Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

ok re karfwmenos alla dn thelw na plirono gia na paizw gia auto psaxno free server pios einai o kaliteros mpika ston r-global alla anevenoun poli arga ta lvl alla kata ta alla mia xara einai oute lag oute tpt

xmm exi lagg pantos ! alla emena moy aresi poy anebeni x4 ..kalitera -katalabenis oti pezis oxi mono pvp-eimoyna se 1 ispaniko kai eitane x5000!!ante geia se 1 wra lv78 e kala tora :D to site gia ton ispaniko ton exo home alla ean psaxis pio pisw ta paidia ton exoyne kani post sygoyra ..;)

Τα μεγαλα μετωπα που πεθαινουν και τα μεγαλα ματια που ομορφα κλεινουν...!"...και θα πεθανω μια βραδια σαν ολες τις βραδιες ,χωρις να σχισω τη θολη γραμμη των οριζοντων..."

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδες τσεκαρετε λιγο αυτο!!!! http://80.237.173.50/

Για οσους ξερουν, ο σερβερ αυτος ειναι η αναγεννηση του παλιου καλου μας ultimate. Ανοιξε προχθες στις δεκα το βραδυ! No bugs. Ειχε beta για ενα μηνα και κατι παραπανω! Ειναι full c4.

xp x6

sp x9

dp x8

Παιδες τσεκαρετε λιγο αυτο!!!! http://80.237.173.50/

Για οσους ξερουν, ο σερβερ αυτος ειναι η αναγεννηση του παλιου καλου μας ultimate. Ανοιξε προχθες στις δεκα το βραδυ! No bugs. Ειχε beta για ενα μηνα και κατι παραπανω! Ειναι full c4.

xp x6

sp x9

dp x8

l2j αστο να παει στην ευχη του θεου....

l2j αστο να παει στην ευχη του θεου....

Ολοι εχουν "κατι" με τη Java?? Θελει καλο μηχανημα, ναι. Οσο καλο και να ειναι το μηχανημα θα γονατισει στους 600 παιχτες :(

Ειναι ευαισθητη σε exploits και hacking.

Αλλα...

Αλλα αν ξερεις απο mysql και java ολα λυνονται.

Ολα φταιχνονται πιο ευκολα, τα skill μπορουν να μοιασουν στο retail. Δεν χρειαζεται να περιμενεις retail αρχειο να διαρρευσει για να κανεις update και φυσικα να διορτωσεις bug(βλεπε Eurika..). Και φυσικα να κινδυνευει να κλεισει ο server απο μηνυση (βλεπε i-dragon) για χρηση αρχειων που διερευσαν παρανομα. Δεν λεω..καλη φαση να παιζεις σε ενα server με 3κ ατομα. Αλλα συνηθως αυτοι που ειναι σε retail ειναι και pvp servers...

Hail java !:p

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παιδιά, είμαι 14 ετών και παίζω εδώ και αρκετό καιρό το Lineage2 σε Internet Cafe. Έχω κατεβάσει το Lineage2 στο σπίτι μου, αλλά δεν ξέρω πως να εγκατασήσω τους Servers. Μήπως μπορεί καάποιος να με βοηθήσει??????:confused: :confused:
:ninja:

αναλόγως φίλε gnikolop

Υπάρχουν μερικοί server που πρέπει να κατεβάσεις patch πχ.bnb

και άλλοι οι οποιοι πρέπει να γράψεις την διεύθυνση τους δλδ την ip.

την ip την βάζουμε στο: windows/system32/drivers/etc-->στο αρχείο hosts το οποίο το ανοίγουμε με σημειωματάριο

αν έχεις άλλη απορία ρώτα

Επίσης, έχω και άλλη μια απορία.Μήπως ξέρετε κανέναν ελληνικό Server που να ανεβένεις σχετικά γρήγορα level?Και κάτι τελευταίο.Υπάρχει κανένα bug για να παίρνεις λεφτά??????????:confused: :confused:

1)είχα βρει 2 server ελληνικούς αλλα άγνωστους εντελώς

a)diakastis (x5000 rates)

b)johnD (x1000000 rates :D )

--------

τώρα για bug αμφιβάλλω αλλα σε κανέναν pvp the game όλο και κατι θα υπάρχει

Eπίσης θέλω να μου πείτε, πoιοί είναι οι καλύτεροι Servers για να αρχίσω εναν καινούριο χαρακτήρα. Και τέλως, να μου πείτε σε ποιούς Servers παίζετε εσείς!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :)

gnikolop αναλόγως τι θες.Αν θες να κάνεις την "φιγούρα" σου σε internet cafe :p

θα πάιξεις ή Ελληνικους ή 1-2 ξένους: Elite,Ia(ή όποιους έχουν τα internet cafe στην γειτονιά σου.

--------

Αν θες να παίξεις στο σπίτι θα σε πρότεινα να παίξεις σε ξένο με x5000:

EchoKinetics

http://echokinetics.com/

ωραίος pvp server αν και θα πρέπει να συνηθίσεις να σε pkαρουν γιατι pkaroun παντού,ακόμα και έξω απο giran...

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την απάντηση!!!:D :D Mπορείς να μου πείς ποιοί είναι οι ελληνικοί Servers??Και αν γινεται, μπορείς να μου πείς αν μπορώ να παίξω από το σπίτι μου αυτoύς τους Servers?:confused: :confused: :confused:

Bnb,Noobwars,Pvp the game,E-global,Dios

και βέβαια γίνεται να παίξεις.

ξέρω πως απο bnb και pvp the game είναι 100% οτι θα παίξεις,γιατι ξέρω τι έχουν κάνει

Εγώ το ξαναλέω ζήτω ο extreme :p Χθες προκάλεσε ο GM τους παίχτες να τα βάλουν με Antaras, Valakas, Lilith, Anakim και στο τέλος όλα τα raid fighters!! Όλε τρελό γέλιο έπεσα μόνο μια φορά που με πάτησε(στην κυριολεξία):lol: ο Antaras.

-- 1 -- 2 -- 3 -- 4 -- 5 -- 6 --

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αν γίνετε ρε παιδία, μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ τα paches αυτών των Servers? Και θέλω να μου πείς φίλε μου lefkal, πόσο x έχει ο extreme?????????????:confused: :confused:

o extreme έχει 2 servers 7x και 2 servers 32x αλλά δυστηχώς τώρα δεν μπορείς να γραφτείς γιατί φτιάχνουν το site τους για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ http://www.l2extreme.com/

:lol: Παιδιά, μπορεί κάποιος να φτιάξει δικό του Server?????:confused: :confused:

το αμαξάκι απο κάτω τι σχέση έχει?

για να φτιάξεις δικό σου server είχαν δώσει ενα tutorial παλιότερα..κοίτα μερικές σελίδες πίσω..

Ολοι εχουν "κατι" με τη Java?? Θελει καλο μηχανημα, ναι. Οσο καλο και να ειναι το μηχανημα θα γονατισει στους 600 παιχτες :(

Ειναι ευαισθητη σε exploits και hacking.

Αλλα...

Αλλα αν ξερεις απο mysql και java ολα λυνονται.

Ολα φταιχνονται πιο ευκολα, τα skill μπορουν να μοιασουν στο retail. Δεν χρειαζεται να περιμενεις retail αρχειο να διαρρευσει για να κανεις update και φυσικα να διορτωσεις bug(βλεπε Eurika..). Και φυσικα να κινδυνευει να κλεισει ο server απο μηνυση (βλεπε i-dragon) για χρηση αρχειων που διερευσαν παρανομα. Δεν λεω..καλη φαση να παιζεις σε ενα server με 3κ ατομα. Αλλα συνηθως αυτοι που ειναι σε retail ειναι και pvp servers...

Hail java !:p

θα στο πω και με λιγα λογια η java ασχετα εαν ειανι σε game η οχι εχει bugs και μαλιστα παρα πολλα σε οσους ειχα παιξει ειχα δοκιμασει ενα abuse ασχετο με το game αλλα αφορουσε την java και σε ολους επιανε με αποτελεσμα να δημιουργειται χαος..:p

Παιδιά, θέλω να ρωτήσω επίσης και κάτι άλλο. Για να περάσω το patch ενός Server, πρέπει να τελειώσει το update που κάνει απο μόνο του το Lineage2, ή να το περάσω πριν κάνει το update?????????:confused: :confused:

Παιδιά, θέλω να ρωτήσω επίσης και κάτι άλλο. Για να περάσω το patch ενός Server, πρέπει να τελειώσει το update που κάνει απο μόνο του το Lineage2, ή να το περάσω πριν κάνει το update?????????:confused: :confused:

στον extreme τουλαχιστον εγκαθιστάς το παιχνίδι περνάς το patch και μετά σου βγάζει δικό του Update... το κάνεις και παίζεις...

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου lefkal!!:D :D Αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Μπορείς να μου πείς το site όπου μπορώ να κατεβάσω το patch του extreme???????????:confused: :confused: