xristosxrs Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλησπερα. αγορασα πριν μερικες μερες το xiaomi mi max 2 . αντιμετωπιζω μερικα θεματα οπως : 1 - δεν μου εμφανιζει τις αναπαντητες. 2 - δεν δεχεται δευτερο λογαριασμο στα email. γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα, κάτω από το φως του ήλιου - σε εξωτερικό περιβάλλον με λιακάδα - μπορείτε να δείτε άνετα στην οθόνη? Γενικά, πως είναι η οθόνη? Φωτεινότητα και χρώματα ? Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμμιά θήκη με καπάκι που να προστατεύει την οθόνη? Έχω βρει αυτές τις 2... Ευχαριστώ. https://www.ebay.com/itm/Mofi-Slim-Vintage-PU-Leather-Card-Slot-Flip-Case-For-Xiaomi-Mi-Mix-2-Max-2-Note3/172961717827?hash=item2845525e43:m:mfaRmoiHwLs6aLm96mGLeMg https://www.ebay.com/itm/Luxury-Flip-Protective-Window-Case-Stand-Cover-For-6-44-Xiaomi-Mi-Max-2/282703698319?hash=item41d274198f:m:msDJ5ocr5VD11Eq-ctDKSYg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Χαιρετώ την παρέα, επίσημα πλέον και εγώ με το θηρίο! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 @takare, αν επιτρέπεται, από που το αγόρασες και σε τι τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλως ορισες στην παρεα μας τακη!!! ;) Περιμενουμε εντυπωσεις!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 @takare, αν επιτρέπεται, από που το αγόρασες και σε τι τιμή?Από mymegastore στα 250€ φίλε μου. Καλως ορισες στην παρεα μας τακη!!! ;) Περιμενουμε εντυπωσεις!!Να είσαι καλά γιαννακο. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και το μέγεθος λες και είχα πάντα τόσο μεγάλες συσκευές. Το βάρος ακόμα προσπαθήσω λίγο να συνηθίσω Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδια φοραει κανεις την eu global dev?Απο χθες που την εβαλα σα να εχω θεμα στις ταχυτητες download μεσω wifi ειδικα μεσω Play store... Με δεδομενα 4g-3g κτλ εχει φουλ download ταχυτητα...Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μου έκανε ένα ξαφνικό, εκεί που το έβαλα πτήση με 80% μπαταρία και το άφησα ΤΗΛ άλλη μέρα το μεσημέρι πάω να το ανοίξω και δένει άνοιγε και έδειχνε τελείως άδεια μπαταρία!!! 1η φορά μου συμβαίνει τέτοια πράγμα σε κινητό. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Από χθες κάτοχος κ εγώ... Να ρωτήσω κάτι.. Πως γίνεται όταν με παίρνουν η παίρνω εγώ τηλ κάποιον τηλ να βλέπω τη φωτογραφία που έχω στην επαφή του σε μεγαλύτερο μέγεθος? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλημέρα. Η συσκευή από Κίνα με τη συσκευή που πωλείται εδώ στο skroutz έχουν διαφορές σε hardware; Η 800 μπάντα υπάρχει σε όλα; Έτσι μου φαίνεται αλλά ξέρει κάποιος καλύτερα που το έψαξε πιθανόν; Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) νομίζω δεν υπάρχει η 800αρα σε κανένα. Εγω με cosmote εχω κομπλέ παντου 4g. Να ρωτήσω 4g+ σαν ταχύτητες υποστηρίζει και αν ναι έχει δει κανείς σηματάκι 4g+ στη συσκευή? Edited November 8, 2017 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 800 μπάντα δεν έχει κανένα Max2. Το σήμα, 4G το δείχνει όταν υπάρχει. Όπως και H+ 3G G Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν υπάρχει η 800αρα στο MI max2!!! Εγώ με wind που έχω μόνο για ίντερνετ έχω μια χαρά 4g σε κεντρικά μέρη πχ Αθήνα που μένω και Καρδίτσα που είμαι τώρα αλλά και σε μη κεντρικά μέρη έχω κανονικά Η+!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Και εγώ μια χαρά έχω 4g απλά επειδή στο σημείο που είμαι πιάνει κανονικά 4g+ και επειδή στο site λέει ότι υποστηρίζει και εγώ δεν πιάνω για αυτό ρωτάω. Μήπως έχω κανένα θέμα (εκτός και αν οφείλεται στην 800αρα) για αυτό ρώτησα αν έχει δει ποτέ κανείς ένδειξη 4g+ στο συγκεκριμένο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 http://www.mi.com/es/max2/specs/ ουτε στην εκδοση για την Ισπανια υπάρχει μπαντα B20. Τιμή πώλησης 279 ευρω. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 http://www.mi.com/es/max2/specs/ ουτε στην εκδοση για την Ισπανια υπάρχει μπαντα B20. Τιμή πώλησης 279 ευρω.Η b20 είναι αυτή που δίνει 4g+? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σήμερα ήρθε η miui 9 σε μένα την έκανα μέχρι στιγμής το νιώθω ελαφρώς πιο γρήγορο,split screen, από μπαταρία δεν έχω γνώμη ακόμα δεν έκανε κύκλο. Αναβαθμιστε άφοβα όταν σας έρθει. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Η b20 είναι αυτή που δίνει 4g+? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με την Vodafone που έχω 4g+ δεν έχω δει!! Ενώ στο iPhone είχα κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ε μην αγχώνεστε. Το 4g και το H+ είναι υπεραρκετό για σερφαρισμα κτλ. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα, Επειδη διαβασα τα posts για το τελωνειο και εχω μπερδεευτεί. Απο που προτείνετε να πάρω την συσκευή . Απο honorbuy - ΕU warehouse ή απο Gearbest - ΗΚ warehouse με priority line; https://www.honorbuy.com/1135-mi-max-2-mi-max-s-global-version-64gb-smartphone.html https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684710.html?vip=3191526&gclid=EAIaIQobChMI9sHzsuuu1wIVV7cbCh0aJwI7EAEYASAAEgLsIvD_BwE H' απο αλλου; .... Η τιμή του κινητού έχει πέσει και κάτω απο τα 200!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σήμερα ήρθε η miui 9 σε μένα την έκανα μέχρι στιγμής το νιώθω ελαφρώς πιο γρήγορο,split screen, από μπαταρία δεν έχω γνώμη ακόμα δεν έκανε κύκλο. Αναβαθμιστε άφοβα όταν σας έρθει.Και εγώ το πρωί το ίδιο.. Με Nova prime και είναι πιο smooth από πριν. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αυτή είναι η 9? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ναι Τάκη :) Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ναι Τάκη :) Don't mess with Max 2 μπόμπα! πάω σπίτι για κατέβασμα! 1.5gb είναι πολύ ακόμα και αν έχεις frog! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σούπερ η 9 μέχρι τώρα αλλά ένα που δε μου αρέσει είναι ότι όταν κάνω εκκαθάριση στο multitasking δείχνει πόσα εκκαθαρίστιηκαν αλλά δε δείχνει όπως παλιά πόσα είναι πλέον διαθέσιμα.. Εκτός αν χάνω κάτι? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts