keltonas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλως τονα. Γιαννη η Global Developer, η ελληνικη arΩma :) Καλως σας βρηκα ,ενα λινκ και υπαρχει οδηγος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλως σας βρηκα ,ενα λινκ και υπαρχει οδηγος ?Tι φορας τώρα ? Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλως τονα. Γιαννη η Global Developer, η ελληνικη arΩma :)Γιάννη αν φοράς global stable απλά κατεβάζεις τη global Dev από το miui.com, τη βάζεις στην εσωτερική μνήμη και πας από τις ενημερώσεις και εκεί που λέει διάλεξε πακέτο ενημέρωσης τη βρίσκεις και τη περνάς. Τα υπόλοιπα θα τα δεις από κει και θα καταλάβεις... ;) Τώρα αν θέλεις την Ελληνική χρειάζεται ξεκλείδωμα πρώτα!! Αλλά νομίζω η global stable είναι η καλύτερη προς το παρόν. Αυτή που γράφεις δηλ. Δοκίμασα και τη global Dev (miui 9!!),αλλά δε μου άρεσε και τόσο προς το παρόν... Λέω να περιμένω τη stable v9...!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Είμαι άλλος ένας ευτυχισμένος κάτοχος του Max 2. Προέρχομαι, και έχω ακόμα, το MI Note 2, το οποίο για λίγο καιρό θα μπει στο συρτάρι, και θα μείνω με το θηρίο για να χαρώ τη μεγάλη φωτεινή οθόνη του, και την ατέλειωτη μπαταρία του. Υπέροχο design και το μαύρο χρώμα το κάνει και δείχνει κόσμημα. Στα αρνητικά τώρα, το είδα να δυσκολεύεται λίγο στα γραφικά, και απενεργοποίησα από τη μπαταρία τις "κινούμενες εικόνες". Επίσης ο dialer αργεί λίγο να εμφανίσει κλήσεις και ονόματα, και όσες ώρες το έχω στην κατοχή μου το κινητό, έκανε 3-4 φορές επανεκκίνηση ο Nova όταν βγήκα στη κεντρική σελίδα. (έχω επιλέξει επιθετική συμπεριφορά). Αυτά τα λίγα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Το κινητό τα σπάει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Αυτη την στιγμη φοραει την Ελληνικη ρομ . Απλως δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη λυση γι΄αυτο ρωταω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Γιάννη αν φοράς global stable απλά κατεβάζεις τη global Dev από το miui.com, τη βάζεις στην εσωτερική μνήμη και πας από τις ενημερώσεις και εκεί που λέει διάλεξε πακέτο ενημέρωσης τη βρίσκεις και τη περνάς. Τα υπόλοιπα θα τα δεις από κει και θα καταλάβεις... ;) Τώρα αν θέλεις την Ελληνική χρειάζεται ξεκλείδωμα πρώτα!! Αλλά νομίζω η global stable είναι η καλύτερη προς το παρόν. Αυτή που γράφεις δηλ. Δοκίμασα και τη global Dev (miui 9!!),αλλά δε μου άρεσε και τόσο προς το παρόν... Λέω να περιμένω τη stable v9...!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα Πετρο , την βαζω στην μνημη του τηλεφωνου στο 2% μου λεει κατι πηγε στραβα ξαναδοκιμαστε . Φταιει που εχω την Ελληνικη ρομ και πρεπει να γινει με αλλον τροπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Αυτη την στιγμη φοραει την Ελληνικη ρομ . Απλως δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη λυση γι΄αυτο ρωταω . Γιάννη, εγώ είμαι fan της Ελληνικης από αρχαιότατων χρονων...... και στο δικό μου (mi Mix) και στου γιου μου (redmi Note 4X snap global) φοράμε Ελληνικη arΩma. Η γυναικα (mi Max) έχει ξεφύγει και φοράει ακόμη global stable, αλλα είναι γιατί δεν θέλει να περιμένει ούτε ώρα χωρίς κινητό, μέχρι να εγκαταστήσω την ελληνική. Που θα πάει όμως .... :p Edited August 27, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Καλημερα Πετρο , την βαζω στην μνημη του τηλεφωνου στο 2% μου λεει κατι πηγε στραβα ξαναδοκιμαστε . Φταιει που εχω την Ελληνικη ρομ και πρεπει να γινει με αλλον τροπο ?Ωχ!! Θέλεις διάβασμα Γιάννη!! Φυσικά και δε μπορεί να μπει έτσι!! Θέλει να τη φλασάρεις με το Mi flash. Πήγαινε στο miui.gr και δες τις οδηγίες πως φλασάρεις official rom... Δεν είναι πολύ δύσκολο!! Και για να μη καθηστερείς, κατέβασε τη τελευταία official global stable rom η dev, όποια θέλεις εσύ, τη recovery όμως!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Εγώ που είμαι τελείως noob βλέποντας 2 βιντεάκια στο YouTube έκανα εχτές αλλαγή από την ελληνική miui σε global stable, μέσω MI Flash. Μου πέταγε κάτι μηνύματα "δεν ανταποκρίνεται" ανά δευτερόλεπτο και δε μπορούσα να κουνηθώ, αλλά με υπομονή κατάφερα και του έκανα επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση και λύθηκε το πρόβλημα. Εύκολο είναι μη φοβάσαι τίποτα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Έβαλα την 9 σήμερα.Θα την δουλέψω λίγο και θά σάς πω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Μολις περασα την global , θα την δω λιγο να την συγκρινω με την Ελληνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Μολις περασα την global , θα την δω λιγο να την συγκρινω με την ΕλληνικηΠοια όμως?? Τη σταθερή η τη δοκιμαστική? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Ποια όμως?? Τη σταθερή η τη δοκιμαστική? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tην κατεβασα απο εδω http://en.miui.com/download-328.html#483 Ειναι η Version: V8.5.6.0.NDDMIED (MIUI8) και απο οτι λεει ειναι Stable ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Tην κατεβασα απο εδω http://en.miui.com/download-328.html#483 Ειναι η Version: V8.5.6.0.NDDMIED (MIUI8) και απο οτι λεει ειναι Stable ROM Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη προς το παρον. Για αυτο εξ'αλλου λεγεται σταθερη!Τις εχω δοκιμασει ολες (dev global,dev miui.gr last κλπ.) και κατεληξα σ'αυτην!Θα περιμενω να βγει miui 9 σταθερη επισημη τωρα...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 !Εχω εκτυπωμενη και την ημερομηνια αγορας (on line) και επισης τη σελιδα που μπαινεις και τσεκαρεις αν ειναι γνησια η συσκευη και γραφει κι ολας το imei,και το ποτε λιγει η εγγυηση (2 χρονια)!!Βλεπεις,ως γνωστον,δεν υπαρχει αποδειξη κανονικη για να μην εχει τελωνειο!!Αλλα αφου ειμαι καλυμενος κι ετσι,δε μ'απασχολει!Νομιζω ειμαι κομπλε!:) Ποια είναι αυτή η σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ποια είναι αυτή η σελίδα; Πρωτα κατεβαζεις το Mi Verification απο το play store,μετα μπαινεις στη σελιδα jd.mi.com απο το κομπιουτερ σου και σου βγαζει ενα barcode για σκαναρισμα,το οποιο το κανεις με το εργαλειο που κατεβασες!!Και εισαι ετοιμος!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να πω οτι μου δειχνει πιο γρηγορη η 9αρα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να πω οτι μου δειχνει πιο γρηγορη η 9αρα.......Είναι!! Αλλά όπως έχει ξαναπεί, νομίζω έχει κάποιες ελλείψεις ακόμα... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τι θήκη και tempered glass του έχετε βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τι θήκη και tempered glass του έχετε βάλει;Από το 1 και τα 2 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδια περιμενοντας την εκδοση Miui 9 να κανω μια ερωτηση. Αυτη που θα λαβουμε θα ειναι beta ή ολοκληρωμενη αναβαθμιση? Εχω μπερδευτει καπως με ολα αυτα που διαβαζω. Η ΟΤΑ κανονικα απο οτι ξερω βγαινει απο την εταιρια ολοκληρωμενη. Ετσι δεν ειναι? Θα λαβουμε σε ΟΤΑ φανταζομαι οχι καποια beta εκδοση ετσι? Απο χθες δηλαδη που εχει ξεκινησει, συμφωνα με την ανακοινωση της Xiaomi, για τα δικα μας κινητα, θα λαβουμε την επισημη Miui 9. Σωστα? Σορυ αν η ερωτηση μου ειναι λιγο αφελης, αλλα υπαρχουν αλλοι που γνωριζουν πιοτερα απο μενα πανω σε αυτο τον τομεα. Κακο δεν ειναι, πιστευω, να ρωταμε. Ευχαριστω, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Από το 1 και τα 2 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το tempered glass του 1 κάνει ακριβώς για το 2; Κάποιες άλλες συγκεκριμένες προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδια περιμενοντας την εκδοση Miui 9 να κανω μια ερωτηση. Αυτη που θα λαβουμε θα ειναι beta ή ολοκληρωμενη αναβαθμιση? Εχω μπερδευτει καπως με ολα αυτα που διαβαζω. Η ΟΤΑ κανονικα απο οτι ξερω βγαινει απο την εταιρια ολοκληρωμενη. Ετσι δεν ειναι? Θα λαβουμε σε ΟΤΑ φανταζομαι οχι καποια beta εκδοση ετσι? Απο χθες δηλαδη που εχει ξεκινησει, συμφωνα με την ανακοινωση της Xiaomi, για τα δικα μας κινητα, θα λαβουμε την επισημη Miui 9. Σωστα? Σορυ αν η ερωτηση μου ειναι λιγο αφελης, αλλα υπαρχουν αλλοι που γνωριζουν πιοτερα απο μενα πανω σε αυτο τον τομεα. Κακο δεν ειναι, πιστευω, να ρωταμε. Ευχαριστω, Δημητρης.Η Xiaomi δίνει επίσημα 2 rom. Την stable, με συχνότητα ανά 2-3 μήνες περίπου και την beta, συνήθως εβδομαδιαία. Η beta όπως μαρτυρεί και το όνομα της, είναι δοκιμαστική, μπορεί δλδ να περιέχει και bugs κλπ, τα οποία θα διορθωθούν με τις επόμενες. Τώρα θα κυκλοφορήσει η beta για την συσκευή σας. Η stable θέλει ακόμη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδια περιμενοντας την εκδοση Miui 9 να κανω μια ερωτηση. Αυτη που θα λαβουμε θα ειναι beta ή ολοκληρωμενη αναβαθμιση? Εχω μπερδευτει καπως με ολα αυτα που διαβαζω. Η ΟΤΑ κανονικα απο οτι ξερω βγαινει απο την εταιρια ολοκληρωμενη. Ετσι δεν ειναι? Θα λαβουμε σε ΟΤΑ φανταζομαι οχι καποια beta εκδοση ετσι? Απο χθες δηλαδη που εχει ξεκινησει, συμφωνα με την ανακοινωση της Xiaomi, για τα δικα μας κινητα, θα λαβουμε την επισημη Miui 9. Σωστα? Σορυ αν η ερωτηση μου ειναι λιγο αφελης, αλλα υπαρχουν αλλοι που γνωριζουν πιοτερα απο μενα πανω σε αυτο τον τομεα. Κακο δεν ειναι, πιστευω, να ρωταμε. Ευχαριστω, Δημητρης. Η Xiaomi δίνει επίσημα 2 rom. Την stable, με συχνότητα ανά 2-3 μήνες περίπου και την beta, συνήθως εβδομαδιαία. Η beta όπως μαρτυρεί και το όνομα της, είναι δοκιμαστική, μπορεί δλδ να περιέχει και bugs κλπ, τα οποία θα διορθωθούν με τις επόμενες. Τώρα θα κυκλοφορήσει η beta για την συσκευή σας. Η stable θέλει ακόμη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Η beta η πιο σωστα,developer,βγηκε ηδη (η global)!!Που παιρνει καθε βδομαδα σχεδον update!Συμβουλη μου:Περιμενετε λιγο και βαλτε την σε 2-3 βδομαδες.Να χουν βγει δηλ.2-3 ρομ πριν!!Γιατι οι πρωτες ολο κι εχουν καποια προβληματα...Το ιδιο ισχυει και για τις Ελληνικες dev απο miui.gr.Απο εμπειρια σας τα λεω!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οπότε σε μιας φίλης το Redmi note 4x προτείνετε να αφήσω την global stable nougat? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts