Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω θέματα που δεν έχουν έκδοση για την 10 και τα θέλω, έχω κοντά δέκα, τα δοκιμασα και δεν είδα πουθενά κανένα πρόβλημα. Μπορεί να έτυχε και άλλα να έχουν. Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα θέματα που υπάρχουν για την 9 να δω αν έχουν προβλήματα φυσικά, αφού είναι απειρα. Ευτυχώς τα δικά μου παίζουν χωρίς προβλήματα! Για την χώρα εννοούσα για να μπορούμε να κατεβάσουμε δεν έχει να κάνει με την έκδοση της Miui. Εγώ στα κινητά δεν παίζω ποτέ παιχνίδια δεν υπάρχει κάποιος λόγος, έχω Ταμπλετ και tv box.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Nikifoross

Τι έχεις πατήσει στης ρυθμίσεις και σου εμφανίζει κανονικά το δίκτυο εσένα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

mount said:
Εμένα μου εμφανίζει Νόνικα το δίκτυο κανονικά. Κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα με την 10 όπως και με την 9. Στην μπαταρία βλέπω βελτίωση. Η απόδοση μας ενδιαφέρει και όχι αν είναι μεγάλο το εικονίδιο της μπαταρίας.

Ρυθμιστε να σας δείχνει το ποσοστό και είστε μια χαρά.

Ισως και η εμφάνιση του δικτύου να είναι θέμα ρύθμισης.

Τη έχεις πατήσει εσύ στης ρυθμίσεις και σου εμφανίζει κανονικα το δικτυο

παιδια καλησπέρα ποια είναι η τελευταια επισημη εκδοση λειτουργικου ?? ευχαριστω :)
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

tpanoulakis said:
παιδια καλησπέρα ποια είναι η τελευταια επισημη εκδοση λειτουργικου ?? ευχαριστω :)
Καλησπερα, 10.2.1.0 λέει global stable στηριζόμενη στο Android 7.1.1 Nougat.

Nikifoross said:
Καλημέρα, έχω θέματα που δεν έχουν έκδοση για την 10 και τα θέλω, έχω κοντά δέκα, τα δοκιμασα και δεν είδα πουθενά κανένα πρόβλημα. Μπορεί να έτυχε και άλλα να έχουν. Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα θέματα που υπάρχουν για την 9 να δω αν έχουν προβλήματα φυσικά, αφού είναι απειρα. Ευτυχώς τα δικά μου παίζουν χωρίς προβλήματα! Για την χώρα εννοούσα για να μπορούμε να κατεβάσουμε δεν έχει να κάνει με την έκδοση της Miui. Εγώ στα κινητά δεν παίζω ποτέ παιχνίδια δεν υπάρχει κάποιος λόγος, έχω Ταμπλετ και tv box.

Τα θέματα παίζουν λάθος. Δεν αλλάζει η status bar στα 9 από τα 10 θέματα, ακόμη και σε V10 θέματα. Βρήκα κάποιο πάντως που άλλαξε τα πάντα αλλά έχει άλλα προβλήματα (του θέματος). Εδώ και καιρό αυτό είναι το χειρότερο για μένα, γιατί με ενδιαφέρει η παραμετροποίηση.

Anyway, ζούμε και με αυτό :p

tommybertsen said:
Τα θέματα παίζουν λάθος. Δεν αλλάζει η status bar στα 9 από τα 10 θέματα, ακόμη και σε V10 θέματα. Βρήκα κάποιο πάντως που άλλαξε τα πάντα αλλά έχει άλλα προβλήματα (του θέματος). Εδώ και καιρό αυτό είναι το χειρότερο για μένα, γιατί με ενδιαφέρει η παραμετροποίηση.

Anyway, ζούμε και με αυτό :p

Τι εννοεις δεν αλλαζει η status bar? μενει το παλιο background δηλαδη? εγω σε οσα εχω απο πριν κατεβασει δεν εχω καποιο θεμα.

Αλλα υπαρχουν απειρα οπως ειπα, αυτα που εχω εγω ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο που προφανως δεν λεει κατι γενικα και δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για να πω οτι δεν υπαρχει προβλημα.

αν καποια στιγμη βαλω αλλα θα δω τοτε, προς το παρον δεν με ενδιαφερει κατι αλλο.

Τελικα τωρα που μετρησα τα θεματα που εχω κατεβασει εγω, ειναι 16, δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ολα, καμια 10αρια που δοκιμασα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως. Ευτυχως ειμαι τυχερος, ελπιζω να μην εχουν προβλημα και τα υπολοιπα...θα τα δοκιμασω αυτο κανω τωρα.

τελικα σε κανενα θεμα δεν εχω προβληματα ολα καλα και η status bar.

Αν θελει καποιος ας μου πει καποιο θεμα που εχει προβλημα να το βαλω να το δω ετσι απο περιεργεια αν θα το κανει εμενα.

Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων πουθενα? εχω αλλαξει διαφορα πραγματα γενικα στις ρυθμισεις.

Edited by Nikifoross
Συμπέρασμα δοκιμών θεμάτων

Nikifoross said:
Τι εννοεις δεν αλλαζει η status bar? μενει το παλιο background δηλαδη? εγω σε οσα εχω απο πριν κατεβασει δεν εχω καποιο θεμα.

Αλλα υπαρχουν απειρα οπως ειπα, αυτα που εχω εγω ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο που προφανως δεν λεει κατι γενικα και δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για να πω οτι δεν υπαρχει προβλημα.

αν καποια στιγμη βαλω αλλα θα δω τοτε, προς το παρον δεν με ενδιαφερει κατι αλλο.

Τελικα τωρα που μετρησα τα θεματα που εχω κατεβασει εγω, ειναι 16, δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ολα, καμια 10αρια που δοκιμασα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως. Ευτυχως ειμαι τυχερος, ελπιζω να μην εχουν προβλημα και τα υπολοιπα...θα τα δοκιμασω αυτο κανω τωρα.

τελικα σε κανενα θεμα δεν εχω προβληματα ολα καλα και η status bar.

Αν θελει καποιος ας μου πει καποιο θεμα που εχει προβλημα να το βαλω να το δω ετσι απο περιεργεια αν θα το κανει εμενα.

Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων πουθενα? εχω αλλαξει διαφορα πραγματα γενικα στις ρυθμισεις.

Σε 5 κινητά μέσα στα πρώτα 5 θέματα που τυχαία κατεβάζω υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Έχει την ίδια απαίσια status bar που έχει by default το MIUI 10 και δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή, πέρα από μερικά θέματα που είναι "v10" και σε πάρα πολλά από αυτά βλέπω άλλη status bar να δείχνει στο preview, όμως στο actual θέμα δεν αλλάζει. Σε προειδοποιεί κιόλας για ασυμβατότητα. Σε παλιότερα θέματα υπάρχουν πολλά προβλήματα. Anyway αν ψάξεις για V10 έχει αρκετά που θα δουλέψουν (και κάποια που απλά σου αλλάζει ένα WP και κάποια icons) και μέχρι εκεί.

iounios68 said:
Χαιρετώ την παρέα.

Αλλάζεις, συνεχώς απεγνωσμένα θεματα να βάλεις κάποια άλλη ¨γραμμή κατάστασης" έτσι ώστε να φαίνονται ΣΩΣΤΑ οι αναπάντητες και διάφορες ειδοποιήσεις, ( οι οποίες πριν είχαν το λογότυπο της εφαρμογής, π.Χ. youtube ή gmail ενώ τώρα είναι μαύρο.)

τα παραπάνω προσωπικά με δυσκολεύουν αρκετά. Δεν ξέρω για κάποιους άλλους.

βέβαια, η συσκευή πηγαίνει θα το ξαναπώ σφαίρα. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή.

Η συσκευή μου είναι όπως την αγόρασα χωρίς Ρουτ κλπ.

Αυτά. :D

Εμενα ειναι λευκο. Ειτε με default θεμα ειτε με αλλα που εχω κατεβασει. Δεν ειναι τοσο οτι με δυσκολευουν αλλα γιατι ν'αλλαξεις κατι που ηταν ωραιο εξ'αρχης; Για την χαρη της αλλαγης και μονο;

Και μετα εχεις τον Νικηφορο που ευλογα αναρωτιεται πως γινεται ατομα να εχουν διαφορετικα αποτελεσματα.

Το ξαναλεω (σορυ) εμενα εχει το απαισιο γκρι μεσα στη μπαρα ενδειξη της μπαταριας. Εχω δοκιμασει αρκετα καινουργια θεματα χωρις αποτελεσμα.

Υπαρχει ενα θεμα που μπορει να την αλλαξει; Αν ναι, μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι;

Καλησπέρα, καταρχην να πω για αποφυγη τυχον παρεξηγησεων δεν λεω οτι λετε ψεματα, απλα εμενα ΔΕΝ συμβαινει!!!

οτι εχω βαλει ΟΛΑ ενα ενα δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αλλαζει η μπαρα.

Πειτε μου καποιο συγκεκριμενο να το δω απο περιεργεια μηπως εμενα παιζει και ειναι κατι που μπορειτε να το φτιαξετε πχ θεμα ρυθμισεων.

Εχω πειραξει διαφορα στις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω αν εχουν σχεση.

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με την status bar και σε κανενα απο τα 16 θεματα που ειχα απο πριν κατεβασματα δεν μενει η default!

Τωρα τι να πω τοσο τυχερος ειμαι? αλλα μαλλον μονο στο κινητο γιατι αλλου....:(

Το παρακάτω που έχω τώρα, δειχνω αυτο που δουλευω και φαινονται και μερικα απο αυτα που εχω και παιζουν σωστα.

Πειτε μου συγκεκριμενα που εχετε προβλημα να τα δοκιμασω να δουμε αν σε εμενα το κανουν.

Γιατι μπορει να ετυχε να μην εχουμε δοκιμασει τα ιδια θεματα οπως ξαναειπα εχει ΑΠΕΙΡΑ!

Επισης εχω ενεργες τις επιλογες για προγραμματιστες.

αν θελετε κατι αλλο να σας δειξω πειτε μου!

Πειραζει που ειναι μεγαλες οι φωτος? τις εβαλα με το tapatalk δεν ξερω γιατι φαινονται ετσι μεγαλες!

Επισης δεν ειναι ολα τα κινητα με το ιδιο setup δε νομιζω ολοι να εχουμε εγκατεστημενες τις ιδιες εφαρμογες, καποιες μπορει να παιζουν ρολο.

4f1e47b62725f4dff3a0c8ecf4fc9384.jpg89a53fd8f54088f66fac90a480ae1d98.jpg

Edited by Nikifoross
Προσθηκη screnshots miui 9 themes on miui10 status bar ok!

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν ήδη πραγματοποιήσει την αναβάθμιση σε MIUI 10.2.1 αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα της ομιλίας Google.

Συγκεκριμένα μιλώ για το εξής bug:

Πατάς το μικρόφωνο στο Google και μιλάς στο μικρόφωνο του κινητού λέγοντας το ερώτημά σου π.χ. καιρός Αθήνα και σου εμφανίζονται αμέσως τα αποτελέσματα για τον καιρό στην Αθήνα.

Σε όλα τα κινητά εκτός από την εμφάνιση των αποτελεσμάτων στην οθόνη, γίνεται και εκφώνηση των αποτελεσμάτων.

Στο Mi Max 2 μου αυτό δεν συμβαίνει και είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο παρελθόν στο forum της xiaomi, ότι πρόκειται για κάποιο bug που υπάρχει στην rom σχετικά με τα ogg αρχεία και θα διορθωνόταν μόνο με αναβάθμιση σε νέα έκδοση.

Καλησπέρα, το δοκίμασα τώρα, δεν μιλάει απλά βγάζει τα αποτελέσματα, έναν ήχο κάνει μόνο. Όμως δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και δεν ξέρω αλλού τι κάνει.

Nikifoross said:
Καλησπέρα, καταρχην να πω για αποφυγη τυχον παρεξηγησεων δεν λεω οτι λετε ψεματα, απλα εμενα ΔΕΝ συμβαινει!!!

οτι εχω βαλει ΟΛΑ ενα ενα δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αλλαζει η μπαρα.

Πειτε μου καποιο συγκεκριμενο να το δω απο περιεργεια μηπως εμενα παιζει και ειναι κατι που μπορειτε να το φτιαξετε πχ θεμα ρυθμισεων.

Εχω πειραξει διαφορα στις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω αν εχουν σχεση.

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με την status bar και σε κανενα απο τα 16 θεματα που ειχα απο πριν κατεβασματα δεν μενει η default!

Τωρα τι να πω τοσο τυχερος ειμαι? αλλα μαλλον μονο στο κινητο γιατι αλλου....:(

Το παρακάτω που έχω τώρα, δειχνω αυτο που δουλευω και φαινονται και μερικα απο αυτα που εχω και παιζουν σωστα.

Πειτε μου συγκεκριμενα που εχετε προβλημα να τα δοκιμασω να δουμε αν σε εμενα το κανουν.

Γιατι μπορει να ετυχε να μην εχουμε δοκιμασει τα ιδια θεματα οπως ξαναειπα εχει ΑΠΕΙΡΑ!

Επισης εχω ενεργες τις επιλογες για προγραμματιστες.

αν θελετε κατι αλλο να σας δειξω πειτε μου!

Πειραζει που ειναι μεγαλες οι φωτος? τις εβαλα με το tapatalk δεν ξερω γιατι φαινονται ετσι μεγαλες!

Επισης δεν ειναι ολα τα κινητα με το ιδιο setup δε νομιζω ολοι να εχουμε εγκατεστημενες τις ιδιες εφαρμογες, καποιες μπορει να παιζουν ρολο.

4f1e47b62725f4dff3a0c8ecf4fc9384.jpg89a53fd8f54088f66fac90a480ae1d98.jpg

Σου μιλάω για την μπάρα ειδοποιήσεων και εσύ μου δείχνεις το μενού ρυθμίσεων. Βάλε το default θέμα του V10 και μετά μερικά από αυτά που έχεις (δεν βλέπω ούτε ένα V10) και δες την ΜΠΑΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (notification bar) ,σε πόσα από αυτά άλλαξε; Εκεί είναι, κυρίως, το πρόβλημα και οι ασυμβατότητες. Σε μερικά είναι και σε άλλα μενού , πχ μηνύματα. Δεν παίζουν ρόλο οι εφαρμογές που έχεις.

Johanvil said:
Tο ξαναλεω (σορυ) εμενα εχει το απαισιο γκρι μεσα στη μπαρα ενδειξη της μπαταριας. Εχω δοκιμασει αρκετα καινουργια θεματα χωρις αποτελεσμα.

Υπαρχει ενα θεμα που μπορει να την αλλαξει; Αν ναι, μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι;

Καλημέρα, έλεγες και εσύ για αυτά που κατεβαίνουν από πάνω? Γιατί ειχες δείξει την πάνω μπάρα και εκείνη μου βγάζει ειδοποιήσεις οπότε νόμιζα ότι όλη η συζήτηση αφορά εκείνη!

Σχετικα με το γκρι που λες το κοιτουσα πολύ ωρα για να καταλαβω τι λες, τελικα οντως εχει γκριζακι μεσα όταν το εχεις σε ποσοστο, επειδή πριν το φορτιζα στις φωτος είναι πρασινο μεσα.

Αναλογα το θεμα είναι αμελητεο γκρι δεν είναι σκουρο δλδ, πεδευτηκα να το καταλαβω ουτε καν γκρι δεν θα το ελεγα.

Παντως ετσι γινεται και σε εμενα και σε όλα τα θεματα που εχω, αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενοχλεί γιατι είναι διαφανο γκρι ανοιχτο όχι σκουρο και δεν το ειχα προσεξει καν! Αν θες να είναι εντελως διαφανο, παντως όπως βλεπω μαλλον δεν γινεται.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

tommybertsen said:
Σου μιλάω για την μπάρα ειδοποιήσεων και εσύ μου δείχνεις το μενού ρυθμίσεων. Βάλε το default θέμα του V10 και μετά μερικά από αυτά που έχεις (δεν βλέπω ούτε ένα V10) και δες την ΜΠΑΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (notification bar) ,σε πόσα από αυτά άλλαξε; Εκεί είναι, κυρίως, το πρόβλημα και οι ασυμβατότητες. Σε μερικά είναι και σε άλλα μενού , πχ μηνύματα. Δεν παίζουν ρόλο οι εφαρμογές που έχεις.

Η μπαρα φαινεται πανω πανω στις ρυθμισεις και έβαλα και την άλλη φώτο για την έκδοση της Miui.

Μεσα στα μυνηματα είναι ασπρο το φοντο, όπως και σε αυτό που κατεβαινει από πανω όταν το τραβαμε κατω με το δακτυλο μας. Η μπαρα που εχει το σημα κινητης, μπαταρια κτλ αλλαζει κανονικα σε όλα, αυτή δεν είναι η Notification bar που λεμε?

Σχετικα με τα sms δουλευω με άλλο πρόγραμμα ΔΕΝ ανοιγα το μαμα, τωρα το κοιταξα με άλλο theme από αυτά που εχω και εχει background ενώ σε αυτό που ειχα πριν είναι λευκο εννοω στο 1ο το default, αυτά που κατεβαινουν από πανω είναι παλι λευκα. Τωρα δεν καθομαι να ξαναδοκιμάζω όλα τα themes στο μαμα προγραμμα sms, δεν το δουλευω.

Οκ με τα sms το καταλαβα. Δεν μπορω να βαλω φωτο γιατι καταλαβαίνετε....σε μερικα themes αλλαζει ολο το background σε μερικα όπως και στο default παραμενει λευκο. Επισης επειδή ΠΟΤΕ δεν το δουλευα δεν γνωρίζω τι εκανε πριν! οποτε γιαυτο και δεν ανεφερα.

Tελικα βρηκα αυτό

επειδή ο φιλος ποιο πριν ελεγε για την μπαρα παντα ειχα την εντυπωση ότι εκεινη λεμε notification bar, αυτά που κατεβαινουν οσα themes δοκιμασα παραμενουν λευκα και άλλο ένα εδώ
Μαλλον υπαρχει τροπος να αλλαξει όπως δειχνουν τα βιντεος, δεν εχω χρονο τωρα να το ψαξω, αν καποιος εχει τον χρονο και την διαθεση ας το δει.

Εντέλει σορρυ νομιζα ότι λεμε την πανω μπαρα!!!! Λάθος παρεξήγησα :(( οπότε καλα τα λέγατε, απλά εγώ μιλούσα για την πανω μπάρα. Θα το ψαξω πάντως, ελπίζω μόνο να μην θέλει root, δεν θέλω να το κάνω ακόμα λόγω Nova go!

Edited by Nikifoross
Προσθηκη video links για διαφανο down menu

Βρηκα και άλλη custom rom, στηρίζεται παλι όπως και οι άλλες custom στο AOSP αρα δεν είναι MIUI και ειναι Android 8.1 Oreo based https://downloads.aospextended.com/oxygen

https://downloads.aospextended.com/

και εδώ εχει και άλλες ακομα! σε android 9 pie! https://www.xda-developers.com/android-pie-custom-roms-xiaomi-mi-max-2/

Γενικα λένε ότι με AOSP αντι MIUI είναι ποιο γρηγορα τα κινητα, ισως είναι λογικο γιατι είναι λιγοτερο φορτωμενη η rom.

Y.Γ σορρυ δεν ξερω γιατι δεν ενωθηκαν τα ποστς...

Edited by Nikifoross
Προσθηκη link XDΑ για Αndroid 9 Pie Custom Roms

Καλησπέρα παιδιά να πω και εγώ το δικό μου θέμα από την miui 10 μάλλον είναι bag εμένα μου μετακινεί τις θέσεις κάποιων εφαρμογών μου από μόνο του νόμιζα ότι πρώτη φορά το έκανα εγώ κατά λάθος αλλά μετά έγινε επανειλημμένα δεν μπορώ να καταλάβω Γιατί προφανώς είναι Bag, κι άλλο ένα είναι ότι όταν είμαι στην οθόνη κλειδώματος από σβηστό με το πού Πατάω το touch ή το power button να ανοίξει η οθόνη μόλις πάω να ξεκλειδώσω την οθόνη με το δάχτυλο προς τα πάνω εμφανίζει εκείνη την ώρα στιγμιαία το notification bar χωρίς να το έχω τραβήξει από κάτω κι αυτό επανειλημμένα νόμιζα από την αρχή ότι το τράβηξα από πάνω αλλά τελικά το είδα πολλές φορές, αυτά, Ελπίζω να φτιαχτούν τα αναφέρει και εγώ να δούμε μήπως έχει και κανείς άλλος το ίδιο προβλήματα Κατά τα άλλα κανένα άλλο θέμα καλή ταχύτητα καλή μπαταρία όλα μία χαρά

Να πω και εγω την γνωμη μου παιδια .Το κινητο με την αναβαθμιση εγινε αισθητα πιο γρηγορο ,και ισως να κερδισε και λιγο στην διαχειρηση της μπαταριας.

Αυτο το θεματακι μετην ενδειξη της μπαταριας , οντως υπαρχει , προσωπικα το θεωρω αμελητεο.

Αυτο που παρατηρησα εγω ,και το θεωρω bug , ειναι οτι δεν με αφηνει να αλλαξω τον ηχο στο ξυπνητηρι.Συμβαινει και σε εσας;

Κατα τα αλλα ,ειμαι σχετικα νεος κατοχος, το εχω απο τον Οκτωβρη , και ειμαι υπερευχαριστημενος. Το μονο του θεμα, για μενα , ειναι στα βιντεο που τραβαει και τα θεωρω οτι αδικουν αυτην την υπεροχη συσκευη.

gdam said:
Να πω και εγω την γνωμη μου παιδια .Το κινητο με την αναβαθμιση εγινε αισθητα πιο γρηγορο ,και ισως να κερδισε και λιγο στην διαχειρηση της μπαταριας.

Αυτο το θεματακι μετην ενδειξη της μπαταριας , οντως υπαρχει , προσωπικα το θεωρω αμελητεο.

Αυτο που παρατηρησα εγω ,και το θεωρω bug , ειναι οτι δεν με αφηνει να αλλαξω τον ηχο στο ξυπνητηρι.Συμβαινει και σε εσας;

Κατα τα αλλα ,ειμαι σχετικα νεος κατοχος, το εχω απο τον Οκτωβρη , και ειμαι υπερευχαριστημενος. Το μονο του θεμα, για μενα , ειναι στα βιντεο που τραβαει και τα θεωρω οτι αδικουν αυτην την υπεροχη συσκευη.

καλησπέρα, οντως εγινε ποιο γρηγορο αισθητα, δεν το περιμενα η αληθεια ειναι! Το εχω απο Ιανουαριο 2018 και δεν το εχω δει ΠΟΤΕ ποιο γρηγορο!!!

εμενα δεν με ενοχλει απολυτως τιποτα παντως, δεν ξερω αν ειναι καποια πραγματα bugs ή οχι.

Σχετικα με τον ηχο τωρα, επειδη το επαθε ο αδερφος μου με Xiaomi redmi 4A ομως στην ιδια MIUI 10, ειναι θεμα δικαιωματων καθαρα.

Εψαξα και του βρηκα την λυση στο επισημο forum https://en.miui.com/thread-4542220-1-1.html. Πρεπει να πας Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις εφαρμογής - Αδειες - Δικαιωματα εφαρμογων και να ανοιξεις στο ημερολογιο το ρολοι και το ημερολογιο. Και στα δικαιωματα αποθηκευτικου χωρου τα 2 ιδια παλι, ημερολογιο και ρολοι. Του τα ειπα απο το τηλ τα εκανε και αλλαζουν κανονικα οι ηχοι στο ξυπνητηρι του.

Δεν ξερω γιατι σε μερικους χαλαει εμενα δεν ειχε θεμα δικαιωματων, εχει γινει σε πολλους αλλα το εχω δει σε αλλα μοντελα της Xiaomi.

Edited by Nikifoross
προσθηκη link forum

Nikifoross said:
Καλημέρα, έλεγες και εσύ για αυτά που κατεβαίνουν από πάνω? Γιατί ειχες δείξει την πάνω μπάρα και εκείνη μου βγάζει ειδοποιήσεις οπότε νόμιζα ότι όλη η συζήτηση αφορά εκείνη!

Σχετικα με το γκρι που λες το κοιτουσα πολύ ωρα για να καταλαβω τι λες, τελικα οντως εχει γκριζακι μεσα όταν το εχεις σε ποσοστο, επειδή πριν το φορτιζα στις φωτος είναι πρασινο μεσα.

Αναλογα το θεμα είναι αμελητεο γκρι δεν είναι σκουρο δλδ, πεδευτηκα να το καταλαβω ουτε καν γκρι δεν θα το ελεγα.

Παντως ετσι γινεται και σε εμενα και σε όλα τα θεματα που εχω, αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενοχλεί γιατι είναι διαφανο γκρι ανοιχτο όχι σκουρο και δεν το ειχα προσεξει καν! Αν θες να είναι εντελως διαφανο, παντως όπως βλεπω μαλλον δεν γινεται.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μπαρα φαινεται πανω πανω στις ρυθμισεις και έβαλα και την άλλη φώτο για την έκδοση της Miui.

Μεσα στα μυνηματα είναι ασπρο το φοντο, όπως και σε αυτό που κατεβαινει από πανω όταν το τραβαμε κατω με το δακτυλο μας. Η μπαρα που εχει το σημα κινητης, μπαταρια κτλ αλλαζει κανονικα σε όλα, αυτή δεν είναι η Notification bar που λεμε?

Σχετικα με τα sms δουλευω με άλλο πρόγραμμα ΔΕΝ ανοιγα το μαμα, τωρα το κοιταξα με άλλο theme από αυτά που εχω και εχει background ενώ σε αυτό που ειχα πριν είναι λευκο εννοω στο 1ο το default, αυτά που κατεβαινουν από πανω είναι παλι λευκα. Τωρα δεν καθομαι να ξαναδοκιμάζω όλα τα themes στο μαμα προγραμμα sms, δεν το δουλευω.

Οκ με τα sms το καταλαβα. Δεν μπορω να βαλω φωτο γιατι καταλαβαίνετε....σε μερικα themes αλλαζει ολο το background σε μερικα όπως και στο default παραμενει λευκο. Επισης επειδή ΠΟΤΕ δεν το δουλευα δεν γνωρίζω τι εκανε πριν! οποτε γιαυτο και δεν ανεφερα.

Tελικα βρηκα αυτό

επειδή ο φιλος ποιο πριν ελεγε για την μπαρα παντα ειχα την εντυπωση ότι εκεινη λεμε notification bar, αυτά που κατεβαινουν οσα themes δοκιμασα παραμενουν λευκα και άλλο ένα εδώ
Μαλλον υπαρχει τροπος να αλλαξει όπως δειχνουν τα βιντεος, δεν εχω χρονο τωρα να το ψαξω, αν καποιος εχει τον χρονο και την διαθεση ας το δει.

Εντέλει σορρυ νομιζα ότι λεμε την πανω μπαρα!!!! Λάθος παρεξήγησα :(( οπότε καλα τα λέγατε, απλά εγώ μιλούσα για την πανω μπάρα. Θα το ψαξω πάντως, ελπίζω μόνο να μην θέλει root, δεν θέλω να το κάνω ακόμα λόγω Nova go!

Μα λέω για εικονίδια στην μπάρα. Εννοώ όταν κατεβάσεις την "κουρτίνα", νόμιζα πως ήταν κατανοητό, ίσως θα έπρεπε να το αναφέρω :) Ωστόσο και έτσι, χωρίς κατέβασμα, τα εικονίδια παραμένουν τα ίδια. Βάλε το theme "Darkoid Blacky V10" ας πούμε και θα καταλάβεις την διαφορά που εννοώ :)

Όσο για τον Launcher, χρησιμοποιώ τον Poco Launcher, προσωρινά, μέχρι να το γυρίσω σε Nova να τελειώνουμε :lol:

Edited by tommybertsen

φιλε Νικηφορε , σε ευχαριστω πολυ.

Οντως, ακολουθησα την οδηγια σου και το προβληματακι μου με τον ηχο του ξυπνητηριου λυθηκε.

tommybertsen said:
Μα λέω για εικονίδια στην μπάρα. Εννοώ όταν κατεβάσεις την "κουρτίνα", νόμιζα πως ήταν κατανοητό, ίσως θα έπρεπε να το αναφέρω :) Ωστόσο και έτσι, χωρίς κατέβασμα, τα εικονίδια παραμένουν τα ίδια. Βάλε το theme "Darkoid Blacky V10" ας πούμε και θα καταλάβεις την διαφορά που εννοώ :)

Όσο για τον Launcher, χρησιμοποιώ τον Poco Launcher, προσωρινά, μέχρι να το γυρίσω σε Nova να τελειώνουμε :lol:

καλησπέρα, ναι σορρυ δεν καταλαβα εγω καλα :(

θα το δοκιμασω αυτο που λες, thanks!

α εγω εχω μαμα launcher δεν θελω ακομα να μπω στο παιχνιδι με τους launcher σε αυτο το κινητο, εχω αγορασει και εγω το nova και εχω αγορασει και τον smart launcher που μου αρεσε.

Τους δουλευα στο παλιο μου κινητο πριν βαλω την miui custom rom και απο εκει εγινα fan της miui! :):D

Το εβαλα το θεμα ωραιο ειναι, ενοχλητικο το πανελ θα ελεγα με τετοια αντιθεση, ενω μεσα στα αλλα πχ μυνηματα ειναι σκουρα ολα.

Αν αφησω περιοχη Αμερικη που επηρεαζει αυτο? να μην αλλαζω συνεχεια με Ελλαδα?

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

gdam said:
φιλε Νικηφορε , σε ευχαριστω πολυ.

Οντως, ακολουθησα την οδηγια σου και το προβληματακι μου με τον ηχο του ξυπνητηριου λυθηκε.

Καλησπέρα, παρακαλω δεν κανει τιποτα, τυχερος εισαι, ετυχε στον αδερφο μου και το ειχα ψαξει!

την προηγουμενη μερα του ειχα πει την λυση στο τηλ! :rolleyes:

Edited by Nikifoross

Για τις μπαρες στη γραμμη καταστασης.Την "κουρτινα" δηλαδη..

αν βαλεις καποιο λευκο-ανοιχτοχρωμο θεμα η μπαρα θα ειναι ετσι.

θα φαινονται ολα δηλαδη ΣΩΣΤΑ ολα τα γραμματα.

Ακομη και να αλλαξεις μπαρα, επειδη το θεμα ειναι λευκο, παλι θα φαινεται σωστα.

06b373f69c7dbd8475c6b8b29af44d9d-full.jpg

Αν βαλεις ομως καποιο σκουρο θεμα, η μπαρα θα φαινεται ετσι.

Ακομη και αν αλλαξεις τη "γραμμη καταστασης" με λευκη, θα φαινεται παλι το ιδιο.

Δηλαδη, ΔΕΝ θα φαινονται καποια γραμματα σωστα.

31801fe9a21ec87bb39ee7d88c23757b-full.jpg

Edited by iounios68

καλησπέρα, αμ μπραβο τωρα καταλαβα.

εχει τροπους για πειραγματα αλλα ποιος ασχολειτε!

Edited by Nikifoross

Από launcher έβαλα και στο τερατάκι τον poco... ωραίος, εύχρηστος και δωρεάν :)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Καλησπέρα, ο default launcher που εχει η miui πως λεγεται ξερει κανεις ?

Aρχικη οθονη και προσφατα το λεει απλα Launcher συστηματος.