ktlk Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Δοκιμάστε να αφαιρέσετε την εφαρμογή από την λίστα με το Battery optimization.. γτ ηβνεα εφαρμογή είναι εκεί Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Εγώ την έκανα απεγκατάσταση ξανά εγκατάσταση, επανεκκίνηση στο τηλ. κ στο ρολόι κ μέχρι στιγμής όλα καλά κ συνδέεται αμέσως κ όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) Προσωπικά δεν έχω κανένα περιορισμό στην εφαρμογή για εξοικονόμηση μπαταρίας. Προφανώς είναι bug της νέας έκδοσης. Θα δοκιμάσω απεγκατασταση και εγκατάσταση εκ νέου της εφαρμογής και αν δεν διορθωθεί θα περιμένω διορθωτικό update. Τελικα μετά από απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση δουλεύουν οι ειδοποιήσεις σωστα. Edited July 13, 2019 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Εγώ την έκανα απεγκατάσταση ξανά εγκατάσταση, επανεκκίνηση στο τηλ. κ στο ρολόι κ μέχρι στιγμής όλα καλά κ συνδέεται αμέσως κ όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκριβώς το ίδιο έκανα και λύθηκε το πρόβλημα ειδοποιήσεις. sent from Samsung s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Έκανε και εμένα αναβάθμιση η εφαρμογή και έχασα τα notifications από Viber messenger κλπ. Μόνο στις κλήσεις έχω ειδοποίηση. Συμβαίνει σε κανέναν αλλο;Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά το update, και απ' ότι διάβασα στα μηνύματα στο Google Play, και πόσοι άλλοι. Πέρασε από το μυαλό μου να κάνω format το ρολόι (αν και το θεωρώ χαζό, γιατί να πρέπει να κάνω format μετά από update στην εφαρμογή?), αλλά και πάλι διάβασα μηνύματα πάλι από χρήστες ότι μετά από format για κάποιο διάστημα είχαν ειδοποιήσεις, και μετά πάλι όχι!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Μετά την αναβάθμιση έχετε βρει που δείχνει το διάγραμμα των καρδιακών παλμών;; ή παλιά εφαρμογή έδειχνε κανονικά. Εδώ δε βγάζει διάγραμμα, μόνο τις μετρήσεις που κάνει αν πατήσεις στο ρολόι μόνος σου να κάνει μια μέτρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 με το που κλείσει μια μέρα το. βγάζει μόλις πατήσεις το heart rate... τωρα για τιε ειδοποίησεις .δοκιμάστε install uninstall την νέα έκδοση αν δεν θέλετε να ψάχνεστε.. αλλιως battery saver και notifications εχει διπλή εγγραφή.. σε εμένα προσωπικά αυτό έκανε.. έπρεπε να παω να δώσω νεα άδεια γτ ήταν στο off στην νεα εγγραφή.. πάντως πολλοί είπαν ότι με uninstall και νέο install δουλεψε κανονικά.. μην ξεχάσετε να κάνετε enable το ρολόι σας αππντην εφαρμογή.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Έγινε φίλε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 πολυ βαρια η εφαρμογη και αργη. για το UI γελανε και οι πετρες.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 (edited) Καλησπέρα, Είχα και εγώ τα ίδια προβλήματα με τις ειδοποιήσεις, οπότε απεγκατεστησα και ξανά εγκατεστησα το amazfit. Μου ζήτησε κωδικούς του mi account και για να δει το ρολόι έπρεπε να κάνω hard reset για να κάνει qrc scan. Μου ζήτησε activate το mi και τώρα που συνδεθηκα δεν βλέπω το ιστορικό των ασκήσεων. Καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 15, 2019 by yiatsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Ότι να ναι δυστυχώς η νέα εφαρμογή.το ρολόι αποσυνδέεται και συνδεεται όποτε αυτό θέλει Είναι θέμα τύχης το αν θα έχω ειδοποιήσεις. Σε αναμονή λοιπόν για update που θα λύνει το πρόβλημα.απο εδώ και πέρα εγκαταστάσεις ενημερώσεων μετά από 15νθημερο αφού βγουν στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 εγώ προσωπικά ολα κομπλέ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Καλημέρα, ερώτηση: Η mi home έχει αλλά στοιχεία σύνδεσης από την amazfit? Γιατί εμένα έκανε χθες σύνδεση με τα στοιχεία του mi account και μου έχασε τα ιστορικά. Δεν με άφηνε να συνδεθώ με άλλο τρόπο. Σήμερα που μπόρεσα μέσω email δούλεψε κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Καλημέρα, ερώτηση: Η mi home έχει αλλά στοιχεία σύνδεσης από την amazfit? Γιατί εμένα έκανε χθες σύνδεση με τα στοιχεία του mi account και μου έχασε τα ιστορικά. Δεν με άφηνε να συνδεθώ με άλλο τρόπο. Σήμερα που μπόρεσα μέσω email δούλεψε κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειχες κανει συνδεση με το mail, και οχι με το Mi. Το ιδιο συμβαινει και σε μενα. Μπηκα απο το Mi και μου εβγαλε το ιστορικο των.. παπουτσιων(RIP). :lol: το θεμα ειναι αν υπαρχει τροπος για συγχρονισμος/συνένωση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 δυστυχώς όχι... δεν μπορεί να συγχρονίσει γτ είναι διαφορετικά account το καθένα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Τελικά κι εγώ έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και πλέον όλα δουλεύουν μια χαρά. Έχω ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές που έχω ζητήσει μέσω της εφαρμογής, και το καλό είναι πως δεν χρειάστηκε να κάνω hard reset το ρολόι και να περάσω ξανά όλα τα watch faces από το pc μου. Ίσως να χάθηκε το sync x ημερών με το περπάτημα, αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο αυτό. Χειρότερο είναι για μένα το ότι η εταιρία τα έκανε μαντάρα με το update, και παρά το 'χαμένο' sync. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 νέο update η εφαρμογή που λύνει αρκετά προβλήματα. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 μετα απο 1,5 χρονο το ρολοι που πηρα στα 73 ευρω με "αφησε". Δυστυχως, δεν αντεξε το κολυμπι. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 μετα απο 1,5 χρονο το ρολοι που πηρα στα 73 ευρω με "αφησε". Δυστυχως, δεν αντεξε το κολυμπι.Μα δε λέει ότι είναι για κολύμπι... Αιώνια του η μνήμη. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καλησπέρα παιδιά,τον τελευταίο καιρό η εφαρμογή Amazfit δεν μου δείχνει τα βήματα που έχω κάνει με το ρολόι.ενω αυτό τα μετράει κανονικά.Εχιυμε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Καλημέρα σας και παρακαλώ βοήθεια. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό παρά τις πολλές μου προσπάθειες. Στην πίσω πλευρά του ρολογιού, οι 3 από τις 4 υποδοχές έχουν μαυρίσει, σαν από φθορά ή βρόμα. Το αποτέλεσμα είναι το ρολόι να μην μπορεί να φορτίσει. Έχω δοκιμάσει με 2 βάσεις φόρτισης, αυτή του κουτιού με ενσωματωμένο καλώδιο και μια άλλη χωρίς καλώδιο που αγόρασα. Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει 5-6 φορτιστές και καλώδια, δεν φορτίζει το ρημάδι. Καθάρισα τις στρογγυλές υποδοχές όπως μπόρεσα, ακόμα και με οινόπνευμα και με οδοντόβουρτσα, τίποτα. Το έχω αφήσει με 4% μπαταρία μόνο και μόνο για να μπορεί να μπουτάρει έστω κατα λάθος. Υπάρχει ελπίδα? Υγ. Συγνώμη που περιγράφω ένα προφανές πρόβλημα χωρίς φωτογραφία, έκανα προσπάθειες αλλά δεν γίνεται το upload. Ευχαριστώ εκ προοιμίου. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Αν δεν το εχεις ήδη κάνει, δοκίμασε να παρεις μια καρφιτσα και να καθαρισεις με αυτη τις επαφες. θα δεις ότι θα φυγει η μαυριλα και θα φορτισει κανονικα. Το εχω παθει και εγω, και αρκετα συχνα τις καθαριζω (με καρφιτσα, μυτερη βιδα ή ότι αλλως μεταλλικό μυτερό έχεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Αν δεν το εχεις ήδη κάνει, δοκίμασε να παρεις μια καρφιτσα και να καθαρισεις με αυτη τις επαφες. θα δεις ότι θα φυγει η μαυριλα και θα φορτισει κανονικα. Το εχω παθει και εγω, και αρκετα συχνα τις καθαριζω (με καρφιτσα, μυτερη βιδα ή ότι αλλως μεταλλικό μυτερό έχεις) to be honest καρφίτσα δεν έχω δοκιμάσει. Οδοντογλυφίδα και μπατονέτα εκατοντάδες φορές, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Μόνο μια αμφιβολία, αν και στην απελπισία δεν υπάρχουν περιθώρια. Μήπως με την καρφίτσα (και την ελάχιστη δύναμη που θα εφαρμόσω) γίνει ολοκληρωτική καταστροφή? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Και εγώ με οδοντογλυφίδα ξεκίνησα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έκανε τίποτα. Απλά δεν θα βάλεις και όλη σου τη δύναμη. Θα εκπλαγεις από το τι θα βγει. Θα αλλάξουν χρώμα οι επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Και εγώ με οδοντογλυφίδα ξεκίνησα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έκανε τίποτα. Απλά δεν θα βάλεις και όλη σου τη δύναμη. Θα εκπλαγεις από το τι θα βγει. Θα αλλάξουν χρώμα οι επαφές. ευχαριστώ για την στήριξη μάστορα. εχθές, ξανά, έτριψα τις επαφές με καρφίτσα, τίποτα. στην πρώτη ευκαιρία θα πάω το ρολοι στο mi store στην Αθήνα μπας και φτιάχνεται με λογικό κόστος. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts