johnnyman25 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Δεν φταει η rom φιλε μου.Βγαλε βαλε την εφαρμογη.Το δοκιμάζω τώρα μισό. Don't mess with Max 2 Edit Συνεχίζει να κρασαρει και μετά από καινούριο install. Το widget σου δουλεύει κανονικά και άμα πατήσω επάνω στο widget στο + μπαίνει στα μενού της εφαρμογής.. Edited November 20, 2017 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Χμμ περίεργο. Ποια Ρομ έχεις? Έχω developer xiaomi eu. Don't mess with Max 2 9.0.1.0 Global Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα, θέλω να αλλάξω τα "quick setting" δηλαδή, τις επιλογές που μου βγάζει όταν κάνω 2πλό swipe από το πάνω μέρος της οθόνης. Στο πρώτο swipe δείχνει τα: Data, wi-fi, φακό, και αθόρυβο. Οκ ως εδώ. Όταν ξανακάνω swipe, δείχνει άλλες 2 τετράδες. Στην οθόνη όμως χωράνε παραπάνω, μπορώ να τα αυτξήσω ? Ή, από τα 8 επιπλέον που βγάζει, μπορώ να αλλάζω το MiDrop και να το εγκαταστήσω με το GPS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα, θέλω να αλλάξω τα "quick setting" δηλαδή, τις επιλογές που μου βγάζει όταν κάνω 2πλό swipe από το πάνω μέρος της οθόνης. Στο πρώτο swipe δείχνει τα: Data, wi-fi, φακό, και αθόρυβο. Οκ ως εδώ. Όταν ξανακάνω swipe, δείχνει άλλες 2 τετράδες. Στην οθόνη όμως χωράνε παραπάνω, μπορώ να τα αυτξήσω ? Ή, από τα 8 επιπλέον που βγάζει, μπορώ να αλλάζω το MiDrop και να το εγκαταστήσω με το GPS ? ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης -ενάλλαγή θέσεων Εγώ έχω αλλάξει θέμα και αυτό που έχω βάλει έχει πολλά εικονίδια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εάν είσαι ρουτ γίνεται και με Xposed Module Miui 8 tweaks. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 υπάρχει μήπως τρόπος να δώσω extra γκάζια στα bluetooth ακουστικά μου? Τα έχω τέρμα, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω ένταση.... όταν ακούω.... ας πούμε.... "The Gods made Heavy Metal" by Manowar........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 υπάρχει μήπως τρόπος να δώσω extra γκάζια στα bluetooth ακουστικά μου? Τα έχω τέρμα, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω ένταση.... όταν ακούω.... ας πούμε.... "The Gods made Heavy Metal" by Manowar........... Ναι αμε,παρε καλυτερα ακουστικα.....:respect: https://www.youtube.com/watch?v=c6lQEa-htXI Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Πάντως σε MiA1 φίλου πάει πολύ πολύ δυνατά η ένταση στα ακουστικά καμία σχέση με του Max2 μας. Εμένα με χαλάει η ένταση στο ραδιόφωνο την οποία βρίσκω αρκετά χαμηλή.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Ναι αμε,παρε καλυτερα ακουστικα.....:respect: https://www.youtube.com/watch?v=c6lQEa-htXI Κοίτα, έχω τα PLT BBFIT 2017. Δε δίνω και άλλα χρήματα για ασύρματα. Επίσης, τα ενσύρματα που έχω - Philips Fidelio X2 - που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ούτε αυτά παίζουν δυνατά.... Αν είναι να πάρω headphones amplifier, καλύτερα να πάρω ένα portable hi-res music player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxrs Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 καλησπερα.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το mi max 2. οταν με καλουν μετα δεν βλεπω τις αναπαντητες.τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Κοίτα, έχω τα PLT BBFIT 2017. Δε δίνω και άλλα χρήματα για ασύρματα. Επίσης, τα ενσύρματα που έχω - Philips Fidelio X2 - που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ούτε αυτά παίζουν δυνατά.... Αν είναι να πάρω headphones amplifier, καλύτερα να πάρω ένα portable hi-res music player. Βέροιας EU rom η την Ελληνική aroma και θα δεις τεράστια διαφορά στην ενταση Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Βέροιας EU rom η την Ελληνική aroma και θα δεις τεράστια διαφορά στην ενταση Βέροιας ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κοίτα, έχω τα PLT BBFIT 2017. Δε δίνω και άλλα χρήματα για ασύρματα. Επίσης, τα ενσύρματα που έχω - Philips Fidelio X2 - που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ούτε αυτά παίζουν δυνατά.... Αν είναι να πάρω headphones amplifier, καλύτερα να πάρω ένα portable hi-res music player. Kοιτα να δεις τωρα,το ποσο δυνατα ειναι κατι που αλλαζει απο χρηστη σε χρηστη. Δεν ειναι το ιδιο για ολους.Εμενα με καλυπτη,εσενα οχι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Σήμερα μου ήρθε η συγκεκριμένη θήκη μαζί με δώρο γυαλί. . Εξαιρετική ποιότητα και πολύ λεπτή. :) Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί η nillkin nature grey έπιανε πολύ λιγδα από πίσω... https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxrs Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 ξερει καποιος τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heronasios Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα. Σε έρευνα στο skroutz ένα μαγαζί το δίνει με B20 και ένα άλλο με NFC. Σε τηλεφωνική επικοινωνία και οι δύο μου είπαν ότι αν το γράφει στο site έτσι είναι. Είναι δυνατόν; Παράθεση Ποτέ ξανά SONY. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Δεν έχει φίλε μου ούτε nfc ούτε b20. Ανακρίβειες στο φουλ.... Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα. Σε έρευνα στο skroutz ένα μαγαζί το δίνει με B20 και ένα άλλο με NFC. Σε τηλεφωνική επικοινωνία και οι δύο μου είπαν ότι αν το γράφει στο site έτσι είναι. Είναι δυνατόν;Αν είναι δυνατόν! Για δώσε links να δούμε πως το γράφει στα χαρακτηριστικά. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 υπάρχει μήπως τρόπος να δώσω extra γκάζια στα bluetooth ακουστικά μου? Τα έχω τέρμα, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω ένταση.... όταν ακούω.... ας πούμε.... "The Gods made Heavy Metal" by Manowar........... το bridge of death πως ακουγεται? βαλε και το hail to the king πληζ απο avenged sevenfold να μου πεις πως ακουγονται γιατι αν δεν παιζουν καλα θα ακυρωσω παραγγελια :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα μου ήρθε η συγκεκριμένη θήκη μαζί με δώρο γυαλί. . Εξαιρετική ποιότητα και πολύ λεπτή. :) Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί η nillkin nature grey έπιανε πολύ λιγδα από πίσω... https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 Don't mess with Max 2 κι εμενα μου ηρθε αυτη με δωρο screen protector https://www.ebay.co.uk/itm/For-Various-Smartphones-Ultra-Thin-Slim-Matt-Hard-Case-Cover-360-Hybrid/112634138485?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=413073061761&_trksid=p2057872.m2749.l2649 πολυ λεπτη και δειχνει αρκετα καλη βεβαια δεν εχει ερθει το κινητο ακομη αλλα δεν πειραζει. τη χρησιμοποιω χωρις κινητο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heronasios Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Το πρώτο το έχει με B20 και το δεύτερο με NFC. http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=372 http://1price.gr/index.php?id_product=260&controller=product Παράθεση Ποτέ ξανά SONY. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ούτε Β20 έχει, αλλά ούτε και NFC Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Το πρώτο το έχει με B20 και το δεύτερο με NFC. http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=372 http://1price.gr/index.php?id_product=260&controller=productΤρία πουλάκια κάθονται... Τα καταστήματα αυτά είναι και στο skroutz; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Τρία πουλάκια κάθονται... Τα καταστήματα αυτά είναι και στο skroutz; Εδω και χρονια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Σήμερα το βράδυ ήρθε! Ρολάρη ακόμα πιο όμορφα!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλημέρα. Το volte δουλεύει με frog Cosmote? Δοκίμασε κάνεις? Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts