neten Δημοσιεύτηκε March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2005 hi guys,μόλις αναβάθμισα τον παλιό μου celeron σε εναν prescott p4 3,0ghz(1mb cache 800fsb). Το θέμα είναι πως στo monitoring του bios μου δίνει cpu temp 60c! Σαν πολύ δεν είναι??Εκτός και οι p4 δίνουν τέτοιες θερμοκρασίες, δε γνωρίζω. Να ησυχάσω και να το θεωρήσω φυσιολογικό ή να φέρω κανα λουκάνικο να έχω έτοιμο να ψήσω? :worry: Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Τι να πω κ εγω που εβαλα ενα stress test προγραμμα στο πι σι και οταν τσεκαρα την θερμοκρασια μετα ειδα 69!!!! :shock: Ειναι ενας ΑΜΔ @ 2600+ barton.....Προς το παρον το εχω αφησει ετσι αλλα κατι μου λεει πως εχουν κανει μλκια οι "τεχνικοι"!!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Έπρεπε να ξέρεις ότι οι prescott ανεβάζουν περίπου 7 βαθμούς πάνω απο τους northwood κ.λ.π. Τι case έχεις? Σου προτείνω να βάλεις 1-2 ανεμιστηράκια επιπλέον μήπως πέσει στους 45. Άνοιξε το pc και συμάζεψε όσο μπορείς μέσα τα καλώδια με προσοχή και ξεσκόνισε τα ανεμιστηράκια. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 45 den paei me tipota. Emena me halkini psiktra kai rithmizomeno fan stis 6800 mexri 58 pige. +arctic silver Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Για να τον ρίξεις με αέρα όσο πάει, θες την Thermalright XP-120 Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Για καλό και για κακό κάνε και μία αναβάθμιση στο bios,αν υπάρχει,για να είσαι σίγουρος ότι έχεις σωστές ενδείξεις.Εμένα όταν το πρωτοπήρα έδειχνε μέχρι και 90 βαθμους και είχα τρελαθεί μέχρι που βγήκε update που έλεγε:Συγνώμη ήταν λάθος τα readings! Σημείωση:Με ίδιο επεξεργαστή, σε κουτί thermaltake shark (δηλαδή 2x120mm ανεμιστηράκια και σχετικά ευρύχωρο) και την XP-90 με τον ανεμιστήρα στις 1500-1800 στροφές έκανα ένα τεστάκι:για 4 ώρες, 3 CPUBurn και 2 SuperPi (100% CPU Load και stressing στις μνήμες) να τρέχουν ταυτόχρονα,σε καμία περίπτωση δεν πέρασε τους 55 βαθμούς.Απλά για να δεις ότι υπάρχουν λύσεις και περιθώριο να κατεβάσεις τις θερμοκρασίες. @aggelopas:όταν bootarei αρχίζει από τους 30 και σε idle έχει top τους 45.Οπότε κάτι σου ξεφεύγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Για καλό και για κακό κάνε και μία αναβάθμιση στο bios,αν υπάρχει,για να είσαι σίγουρος ότι έχεις σωστές ενδείξεις.Εμένα όταν το πρωτοπήρα έδειχνε μέχρι και 90 βαθμους και είχα τρελαθεί μέχρι που βγήκε update που έλεγε:Συγνώμη ήταν λάθος τα readings! @aggelopas:όταν bootarei αρχίζει από τους 30 και σε idle έχει top τους 45.Οπότε κάτι σου ξεφεύγει.. Thanks γιατις απαντήσεις.Φίλε lordelesar το bios είναι ενημερωμένο με το τελευταίο update.Για το boot που είπες τώρα,εκεί βλέπω τους 60, για αύτό ανησύχησα. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 @aggelopas:όταν bootarei αρχίζει από τους 30 και σε idle έχει top τους 45.Οπότε κάτι σου ξεφεύγει.. Τι να μου ξεφευγει?? Δεν εχω τιποτα λαθος. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Τι να μου ξεφευγει?? Δεν εχω τιποτα λαθος. Εννοώ ότι με τέτοιο ανεμιστήρα πάνω από τον επεξεργαστή και να μην σου πέφτει η θερμοκρασία, κάτι συμβαίνει. Eίτε η ψύκτρα δεν κάνει καλή επαφή,είτε η πάστα είναι λιγότερη/περισσότερη από ότι πρέπει κλπ. Εκτός βέβαια αν είναι αυτό που είπα παραπάνω, με το bios. αυτό εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Οχι το bios ειναι αναβαθμισμενο και εχει στο log διορθωμενο bug με λανθασμενη ενδειξη θερμοκρασιας.Την θερμοαγωγιμη τοσες φορες που εχω βαλει δεν κανω λαθος πλεον,και η ψυκτρα εχει κουμπωσει οσο δεν παει.Προς το παρον συμβιβαστηκα με τη θερμοκρασια,τωρα που ερχεται καλοκαιρι να δω ομως... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts