Pyro13 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Θα το διοκιμασω. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Θα το διοκιμασω. Σε ευχαριστώΑν δεν, τότε μάλλον θα έχεις θέμα. Το Nokia 3310 της γυναίκας μου έχει πάντα καλύτερο σήμα (αυτή είναι και η δουλειά του βέβαια)!!!!! :) :) :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Επισης ρολο παιζει και σε ποια θυρα εχετε την sim. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έβαλε κανείς την 8.7.12; miui 10, λέει. Άλλαξε το notification panel και δεν παίρνει τα θέματα, θέλουν rebuild λογικά για το νέο miui. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Γιατί βγήκε για το κινητό μας; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Γιατί βγήκε για το κινητό μας; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι στην Developer Rom. Δεν ξέρω αν έχει βγει για Global. Αλλά ναι, είμαι στο MIUI 10. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι κιόλας με τις - αχρείαστες κατά τη γνώμη μου - αλλαγές. Συν τοις άλλοις με χαλάει ΠΟΛΥ που ένα από τα βασικότερα για μένα, το styling/theming, δεν κάνει apply στην status bar. Δεν ξέρω τι φταίει, ίσως η beta μορφή; Θα δείξει. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Παιδιά αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία, ας απαντήσει. Είμαι πανευτυχής με το θηρίο, δεν παίζεται. Ένα μικρό θεματάκι με τις βραδυνές φωτογραφίες μόνο. Φυσικά και άκουσα για την google camera, αλλά θέλει ξεκλείδωμα και το ψιλοφοβάμαι. Έχω τραπεζική εφαρμογή φοβάμαι μήπως δεν δουλέψει σωστά μετά λόγω επιπέδου αφαλείας. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια σε αυτό. Ας μου πει κάποιος που έχει βάλει την camera εμπειρία και τα σχετικά. Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Παιδιά αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία, ας απαντήσει. Είμαι πανευτυχής με το θηρίο, δεν παίζεται. Ένα μικρό θεματάκι με τις βραδυνές φωτογραφίες μόνο. Φυσικά και άκουσα για την google camera, αλλά θέλει ξεκλείδωμα και το ψιλοφοβάμαι. Έχω τραπεζική εφαρμογή φοβάμαι μήπως δεν δουλέψει σωστά μετά λόγω επιπέδου αφαλείας. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια σε αυτό. Ας μου πει κάποιος που έχει βάλει την camera εμπειρία και τα σχετικά. Ευχαριστώ.... Οι τραπεζικές εφαρμογές συνήθως δεν δουλεύουν μετά το root... Νομίζω παρακάμπτεται αυτό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλές είναι. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 καλησπερα, γινεται το κινητο να φορτιζει απο καλωδια micro usb? εχει κανενα ανταπτορα ξερει κανεις? γιατι ξεχασα το φορτιστη σπιτι και εφαγα πακετο το ΣΚ, δεν εβρισκα πουθενα καλωδιο να το φορτισω! και εμεινα χωρις κινητο σημερα, ευτυχως ειχα μαζι τυχαια ενα παλιο με την twin sim αλλα ειναι χρεπι και κολαει συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 καλησπερα, γινεται το κινητο να φορτιζει απο καλωδια micro usb? εχει κανενα ανταπτορα ξερει κανεις? γιατι ξεχασα το φορτιστη σπιτι και εφαγα πακετο το ΣΚ, δεν εβρισκα πουθενα καλωδιο να το φορτισω! και εμεινα χωρις κινητο σημερα, ευτυχως ειχα μαζι τυχαια ενα παλιο με την twin sim αλλα ειναι χρεπι και κολαει συνεχεια.Κάτι τέτοιο micro usb to type c adapter Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Καλησπέρα σε όλους!!! Μετά από εφτά μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό . Το μόνο που μου έχει κάνει είναι μια μεγάλη γρατσουνιά μετά από πτώση και κάτι άλλες μικρές ασήμαντες. Αλλά μετά από εφτά μήνες βλέπω πτώση της μπαταρίας αρκετά μεγάλη με βαριά χρήση με το ζόρι βγάζει μέρα οριακά... Εσάς πως τα πηγαίνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Κανονικά όπως την πρώτη μέρα. Και είναι πάνω από 7 μήνες. Καλησπέρα σε όλους!!! Μετά από εφτά μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό . Το μόνο που μου έχει κάνει είναι μια μεγάλη γρατσουνιά μετά από πτώση και κάτι άλλες μικρές ασήμαντες. Αλλά μετά από εφτά μήνες βλέπω πτώση της μπαταρίας αρκετά μεγάλη με βαριά χρήση με το ζόρι βγάζει μέρα οριακά... Εσάς πως τα πηγαίνει;;; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Κάτι τέτοιο micro usb to type c adapter Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημέρα! ωραιο είναι αυτό, από Αθηνα το βρίσκουμε πουθενα? δεν εχω χρονο για παραγγελια απο ebay ερχεται η αδεια...:D:D:D εχω παρει 2 σε usb female όμως, εχω με καλωδιακι κοντο και σε μορφη ανταπτορα σαν αυτό που δειχνεις. Αλλα μετα θελει καλωδιο male-male usb που αν και εχω ένα είναι καπως σπανια θα ελεγα. Το θεμα είναι να βγαζουμε σε Micro USB σαν αυτό που εδειξες. Θα ηθελα να εχω ένα τετοιο νομιμα στο τσαντακι μου ώστε και τον φορτιστη να ξεχασω ένα καλωδιο Micro usb θα βρεθει καπου. Και στο αμαξι εχω σε μονιμες θεσεις και δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 καλημέρα! ωραιο είναι αυτό, από Αθηνα το βρίσκουμε πουθενα? δεν εχω χρονο για παραγγελια απο ebay ερχεται η αδεια...:D:D:D εχω παρει 2 σε usb female όμως, εχω με καλωδιακι κοντο και σε μορφη ανταπτορα σαν αυτό που δειχνεις. Αλλα μετα θελει καλωδιο male-male usb που αν και εχω ένα είναι καπως σπανια θα ελεγα. Το θεμα είναι να βγαζουμε σε Micro USB σαν αυτό που εδειξες. Θα ηθελα να εχω ένα τετοιο νομιμα στο τσαντακι μου ώστε και τον φορτιστη να ξεχασω ένα καλωδιο Micro usb θα βρεθει καπου. Και στο αμαξι εχω σε μονιμες θεσεις και δουλεια.Καλημέρα φίλε μου δες εδώ. https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=micro+usb+to+type+c+adapter Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλημέρα φίλε μου δες εδώ. https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=micro+usb+to+type+c+adapter Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπέρα, ωραιος, ευχαριστω! νομιζα ότι δεν βρίσκεις ευκολα εκει που πηρα το κινητο ειχαν μονο σε θυληκο usb μεγαλο και πηρα τα 2 που ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 καλησπέρα, ωραιος, ευχαριστω! νομιζα ότι δεν βρίσκεις ευκολα εκει που πηρα το κινητο ειχαν μονο σε θυληκο usb μεγαλο και πηρα τα 2 που ειπα.Είχα πάρει πακέτο 3 μαζί προσφορά από GearBest κάνα 0.8 € (και τα 3!), και επειδή έχω και το g5 μου είναι χρήσιμα ! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 καλημέρα! είναι να δωσω παραγγελια στο banggood μετα τις διακοπες κανα αναμεταδοτη για 4G για το εξοχικο στην 1800 αφου δεν με νοιαζει η 800 που δεν εχει και το κινητο μας, οποτε θα παρω από εκει. Ευχαριστω και παλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 καλημέρα! είναι να δωσω παραγγελια στο banggood μετα τις διακοπες κανα αναμεταδοτη για 4G για το εξοχικο στην 1800 αφου δεν με νοιαζει η 800 που δεν εχει και το κινητο μας, οποτε θα παρω από εκει. Ευχαριστω και παλι! :)Στείλε κάνα λινκ (για αναμεταδότη) έστω και με πμ για να μην είμαστε off topic!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Χτες έφαγε την πρώτη του τούμπα το κινητό. ΚΑΙ ΤΙ τούμπα... Από αυτές που την τρώει και λες "πάει, αυτό ήταν". Έμεινα έκπληκτος όμως. Ήμασταν στα λιπάσματα (Δραπετσώνα), και βλέπαμε τους Active Member. Ήμασταν στα καθίσματα, πάνω-πάνω και μου γλιστράει το κινητό. . Κάνει ένα γκελ και πέφτει στο κενό ΚΑΤΩ από τις κερκίδες. Ύψος περίπου 3.5-4 μέτρα :lol: Πήγα από πίσω από τις κερκίδες, είχε πρόσβαση ευτυχώς, το πήρα, και το κινητό δεν είχε πάθει το παραμικρό. Η θήκη flip (βιβλίο) που έχω από το 8cores, το έσωσε με συνοπτικές, καθώς έπεσε με τα μούτρα το κινητό!! Δοκίμασα τα πάντα και όλα λειτουργούν κανονικότατα, το κινητό είναι σαν να μην έπεσε, το ίδιο και η θήκη. Μπορεί αν έπεφτε στο πλάι να είχε διαλυθεί. Πραγματικά , και έτσι που έπεσε, δεν καταλαβαίνω πως δεν έπαθε τίποτα. . . Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Χτες έφαγε την πρώτη του τούμπα το κινητό. ΚΑΙ ΤΙ τούμπα... Από αυτές που την τρώει και λες "πάει, αυτό ήταν". Έμεινα έκπληκτος όμως. Ήμασταν στα λιπάσματα (Δραπετσώνα), και βλέπαμε τους Active Member. Ήμασταν στα καθίσματα, πάνω-πάνω και μου γλιστράει το κινητό. . Κάνει ένα γκελ και πέφτει στο κενό ΚΑΤΩ από τις κερκίδες. Ύψος περίπου 3.5-4 μέτρα :lol: Πήγα από πίσω από τις κερκίδες, είχε πρόσβαση ευτυχώς, το πήρα, και το κινητό δεν είχε πάθει το παραμικρό. Η θήκη flip (βιβλίο) που έχω από το 8cores, το έσωσε με συνοπτικές, καθώς έπεσε με τα μούτρα το κινητό!! Δοκίμασα τα πάντα και όλα λειτουργούν κανονικότατα, το κινητό είναι σαν να μην έπεσε, το ίδιο και η θήκη. Μπορεί αν έπεφτε στο πλάι να είχε διαλυθεί. Πραγματικά , και έτσι που έπεσε, δεν καταλαβαίνω πως δεν έπαθε τίποτα. . .Να πηγαίνεις σε πιο κουλτούρα συναυλίες καρεκλιτσα κτλ. Μάριο Φράγκουλη πχ. Δεν παίζουν με αυτά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Να πηγαίνεις σε πιο κουλτούρα συναυλίες καρεκλιτσα κτλ. Μάριο Φράγκουλη πχ. Δεν παίζουν με αυτά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο δρόμος μας έβγαλε στους άκτιβ, είχε και καρεκλίτσα αν γούσταρα :p Αλλά πήγαμε από νωρίς και κάτσαμε στις κερκίδες. Αν έχεις πάει στο μέρος, θα καταλάβεις. Το θέμα είναι το σκηνικό, το αναφέρω γιατί είναι περίεργο το πως επιβίωσε... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ο δρόμος μας έβγαλε στους άκτιβ, είχε και καρεκλίτσα αν γούσταρα :p Αλλά πήγαμε από νωρίς και κάτσαμε στις κερκίδες. Αν έχεις πάει στο μέρος, θα καταλάβεις. Το θέμα είναι το σκηνικό, το αναφέρω γιατί είναι περίεργο το πως επιβίωσε...Χιούμορ κάνω. Απλά να προσέχεις το θηριακι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Χιούμορ κάνω. Απλά να προσέχεις το θηριακι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάλαβα :) Το προσέχω πολύ , μία στιγμή φτάνει όμως να γίνει η ζημιά. Ευτυχώς αποδείχτηκε σκυλί η θηκούλα αλλά και το κινητάκι! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι αγαπώ τα κινητά εργαλεία και κυρίως τις μεγάλες οθόνες. Χρόνια λάτρης των Samsung Galaxy Notes πλέον απ τον περασμένο Σεπτέμβρη που πήρα το πρώτο Max 2 κόλλησα. Σε σημείο να δώσω από τότε ότι έπαιρνα για να το... αλλάξω :) Μεταξύ αυτιών: Samsung S8 plus LG G6 Samsung Galaxy Note 8 Xiaomi Mi 6 S9 plus (2 φορές) Και ένα σωρό άλλα.. (έχω τρέλα με τις αλλαγές -δοκιμές κινητών) Και το Max 2 εκεί ακούνητο. Έδωσα το άσπρο σε φίλο και πήρα το μαύρο από Κωτσοβολο Του έκανα και ασφάλεια όπως κάνω σχεδόν σε όλα μου τα κινητά πάνω από ένα χρόνο τώρα. Και το απολαμβάνω. Αλλά μία που ήταν καλοκαίρι ζέστη Μία που σαν ταχύτητα δε το λες και αστραπή και εγώ έχω μάθει σε πολύ γρήγορες συσκευές πήρα προχθές και το Mix2 Όμορφο πολύ και σφαίρα Βολεύει για έξω Αλλά.... αλλά Max 2 δεν είναι.. Μπορεί να πάει σφαίρα αλλά για αυτά που θέλω τη συσκευή πλέον λίγο με νοιάζει. Facebook, messenger Viber browsing YouTube etc. Αυτά θέλουν μεγάλη οθόνη και κυρίως την ατέλειωτη μπαταρία του Max2. Άσε που η οθόνη του έχει τόσο καλή ποιότητα απεικόνισης που ακόμα και με το P20 pro φίλου που τα έβαλα δίπλα δίπλα μου άρεσε πιο πολύ (και λόγω μεγέθους βέβαια) Τα πάντα ευαναγνωστα τα πάντα όμορφα. Του Mi6 ήταν σαν χλωρίνη δίπλα του, όπως και του Redmi note 5 Ούτε του Mi mix 2 είναι καλύτερη. Εν ολίγης να δω πως θα απεξαρτηθώ απ το θηρίο χαχα Μάλλον με την αγορά του άλλου θηρίου όταν έρθει με το καλό. Του... Max300!!! :) Και ξέχασα να πω Σχεδόν 43 μέρες χωρίς restart Και άλλες σχεδόν 50 πριν Είχε κάνει restart με το update που είχε πάρει. Μόνο καθάρισμα απ την εφαρμογή του κάνω που και που. Και μέσα έχει κάπου 20.000+ φώτο!!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Και ο φίλος που το έδωσες το έχει ακόμη..... Πραγματικά απίστευτο Μάνο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts