Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει ένα minor θέμα όπου το WiFi μπορεί να χαθεί για μερικά sec, και αυτό το παρατήρησα σε 3 (!!!) διαφορετικά router. Πρέπει να το δεις για να το καταλάβεις, μπορεί να συμβαίνει σε όλους και απλά να μην το καταλαβαίνουν. Ήμουν επίμονος και το παρατήρησα σε διαφορετικά σπίτια (δεν συμβαίνει πάντα φυσικά). Το μόνο πρόβλημα που ανακάλυψα είναι, σε ότι αφορά το WiFi.

Είμαι σε developer (την τελευταία)

Edited by tommybertsen

Σιγουρα δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αυτο? παντως εμενα ποτέ δεν το εχει κανει αλλα βαζω μονο stable miui.

Σου διακοπτει κατι οταν γινει ή γινεται λογω αδρανειας του wifi? γιατι αν ειναι λογω αδρανειας το εκανε ενα redmi 4A και ηταν μια ρυθμιση και την αλλαξα και συνεβαινε και σε ενα παλιο κινητο μου που εκει δεν ειχε ρυθμιση και συνδεοταν αυτοματα αν ανοιγα κατι που ηθελε ιντερνετ.

Τι θέμα ρυθμίσεων; Always on το έχω το WiFi δεν το έχω να κλείνει όταν κλειδώνει και το κινητό.

Απλά εκεί που σερφάρω πχ, παρατηρώ το εικονίδιο να εξαφανίζεται. Επανέρχεται σε λίγα sec. Αρχικά πίστεψα ότι φταίει το router μου, αλλά μου το έκανε κι αλλού.

Καλα κι εμενα το εκανε αυτό το mi max 2 και το 3αρι που εχω τωρα. Νομιζα οτι ειναι θεμα του ρουτερ μου κλπ αλλα τα Nokia 8 και ενα Honor που ειχα στο διάστημα ανάμεσα απ τα Xiaomi δεν ειχαν κανενα θεμα. Οπως επίσης δεν εχουν θεμα και τα Sony και Huawei των γονιων μου. Αλλα εντάξει, δεν είναι και τπτ. Επανέρχεται πολυ γρήγορα.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα, αυτο εμενα δεν εχει συμβει ποτε παντως.

και οσον αφορα τα AP το δουλευω σε τουλαχιστον 8 που εχω την διαχειριση τους.

Οποτε δυστυχως δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει.

Καλα κι εμενα το εκανε αυτό το mi max 2 και το 3αρι που εχω τωρα. Νομιζα οτι ειναι θεμα του ρουτερ μου κλπ αλλα τα Nokia 8 και ενα Honor που ειχα στο διάστημα ανάμεσα απ τα Xiaomi δεν ειχαν κανενα θεμα. Οπως επίσης δεν εχουν θεμα και τα Sony και Huawei των γονιων μου. Αλλα εντάξει, δεν είναι και τπτ. Επανέρχεται πολυ γρήγορα.

Ισχύει ότι επανέρχεται πολύ γρήγορα. Εμένα δεν μου το έκανε ποτέ το LG G4 και το Pocophone της κοπέλας μου. Άρα είναι minor bug κινητού. Δεν ξέρω αν φταίει η κεραία, η θήκη που έχω, το λογισμικό or whatever :P

Ισχύει ότι επανέρχεται πολύ γρήγορα. Εμένα δεν μου το έκανε ποτέ το LG G4 και το Pocophone της κοπέλας μου. Άρα είναι minor bug κινητού. Δεν ξέρω αν φταίει η κεραία, η θήκη που έχω, το λογισμικό or whatever :P
Κατι με τα Xiaomi είναι γιατι μου ανεφερε και ο αδερφός μου οτι προπερσι που ειχε το redmi note 4 του το εκανε κι εκείνου ενω αλλα κινητα που ειχε ηταν ολα εντάξει.

Κατι με τα Xiaomi είναι γιατι μου ανεφερε και ο αδερφός μου οτι προπερσι που ειχε το redmi note 4 του το εκανε κι εκείνου ενω αλλα κινητα που ειχε ηταν ολα εντάξει.

Έχεις δίκιο, το redmi note 4x το έκανε πολύ αραιά, θα έλεγα μετρημένες φορές. Το προηγούμενο της κοπέλας μου. Βέβαια το POCO δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά στους 3 μήνες. Who knows...

επενερχομαι.

Με την αναβαθμιση σε MIUI 10 ΔΕΝ εχω αναφορες παραδοσης στα sms ουτε καν ρυθμισεις.Υπαρχει θεμα μ αυτο ξερει κανεις?

Συμβαινει σε αλλον? Εκανα ρεσετ 2 φορες αλλα γιοκ.:worry:

( ενημερωτικα παντως, εγω με το wifi δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα)

Edited by iounios68

Καλησπέρα! Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων υπάρχει κανονικά πεδίο που λέει Αναφορά Παράδοσης και απλά το επιλέγεις. Σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Επίσης το WiFi δεν έχει κανένα θέμα και σε εμένα.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν μιλάω στο τηλέφωνο πολλές φορές μου κατεβαίνει η μπάρα ρυθμίσεων κ πατιούνται διαφορά... Πως κλειδώνει για να μην κατεβαίνει σε κλήσεις;

Mi 10 lite

Καλησπέρα! Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων υπάρχει κανονικά πεδίο που λέει Αναφορά Παράδοσης και απλά το επιλέγεις. Σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Επίσης το WiFi δεν έχει κανένα θέμα και σε εμένα.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν μιλάω στο τηλέφωνο πολλές φορές μου κατεβαίνει η μπάρα ρυθμίσεων κ πατιούνται διαφορά... Πως κλειδώνει για να μην κατεβαίνει σε κλήσεις;

καλησπερα.Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το πεδίο. Αν θυμάμαι καλα καπου πανω ειχε καποιες τελίτσες και πατάς εκεί.

Σε μενα εξαφανίστηκαν αυτές, δεν υπάρχουν.Τιποτε δεν υπαρχει.

παρατεταμενα πανω στο μηνυμα αν πατησω,εννοω στο κειμενο, (στις λεπτομερειες) μου δειχνει πως σταλθηκε.Τιποτε αλλο.

Αυτο για την μπάρα που κατεβαίνει, πραγματι συμβαινει και σε μενα.Κατεβαινει.

Δεν νομιζω να υπαρχει λυση σ αυτο.Τουλαχιστον εγω δεν βρηκα.

Edited by iounios68

καλησπέρα, και εγω δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως με το wifi.

Τωρα για τα sms επειδη γενικα στελνω λιγα και κυριως μεσω web2sms δεν το ειχα προσεξει αλλα οντως δεν βλεπω να παιζει η αναφορα μυνηματων. Εψαξα μενου δεν βρηκα τιποτα σχετικο καπου για την αναφορα.

Εκτος αν ειναι και αυτα απο αυτα που εχουν εξαφανιστει αναλογα το theme που εχουμε, εχει αναφερθει οτι δεν παιζουν ολα σωστα και μερικα μενου ειναι ελλειπη.

Σχετικα με την μπαρα εμενα δεν γινεται ποτε, γιατι απλα εχω θηκη που εχει πορτακι και οταν μιλαω ειναι κλειστο το πορτακι.

Αν δεν βρισκετε αλλη λυση μια λυση ειναι αυτη τοτε.

καλησπερα.Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το πεδίο. Αν θυμάμαι καλα καπου πανω ειχε καποιες τελίτσες και πατάς εκεί.

Σε μενα εξαφανίστηκαν αυτές, δεν υπάρχουν.Τιποτε δεν υπαρχει.

παρατεταμενα πανω στο μηνυμα αν πατησω,εννοω στο κειμενο, (στις λεπτομερειες) μου δειχνει πως σταλθηκε.Τιποτε αλλο.

Αυτο για την μπάρα που κατεβαίνει, πραγματι συμβαινει και σε μενα.Κατεβαινει.

Δεν νομιζω να υπαρχει λυση σ αυτο.Τουλαχιστον εγω δεν βρηκα.

Μήπως επειδή είχες θέμα που πλέον δεν υποστηρίζεται, οι τελίτσες είναι...αόρατες; Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό!

Έχω ένα dark theme το οποίο έχει αρκετά προβλήματα με το MIUI 10, στο 9 έπαιζε μια χαρά.

Με το WiFi πρέπει να είστε "τυχεροί" για να το προσέξετε :lol::lol: (ελπίζω βέβαια απλά να συμβαίνει σε περιορισμένο αριθμό κινητών)

Μήπως επειδή είχες θέμα που πλέον δεν υποστηρίζεται, οι τελίτσες είναι...αόρατες; Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό!

Έχω ένα dark theme το οποίο έχει αρκετά προβλήματα με το MIUI 10, στο 9 έπαιζε μια χαρά.

Με το WiFi πρέπει να είστε "τυχεροί" για να το προσέξετε :lol::lol: (ελπίζω βέβαια απλά να συμβαίνει σε περιορισμένο αριθμό κινητών)

Οχι, εχω αλλαξει αρκετα θεματα αλλα δεν υπαρχει τιποτε. Το ψαξα.

Και μαυρο θεμα, και λευκο και το μανισιο και ολα.

Τελιτσες καπουτ. :cool:

Οχι, εχω αλλαξει αρκετα θεματα αλλα δεν υπαρχει τιποτε. Το ψαξα.

Και μαυρο θεμα, και λευκο και το μανισιο και ολα.

Τελιτσες καπουτ. :cool:

Τώρα το τσέκαρα, εκεί είναι οι τελίτσες. Είμαι σε Developer Rom βέβαια. Μπορεί να είναι κάποιο bug (δοκίμασες restart φαντάζομαι). Σαν τελευταία λύση και αν δεν είναι πολύ χρονοβόρο, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών με την ελπίδα να στρώσει.

Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα και έβαλα τη gcam χωρίς root και χωρίς καν twrp. Οδηγίες εδώ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/themes/gcam-root-flashing-twrp-t3813230 με μοναδική αλλαγή να βρείτε τον κανονικό twrp (on the fly χρήση γίνεται) https://twrp.me/xiaomi/xiaomimimax2.html

Το δοκίμασα με ξεκλείδωτο bootloader, αλλά ίσως πετύχει και χωρίς καν αυτό...

Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα και έβαλα τη gcam χωρίς root και χωρίς καν twrp. Οδηγίες εδώ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/themes/gcam-root-flashing-twrp-t3813230 με μοναδική αλλαγή να βρείτε τον κανονικό twrp (on the fly χρήση γίνεται) https://twrp.me/xiaomi/xiaomimimax2.html

Το δοκίμασα με ξεκλείδωτο bootloader, αλλά ίσως πετύχει και χωρίς καν αυτό...

Έχεις ενεργό το api2? χωρις αυτο δεν εχει νοημα η gcam

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, από αυτά δοκίμασε κανεις? https://googlecameramod.com/xiaomi/mi-max-2-gcam/ δοκίμασα κολλάει και με πετάει ούτε τα μενου δεν παίζουν... Edited by Nikifoross

Xiaomi: κυκλοφόρησε η MIUI 10 9.3.14 Global Beta

Cynaegeirus CYNAEGEIRUS — 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

0

Η Xiaomi κυκλοφόρησε την Global beta έκδοση 9.3.14 του MIUI 10 για πολλές συσκευές. Η ενημέρωση θα καθυστερήσει στα Redmi Note 4, Redmi Note 4Χ και Redmi S2 λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το changelog είναι σύντομο – έχει μόνο 2 καταχωρήσεις:

Live Wallpaper: διορθώθηκε το σφάλμα που εμποδίζει την εμφάνιση Live Wallpaper μετά την αφύπνιση της συσκευής.

Οθόνη κλειδώματος: τώρα μπορείτε να μείνετε στην οθόνη κλειδώματος ακόμη και μετά την επιτυχή αναγνώριση του προσώπου, η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη μετάβαση στις ρυθμίσεις -> οθόνη κλειδώματος και κωδικός πρόσβασης -> διαχείριση δεδομένων προσώπου.

Ο κατάλογος των συσκευών που μπορούν να πάρουν την ενημέρωση σε MIUI 10 9.3.14 Global Beta είναι: Redmi 3S, Redmi Note 4, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi 4X, Mi 5s, Redmi 4A, Mi Max 2, Redmi Note 5A / Redmi Y1 Lite, Redmi Notes 5A Prime / Redmi Y1, Mi 6, Mi MIX 2, Redmi Note 5 / Pro, Mi Note 2, Mi MIX, Mi MIX 2S, POCO F1, Mi 8, Redmi 6A, Redmi 6, Mi Max 3, Redmi 5A , Redmi 5, Mi Note 3, Mi 5s Plus, Mi 8 pro, Redmi Note 6 Pro, Mi 8 Lite, Redmi 6 Pro India, Mi MIX 3.

Καλημερα! εχω ενα προβλημα που το καταλαβα χτες.

Χτες μου εβαλα inalan σπιτι FTTH 100/100mbps και παω να κανω λοιπον speedtest ocla συνδεοντας το κινητο με το ρουτερ τους.

Πανω απο 48 με τιποτα! και ανεβασμα και κατεβασμα. Λεω θα εχει προβλημα....

Βαζω το ταμπλετ παρε κατι 98αρια....

Βαζω το pc με καλωδιο τα ιδια. Συνδεω δικο μου ρουτερ σαν 2ο δλδ gateway και βαζω εκει το κινητο τα ΙΔΙΑ παλι ουτε 50!

βαζω και 3ο adsl router wifi ZTE της NOVA παλι τα ιδια!

αυτο γινεται ΜΟΝΟ με το Mi max 2!!!!

ξερει κανεις γιατι δεν παει πανω απο 50???? :mad::mad::mad::mad::mad:

Η rom μου ειναι η global stable 10.2, λεει στην συνδεση 72mbps ενω πχ το ταμπλετ που ειναι και μαπα λεει 135! δοκιμασα με 3 wifi APs καμια ιδεα κανεις?

Σε πολλά Xiaomi τα ίδια... Πχ εδώ δείτε http://en.miui.com/thread-782848-1-1.html

Εκανα speedtest και σε ρουτερ δουλειας με VDSL2 100/10 και πανω από 48 καπου εκει δεν....

ενώ με άλλες συσκευες παει!!!

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ? θα δοκιμασω το απόγευμα το Zopo 980 1/16 που φοραει custom rom miui 9 beta σε Android KitKat 4.4.2 https://www.needrom.com/download/miui-8-redminote-v-6-7-14/ να δω αν εκει το κανει…

καλο είναι να δει και καποιος με Mi max 2 με άλλη rom όμως να δουμε τι φταιει.

Edited by Nikifoross

Η Xiaomi κυκλοφόρησε την Global beta έκδοση 9.3.14 του MIUI 10 για πολλές συσκευές. Η ενημέρωση θα καθυστερήσει στα Redmi Note 4, Redmi Note 4Χ και Redmi S2 λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Live Wallpaper: διορθώθηκε το σφάλμα που εμποδίζει την εμφάνιση Live Wallpaper μετά την αφύπνιση της συσκευής.

Οθόνη κλειδώματος: τώρα μπορείτε να μείνετε στην οθόνη κλειδώματος ακόμη και μετά την επιτυχή αναγνώριση του προσώπου, η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη μετάβαση στις ρυθμίσεις -> οθόνη κλειδώματος και κωδικός πρόσβασης -> διαχείριση δεδομένων προσώπου.

Ο κατάλογος των συσκευών που μπορούν να πάρουν την ενημέρωση σε MIUI 10 9.3.14 Global Beta είναι: Redmi 3S, Redmi Note 4, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi 4X, Mi 5s, Redmi 4A, Mi Max 2, Redmi Note 5A / Redmi Y1 Lite, Redmi Notes 5A Prime / Redmi Y1, Mi 6, Mi MIX 2, Redmi Note 5 / Pro, Mi Note 2, Mi MIX, Mi MIX 2S, POCO F1, Mi 8, Redmi 6A, Redmi 6, Mi Max 3, Redmi 5A , Redmi 5, Mi Note 3, Mi 5s Plus, Mi 8 pro, Redmi Note 6 Pro, Mi 8 Lite, Redmi 6 Pro India, Mi MIX 3.

Δοκιμασα σημερα το κινητο σε αλλα ρουτερ με VDSL 2 100/10 και δεν πιανει πανω απο 48 με τιποτα....για κλαματα η ταχυτητα στο wifi!!!

και λεει και 72mbps ΑΝ ειναι δυνατον ΑΙΣΧΟΣ!

Σπιτι με inalan 100/100 ταμπλετ φτηνο πιανει στο icla πανω απο 98 και το κινητο 48!!!!

δοκιμασα σε 3 wifi AP!!!!

Σε ταμπλετ και λαπτοπ κανενα προβλημα! ειναι σαν να παιζει με ενα chain το N του.

Αλλα η ταχυτητα που πιανει δεν αντιπροσωπευει ουτε G οχι Ν!

Edited by Nikifoross

To changelog αυτό δεν ξέρω πως αφορά το κινητό μας, εφόσον δεν υπάρχει (ή δεν βλέπω να υπάρχει) αναγνώριση προσώπου.

Xiaomi: κυκλοφόρησε η MIUI 10 9.3.14 Global beta την έχεις κατεβάσει εσύ αυτή την έκδοση γιατί εμένα μου λέει δεν υπάρχει καινούργια αναβαθμιση