Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

γειά χαρά παιδιά. ψάχνω να βρω στο Google για το Book of Giants με το οποίο κάνω enchant skills. δεν εχω βγάλει άκρη, δεν βρίσκω το Quest. τουλάχιστον αν γνωρίζετε από που το ξεκινάω; Repeatable δεν είναι; ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

γειά χαρά παιδιά. ψάχνω να βρω στο Google για το Book of Giants με το οποίο κάνω enchant skills. δεν εχω βγάλει άκρη, δεν βρίσκω το Quest. τουλάχιστον αν γνωρίζετε από που το ξεκινάω; Repeatable δεν είναι; ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αν δεν κανω λαθος ξεκιναει εξω απο το giants cave απο εναν npc εξω που εχει και μαζευεις σελιδες απο τους τομους απο τα τερατα εκει. Ξερω σιγουρα οτι ενα boοk σου δινεται οταν τελειωσεις το 3rd prof quest και με nobless pass απο το olympiad statue.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• 2 weeks later...

υπαρχει κανενας που μπορει να με βοηθησει με το lineage 2 noobwar.?

Εχω τα vista δεν ξερω αν παιζει ρολο. Ενω το εχω κανει εγκατασταση το παιχνιδι , με το που μπαινω . παιζω ενα λεπτο και κολλαει ολο το pc. το εκανα πολλες φορες unistall kai install . εβαλα και τους τελευταιους drivers της καρτα γραφικων . τιποτα παλι στο κολλημα. Καμιά ιδέα ???

υπαρχει κανενας που μπορει να με βοηθησει με το lineage 2 noobwar.?

Εχω τα vista δεν ξερω αν παιζει ρολο. Ενω το εχω κανει εγκατασταση το παιχνιδι , με το που μπαινω . παιζω ενα λεπτο και κολλαει ολο το pc. το εκανα πολλες φορες unistall kai install . εβαλα και τους τελευταιους drivers της καρτα γραφικων . τιποτα παλι στο κολλημα. Καμιά ιδέα ???

To προβλημα ειναι τα Vista. Μου εμφανιζε ακριβως τα ιδια, μεχρι που εβαλα τα xp, παλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• 1 month later...

μπορει κανεις να με βοηθησει στο παρακατω:

θελω να ξεκινησω να παιζω αλλα χρειαζομαι εναν serial για να ανοιξω λογαριασμο.τι πρεπει να κανω?

παιζω σε νετ καφε

μπορει κανεις να με βοηθησει στο παρακατω:

θελω να ξεκινησω να παιζω αλλα χρειαζομαι εναν serial για να ανοιξω λογαριασμο.τι πρεπει να κανω?

παιζω σε νετ καφε

Ανάλογα που θες να παίξεις. Στον κανονικό ή στους δωρεάν?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ανάλογα που θες να παίξεις. Στον κανονικό ή στους δωρεάν?

οπουδηποτε δεν εχωπροβλημα σ αυτο αρκει να μπορω να ανοιξω εναν λογαριασμο

οπουδηποτε δεν εχωπροβλημα σ αυτο αρκει να μπορω να ανοιξω εναν λογαριασμο

Αμα παιξεις στους δωρεαν δεν χρειαζεσαι τίποτα εκτος απο το client. Εγγραφή και patch κατεβάζεις απο την σελίδα του server που θες να παίζεις.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

παιδια ενω τα εχω κανει ολα μια χαρα και το παιχνιδι αρχιζει μετα απο ενα λεπτο μου βγαζει error σιγκεκριμενα τον 1031 και μου λεει οτι εχω κατι ανιχτο και πρεπει να το κλείσω για να παιξω.Εχω δοκιμασει τα παντα μα και παλι το ιδιο.Σας παρακαλω βοηθηστεμαι:)
the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com

• 4 weeks later...
File ego paizo sto BnB eppeidi ekei mazeuei ton perisotero kosmo...Exo enan Human Knight-Dark Avenger 45 lvl kai enan Spellcaster Cleric 30 lvl...

Gia pes mas re file pos anebazeis lvl eukola....Edo na ta grapsoume ola paidia...

Kserei kaneis to link tou BnB???Ti client xreiazome ia na pksw BnB???Exei mhpos kai high rate srvr???Reply me asap!!! :P

Αν δεν κανω λαθος ξεκιναει εξω απο το giants cave απο εναν npc εξω που εχει και μαζευεις σελιδες απο τους τομους απο τα τερατα εκει. Ξερω σιγουρα οτι ενα boοk σου δινεται οταν τελειωσεις το 3rd prof quest και με nobless pass απο το olympiad statue.

To BOG sto dini otan telioseis to 3rD class!!! ;)

To BOG sto dini otan telioseis to 3rD class!!! ;)

Σου δινει ομως μονο ενα,:p Θες ενα για καθε skill που θα κανεις enchant.

Ανακοινωθηκε και το νεο update. Hellbound. Πολλες αλλαγες βλεπω και το αναμενομενο , να καβαλας τον λυκο πλεον:D

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

o BnB paizei mono apo BnB katastimata me interlude client.

den uparxei kanena link.

Opws einai kai o filos songless_brid o official egine CT1,5 Hellbound.

ta updates p eginan mporeite na ta deite edw -->http://www.lineage2.com/news/hellbound_01.html

Kapoios me rwtise gia server pio panw.

egw paizw ston http://www.l2odyssey.gr

einai retail kamael server , se ligo kai Hellbound apo oti eida sti selida t :) kai xwris bugs kai lag.

PIG THE KING :cool:

CS for ever

M.O.H.A για την παρέα :lol:

L2 για κάψιμο

Παιδιά Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!

Εγώ είμαι σχετικά μεγάλος και δεν είναι στις φιλοδοξίες μου να ασχοληθώ με το παιχνίδι, το οποίο ομολογώ ότι είναι καταπληκτικό από την διαπίστωση που έχω κάνει από την ενασχόληση του γυιού μου μαζί του και ο οποίος κάνει και τα πρώτα του βήματα, με την βοήθεια την δική μου στους υπολογιστές..

Μέχρι πρότινος το είχα εγκαταστήσει στο PC του, την έκδοση Interlude, και για server είχα χρησιμοποιήσει ένα free Ελληνικό.

Χθες η εγκατάσταση του Παιχνιδιού αναβάθμισε αυτό σε Kamael και έκτοτε οι server που σε προτρέπουν προκειμένου να σε δεχθούν σε αντικατάσταση του foldrer system, με το τρέξιμο του παιχνιδιού μου βγάζει μήνυμα λάθους, οι άλλοι που θέλουν την εκάστοτε γνωστή παρέμβαση στο system32, μπαίνω κανονικά μέχρι στην τελική διαδικασία του confirm του server, που όμως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ποτέ.

Τι συμβαίνει?

ευχαριστώ για την υπομονή σας και για την βοήθειά σας!!!:)

ΜΑΝΟΣ

ΣΑΜΟΣ

λοιπον φιλε μ...για να παιξεις σε kamael το μονο που χρειαζεται ειναι το host update...καπου μεσα στο system32 exei to host!!εκει θα κανεις το host update...

RE sis peizo infogate kai vlepo oti o gm meirazei life stones mipos xerei kaneis kamia bug-ia? gt ego liono kai se allous tis deinei 200-200 o gm? mia dieukrinisi einia kamael o server plz pm ty ty ty

life stones μπορεις να βρεις στο primeval isle στον τυρανοσαυρο...

Για σας και χρόνια πολλά!!!!

Ξέρει κανένας σας πως μπορώ να παίξω free lineage2. Όποιος server και να έιναι δεν με νιάζει αρκέι να είναι LINEAGE2!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για σας και χρόνια πολλά!!!!

Ξέρει κανένας σας πως μπορώ να παίξω free lineage2. Όποιος server και να έιναι δεν με νιάζει αρκέι να είναι LINEAGE2!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εγω εδω παιζω...Εχει οδηγιες αν θες να συνδεθεις.

iphone 3G & Nokia N82 owner

Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να κανω delete friends?

/frienddel name

όπου name βάζεις το όνομα του friend που θες να σβήσεις.

παιδια εγω επειδη το εχω παρατησει εδω και κατι αιωνες

εχω το Lineage chronicle 3 τι μπορω να κανω για να παιξω το καινουριο?

πρεπει να το κατεβασω ολο απο την αρχη?

ευχαριστω!

υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D

Ναι πρέπει να κατεβάσεις τον τελευταίο client για να μπορεσεις να παίξεις official

εγω δν θελω ομως σε οφισιαλ...καμια λυση?

υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D

εγω δν θελω ομως σε οφισιαλ...καμια λυση?

100 φορές τα 'χουμε πει.

Βρίσκεις έναν σέρβερ και κοιτάς ΤΙ είναι.

Είναι C3,C4,C5,Interlude,Kamael...

Για να παίξεις σ'αυτόν τον σέρβερ πρέπει να έχεις και το αντίστοιχο client.

Για τον C3,C3 client,για τον Kamael,Kamael client.

Τί πιο απλό;

Κατά 90%,ο κάθε private server έχει link στην σελίδα του για να κατεβάσεις από κάπου και τον client που απαιτεί.

Οπότε διαλέγεις σέρβερ,πας στην σελίδα του,κατεβάζεις το αντίστοιχο client,κοτσάρεις μέσα και το patch του σέρβερ (ουσιαστικά δηλαδή ΣΒΗΝΕΙΣ το system folder από τον client που έχεις κατεβάσει και βάζεις το system folder του σέρβερ που θέλεις να παίξεις,αυτό είναι το "patch" που χρειάζεται).

Το παιχνίδι στον official έχει φτάσει στο Hellbound.

Οι περισσότεροι πριβέ σέρβερς είναι πλέον ή Kamael ή Interlude,τα δύο αμέσως προηγούμενα expansions του παιχνιδιού.

Ένας σέρβερ που προτείνω, χ7, είναι ο L2Elixir.

Μόλις άνοιξε,είναι Interlude και δουλεύει άψογα με σταθερά γύρω στα 2000 άτομα Online.

Η σελίδα του είναι: http://www.l2elixir.com/

Εκεί θα βρεις και link για να κατεβάσεις τον client που απαιτείται για να παίξεις.

Απλά για να ξέρετε ο client είναι αρκετά GB, οπότε αν δεν έχετε καλή σύνδεση θα παιδευτείτε λίγο, αν το βρείτε από κανένα γνωστό θα είναι καλύτερα για σας. Αλλά μη σας δώσει π.χ. C5 client και δεν μπαίνετε και μετά κάνετε 100 νέ α τόπικς "gm,exei problhma o server,de mporo na loggarw!" :p

GG!