Giannis5 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Και τα 2 κάτω από το priority line τα έχει πάντως για αυτό ρώτησα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Βασικά και τα 2 είναι priority, τώρα το πρόσεξα. Θεωρητικά με κανένα απ' τα 2 δε πληρώνεις. Πρακτικά θα φανεί όταν το πάρεις στα χέρια σου Btw το stratos 2 στα ~90€ βγαίνει, αν μπορείς και θέλεις να δώσεις παραπάνω λεφτά Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis5 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Θα το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Έχω βρει το TimeTravel watch face του Pace σε .apk αρχείο, και θέλω να το εγκαταστήσω στο Stratos 2. Γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω; Μέχρι τώρα έβρισκα .wfz αρχεία και απλά τα έριχνα στο /watchface folder του smart watch. Edit: Ok, το βρήκα. Με adb install <packagename> command. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited August 11, 2020 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Καλημέρα. Από τότε που η εφαρμογή έγινε από Amazfit ...Zepp, δεν μου εμφανίζει τίποτα στον συγχρονισμό. Το ρολόι συνδέεται κανονικά, στέλνει ειδοποιήσεις, όλα ΟΚ, αλλά στον συγχρονισμό δεν.... Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Εμενα δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλημέρα. Τελικά έκανα 1) Κατάργηση ζεύγους. 2) Απεγκατάσταση εφαρμογής. 3) Επανεγκατάσταση εφαρμογής 4) Νέα ζευγαροποίηση και τώρα συγχρονίζει κανονικά., Με μόνο τα βήματα 1+4 συνέχιζε να υπάρχει πρόβλημα. Ήθελε και βάλε-βγάλε (ίσως να δούλευε και με clear cache, δεν το δοκίμασα) την εφαρμογή. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Λογικο μου ακουγεται για κινεζικη εφαρμογη,αν και για να ειμαι δικαιος εμενα λειτουργει σχετικα καλα ενα χρονο τωρα,με xiaomi κινητα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 %##@$ τα έχουν κάνει σώνει και καλά να ανοίξεις gps , δηλαδή χειρότερη και από xiaomi έχει γίνει η amazfit :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Είναι θέμα του Android.. Οχι της amazfit Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Καλημέρα. Τελικά έκανα 1) Κατάργηση ζεύγους. 2) Απεγκατάσταση εφαρμογής. 3) Επανεγκατάσταση εφαρμογής 4) Νέα ζευγαροποίηση και τώρα συγχρονίζει κανονικά., Με μόνο τα βήματα 1+4 συνέχιζε να υπάρχει πρόβλημα. Ήθελε και βάλε-βγάλε (ίσως να δούλευε και με clear cache, δεν το δοκίμασα) την εφαρμογή. Κι εμένα τα ίδια έκανε. Τώρα δοκιμάσω τις κινήσεις. Άμα κάτι δουλεύει καλά δε το πειράζουμε... Αλλά xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τελικά για να δουλέψει χρειάστηκε να κάνω νέα ζευγοποιηση με το ρολόι όπως τη 1η μέρα που το αγόρασα με qr code κτλ. 1 μήνα δε συγχρονιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 εγώ πιστεύω απλά το φτιάξανε κάπως με το τελευταίο (ή έβγαλε και ένα μικρό δε θυμάμαι) update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πάλι σταμάτησε να συγχρονίζει. Το παρατάω έτσι....και ελπίζω σε κάποια φάση να συνέλθει από μόνο του. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 παιδια εχω ενα amazfit του οποιου η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μια ωρα. Το αγορασα πριν απο 3 μηνες απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο. Τους το εχω στειλει εδω και εναν μηνα. Μου ειπανε οτι το στειλανε στο service το οποιο λεει βρισκεται στο εξωτερικο. Τους ρωτησα γιατι δεν το στειλανε στο ελληνικο και μου ειπανε επειδη λεει δεν τα αγοραζουν απο εκει. (κατι για παραεισαγωγη) Το ελληνικο service δεν τα κοιταει οντως αν εχουν κανει παραεισαγωγη? Επισης στο site τους γραφουν οτι δεν φερουν καμμια ευθυνη για καθυστερηση στο service... Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 τι εννοείς με το "Το ελληνικο service δεν τα κοιταει οντως αν εχουν κανει παραεισαγωγη?" ; αν πήρες από ένα "τυχαίο" μαγαζί στο skroutz ε πήρες κάτι δεν έχει σχέση με το "ελληνικό service" που αναφέρεις όπου ελληνικό service υποθέτω εννοείς την infoquest η οποία φυσικά πουλάει σε συγκεκριμένα μαγαζιά (you/public/plaisio γενικά μεγάλα μαγαζιά) το μαγαζί προφανώς δεν θα το στείλει στην infoquest γιατί κι αυτή δεν ασχολείται με συσκευές που δεν έχει πουλήσει σαν να το πήρες μόνο σου από banggood / aliexpress είναι , το ότι το πήρες γρήγορα (υπήρχε στο μαγαζί) δε το αλλάζει αυτό btw , πλέον έχουμε καθυστερήσεις σε απλά πράγματα , όσον αφορά τις μεταφορές , οπότε το ένας μήνας δεν λέει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Άφησα το ρολόι χωρίς να το φορτίσω για 5 μέρες κ τώρα δν ανοίγει ούτε μου διχνει να φορτίζει, έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα έχω 2 θέματα με το pace τώρα τελευτεα πρώτον κάποιες φορές μου βγάζει ότι το GPS δεν είναι διαθέσιμο προσπαθήστε ξανά στην ύπαιθρο , και δεύτερο θα ήθελα να του αλλάξω μπαταρία είναι εφικτό αυτό? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts