Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://gr.gizchina.com/2019/02/13/miui-11-aytes-einai-oi-syskeyes-poy-tha-anavathmistoyn-apo-tin-xiaomi/

οτι θα παρει MIUI 11 θα παρει, οπως εγινε και με τις αλλες εκδοσεις ΠΑΝΤΑ τελευταιοι και καταιδρωμενοι...

εμενα εχει εγγυηση μεχρι του χρονου τον Ιανουαριο μετα που δεν θα εχει θα αρχισω να ασχολουμε με root, TWRP recovery και φυσικα εννοειτε custom roms που στηριζονται στο AOSP και αντιο MIUI και Android 7.1.

Aλλα πριν απο τις custom για να εχω τελευταια εκδοση Android, θα επισκεφτω και τις beta εκδοσεις της MIUI.

Παντα θελω να εκμεταλευομαι οτιδηποτε στο επακρο και δεν εννοω μονο κινητα!

Αδιάβαστο σε πιάνω...Beta εκδόσεις τέλος!!!

Μόνο stable από τον άλλο μήνα:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Αδερφέ το link είναι από τον Φεβρουάριο... Έχουν αλλάξει πράγματα μέχρι σήμερα :)

Μην ελπίζεις αν ισχύει το ότι θα δοθεί με android Q όπως κυκλοφόρησε αργότερα. Αν δοθεί ειδική έκδοση φτιαγμένη για Nougat, τότε δεκτό. Αλλιώς... Το κινητό θα μείνει ως έχει μέχρι να σταματήσουν το support με updates ασφαλείας.

Επίσης στο θέμα λέει ότι το POCO δεν θα πάρει την ενημέρωση, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα την πάρει κανονικά.

Α, και οι beta εκδόσεις σταματούν από τον Ιούλιο, no beta for testing ;)

(με πρόλαβε ο ironbum2)

Κάτι ακόμη (για όσους γνωρίζουν). Διάβασα λίγο το τι θέλει για να προχωρήσω σε unlock. Γράφει λοιπόν πως όταν είσαι έτοιμος για unlock και έχει εγκριθεί από MIUI, πως σου έρχεται μήνυμα. Την κάρτα SIM μου όμως την έχω στο Mi 9 και όχι στο Max 2. Μπορώ να προχωρήσω κανονικά στις διαδικασίες ή θα γίνει καμιά στραβή;

Τι εχω χασει επεισοδια? που τα λεει αυτα που λετε? για δωστε κανα link να δω!

Ουδεποτε ειπα εγω οτι θα παρει αλλη εκδοση Android! την miui 11 με Android 7.1 θα ειναι παλι αν παρει.

Πριν λιγες μερες πηρε παντως καποιο update.

Μετα θα ειναι μονοδρομος custom roms με την τελευταια εκδοση Android μεν, αλλα AOSP δε, οποτε τελος η MIUI!

Λογω οτι εχω και εγγυηση ακομα αλλα και περιορισμενο χρονο αυτο τον καιρο δεν ασχολουμε οποτε γενικα δεν ψαχνομαι, ουτε διαβαζω πολλα πραγματα μονο οτι τυχει να δω.

Edited by Nikifoross

Μακάρι να είναι οι παραπάνω ΟΛΕΣ οι συσκευές (από το link σου) , αλλά εδώ δίνει την εντύπωση πως όσες πάρουν Q, θα πάρουν και το 11 (and the other way around). Περιέργως, δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως αυτό, για αυτό και επιφυλάσσομαι για την λίστα του gizchina. Τις ίδιες επιφυλάξεις κρατώ για όλα όσα διάβασα.

Το link που παραθέτω πρέπει να έχει κάνει mix από ειδήσεις ξένων site και ίσως να παρερμηνεύει την έλευση του Android Q με το συνδυασμό της έλευσης του MIUI 11. Λέει ότι το MIUI 11 βασίζεται στο android Q ενώ δεν μπορώ να διασταυρώσω κάτι τέτοιο 100%.

Well, το θέμα είναι πως σε παραπάνω από 1 site έχει αναφερθεί για Q4 του 2019 στις συσκευές παραπάνω και αν πάρει κάτι το max 2 θα είναι του χρόνου τέτοιο καιρό. Θα έχει τελειώσει η εγγύησή σου και θα έχεις αλλάξει rom :p

Edited by tommybertsen

Καταλαβα, θα δουμε!

επισης το αλλο που με κοφτει ειναι οτι αμα το κανω root δεν παιζει πλεον το nova go που εχω, και αυτο θα με φρεναρει να πω την αληθεια.

Παιζει σε ενα ταμπλετ και σε ενα android tv box που εχω αλλα δεν τα εχω παντα μαζι μου οπως το κινητο.

Επισης στο android tv box ενω εχει root εχει επιλογη μαμισια στο μενου του να κλεινει και τοτε παιζει!!!

και θα ηθελα πολυ να βρω καπως πως γινεται αυτο για να το κανω στο mi max 2 σε καποια custom rom φυσικα.

Παντως σε custom roms υπαρχουν πλεον πολλες επιλογες και θεωρουνται Stable και επειδη ειναι και AOSP λενε οτι πανε ποιο γρηγορα απο την MIUI καθως ειναι ποιο ελαφριες. Δεν μενει παρα να δοκιμασω οταν ερθει ο καιρος! :)

Η καινούργια αναβάθμιση που βγήκε πριν δύο μέρες τι νέο φέρνει ρε παιδιά? Εγώ την έκανα και είδα αλλαγή σε κάποια εικονίδια και Dark theme στην διαχειριση εφαρμογων. Επισης η πυξιδα δειχνει χωρις να χρειαστει να πατησεις και να μπεις στην εφαρμογη. Καποιος αλλος ειδε κατι αλλο?
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Η καινούργια αναβάθμιση που βγήκε πριν δύο μέρες τι νέο φέρνει ρε παιδιά? Εγώ την έκανα και είδα αλλαγή σε κάποια εικονίδια και Dark theme στην διαχειριση εφαρμογων. Επισης η πυξιδα δειχνει χωρις να χρειαστει να πατησεις και να μπεις στην εφαρμογη. Καποιος αλλος ειδε κατι αλλο?

καλημέρα, εγω δεν μπορω να πω ότι καταλαβα καποια διαφορά καπου, αυτά που λες δεν τα προσεξα καν.

Α, και οι beta εκδόσεις σταματούν από τον Ιούλιο, no beta for testing ;)

(με πρόλαβε ο ironbum2)

καλημέρα! σχετικά με το θεμα ότι θα σταματησουν τις beta που το λεει αυτό γιατι δεν εχω βρει καποιο αρθρο?

το παραπανω link που εβαλε ο φιλος δεν λεει κατι τετοιο, λεει μονο για την 11 αυτά που ειπαμε.

καλημέρα! σχετικά με το θεμα ότι θα σταματησουν τις beta που το λεει αυτό γιατι δεν εχω βρει καποιο αρθρο?

το παραπανω link που εβαλε ο φιλος δεν λεει κατι τετοιο, λεει μονο για την 11 αυτά που ειπαμε.

https://techblog.gr/software/xiaomi-stamataei-tis-global-public-beta-gia-oles-tis-syskeyes-giati-den-lamvanei-axiologo-feedback/

https://www.insomnia.gr/articles/hardware/xiaomi/xiaomi-nnounces-the-end-of-the-miui-global-beta-program/

https://news.xiaomi-miui.gr/global-developer-rom-are-dead-and-how-will-this-affect-xtrv-greek-beta-roms/

καλημέρα, ευχαριστω δεν τα ειχα βρει τα Links.

Σε ένα γρηγορα διάβασμα για αρχη βλεπω ότι η china θα συνεχισει να υπαρχει.

Επισης στο τελευταιο Link λεει αυτά :

Oι ROM του xiaomi.eu και κατ’επέκταση οι δικές μας Ελληνικές XTRV ROM, έχουν ως πηγή τις αυθεντικές Κινέζικες ROM, και σε αυτές ενσωματώνονται οι Ελληνικές μεταφράσεις που υπάρχουν στα αρχεία των εφαρμογών από τις Global ROM.

Έτσι λοιπόν αυτή η απόφαση δεν μας επηρεάζει, και θα συνεχίσουμε να σας παραδίδουμε κανονικά ΒΕΤΑ Developer ROM κάθε εβδομάδα, όπως κάναμε μέχρι τώρα και για τόσα χρόνια.

Eπειδη δεν εχω ασχοληθεί ακομα, το εχω μαμισιο το κινητο λογω εγγυησης, δεν εχω διαβασει κιολας γενικοτερα πολλα πραγματα.

Τι παιζει με αυτους , όπως καταλαβαίνω παιρνουν τις Κινεζικες και κανουν μεταφραση οποτε θα εχουμε Ελληνικες beta miui roms?

Τελος η κινεζικη εχει μεσα Αγγλικα ή όλα είναι στα κινεζικα?

Edited by Nikifoross

Με την τελευταια αναβαθμιση προ εβδομαδας,(10.3.1.) μου καταπινει την μπαταρια σαν τρελλο...

Καποιος αλλος που να εχει το ιδιο θεμα κι αν υπαρχει λυση. Ευχαριστω.

καλημερα! δουλευω ένα θεμα εδώ και πολύ καιρο που είναι όλα σαν ξυλινα! είναι το αγαπημενο μου...

παω σημερα να ριξω μια ματια στα θεματα (εχω αλλαξει χωρα και μπορω να κατεβαζω) και εχει μονο τρια κατεβασμένα ένα το default και λειπουν ΟΛΑ τα αλλα που ειχα κατεβασει εγω!!!! συμπεριλαμβανομενου αυτου που εχω ηδη!!!! :wacko::wacko::wacko:

ειχα κατεβασει μπορει και 20! τι εγιναν τα θεματα αυτά? επισης δεν τα βρισκω πλεον και στις λιστες!

τα νευρα μου....

καμια ιδεα κανεις?

Υ.Γ με την τελευταια MIUI δεν εχω θεμα με την μπαταρια ισα ισα νομιζω πως κραταει και καλυτερα.

καλημερα! δουλευω ένα θεμα εδώ και πολύ καιρο που είναι όλα σαν ξυλινα! είναι το αγαπημενο μου...

παω σημερα να ριξω μια ματια στα θεματα (εχω αλλαξει χωρα και μπορω να κατεβαζω) και εχει μονο τρια κατεβασμένα ένα το default και λειπουν ΟΛΑ τα αλλα που ειχα κατεβασει εγω!!!! συμπεριλαμβανομενου αυτου που εχω ηδη!!!! :wacko::wacko::wacko:

ειχα κατεβασει μπορει και 20! τι εγιναν τα θεματα αυτά? επισης δεν τα βρισκω πλεον και στις λιστες!

τα νευρα μου....

καμια ιδεα κανεις?

Υ.Γ με την τελευταια MIUI δεν εχω θεμα με την μπαταρια ισα ισα νομιζω πως κραταει και καλυτερα.

Αυτό συμβαίνει όταν έχεις γυρίσει ξανά στην χώρα "Ελλάδα" και όποια άλλη δεν τα υποστηρίζει. Αν έχεις μείνει ΗΠΑ, Ινδία κλπ που τα υποστηρίζει, πρέπει να πας στα "περισσότερα" (find more) και να πατήσεις το εικονίδιο κάτω δεξιά (ένα φατσάκι έχει).

Εκεί θα δεις, θα λέει "Themes 20 " ας πούμε. Εκεί είναι πλέον μαζεμένα τα themes. Δεν βγάζω άκρη με τα άκυρα αυτά που κάνουν στο MIUI (γιατί είναι άκυρο αυτό πραγματικά) , αλλά τι να πεις. Και εγώ ψαχνόμουν και το βρήκα κατά τύχη.

Αυτό συμβαίνει όταν έχεις γυρίσει ξανά στην χώρα "Ελλάδα" και όποια άλλη δεν τα υποστηρίζει. Αν έχεις μείνει ΗΠΑ, Ινδία κλπ που τα υποστηρίζει, πρέπει να πας στα "περισσότερα" (find more) και να πατήσεις το εικονίδιο κάτω δεξιά (ένα φατσάκι έχει).

Εκεί θα δεις, θα λέει "Themes 20 " ας πούμε. Εκεί είναι πλέον μαζεμένα τα themes. Δεν βγάζω άκρη με τα άκυρα αυτά που κάνουν στο MIUI (γιατί είναι άκυρο αυτό πραγματικά) , αλλά τι να πεις. Και εγώ ψαχνόμουν και το βρήκα κατά τύχη.

oχι, ειχα Ελβετια τα ειχα κατεβασει όλα αυτά που λεω και τωρα λειπουν.

Δοκιμασα και άλλες χωρες δεν τα ξαναβρηκα.

Όταν βαλουμε Ελλαδα δεν εχει καν λιστες να διαλέξεις!

Τελικα καλα λες δεν ειχα δει στο φατσακι εχει διαφορετικα μενου τα εχουν αλλαξει όλα!

προφανως με την τελευταια εκδοση εγιναν οι αλλαγες πριν τα εδειχνε μεσα στο κεντρικο.

Ευχαριστω!

oχι, ειχα Ελβετια τα ειχα κατεβασει όλα αυτά που λεω και τωρα λειπουν.

Δοκιμασα και άλλες χωρες δεν τα ξαναβρηκα.

Όταν βαλουμε Ελλαδα δεν εχει καν λιστες να διαλέξεις!

Τελικα καλα λες δεν ειχα δει στο φατσακι εχει διαφορετικα μενου τα εχουν αλλαξει όλα!

προφανως με την τελευταια εκδοση εγιναν οι αλλαγες πριν τα εδειχνε μεσα στο κεντρικο.

Ευχαριστω!

Δεν κάνει τίποτα :) Αλλαγή δίχως νόημα μου φαίνεται πως είναι αυτή, και εγώ κατά τύχη τελείως το βρήκα γιατί είχα ακριβώς την ίδια απορία, ήμουν έτοιμος να ψάξω στα internets αλλά το βρήκα μόνος :p

• 3 weeks later...

Να σημειώσω κάτι σχετικά με την έλλειψη της 800ρας μπάντας στο max 2 (μιας και το θέμα άρχισε να "πεθαίνει" σιγά σιγά).

Σχετικά με αυτό, σε Vodafone που έχω εγώ τουλάχιστον, σε ΠΟΛΛΑ σημεία, το 4G ήταν ανύπαρκτο. Όπου ανύπαρκτο = "Ε" αντί για H/H+ έστω.

Βάλτε τα συγκεκριμένα σημεία εντός του λεκανοπεδίου (4-5 σημεία τουλάχιστον και μέσα σε αυτά και το σπίτι μου), όπου με το mi9 υπάρχει κανονικό 4G και σε πολλές περιπτώσεις, 4G+.

Απλά επειδή υπήρχε η επιμονή σε κάποιες περιπτώσεις πως μια χαρά είναι χωρίς την Β20 το κινητό. Όχι, δεν είναι μια χαρά με την Β20, είναι σημαντική έλλειψη. Ζεις με αυτήν αλλά είναι έλλειψη και δεν είναι καθόλου μια χαρά. :)

τα εχω πει και εγω αυτα πολυ σημαντικο, προσωπικα δεν θα ξαναπαιρνα κινητο χωρις την μπαντα αυτη, νομιζα οτι δεν πειραζει αλλα τελικα πειραζει και πολυ...

κλασικο παραδειγμα στο εξοχικο, οι κοντινες μου κεραιες με cosmote ειναι και πανω στο ΑΚ και εχουν ΜΟΝΟ την 800αρα!

ετσι πιανω με ενα stick 4G απο εκει κανονικα, το κινητο τιποτα!!!

εχω Η+ πρεπει να βγω εξω στον δρομο αρκετα μακρια απο το σπιτι ή να παω στο αμπελι πολλα μετρα για να πιασει απο ενα βουνο στα 3κατι χλμ!

ενω το ΑΚ ειναι κατω απο 1,5χλμ.

Εχω κανει μετρησεις με προγραμματα οπως πχ το cell mapper και δειχνει και πανω στον χαρτη.

Και ας μην αναφερω παραδειγματα ταχυτητας χωρις το 4G+ εχεις την μιση οπου αυτο φυσικα υποστηριζεται.

Επισης μεσα στην δουλεια μου δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ 4G ενω ολοι οσοι εχουν την 800αρα εχουν κανονικα με 4G.

Και μπορω να πω απειρα παραδειγματα.

Οποτε θεωρω οτι ειναι μια σημαντικη ελλειψη, φυσικα ζεις χωρις αυτην αλλα με προβληματα.

Και καλα με την Cosmote που γενικα εχει καλο σημα, σε αλλες εταιριες ειναι δραματικη η κατασταση.

Δράμα και , εν κινήσει, ακόμη χειρότερα τα πράγματα με vodafone... Δεν δοκίμασα στα ίδια σημεία με cosmote πάντως, ούτε με wind, για να πω την αλήθεια. Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι, είναι ένα χτυπητό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ Μακρυγιάννη και στύλους Ολυμπίου Διός, όπου το σήμα εξαφανίζεται into thin air :lol:

Δράμα και , εν κινήσει, ακόμη χειρότερα τα πράγματα με vodafone... Δεν δοκίμασα στα ίδια σημεία με cosmote πάντως, ούτε με wind, για να πω την αλήθεια. Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι, είναι ένα χτυπητό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ Μακρυγιάννη και στύλους Ολυμπίου Διός, όπου το σήμα εξαφανίζεται into thin air :lol:

καλημέρα, θα συμφωνησω, όπως ειχα διαβασει και πριν το παρω ακουγα για vodafone και wind επειδή χρησιμοποιουν περισσοτερο την 800αρα, νομιζα ότι με cosmote που εχω δεν θα ειχα πρόβλημα αλλα!!!

η vodafone δεν εχει σημα στην δουλεια μου και η wind εχει παρα πολύ προβληματικο σημα σπιτι μου οποτε cosmote one way road για μενα!

Ειχα μιλησει καποια στιγμη με cosmote και μου ειχαν πει να βαλω έναν μικρο αναμεταδοτη στην 1800 ώστε να πιανει δλδ από το βουνο που λεω στο εξοχικο και να εχω σημα σπιτι.

Τους λεω για τις κεραιες στο ΑΚ σας να γινει αναβαθμιση δλδ δεν παιζει??? καλα δεν εχουν 1800αρα εκει? WTF???? :mad:

H πλακα είναι ότι αμα παω στην παραλια πιανει από αλλου παλι στην 1800 και ετσι εχω σημα τερμα 4G, αλλιως αν επιανε από το ΑΚ θα ειχα μονο Η+.

Γενικα είναι πρόβλημα, δεν το μετανιωσα ότι πηρα το Mi max 2 εξαλου τοτε σε αυτά τα λεφτα δεν υπηρχε κατι καλυτερο, μην ξεχναμε ότι ηθελα την μεγαλη οθονη και την μπαταρια οποτε την ελλειψη της 800αρας την θεωρησα δευτερη μοιρα.

Απλα αν καποτε παρω άλλο κινητο δεν θα ξαναπαρω χωρις αυτην.

Επισης εχω ένα στικακι και αμα το βαλω πανω στο κινητο παιζει με twin sim cosmote w.u εχω και την 800αρα για ιντερνετ, αλλα μενω χωρις τηλεφωνο όμως!

Edited by Nikifoross

Παιδια ισχυει οτι η σειρα mi Max τερματιζει στο mi Max 3 και δεν θα υπαρξει mi Max 4?

Για μενα που ειμαι λατρης των μεγαλων οθονων, ειλικρινα με χαλαει. Συμφωνα με τα specs που εως τωρα προσφατα ειχαν διαρρευσει για το mi Max 4 θα το αγοραζα ως αναβαθμιση στο 2 που εχω. Εχουμε νεοτερα σχετικα? Ευχαριστω.

Παιδια ισχυει οτι η σειρα mi Max τερματιζει στο mi Max 3 και δεν θα υπαρξει mi Max 4?

Για μενα που ειμαι λατρης των μεγαλων οθονων, ειλικρινα με χαλαει. Συμφωνα με τα specs που εως τωρα προσφατα ειχαν διαρρευσει για το mi Max 4 θα το αγοραζα ως αναβαθμιση στο 2 που εχω. Εχουμε νεοτερα σχετικα? Ευχαριστω.

Αυτό που είπε ο πρόεδρος είναι οτι δεν προβλέπεται αντικαταστάτης του για φέτος. Αλλά γνωμη μου ειναι πως χλωμό να βγει κατι του χρόνου αφού δεν βγαίνει φέτος.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να πιστεύω πως ένα max 4 τέλη του επόμενου έτους, θα το δούμε. Είναι κρίμα να αφήσει την σειρά. Midrange προς low end πλέον οι επεξεργαστές που φοράει, ΑΛΛΑ με κέρδος τρελή αυτονομία και εξαιρετικές οθόνες. Αν και οι διαφορές με την amoled του mi9 είναι αρκετές (σε φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο, σε χρώματα κλπ), οι μεγάλες οθόνες σε συνδυασμό με την μπαταρία είναι σούπερ. Ωστόσο η εμπειρία χρήσης σε έναν ανώτερο επεξεργαστή είναι χαοτικά διαφορετική...

Όσο για την 800ρα, δεν έχω καταλάβει γιατί δεν υπάρχει σε αρκετά xiaomi εδώ και καιρό... Το max 3 την έχει, σωστά;

Εχουν ανακοινωσει επισημα αν θυμαμαι καλα οτι δεν υπαρξει αναδοχος μετα το mi max 3 δυστυχως, δυσκολο να αλλαξει κατι οποτε.

Σχετικα με την 800αρα οπως εχω διαβασει τα συγκεκριμενα μοντελα προοριζονταν για την κινεζικη αγορα και εκει δεν υπαρχει 800αρα.

Αλλα δεν καταλαβαινω μετα πως προεκυψε να ερθουν και Ευρωπη. Ποια η διαφορα δλδ με τα αλλα που εχουν? ηξεραν δλδ οτι θα ερθουν και Ευρωπη?

Ναι το 3 την εχει : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3-8963.php

Η επίσημη ανακοίνωση λέει πως δεν θα βγει Μαξ 4 για φέτος. Όχι για πάντα. Κρατώ μικρό καλάθι αλλά ελπίζω...

Σιγά μη βγει αλλο. Μην τρέφετε φρούδες ελπίδες. Αν το 18:9 που εχει θεωρείται φέτος subpar, θα επιστρέψει μήπως ξαφνικά του χρόνου που θα είναι στην κυριολεξία παλαιολιθικο; Η μόδα επιτάσσει 19:9 που έχουν πλεον ολα, εως 21:9 που έχουν τα Sony και καποια Motorola. Όπως θα δείτε και την Τρίτη, διάδοχο του παραπλησιου Honor 8X Max φέτος δεν θα δούμε. Στις 6.6" θα είναι το 9Χ Pro και πολυ αμφιβάλλω αν θα υπάρξει και διάδοχος του Huawei Mate 20X. Πέθανε η κατηγορία. Αν υπάρξει κάποτε επιστροφή θα είναι σε fold θεωρώ.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk