Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να μικρύνεις το dpi; Να γίνει δηλαδή η ανάλυση πιο μεγάλη και να χωράει περισσότερα εικονίδια.

Μπορείς να παίξεις YouTube στο background;

Μπορείς να κατεβάσεις την καρτέλα των συντομεύσεων με κάποιο κουμπί και όχι με δεύτερο χέρι;

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πιάνει πάντα;

Έχει πάρει την miui 9;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να μικρύνεις το dpi; Να γίνει δηλαδή η ανάλυση πιο μεγάλη και να χωράει περισσότερα εικονίδια.

Μπορείς να παίξεις YouTube στο background;

Μπορείς να κατεβάσεις την καρτέλα των συντομεύσεων με κάποιο κουμπί και όχι με δεύτερο χέρι;

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πιάνει πάντα;

Έχει πάρει την miui 9;

ναι

ναι

ναι εαν δεν κανω λαθος

ναι

ναι σε beta

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ναι

ναι

ναι εαν δεν κανω λαθος

ναι

ναι σε beta

Ε ναι λοιπόν!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ναι λοιπόν!

Τι σημαινει το ε ναι λοιπον φιλε??

Τι σημαινει το ε ναι λοιπον φιλε??
Οτι πείστηκε και θα το πάρει :lol:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδιά εκτός από σούπερ χορταστική οθόνη η συσκευή είναι τανκ και στον τομέα αυτονομία!!

8 ώρες οθόνη SOT και δεν έχει φτάσει στο 50% !!!!!

Απίστευτη επίδοση που κάνει κάτι note 8/S8 plus που είχα να κρύβονται από ντροπή!!!!!!

Έχω τη συσκευή καμιά 10αριά μέρες και εκτός ίσως του μεγέθους της για εξωτερικούς χωρους έχω να πω μόνο τα καλύτερα για αυτή ειδικά σε σχέση με την τιμή της.

Θα γράφω κάποια στιγμή πιο αναλυτικά εντυπώσεις. 2bc4bc58e98d43999bf82978368c84bc.jpgd91d153785f59008f7638a7ccd7b0e10.jpgec80dcb416964c8aebcd2a5c8ba24328.jpga16c88f1925cb1b300b4303d6d1fd5a6.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά εκτός από σούπερ χορταστική οθόνη η συσκευή είναι τανκ και στον τομέα αυτονομία!!

8 ώρες οθόνη SOT και δεν έχει φτάσει στο 50% !!!!!

Απίστευτη επίδοση που κάνει κάτι note 8/S8 plus που είχα να κρύβονται από ντροπή!!!!!!

Έχω τη συσκευή καμιά 10αριά μέρες και εκτός ίσως του μεγέθους της για εξωτερικούς χωρους έχω να πω μόνο τα καλύτερα για αυτή ειδικά σε σχέση με την τιμή της.

Θα γράφω κάποια στιγμή πιο αναλυτικά εντυπώσεις. 2bc4bc58e98d43999bf82978368c84bc.jpgd91d153785f59008f7638a7ccd7b0e10.jpgec80dcb416964c8aebcd2a5c8ba24328.jpga16c88f1925cb1b300b4303d6d1fd5a6.jpg

Εγώ 8 ώρες οθόνη βγάζω μέχρι 20%,πως τα κατάφερες;

Με ποια rom είστε εκατέρωθεν?

Με ποια rom είστε εκατέρωθεν?
Εγώ με την εργοστασιακή global σταθερή, 8.5.8.0

Και συνεχίζω

3 ώρες SOT και είναι στο... 85% !!!!!!!!!

Τανκ, θηρίο κανονικό!!

Είμαι με Nova prime

Έχω κάνει μερικές απενεργοποιήσεις εφαρμογών

Κατά τα άλλα τελείως μαμά global όπως και ο φίλος από πάνω.

Έχω πολύ καλό σήμα όμως πλέον με την Cosmote εδώ στην περιοχή που είμαι ενώ πριν με την wind έπεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία, ειδικά με data ήταν τραγικό!!

Πάντως το θηρίο με έχει εντυπωσιάσει

Του πήρα και μια θήκη πλάτης σιλικόνης σήμερα nilkin μια χαρά!

Το μόνο που μου λείπει απ το νότε8 είναι η τρελή κάμερα του ειδικά βράδυ και το καλύτερο grip όταν είμαι έξω.

Στο σπίτι όμως για browsing tapatalk messenger facebook Viber YouTube etc παίζει μπάλα μόνο του.

Πήρα και ένα τάμπλετ το νέο huawei media pad T3 10 αλλά πιστέψτε με δε το έχω ανοίξει καν χαχα

Όπως και το desktop PC που έχω.

Όλα τα κάνω εδώ στο θηρίο.

Μου θύμισε εποχές απ το πρώτο Samsung Note που ένιωθα ότι είχα στα χέρια μου κάτι τεράστιο και διαφορετικό και ειλικρινά μιας και δε παίζω παιχνίδια η διαφορά δύναμης ελάχιστα με ενοχλεί παρότι είχα πάντα ναυαρχίδες Samsung και όχι μόνο.

Πιο πολύ χαίρομαι την τεράστια οθόνη και την απίστευτη αυτονομία του.

Και βέβαια του δίνω πιο πολλά credits ότι τα κάνει όλα αυτά χωρίς να κοστίζει μια περιουσία όπως τα άλλα.

Επίσης να πω πάλι ότι η xiaomi έχει κάνει φοβερή δουλειά στην παραμετροποίηση του UI της απ το πως βγάζεις screenshot με 3 fingers swipe down μέχρι το φακό που όταν τον ανάβεις και κλείνεις την οθόνη σου για να βρεις αυτό που θες, μετά απλά πατάς το πλαϊνό on off button να κλείσει, απλά και πρακτικά.

Και όχι να κάνεις περιττές κινήσεις και ταλαιπωρία μέσα στα σκοτάδια όπως στα Samsung.

Any way μια χαρά όλα προς το παρόν, και μόνο το τεράστιο πλάτος της συσκευής με χαλάει ειδικά έξω αλλά Οκ θα δούμε.. 27e1173c58940e676c7062364bbdd5eb.jpg310352e4ed32cefa6953bcf5b67565b9.jpgbe917ca4614c82b5cc535aa6c860efb3.jpgfd8bbcc6521f0f8534df7c42481ac900.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Εμένα 1 ώρα και 27 λεπτά sot και 89%7e2152562ff4f23714e9f3fbb16d01bf.jpg

Καλά είσαι

Τέτοιους χρόνους δε πιάνουν οι ναυαρχίδες ούτε στον ύπνο τους

Εμένα πάλι η τρέλα συνεχίζεται και με 3G και H+

Είμαι έξω πάνω από 3-4 ώρες και έχει γράψει 5.30 ώρες και είναι λίγο κάτω απ το 70%

Τι να πω τελειότητα σε αυτό το κομμάτι!!!

0544f5c0faba873b793ef19c8255a0dc.jpg1ce65c4c951c43a55f541af4d18cff60.jpg58941d7b82f8485efb03abd769e135fd.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Παιδιά το κινητό το έχω βάλει στο μάτι.. Το βλέπω και λιώνω.. Χεχε.. Το μόνο που με σταματάει στο να το πάρω αύριο κιόλας είναι η κάμερα.. Διαβάζω οτι δεν ειναι τόσο καλή και φοβάμαι μετά από LGv4 που είχα και LGV10 που έχω τώρα ότι θα ξενερώσω άσχημα εδώ..

Σε γενικές γραμμές είναι τοσο κακιά η κάμερα όσο λένε; το για πείτε μου λίγο τις απόψεις σας εδώ.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη δεν τη λες.

Μετρια αποτελεσματα τα οποια ενδεχομενως να μη σε ενοχλουσαν, αν προερχοσουν απο αλλο κινητο.

Προερχομενος ομως απο LG, ειμαι σιγουρος οτι θα ξενερωσεις στο θεμα καμερα.

Σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα συσκευη.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi A1 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στην μερα δεν θα δεις διαφορα στις φωτο απο μεγαλες ναυαρχιδες..Φαινονται ιδια σχεδον..Το βραδυ ειναι που εχει θεμα..Αλλα με χειροκινητες ρυθμισεις βγαζει μια χαρα φωτογραφιες!

στο θεμα βιντεο επειδη δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη και επισης δεν υποστηριζει 60fps εγγραφη στα 1080p θα εχει καποιο τρςμουλο..!Σε ολα τα αλλα ειναι τοπ...!Εγω δεν εχω θεμα μιας και τελικα αγορασα action camera και με καλυπτει σε ολα πλεον απο φωτο μεχρι βιντεο!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Στην μερα δεν θα δεις διαφορα στις φωτο απο μεγαλες ναυαρχιδες..Φαινονται ιδια σχεδον..Το βραδυ ειναι που εχει θεμα..Αλλα με χειροκινητες ρυθμισεις βγαζει μια χαρα φωτογραφιες!

στο θεμα βιντεο επειδη δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη και επισης δεν υποστηριζει 60fps εγγραφη στα 1080p θα εχει καποιο τρςμουλο..!Σε ολα τα αλλα ειναι τοπ...!Εγω δεν εχω θεμα μιας και τελικα αγορασα action camera και με καλυπτει σε ολα πλεον απο φωτο μεχρι βιντεο!

Ακριβως αυτο,για τα χρηματα που δινεται ειναι αξιοπρεπεστατες,ειδικα με καλο φωτισμο......το βραδυ δεν θα βρειτε πολλες συσκευες,σε αυτο το ευρος τιμης,με καλυτερα αποτελεσματα.:)

Παιδιά το κινητό το έχω βάλει στο μάτι.. Το βλέπω και λιώνω.. Χεχε.. Το μόνο που με σταματάει στο να το πάρω αύριο κιόλας είναι η κάμερα.. Διαβάζω οτι δεν ειναι τόσο καλή και φοβάμαι μετά από LGv4 που είχα και LGV10 που έχω τώρα ότι θα ξενερώσω άσχημα εδώ..

Σε γενικές γραμμές είναι τοσο κακιά η κάμερα όσο λένε; το για πείτε μου λίγο τις απόψεις σας εδώ.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μην το σκέφτεσαι,προέρχομαι από Lg g5 και παρόλα αυτά το έχω ερωτευτεί το mi max 2 όσο για τις φώτο βγάζεις μια χαρά φωτογραφίες με manual,τσέκαρε 2-3 δείγματα που έχω ανεβάσει στο flickr,χεράτες όλες εννοείται.

23507034078_792c4ca8ed_c.jpgXiaomi mi max 2 manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

37449723922_75579020e1_c.jpgXiaomi mi max 2 Manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

36520012083_55d99ded02_c.jpgXiaomi mi max 2 manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

36783483331_8dbb30111e_c.jpgXiaomi mi max 2 Manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

Με mi max ολες αυτες;

Σε παραδεχομαι. Εισαι μερακλης.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με mi max ολες αυτες;

Σε παραδεχομαι. Εισαι μερακλης.

Σε σχεδον ολες τις συσκευες,με καποια καμερα σε καλο επιπεδο οπως του 2,γιατι ειναι καλη η καμερα,στο αυτοματο ΔΕΝ παιρνεις καλα αποτελεσματα το βραδυ.Εαν το ψαξεις λιγο,θα μεινεις χαζος απο το αποτελεσμα.....:D

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ..

action camera ειναι εφαρμογη ? στο Playstore ?

οι photos του Giwrgos_Gk πανω ειναι φοβερες και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο lg ..

(αλλα φανταζομαι ειναι με πειραγμα ..)!

αρα σε γενικες γραμμες παιδια εχουμε καλη καμερα την ημερα μετρια το βραδυ εκτος αν το "ψαξεις" και βιντεο καλο αλλα με τρεμουλο ετσι ?

οι photos του Giwrgos_Gk πανω ειναι φοβερες και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο lg ..

αρα σε γενικες γραμμες παιδια εχουμε καλη καμερα την ημερα μετρια το βραδυ εκτος αν το "ψαξεις" και βιντεο καλο αλλα με τρεμουλο ετσι ?

Τι εννοείς πείραγμα; Όπως βγήκαν από το κινητό είναι δεν πείραξα τίποτα.Εκτος και αν εννοείς πείραγμα το manual..

Τι εννοείς πείραγμα; Όπως βγήκαν από το κινητό είναι δεν πείραξα τίποτα.Εκτος και αν εννοείς πείραγμα το manual..

Ναι αυτό εννοεί.

Action Camera εννοω καμερα οπως την Go pro!

Για την ακριβεια πηρα Hawkeye Firefly 8S στα 83 ευρω !Μπορεις να το κοιταξεις στο youtube..

Με οπτικο σταθεροποιητη με εγγραφη 4κ 30fps 2k60fps 1080p 120/60fps κτλ!Και ειναι ενα μινι πραγματακι που κανει φοβερη δουλεια!

Το περιμενω να ερθει σε 2 βδομαδες..Το χει ενας φιλος και αφου το επεξεργαστηκα λιγο πολυ, εμεινα πολυ ικανοποιημενος και ειδικα σε αυτα τα λεφτα ειναι τοπ!

Καλησπερα. Κατεβαζω εκδοση MIUI V8.5.9

Επισης εχουμε spli screen για 2 εφαρμογες?

8.5.9??

Δεν μου εχει ερθει κατι για ενημερωση ακομα στην 8.5.8 εγω!

Δεν νομιζω για splitscreen ακομα..Μονο οταν παμε σε Miui 9