Ramidakos Δημοσιεύτηκε February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2005 Παιδιά καλημέρα, πολύ πρόσφατα αγόρασε ο αδερφός μου ένα V550. Το προσωρινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η επικοινωνία του με BT. Μπορεί να στείλει, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί, συγκεκριμένα από ένα NOKIA 6230. Το ΝΟΚΙΑ μου είναι δοκιμασμένο και σε άλλες συσκευές και δείχνει να δουλεύει αξιόπιστα, χωρίς προβλήματα (δέχεται επίσης κανονικότατα μηνύματα μέσω ΒΤ από το Motorolla). Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω πείτε μου... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. February 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Το πρόβλημα λύθηκε, μη γνωρίζοντας την συσκευή κ ώντας συνηθισμένος από Nokia, το Motorolla ενεργοποιεί προσωρινά το BT για 60"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_a25 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Καλημέρα σε όλους. Πριν μια βδομάδα αποφάσισα να παροπλίσω το παλιό μου κινητό και να αγοράσω ένα καινούριο. Μπήκα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και μετά απο πολλή ώρα συζητήσεων με την πωλήτρια κατέληξα στο motorola v550 γιατί μου άρεσε το design του και ότι είχε Bluetooth. Η απογοήτευση μου ήταν όταν πήγα να το συνδέσω με τον Η/Υ μέσω BT. Ενώ το αναγνώριζε ο Η/Υ σαν συσκευή δεν μπορούσε να στείλει ούτε να λάβει αρχεία από το τηλ. Συζητώντας με ενα φίλο που ασχολείται πολύ με κινητά έμαθα οτι οι συσκευές vodafone live! είναι κλειδώμενες. Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω; Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Stelios_a25 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Καλημέρα σε όλους. Πριν μια βδομάδα αποφάσισα να παροπλίσω το παλιό μου κινητό και να αγοράσω ένα καινούριο. Μπήκα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και μετά απο πολλή ώρα συζητήσεων με την πωλήτρια κατέληξα στο motorola v550 γιατί μου άρεσε το design του και ότι είχε Bluetooth. Η απογοήτευση μου ήταν όταν πήγα να το συνδέσω με τον Η/Υ μέσω BT. Ενώ το αναγνώριζε ο Η/Υ σαν συσκευή δεν μπορούσε να στείλει ούτε να λάβει αρχεία από το τηλ. Συζητώντας με ενα φίλο που ασχολείται πολύ με κινητά έμαθα οτι οι συσκευές vodafone live! είναι κλειδώμενες. Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω; Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Stelios_a25 :mad: Δεν φταιει αυτο γιατι ποτε δεν ηταν κλειδωμενα τα ΜΟΤΟ με το vodafone live.... Για τσεκαρε ρυθμισεις ξανα και κανε ενα pairing απο την αρχη..... Τωρα αν αρχισε τις $%^$%&^$& η βοντα με τα νεα μοτο θα την παρει και θα την :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_a25 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Χθες το βράδυ έφαγα τέσσερις ώρες με τον Η/Υ και το κινητό. Δοκίμασα ότι ρυθμίσεις είχε αλλά τίποτα. Ο Η/Υ το βλέπει συνδεμένο αλλά όταν δοκιμάζω να στείλω ήχους ή εικόνες μου βγάζει το μήνυμα : "Error establishing FTP connection". Εγκατέστησα το Mobile Action μήπως και δουλέψει αλλά τίποτα. Το Bluetooth στον υπολογιστή μου είναι άλλης μάρκας και όχι της Mobile Action. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Εν τω μεταξύ δεν κάνει σύνδεση και με άλλα κινητά που έχουν ΒΤ. Όσους ρώτησα όλοι μου ανέφεραν ως πρόβλημά το Vodafone Live!. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ξεκλειδώνει τις λειτουργίες αυτές; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εχεις του drivers της Widcomm h win xp και SR2???Γιατι αν εχεις το δευτερο και εγω ειχα προβληματα με τα "μαμησια" drivers!!!Για δοκιμασε και καποιο κιητο μη VODA-live...Αν καποιο απο τα κινητα που δοκιμασες ειναι μη λαιβ τοτε κατι φταιει με το ΒΤ dongle που εχεις η drivers-ρυθμισεις!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_a25 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Tελικά πήγα και πήρα το USB καλώδιο για V550 και το σύνδεσα με τον Η/Υ. Το θέμα μου όμως της σύνδεσης της συσκευής με κάποια άλλη μέσω ΒΤ εξακολουθεί να μένει άλυτο. Οι drivers για το BT Dongle είναι της Widcomm και απεγκατέστησα το SP2 από τα ΧΡ. Τελικά μήπως με ΒΤ μόνο με Vodafone Live! συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Με ΒΤ Widcomm, WinXP SP1 και SE K700i V Live δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι ελαττωματικό το ΒΤ (λίγο ακραία περίπτωση αλλά λέω εγώ τώρα...)? Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Στελιο θα εισαι ΟΚ με το καλωδιο αλλα ειναι κριμα να μη χρησιμοποιεις το ΒΤ...Δοκιμασε με κανενα αλλο κινητο για να σιγουρευτεις οτι δουλευει η οχι και προχωρας σιγα σιγα στην ανακαλυψη του προβληματος... :confused: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_a25 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 To ΒΤ του τηλεφώνου δουλεύει τέλεια. Συνδέθηκα με το NOKIA 6600 και κάναμε ανταλαγή ήχων. Στον υπολογιστή ενώ το Widcomm ανγνωρίζει το τηλέφωνο στην αποστολή αρχείων μου βγάζει ότι το τηλ δεν είναι συνδεμένο. Το τηλέφωνο έχει σταθέρη την ένδειξη του ΒΤ και του υπολογιστή η ένδειξη είναι πράσινη αλλά μου δείχνει ότι δεν έχει σύνδεση. Τελικά δεν μπορώ να βρώ τι φταίει! :mad: Μήπως απο τεχνικός Η/Υ έπρεπε να σπουδάσω τεχνικός κινητών? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Οποτε μενει να δοκιμασεις και ενα αλλο τηλεφωνο,non-live στο PC για να δεις αν με αυτο δουλευει και συνδεεται....Αν οχι κατι τρεχει με το ΒΤ dongle σου, αν ναι τοτε :shifty: :kill: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 To ΒΤ του τηλεφώνου δουλεύει τέλεια. Συνδέθηκα με το NOKIA 6600 και κάναμε ανταλαγή ήχων. Στον υπολογιστή ενώ το Widcomm ανγνωρίζει το τηλέφωνο στην αποστολή αρχείων μου βγάζει ότι το τηλ δεν είναι συνδεμένο. Το τηλέφωνο έχει σταθέρη την ένδειξη του ΒΤ και του υπολογιστή η ένδειξη είναι πράσινη αλλά μου δείχνει ότι δεν έχει σύνδεση. Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις και να τους επανεγκαταστήσεις τους drivers. Καμμιά φορά πιάνει. Ρίξε και μια ματιά στα παλιά posts στα προβλήματα που είχαμε με το ΒΤ. Υπάρχει σίγουρα το σχετικό φόρουμ ψάξτο λίγο εκεί θα βρείς πολλές πληροφορίες... Φυσικά αναφέρετε στο 525 αλλά πίστεψε με το ΒΤ των δύο τηλεφώνων είναι ολόιδιο... Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Έχω το V550. Θέλω να συνδέσω το κινητό μου με τον h/y μέσω ΒΤ. Από software κλπ, τι να κατεβάσω και από που? Any help plzzz.... Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Έχω το V550. Θέλω να συνδέσω το κινητό μου με τον h/y μέσω ΒΤ. Από software κλπ, τι να κατεβάσω και από που? Any help plzzz.... Αν εχεις τα ΧΡ SR2 τοτε εχουν built in drivers και δε θα χρειαστεις τιποτε αλλο. Αν ομως οχι η αν ναι αλλα δε σου δουλευουν τοτε θα χρειαστεις τους drivers της widcomm για bt......Επειδη εχουν απαγορευσει τη δημισιευση τους στο νετ κανε καμια "περιεργη" αναζητηση μπας και τους βρεις πουθενα...... ηηη αν ξερει καποιος ας στειλει PM με τη διευθυνση απ οπου μπορει να τους παρει.... :)))) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Πέρασα στο vodafone live V550 μου ringtones mp3 και midi μέσω καλωδίου USB από το PC μου με το TTC 1.2. Τα αρχεία αναπαράγονται κανονικά αλλά όταν προσπαθώ να τα ορίσω ως ringtones, τότε σε εισερχόμενες κλήσεις δεν ακούγεται τίποτα, ενώ δεν μπορώ να μπω και στο μενού ορισμού ήχων κλήσης. Μόνη λύση είναι να ορίσω ως ήχο κλήσης κάποιο από τα midi που υπήρχαν ήδη στο τηλέφωνο. Αυτό είναι κλείδωμα του live ή άλλο πρόβλημα; Αν είναι κλείδωμα του live πώς παρακάμπτεται; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Δύσκολη ερώτηση ή είμαι ο μόνος με το V550 εδώ μέσα; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Καλημέρα σας Πηρα το ΜΟΤΟROLA V550 και θέλω να μάθω τα εξής: Όταν στέλνω μηνημα πως μπορώ να έχω αυτόματα την επιλογή "Αναφορά" στο ΝΑΙ αντί στο ΟΧΙ που ειναι τώρα και χρειάζεται κάθε φορά να το αλλάζω στο ΝΑΙ? Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου πει! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Αλλη ερώτηση: Όταν έχω το κινητό με κλειστό το καπάκι και χρησιμοποιώ τα κουμπιά στα αριστερά του κινητου για την αλλαγή σε Δονηση ή Σιωπηλό κλπ.. αυτά κανουν ήχο.. Πως απενεργοποιώ αυτον τον ήχο; Επίσης πως μπορώ να κλεισω το τηλέφωνο στον άλλον όταν με παίρνει και δεν θέλω να του απαντησω όταν είναι κλειστό το καπάκι? (οχι να κλεισω τον ήχο να του κλεισω το τηλεφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Sta mhnymata den mporeis na exeis automath thn anafora. Επίσης πως μπορώ να κλεισω το τηλέφωνο στον άλλον όταν με παίρνει και δεν θέλω να του απαντησω όταν είναι κλειστό το καπάκι? (οχι να κλεισω τον ήχο να του κλεισω το τηλεφωνο) Den nomizo na ginetai!! Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Πωπω σπασιμο!! και δηλαδη καθε φορά πρεπει να την επιλέγω ?!! φτου...γμτ! "Όταν έχω το κινητό με κλειστό το καπάκι και χρησιμοποιώ τα κουμπιά στα αριστερά του κινητου για την αλλαγή σε Δονηση ή Σιωπηλό κλπ.. αυτά κανουν ήχο.. Πως απενεργοποιώ αυτον τον ήχο;" Μπορεί καποιος να απαντησει σε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Πωπω σπασιμο!! και δηλαδη καθε φορά πρεπει να την επιλέγω ?!! φτου...γμτ! "Όταν έχω το κινητό με κλειστό το καπάκι και χρησιμοποιώ τα κουμπιά στα αριστερά του κινητου για την αλλαγή σε Δονηση ή Σιωπηλό κλπ.. αυτά κανουν ήχο.. Πως απενεργοποιώ αυτον τον ήχο;" Μπορεί καποιος να απαντησει σε αυτο; speedy καλως ορισες στο ΜΟΤΟ φορουμ..... Δε μπορεις να το απενεργοποιησεις αυτο μιας και σου "δειχνει" κατα καποιο τροπο ποιο προφιλ επιλεγεις και ποσο δυνατο ηχο εχει αυτο!!!! Οσο για την αναφορα ολοι οσοι πηραμε "μοτορολες" ανησυχησαμε στην αρχη αλλα πιστεψε με ειναι κατι που συνηθιζεται..... Επισης δε μπορεις να κλεισεις το τηλ στον αλλον οταν εχεις το καπακι κλειστο οπως σου απαντησε και ο φιλος πιο πανω, αλλα αν σε βολευει απενεργοποιησε το ενεργο πορτακι οποτε μπορεις να ανηγεις το τηλ και να του πατας το ΝΟ στα μουτρα!!!!! :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ευχαριστώ πολύ φίλε για το καλοσόρισμα και για τις χρησιμες πληροφορίες Άμα μπορείτε να μου γράψετε και μια ιστοσελιδα με διαφορα πραγματάκια για Motorola κινητα (όπως παιχνιδια κλπ) θα σας ήμουν ευγνώμον:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ευχαριστώ πολύ φίλε για το καλοσόρισμα και για τις χρησιμες πληροφορίες Άμα μπορείτε να μου γράψετε και μια ιστοσελιδα με διαφορα πραγματάκια για Motorola κινητα (όπως παιχνιδια κλπ) θα σας ήμουν ευγνώμον:) Για δες στο thread ΑΥΤΟ οπου εχει ενα τελευταιο λινκ με πολυ καλο περιεχομενο, αρκει βεβαια να κανεις εγγραφη εκει!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL331 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Γειά σας, αγόρασα την περασμένη εβδομάδα το V550 σε Vodafone Live και με έκπληξη είδα ότι μέσα στο κουτί δεν είχε το ανάλογο CD με προγράμματα επικοινωνίας για το PC. Το 6600 που έχω, όταν το αγόρασα το είχε μέσα. Ή Motorola δεν έχει κάτι αντίστοιχο? Ξέρετα από μπορώ να το κατεβάσω? Επίσης επειδή δεν βλέπω κάποιο forum για το 550 αποκλειστικά, να θεωρήσω ότι είναι συνέχεια του 525? Θέλω να ψάξω γενικότερα για themes, screensavers κλπ καλούδια. Any ideas ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL331 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ψάχνοντας, βρήκα από κάποιους "φίλους" μια έκδοση του Phone tools και το οποίο το κάνοντας το εγκατάσταση έβγαλε κάποια μηνύματα errors, τα οποία σύμφωνα με τις οδηγίες έκανα ignore. Στη συνέχεια προσπαθώντας το πρόγραμμα να βρει το κινητό V550 μέσω bluetooth, δεν είχα καμία επιτυχία. Έχω μια συσκευή usb-bluetooth της Trust η οποία δουλεύει κανονικά με το Nokia6600 αλλά και με το Motorola V550 μέσα από τα Windows XP, τα οποία βλέπουν το 550 κανονικά! Όμως το Phone tools όχι! Τι φταίει ? Μήπως το bluetooth είναι και αυτό προβληματικό? Καλύτερα το USB cable ? Από πού μπορώ να αγοράσω usb καλώδιο αν χρειαστεί φτηνά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts