Jump to content

Xiaomi Watch AMAZFIT Pace

yorgos00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Μετά το τελευταίο update μετρά ότι να ναι. Παλμοί, θερμίδες και διάρκεια αλλά αντί άλλων.

Αναξιόπιστο ρολόι. Το update το κατέστρεψε και σε κατευθύνουν δυστυχώς προς τα πανάκριβα Garmin αν θες να παρακολουθείς την γυμναστική σου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 792
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

oμοιως με s8+ & xiaomi stratos,κανονικα και με τις 2 εφαρμογες της xiaomi.

το μονο που ηθελα να ρωτησω..

ειναι οντως σκοτεινη η οθονη σε κλειστους χωρους?

γιατι ειδικα στο Auto πεφτει πολυ χαμηλα το φως .

στο 5(max) ειναι καπως καλυτερα αλλα παλι σκοτεινο.

δεν εχω κανει κατι σωστα ή ετσι ειναι?

Καλημέρα με το s8 στα email σου φαίνεται και το κυρίως σώμα ή μόνο το θέμα? Γιατί σε γνωστό μου με s7 και android 8.1 δεν μπορεί να δει στο ρολόι το κυρίως σώμα του email

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι είναι η οθόνη για εξοικονόμηση ενέργειας , όντως φαίνεται χάλια- ξεθωριασμένα σε σκοτεινά σημεία, μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος γενικά με την συσκευή.

ειπα κι`εγω...

γιατι ερχομενος απο s3 frontier,μου ηρθε καπως...

κατα τ`αλλα κι`εγω μια χαρα το βρισκω..

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα με το s8 στα email σου φαίνεται και το κυρίως σώμα ή μόνο το θέμα? Γιατί σε γνωστό μου με s7 και android 8.1 δεν μπορεί να δει στο ρολόι το κυρίως σώμα του email

αυτο ψανω τωρα.

βλεπω κανονικα το email και τους Ελληνικους χαρακτηρες που εχω γραψει στο "subject"

παταω επανω του για να δω περιεχομενο,αλλα δεν...:O

Εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Μετά το τελευταίο update μετρά ότι να ναι. Παλμοί, θερμίδες και διάρκεια αλλά αντί άλλων.

Αναξιόπιστο ρολόι. Το update το κατέστρεψε και σε κατευθύνουν δυστυχώς προς τα πανάκριβα Garmin αν θες να παρακολουθείς την γυμναστική σου.

factory reset ?

το notification διαβάζει , βλέπει μόνο το θέμα

αν θέλει να βλέπει περισσότερα πράγματα πρέπει να βάλει άλλη εφαρμογή (κινητό/ρολόι) για τις ειδοποιήσεις

το notification διαβάζει , βλέπει μόνο το θέμα

αν θέλει να βλέπει περισσότερα πράγματα πρέπει να βάλει άλλη εφαρμογή (κινητό/ρολόι) για τις ειδοποιήσεις

ποια εφαρμογη?

ποια εφαρμογη?

μια που είχα βάλει παλιά ήταν το watch droid (από το play μπορείς να βάλεις την εφαρμογή στο κινητό , για το ρολόι πρέπει να περάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή με κάποιο τρόπο π.χ. apkinstaller )

πλέον ίσως έχουν βγάλει κι άλλες στο xda

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit

ειπα κι`εγω...

γιατι ερχομενος απο s3 frontier,μου ηρθε καπως...

κατα τ`αλλα κι`εγω μια χαρα το βρισκω..

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο ψανω τωρα.

βλεπω κανονικα το email και τους Ελληνικους χαρακτηρες που εχω γραψει στο "subject"

παταω επανω του για να δω περιεχομενο,αλλα δεν...:O

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και αυτός και έχει χαλαστει. Συνδεσα το ρολόι του στο κινητό μου huawei android 7 και τα emails απεικονίζονται ολόκληρα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και αυτός και έχει χαλαστει. Συνδεσα το ρολόι του στο κινητό μου huawei android 7 και τα emails απεικονίζονται ολόκληρα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση.

όταν λέμε όμως email με ποιο πρόγραμμα εννοούμε ;

γιατί άλλο (αν έχουν πλέον) email client έχει η μια εταιρία άλλον η άλλη (προφανώς δεν μιλάω για την εφαρμογή gmail)

και αν όντως μιλάμε για τις stock εφαρμογές (του κάθε κατασκευαστή) και εφόσον σε μια συσκευή "παίζει" σε άλλη όχι γιατί πολύ πολύ απλά δεν δοκιμάζετε μια άλλη εφαρμογή εμαιλ ;

οποτε μαλλον εχει να κανει με την εκδοση android και το oreo...

Εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Παλμούς ότι να ναι όντως , αφού ψάχνομαι αν είμαι ζωντανός

Γυμναστική δεν έχω δει ακόμα

Μάλλον πάμε για rom από xda

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

όταν λέμε όμως email με ποιο πρόγραμμα εννοούμε ;

γιατί άλλο (αν έχουν πλέον) email client έχει η μια εταιρία άλλον η άλλη (προφανώς δεν μιλάω για την εφαρμογή gmail)

και αν όντως μιλάμε για τις stock εφαρμογές (του κάθε κατασκευαστή) και εφόσον σε μια συσκευή "παίζει" σε άλλη όχι γιατί πολύ πολύ απλά δεν δοκιμάζετε μια άλλη εφαρμογή εμαιλ ;

Στου γνωστού μου δοκιμάσαμε με το default email client της samsung, κατεβάσαμε από play store και δοκιμάσαμε με τον gmail client όλα χωρίς αποτέλεσμα όμως...

Ναι το orange-shop στα Πατησια

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ναι το orange-shop στα Πατησια

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωραιος φιλε-ευχαριστω

Καλησπέρα στην ομάδα. Νέος με stratos. Μια βοήθεια θα ήθελες. Έχω βάλει να μου έρχονται ειδοποιήσεις σε διάφορες εφαρμογές. Πχ messenger, Viber. Όταν μου έρχονται τα μηνύματα ενώ χτυπάει η δόνηση και εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη, η οθόνη δεν φωτίζεται. Έψαξα για καμία επιλογή αλλά δεν βρήκα κάτι. Έτσι γίνετε και σε εσάς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Καλησπέρα στην ομάδα. Νέος με stratos. Μια βοήθεια θα ήθελες. Έχω βάλει να μου έρχονται ειδοποιήσεις σε διάφορες εφαρμογές. Πχ messenger, Viber. Όταν μου έρχονται τα μηνύματα ενώ χτυπάει η δόνηση και εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη, η οθόνη δεν φωτίζεται. Έψαξα για καμία επιλογή αλλά δεν βρήκα κάτι. Έτσι γίνετε και σε εσάς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορείς να βάλεις το activate on raise στο on για να φωτίζει όταν γυρίζεις το ρολόι στα μάτια σου.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Μπορείς να βάλεις το activate on raise στο on για να φωτίζει όταν γυρίζεις το ρολόι στα μάτια σου.

Αυτό το έχω ενεργοποιημένο. Απλά έλεγα μήπως γινόταν και με τον τρόπο που ανέφερα

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Παιδιά τα φώτα σας. Πριν 5 μήνες αγόρασα το snartwatch της Xiaomi, το Amazefit. Πριν από λίγες μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα στη μπαταρία. Τελείωνε μέσα σε 3 ώρες όλη. Από 100% στο 0.

Το πάω στο κατάστημα και με παίρνουν σήμερα τηλέφωνό και μου λένε ότι το ρολόι δεν επισκευάζεται, και πως θα κοπεί πιστωτικό. Το ρολόι το είχα αγοράσει 138 ευρώ τότε. Αλλά το πιστωτικό που θα κοπεί θα έχει την τωρινή τιμή του κινητού, περίπου 25 ευρώ κάτω. Ισχύει αυτό που μου είπαν; Έτσι πρέπει να είναι;

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά τα φώτα σας. Πριν 5 μήνες αγόρασα το snartwatch της Xiaomi, το Amazefit. Πριν από λίγες μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα στη μπαταρία. Τελείωνε μέσα σε 3 ώρες όλη. Από 100% στο 0.

Το πάω στο κατάστημα και με παίρνουν σήμερα τηλέφωνό και μου λένε ότι το ρολόι δεν επισκευάζεται, και πως θα κοπεί πιστωτικό. Το ρολόι το είχα αγοράσει 138 ευρώ τότε. Αλλά το πιστωτικό που θα κοπεί θα έχει την τωρινή τιμή του κινητού, περίπου 25 ευρώ κάτω. Ισχύει αυτό που μου είπαν; Έτσι πρέπει να είναι;

δε γνωρίζω αλλά λογικό το βρίσκω :)

σκέψου να αγόραζες ακριβό κινητό το οποίο μετά από μήνες χάνει 200+ ευρώ αξίας και εσύ να έπαιρνες πιστωτικό με την αρχική τιμή (πάει το μαγαζί μέσα μπήκε)

δε γνωρίζω αλλά λογικό το βρίσκω :)

σκέψου να αγόραζες ακριβό κινητό το οποίο μετά από μήνες χάνει 200+ ευρώ αξίας και εσύ να έπαιρνες πιστωτικό με την αρχική τιμή (πάει το μαγαζί μέσα μπήκε)

Δηλαδή αν το μαγαζί σταματήσει να εμπορεύεται το εν λόγω προϊόν, δε θα με αποζημιώσει καθόλου εφόσον δεν το φέρνει πια και άρα έχει μηδενική τιμή στο μαγαζί;

Δηλαδή αν το μαγαζί σταματήσει να εμπορεύεται το εν λόγω προϊόν, δε θα με αποζημιώσει καθόλου εφόσον δεν το φέρνει πια και άρα έχει μηδενική τιμή στο μαγαζί;

κάποια τιμή θα είχε πριν σταματήσει να εμπορεύεται αυτό το προϊόν, αν ήταν έτσι ε στο χρόνο να σταματήσουν όλα να εμπορεύονται τα προϊόντα για να μην έχουν τέτοιες "χασούρες" .... λες στις μνήμες και στα Usb stick που έχουν αυτό το υποτιθέμενο "εγγύηση εφ΄όρου ζωής" να την πατάς γιατί (κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα) στα 3-4 χρόνια δεν υπάρχουν στο μαγαζί τα ακριβώς ίδια μοντέλα ;

δες το διαφορετικά

λες να σου κόβανε πιστωτικό με αρχική τιμή και να πήγαινες εσύ (πάλι στο μαγαζί) και να το αγόραζες φθηνότερα και να είχες και 25 ευρώ για έξτρα πράγματα ;

Edited by kodorevi8ulis

Γιατί δεν σου δίνουν άλλο;

Θεωρητικά η υποχρέωση τους είναι να σου δώσουν άλλο ή να στο επισκευάσουν. Όχι να σου κόψουν πιστωτικό. Το πιστωτικό είναι η τελευταία λύση.

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Εγώ τους είπα ότι θέλω να πληρώσω μια διαφορά για το Stratos. Και μου είπαν αυτό.

πολυ ανησυχητικά ολα αυτα παντως. το θεμα με τη μπαταρια εχει αναφερθεί πολυ εδω και επειδη λογω δουλειάς μιλαω με πολλούς ανθρώπους εχει συμβεί και σε άτομα εκτός φόρουμ. αρχιζω και πιστευω οτι το θεμα δεν είναι αν θα συμβεί,αλλα ποτε θα συμβει

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2