paulchro Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 kanw setup alla molis fortwnei mu vgazei ena provlima me to registry key opws leei.K meta zhtaei to disk1 opws leei alla to game to exw se dvd.. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 δοκίμασε να το κάνεις install απο κάποιο άλλο cd-dvd η να το κατεβάσεις... έτσι όπως το λες νομίζω οτι είναι πρόβλημα του setup η του dvd.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να φτιαξω Clan Hall?Καπου διαβασα οτι για να μεγαλωσει το hatchling χρειαζεται να εχεις και δεν ξερω πως να φτιαξω.Βοηθηστε guys:( Μολις βρηκα σε ενα site το ποτε και αν θα βγει Lineage III. According to KoreaGames.com, Lineage 3 is being worked on by NCsoft. From their newsletter: ‘Lineage 3’, expected to spearhead the boom of MMORPGs on the heels of ‘Lineage’ and ‘Lineage 2’, is now under development at the NCsoft Studio in Korea. No more details have been publicized yet except for the fact that the game will be an extension of the same episode shared by other ‘Lineage’ series games. ‘Lineage 3’ will be unveiled with much pomp and circumstance in the first half of 2007. Copy-Paste φυσικα:p 1 Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 οπα,οπα τι ειδηση ηταν αυτη.πωρε φιλε.Με ανοιξες φωτιες...Lineage 3.Ενα χτυπημα κατω απτην ζωνη μπορει να θεωρηθει για μερικους εναντιων w0w. Αντε υπομονη.Φανταστειτε πως θα ειναι.οποιος εχει δει τον χαρτη του lineage 1 και τον συγκρινει με το χαρτι του lineage2 c4 απλα ο δευτερος ειναι 5 φορες μεγαλυτερος... Clan hall απο οτι ξερω ειναι οταν περνεις siege,η αίθουσα με τον θρονο see here οσο γιατο hatchling κατι τετοιο γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Φιλε Μερακλη να σε ρωτησω και κατι αλλο.Με τον rallyman ειμαστε στο ιδιο clan.3 ατομα.Δηλωσαμε συμμετοχη για μια siege που εγινε χθες στην Dion,αλλα οταν πηγαμε εκει,δεν υπηρχαν τα ονοματα μας.Τι μπορει να εγινε?Χρειαζεται και τιποτα αλλο για να παρεις μερος σε siege?:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Εχω την IP μονο απο εναν server. Πως συνδεομαι? :confused: Καπου πρεπει να την βαλω ετσι δεν ειναι. Δοκιμασα στο host file , αλλα μηπως κανω κατι λαθος?... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 αν ξερω καλα για να συμμετασχεις σε siege πρεπει να μιλησεις σε εναν guard εξω απτο καστρο(οχι αυτον στην πορτα).Πολλα μπορουν να εχουν συμβει πχ.ο server να εκανε rollback @songless_bird αν θες να παιξεις στο c3 client βαζεις την ip στο decrypted l2.ini αν θες να παιξεις στο c4 βαζεις την ip c:/windows/system32/drivers/etc στο αρχειο hosts(το ανοιγεις με notepad) δεν πρεπει να την βαλεις ξεκαρφωτα xx.xx.xxx.xx L2authd.lineage2.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Εχει φαει κολλημα ο Cosmos?Ο Bartz κολλαει και με πεταει τελειως απο το παιχνιδι και ο Erica εχει τρελο lag!:mad: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 clan hall περνεις μεσω των auctioneer σε καθε πολη κανουν πληστιριασμο και το περνεις η clan που δινει τα περισσοτερα adenas εχει πολλα καλα αλλα βαριεμαι να τα γραψω για να πας σε siege η clan πρεπει να ειναι lvl 5 η 4 αναλογα που παιζεις και με τι ρυθμισεις εχει by default ειναι 5 το hatchling μεγαλωνει μονο με exp και επιτελους 77 lvl απλα τα σπαω πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 αν ξερω καλα για να συμμετασχεις σε siege πρεπει να μιλησεις σε εναν guard εξω απτο καστρο(οχι αυτον στην πορτα).Πολλα μπορουν να εχουν συμβει πχ.ο server να εκανε rollback @songless_bird αν θες να παιξεις στο c3 client βαζεις την ip στο decrypted l2.ini αν θες να παιξεις στο c4 βαζεις την ip c:/windows/system32/drivers/etc στο αρχειο hosts(το ανοιγεις με notepad) δεν πρεπει να την βαλεις ξεκαρφωτα xx.xx.xxx.xx L2authd.lineage2.com Yep :) Αυτο ελειπε .Thnx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ρε παιδια μπηκα σημερα(Cosmos) και μου βγαζει μονο τον Bartz απο servers και χαθηκαν οι 2 χαρακτηρες μου!!!Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ρε παιδια μπηκα σημερα(Cosmos) και μου βγαζει μονο τον Bartz απο servers και χαθηκαν οι 2 χαρακτηρες μου!!!Ξερει κανεις τιποτα? Εμενα παντα τον Bartz μου βγαζει...:confused: Αν μιλαμε για τον ιδιο Ελληνικο Cosmos Destiny...Οσο για τον λειπουν οι chars σου κοιτα μην ειπες/εκανες τιποτα γιατι τα kick/ban τα εχουν για ψωμοτυρι εκει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Για τον ιδιο λεμε.Εμενα μου βγαζει και τον Erica και καποιους ακομα.Δεν εχω κατι τιποτα γιατι εχω να παιξω και καιρο και ειμαι σιγουρος γι'αυτο...Και οι χαρακτηρες μου ειχαν αρκετο πραμα επανω...Κανενα server θα βρουμε αξιοπιστο γμτ....? Edit:Μου τους ξαναβγαζει κανονικα τωρα. Κατι ακομα.Εβαλα το παιχνιδι σ'ενα φιλο και γυρναει γυρω γυρω η camera χωρις να εχουμε πατησει τιποτα.Βγαλαμε και το mouse και κανει τα ιδια.Αυτο εχει γινει σε αλλον ενα γνωστο μου.Ο ενας εχει καρτα γραφικων Ati και ο αλλος GeForce..(αν παιζει ρολο αυτο,που δε νομιζω) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ξεκολλησε το Orc!Τελικα μου βγαζει κι αλλους servers γιατι εχω περασει κι ενα patch του L2Elite.:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Κατι ακομα.Εβαλα το παιχνιδι σ'ενα φιλο και γυρναει γυρω γυρω η camera χωρις να εχουμε πατησει τιποτα.Βγαλαμε και το mouse και κανει τα ιδια.Αυτο εχει γινει σε αλλον ενα γνωστο μου.Ο ενας εχει καρτα γραφικων Ati και ο αλλος GeForce..(αν παιζει ρολο αυτο,που δε νομιζω) Θα πας στις ρυθμίσεις (Alt+X) και μετά εκεί που λέει GamePad βγάλε το "ν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τελικα εβγαλα το gamepad πριν δω αυτο που μου ειπες και επεξε. Rallistas Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Υπάρχει κανένας αξιόπιστος ελληνικός server (αν δεν υπάρχει free επί πληρωμή ελληνικός πάντα) για Lineage 2 κατά προτίμηση C4 που μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό να μην κάνει RB ή τουλάχιστον να εγγυάται ότι δεν θα σβηστούν οι χαρακτήρες σε μελλοντική αναβάθμιση. Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο πιο αξιόπιστος(να μην είναι και x35)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Υπάρχει κανένας αξιόπιστος ελληνικός server (αν δεν υπάρχει free επί πληρωμή ελληνικός πάντα) για Lineage 2 κατά προτίμηση C4 που μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό να μην κάνει RB ή τουλάχιστον να εγγυάται ότι δεν θα σβηστούν οι χαρακτήρες σε μελλοντική αναβάθμιση. Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο πιο αξιόπιστος(να μην είναι και x35)? Φιλε μου νομιζω κανενας Ελληνικος δεν σου εγγυαται οτι μετα απο περασμα σε αλλο cronicle θα μεινουν οι chars σου... Εμπειρια απο e global και cosmos destiny...και οι δυο server με χαμηλα rates χ3,χ7 και δεν κρατηθηκε τιποτα απο την μεταφορα C3->C4 :( Θα σου ελεγα να αρχισεις e global ,αλλα τελευταια φορα που δοκιμασα να παιξω ειχα τρομερο lag και DC χωρις προειδοποιηση. Μπορει να τα διορθωσαν τωρα... Παντως στον Cosmos μετα απο το update της τελευταιας εβδομαδας εχουμε τρομακτικο lag :X Ηταν στο hopezone ο 4ος καλυτερος server...αλλα εγιναν πολλα στραβα και πεφτει συνεχως... Για ξενο παντως σου προτεινω i gragon χ15 ;) edit: Βλεπω στο poll οτι οι dwarfs ειναι οι λιγοτεροι...Να πω οτι σε σοβαρους server ολοι εχουν και εναν warsmith :D Ειναι ο συμαντικοτερος χαρακτηρας. Χωρις αυτους δεν υπαρχει l2...Νο ss, no crafting...Με τα no grade θα βαρουσαμε ολοι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VFB4 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Prospatho na kano account sto Lineage2 C3 sto BnB server Alla den ginetai :( Mipos 3erei kaneis ton logo??? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 να κανεις account απο internet explorer...και οχι απο firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VFB4 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Meraklis56 se euxaristo gia tin protasi :D Alla den ginete tipota :mad: Pisteyo stis epomenes meres na to katafero :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 απιθανο.δεν γινεται... Απο firefox δεν γινεται account απο ie γινεται. Αν θες επειγοντως account πες καποιον γνωστο σου να σου κανει η κανε εσυ απο εναν υπολογιστη,γιατι πιθανως το pc σου εχει prob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VFB4 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ego porosopika exo dokimasi kai apo explore kai firefox alla den ginetai tipota. :mad: Ekana kai to alla ipa enan filo o opois exei account na mou kanei kai emena alla pali den ginete tipota. Diavasa extes sto site ton bnb oti iparxei problima ston server kai gia auto den gineti. Tha prospathiso mexri na gini kapoia stigmi. Pantos thanks gia to endiaferon sou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VFB4 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Eiptelous ekana account :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μετα τα 75lvl που να παω για να ανεβω lvl.Δοκιμασα στο Tower of Insolence στο 15ο οροφο αλλα εκει ειναι δυσκολα τα πραματα. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts