ikgamsu Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Ρε παιδιά, τί είπαμε κάνουμε για να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μηνύματα και στην κλήση κι όχι ο αριθμός μόνο; Βάζω το +30; Το βγάζω; Ένα ένα;Εγω ειχα βαλει σε ολες τις επαφες +30 μπροστά και ηταν κομπλε Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ρε παιδιά, τί είπαμε κάνουμε για να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στα μηνύματα και στην κλήση κι όχι ο αριθμός μόνο; Βάζω το +30; Το βγάζω; Ένα ένα; καλημέρα, εγω δεν εχω βαλει +30 πουθενα και δειχνει παντα ονόματα στην λιστα των μυνηματων που ερχονται, και αν ανοιξω καποιο λεει πανω ονομα και από κατω και αριθμο. Γιατι εσενα τι κανει? δεν βγαζει καθολου ονόματα? τι rom εχεις? μιλαμε για το μαμα πρόγραμμα των μυνηματων? Εγω και το web2sms που εχω παλι ετσι σωστα τα βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 καλημέρα, εγω δεν εχω βαλει +30 πουθενα και δειχνει παντα ονόματα στην λιστα των μυνηματων που ερχονται, και αν ανοιξω καποιο λεει πανω ονομα και από κατω και αριθμο. Γιατι εσενα τι κανει? δεν βγαζει καθολου ονόματα? τι rom εχεις? μιλαμε για το μαμα πρόγραμμα των μυνηματων? Εγω και το web2sms που εχω παλι ετσι σωστα τα βγαζει.Εχω το redmi 4x. Το πρόβλημα αυτό θυμάμαι είναι παλιό της ΜIUI. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εχω το redmi 4x. Το πρόβλημα αυτό θυμάμαι είναι παλιό της ΜIUI. καλημέρα, εχω ποσα ατομα με xiaomi και 4 σκετο και κανεις δεν εχει το πρόβλημα που αναφέρεις. Ουτε σε εμενα υπαρχει με mi max 2. Μηπως εχεις μεινει με πολύ παλια εκδοση miui ? Και εδώ είναι το θεμα του mi max 2 βασικα. αν είναι πρόβλημα της miui πρεπει να είναι σε πολύ παλια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Εξακολουθεί και δε μου κατεβάζει το OTA αρχείο εγκατάστασης. Δε λέω ότι είναι θέμα με τη vdsl να κατεβάσεις 1.5gb αλλά το θεωρώ πρόβλημα να μη δουλεύει ενσωματωμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Εξακολουθεί και δε μου κατεβάζει το OTA αρχείο εγκατάστασης. Δε λέω ότι είναι θέμα με τη vdsl να κατεβάσεις 1.5gb αλλά το θεωρώ πρόβλημα να μη δουλεύει ενσωματωμένη εφαρμογή. Καλημερα, καλο ΣΚ! για τι εκδοση ROM μιλας ? DeV να υποθεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι. Η dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johniq Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Κατάφερα σήμερα να ενεργοποιήσω το Google Lens στο Google Photos. Απλά απίστευτο! Δυστυχώς δεν λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα. Χρειάστηκε να γυρίσω τη γλώσσα του mi max 2 στα αγγλικά US. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Για το note 4 βγήκε χθες dev. Για το max 2 ξέρει κανείς γιατί δε βγήκε; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Δεν ξέρω εάν το έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μετά από κάποια κλήση παρατηρώ ότι έχει μπεί μόνο του σε DND mode με το φεγγάρι να είναι πάνω στην γραμμή κατάστασης! Σας έχει συμβεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Την απέσυραν μαζί με άλλες δύο τρεις συσκευές. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά το διάβασα στο forum τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Η συσκευή υποστηρίζει otg? Προσπαθώ να στείλω εικόνα στη τηλεόραση με hdmi αλλά τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Η συσκευή υποστηρίζει otg? Προσπαθώ να στείλω εικόνα στη τηλεόραση με hdmi αλλά τπτ... Ναι υποστιριζει.........αλλα τι σχεση εχει το otg με το hdmi φιλε?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Ναι υποστιριζει.........αλλα τι σχεση εχει το otg με το hdmi φιλε?? Πήρα έναν αντάπτορα και σύνδεσα το κινητό με τη τηλεόραση με hdmi για να στείλω εικόνα. Εικόνα όμως δεν έφτασε ποτέ. Που είναι το λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Πήρα έναν αντάπτορα και σύνδεσα το κινητό με τη τηλεόραση με hdmi για να στείλω εικόνα. Εικόνα όμως δεν έφτασε ποτέ. Που είναι το λάθος? Τι είναι το USB OTG; https://www.techpress.gr/index.php/archives/87838 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Πήρα έναν αντάπτορα και σύνδεσα το κινητό με τη τηλεόραση με hdmi για να στείλω εικόνα. Εικόνα όμως δεν έφτασε ποτέ. Που είναι το λάθος? το usb otg ειναι για αλλες δουλειες και ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι υποστηριζει, αυτο που πηρες δεν το υποστηριζει πρεπει να ειναι MHL https://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_High-Definition_Link το κινητο μας δεν υποστηριζει MHL. Δειξε μας αυτο που πηρες να το δουμε. Μπορεις να παιξεις με mirrorcast κτλ. https://www.pcworld.com/article/2907520/streaming-media/how-to-use-miracast-to-mirror-your-devices-screen-wirelessly-on-your-tv.html Eπειδη εγω εχω ταμπλετ 8αρι που εχει micro HDMI δεν ασχολουμε με εξοδο απο κινητο σε TV οποτε δεν εχω δοκιμασει κατι, απλα αναφερω τι εχω διαβασει. Edited March 19, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Καλήμερα. Και οι δύο εφαρμογές Internet radio που έχω βάλει κλείνουν από μόνες τους μετά από λίγο. (Eradio, Vradio). Έχω επιλέξει χωρίς περιορισμούς στις ρυθμίσεις μπαταρίας να δουλεύουν. Το ίδιο συνέβαινε και στο Redmi note 3 που είχα. Είναι bug της xiaomi; Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δοκίμασε να τις κλειδώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δοκίμασε να τις κλειδώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ! Τις κλειδωσα αλλά πάλι το ίδιο μετά από λίγο αλλά όχι τόσο συχνά τώρα. Μήπως κάνει αποσυνδεση από το WiFi; Γενικά πάντως το κινητό είναι άψογο ένα μήνα τώρα που το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ! Τις κλειδωσα αλλά πάλι το ίδιο μετά από λίγο αλλά όχι τόσο συχνά τώρα. Μήπως κάνει αποσυνδεση από το WiFi; Γενικά πάντως το κινητό είναι άψογο ένα μήνα τώρα που το έχω. πηγαινε ρυθμισεις, wifi, συνθετες ρυθμισεις, διατηρηση του wifi, να ειναι επιλογη παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 πηγαινε ρυθμισεις, wifi, συνθετες ρυθμισεις, διατηρηση του wifi, να ειναι επιλογη παντα Σε ευχαριστώ!! Αυτό ήταν τελικά. Όλα καλά τώρα. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matarela Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ειμαι στην διαδικασια αγορας μιας και ακουω πολυ καλα λογια,εχω καποιες αποριες και θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος φιλος γνωριζει. Θελω να το χρησιμοποιησω περισσοτερο σαν tablet και λιγοτερο σαν τλφνο ειμαι καινουργιος σε Αndroid κ χρησιμοποιω Ipad mini2. Ειμαι μεταξυ samsung s tab2 8" κ αυτου. Τι εκδοση πρεπει να προσεξω να ειναι ? βλεπω στα σκρουτζομαγαζα π.χ με ανταπτορα ,E.U,ελληνικο μενου κ.τ.λ Με υποστηριξη service τι γινεται στην Ελλαδα ? υπαρχουν εξουσιοδοτημενα? κανουν καλη δουλεια?κοστοι επισκευων? Χρονος εγγυησης? για Ευρωπη ξερω οτι ,οτι πωλειται εχει 2 ετη αυτοι δινουν 1??? Τελος υπαρχει καποια θηκη τυπου smart cover για Landscape να καθεται σε τραπεζι για διαβασμα? (το ψαχνω αλλα... ΔΕΝ.) Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ειμαι στην διαδικασια αγορας μιας και ακουω πολυ καλα λογια,εχω καποιες αποριες και θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος φιλος γνωριζει. Θελω να το χρησιμοποιησω περισσοτερο σαν tablet και λιγοτερο σαν τλφνο ειμαι καινουργιος σε Αndroid κ χρησιμοποιω Ipad mini2. Ειμαι μεταξυ samsung s tab2 8" κ αυτου. Τι εκδοση πρεπει να προσεξω να ειναι ? βλεπω στα σκρουτζομαγαζα π.χ με ανταπτορα ,E.U,ελληνικο μενου κ.τ.λ Με υποστηριξη service τι γινεται στην Ελλαδα ? υπαρχουν εξουσιοδοτημενα? κανουν καλη δουλεια?κοστοι επισκευων? Χρονος εγγυησης? για Ευρωπη ξερω οτι ,οτι πωλειται εχει 2 ετη αυτοι δινουν 1??? Τελος υπαρχει καποια θηκη τυπου smart cover για Landscape να καθεται σε τραπεζι για διαβασμα? (το ψαχνω αλλα... ΔΕΝ.) Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους.:) Φίλε σοβαρά τώρα τα ρωτάς αυτά....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Φίλε σοβαρά τώρα τα ρωτάς αυτά....:) Μάλλον τρολλάρει ο φίλος... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 ειμαι με china stable oreo 8.0 ...k εχω κλειδωμενο bootloader δεν με καιει να ξεκλειδωσω bootloader αμεσα...μπορω να flasaro global stable oreo 8.0 me zip? να την βαλω στο κινητο κ μεσα απο το updater? h λογο του κλειδωμενου bootloader δεν γινεται? βασικα απο official se official θα παω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts