι το http://www.discountcalling.com και η εφαρμογή MobileVOIP.app στο iPhone.

Στην σελίδα ή στην εφαρμογή επιλέγω εγώ ποιό νουμερο θέλω να εμφανίζεται, σταθερό, κινητό κτλ πριν κάνω κλήση.

[ f i l i p p o s ]

Όλες οι σελίδες της betamax σου δινουν την επιλογή να διαλέξεις ένα νουμερο που θες να εμφανίζεται κάθε φορά που κάνεις κλήση voip (μετά απο επαλήθευση).

Η σελίδα που χρησιμοποιώ εγω ειναι το http://www.discountcalling.com και η εφαρμογή MobileVOIP.app στο iPhone.

Στην σελίδα ή στην εφαρμογή επιλέγω εγώ ποιό νουμερο θέλω να εμφανίζεται, σταθερό, κινητό κτλ πριν κάνω κλήση.

καλα φοβερες τιμες εχει , 0,013 ευρω το λεπτο προς σταθερο απο βλεπω, και 0,010 ευρω προς κινητο , απλα απιστευτες τιμες ,, σαν να καλω με 1 λεπτο το λεπτο προς ολα τα δικτυα το βλεπω.

γενικα εισαι ευχαριστημενος; σου εχει τυχει να καλεις και να σου πουνε φιλοι σου οτι δεν βγαζει το νουμερο σου; αλλα αλλο νουμερο; . ελαχιστο ποσο ποσο μπορεις να βαλεις; με καρτα γινεται; μπορω να βαλω 1 ευρω για να το δοκιμασω; .

Και οι ελληνικοί πάροχοι voip σου δίνουν δυνατότητα να πιστοποιησεις και να φαίνεται νούμερο που σου ανήκει. Ισχύει σίγουρα σε omnivoice,intertelecom,modulus.

Και οι ελληνικοί πάροχοι voip σου δίνουν δυνατότητα να πιστοποιησεις και να φαίνεται νούμερο που σου ανήκει. Ισχύει σίγουρα σε omnivoice,intertelecom,modulus.

την ιντερτελεκομ παλια την χρησιμοποιουσα με το προγραμμα που καλουσες αριθμους προσβασης που ειχες δωρεαν λεπτα απο το κινητο πχ νουμερο προσβασης vodafone cu και παταγες το τηλεφωνο και μετα #. και σου ελεγε ποσο χρονο ομιλιας ειχες αλλα πολλες φορες δεν μπορουσα να βγαλω γραμμη , και ειχε τυχει να γραφει αριθμο εξωτερικου στην αναγνωριση οταν καλουσα καποιον , κοινως ητανε οτι ναναι το συστημα της , μετα σταματησε και εχει ξανα λειτουργησει σαν εταιρεια αλλα με αλλα προγραμματα και σταματησε αυτους τους αριθμους προσβασης.

Δεν νομίζω να έκλεισε ποτε,οι αριθμοί πρόσβασης σταμάτησαν λόγω εμπλοκής με τον κανονισμό της εεττ. Τώρα δουλεύει κανονικά με voip γραμμή.

Δεν νομίζω να έκλεισε ποτε,οι αριθμοί πρόσβασης σταμάτησαν λόγω εμπλοκής με τον κανονισμό της εεττ. Τώρα δουλεύει κανονικά με voip γραμμή.

τι κανονισμος ητανε τις εεττ ; , σιγουρα δουλευει σαν κλασικο voip.

Δεν επιτρεπόταν αν θυμαμαι καλά η χρήση αριθμών από τις εταιρείες κινητής ως gateway για να παρέχονται κλήσεις προς άλλους προορισμούς. Επι της ουσίας νομίζω είχε να κάνει με τους ορους χρήσης των αριθμών της κινητής,η wind ηταν αυτή που είχε κινήσει διαδικασίες και η εεττ την δικαίωσε.

καλα φοβερες τιμες εχει , 0,013 ευρω το λεπτο προς σταθερο απο βλεπω, και 0,010 ευρω προς κινητο , απλα απιστευτες τιμες ,, σαν να καλω με 1 λεπτο το λεπτο προς ολα τα δικτυα το βλεπω.

γενικα εισαι ευχαριστημενος; σου εχει τυχει να καλεις και να σου πουνε φιλοι σου οτι δεν βγαζει το νουμερο σου; αλλα αλλο νουμερο; . ελαχιστο ποσο ποσο μπορεις να βαλεις; με καρτα γινεται; μπορω να βαλω 1 ευρω για να το δοκιμασω; .

Η απόδοση της κλήσης εξαρτάται απο το ιντερνετ που έχεις.

Πλεον με το LTE της Q είναι σαν να μιλάω απο συμβατική γραμμή τηλεφώνου, κανείς δεν καταλαβαίνει διαφορά, ενώ απο το adsl του σπιτιού δεν το συζητάω καν, είναι άψογο.

Στην αναγνώριση κλήσης εμφανίζεται το νούμερο που του έχω δηλώσει να εμφανίζεται. Οι μόνες περιπτώσεις που εμφανιζει νούμερο εξωτερικού είναι οταν καλώ με "απόκρυψη" αλλα ακόμα και τότε καμια φορά απλά δεν εμφανιζει νουμερο.

Οι τιμές ειναι πολυ χαμηλές κ έχω κάνει τρομερή οικονομία στις κλήσεις του κινητού.

[ f i l i p p o s ]

Η απόδοση της κλήσης εξαρτάται απο το ιντερνετ που έχεις.

Πλεον με το LTE της Q είναι σαν να μιλάω απο συμβατική γραμμή τηλεφώνου, κανείς δεν καταλαβαίνει διαφορά, ενώ απο το adsl του σπιτιού δεν το συζητάω καν, είναι άψογο.

Στην αναγνώριση κλήσης εμφανίζεται το νούμερο που του έχω δηλώσει να εμφανίζεται. Οι μόνες περιπτώσεις που εμφανιζει νούμερο εξωτερικού είναι οταν καλώ με "απόκρυψη" αλλα ακόμα και τότε καμια φορά απλά δεν εμφανιζει νουμερο.

Οι τιμές ειναι πολυ χαμηλές κ έχω κάνει τρομερή οικονομία στις κλήσεις του κινητού.

χαιρομαι , το υπολοιπο δεν ληγει ποτε; οπως γινεται και στην ιντερτελεκομ; .

υπαρχει ελαχιστο υπολοιπο που μπορεις να βαλεις;

και πως γεμιζεις το υπολοιπο σου; μεσω καρτας χρεωστικης μπορω;

τελος θα ηθελα να ρωτησω η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο με ελαχιστο χρονο χρεωσης το δευτερολεπτο ή το λεπτο; .

Παιδιά βοηθήστε λίγο, γιατί έχω μπερδευτεί με τα κόμματα που έχουν τα rates του σαιτ. Είδα χρεώνει Ελλάδα - Γερμανία, σε σταθερό, 0.005 λεπτά το λεπτό. Το αντίστοιχο στο Viber out είναι 2.1 λεπτά το λεπτό, δηλαδή 0,21 λεπτά το λεπτό? Καλά τα λέω??

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

χαιρομαι , το υπολοιπο δεν ληγει ποτε; οπως γινεται και στην ιντερτελεκομ; .

υπαρχει ελαχιστο υπολοιπο που μπορεις να βαλεις;

και πως γεμιζεις το υπολοιπο σου; μεσω καρτας χρεωστικης μπορω;

τελος θα ηθελα να ρωτησω η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο με ελαχιστο χρονο χρεωσης το δευτερολεπτο ή το λεπτο; .

Έχει επιλογές για το ποσο που θα ανεβάσεις.

http://imgur.com/gNgu6Ff

Μέσω κάρτας ή paypal γίνεται και το ποσό μένει στον λογαριασμό για όσο θες. Δεν είναι σαν τα κινητά που έχει ημερομηνία λήξης.

[ f i l i p p o s ]

Προσωπικά την έχω καταβρεί με το whatscall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmcm.whatscalllite που ειναι εντελώς δωρεάν αφού κερδίζεις credits παρακολουθώντας για κάποια ώρα (εντός της εφαρμογής) google ads διαφημίσεις ή video ads ή παίζοντας με κάτι σαν τροχό της τύχης..Επίσημα (υπάρχουν στο yt διάφορα βίντεο με κόλπα που δίνουν περισσότερα credits αλλά 3-4 που δοκίμασα δεν έπαιξαν) παίρνεις περίπου 6000credits την ημέρα που αντιστοιχούν σε περίπου 6' προς κινητά Ελλάδας την ημέρα ή 24΄ λεπτά προς σταθερά Ελλάδας.Οπότε πρακτικά μπορεις να έχεις "παίζοντας" περίπου 42' την εβδομάδα προς κινητά ή 160 προς κινητά

Βέβαια είναι η εφαρμογή της cheetah mobile που για κάποιους μπορει να θεωρηθεί ως χειρότερη και απο την nsa αλλά προσωπικά δεν έχω δει κάτι περίεργο στο κινητό μου (δεν έχω φορτώσει την άλλη σαβούρα τύπου launchers κτλ που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία) δεν έχω λόγο να ανησυχώ

Αν και ειμαστε offtopic εδω,ειδα ακριβώς το ιδιο πριν μια εβδομαδα οτι εβγαλε η intertelecom (woopy),νομίζω πάντως οτι είναι ασύμφορο απο ενα σημείο και μετά απλά κουράζεσαι...

• 4 weeks later...

Με μια αναζήτησή στο play store βρίσκεις πολλές εταιρείες με πολύ καλές τιμές. Ξεκινάμε με Lebara talk που δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας στην αρχή για δωρεάν κλήσεις κ τεστ της υπηρεσίας, υπάρχουν κ κάρτες ανανέωσης στα περίπτερα. Έπειτα έχουμε την LycaChat με παρόμοιο πρότζεκτ και πακέτο με 9,99 ευρώ για 1500 λεπτά σε σταθερά κ κινητά σε 32 χώρες. Επιπλέον μέσω της σελίδας της στο FB μέχρι τις 30/6 δίνει κ 5€ δώρο. Τέλος συνιστώ κ την Rebtel που δίνει δοκιμαστικά 7 ημέρες απεριόριστα σταθερά κ κινητά στην Ελλάδα κ στην συνέχεια κοστολογεί το πακέτο 5€+ΦΠΑ=6,20€. Αυτές είναι κάποιες από τις δοκιμασμένες καλές λύσεις με εμφάνιση του αριθμού σου με την διαδικασία ενεργοποίησης να μην ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα. Τέλος καλό θα ήταν τα πακέτα να τα ενεργοποιείται μέσω των site λόγω επιπλέον χρεώσεων στο Play και στο Αpp store.

ΥΓ. Οποίος θέλει ας στείλει pm για κωδικό σύστασης στο Lebara