hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και τα αξεσουάρ που πουλάει είναι ακριβά, αλλά ταιριάζουν απόλυτα με το εκάστοτε κινητό. Οπότε τουλάχιστον εγώ, αναγκάζομαι να αγοράζω τα δικά τους. χθες παρήγγειλα το *combo sanstone + flip και το 3d glass, με τα μεταφορικά 63 ευρά :( Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το περνάς με twrp και μετά το βγάζεις και μένει μόνο το ρουτ δεν το έχω δοκιμάσει, ίσως και να γίνεται αλλά και πάλι προτιμώ την ασφάλεια του custom recovery και ας κάνω 1 λεπτό να περάσω το update μια φορά στο τόσο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 δεν το έχω δοκιμάσει, ίσως και να γίνεται αλλά και πάλι προτιμώ την ασφάλεια του custom recovery και ας κάνω 1 λεπτό να περάσω το update μια φορά στο τόσο. Τούλαχιστον βλέπεις αν υπάρχει αναβάθμιση ή ούτε αυτό μπορείς να το δεις ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Πιστεύεις ότι η κάμερα δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 3Τ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Όπως ανέφερα, είναι καλύτερη από το op3t, αλλά δεν αγγίζει τις τοπ. Από την άλλη πιστεύω ότι με updates θα την κάνουν ακόμα καλύτερη. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Τούλαχιστον βλέπεις αν υπάρχει αναβάθμιση ή ούτε αυτό μπορείς να το δεις ; ναι εννοείται, μόλις έχει update σου βγάζει μήνυμα.Αν θες μπορείς να την περάσεις έτσι αλλά θα χάσεις το twrp.Με supersu χάνεται και το ρουτ, με magisk δεν δοκίμασα. εγώ μόλις μου βγάζει μήνυμα, την κατεβάζω απο browser, μπαίνω twrp, την φλασαρω, περνάω opengaps (ποτέ δεν αφήνω τα στοκ, έχουν πολλά άχρηστα μέσα), περνάω magisk, clean cache και τέλος. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 οταν λετε οτι η οθονη ειναι ακριβως η ιδια σημαινει οτι κανει κουρμπα οπως 3τ? το tempered glass θα εχει παλι θεμα? κανενα νεο σχετικα με το tempered glass εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και τα αξεσουάρ που πουλάει είναι ακριβά, αλλά ταιριάζουν απόλυτα με το εκάστοτε κινητό. Οπότε τουλάχιστον εγώ, αναγκάζομαι να αγοράζω τα δικά τους. χθες παρήγγειλα το *combo sanstone + flip και το 3d glass, με τα μεταφορικά 63 ευρά :( Κουπόνι δεν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε? Express μεταφορική ή τη standard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ποιες θήκες τσίμπησες? Πήρα το bundle sanstone + flip και το 3d glass. Η αλήθεια είναι ότι τα αξεσουάρ είναι αρκετά ακριβά αναλογικά με το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αποτρεπτικός παράγοντας που έχει την θύρα για τα ακουστικά στο κάτω μέρος. Εγώ που χρησιμοποιώ το κινητό για το τρέξιμο δε θα με βολέψει. Επίσης δεν μου αρέσει η τιμή και το γεγονός ότι από τα ακουστικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα μουσικής. Σύμφωνα πάντα με το GSM arena. Μου αρέσει που περίμενα το κινητό από τον Δεκέμβριο. Ο κάθε άνθρωπος το μακρύ του και το κοντό του. Αν δεν έχει το oneplus καλή ποιότητα από τα ακουστικά, ποιο έχει; 0_ο Το άλλο για τη θυρα είναι δικό σου προσωπικό θέμα που δεν έπρεπε να αναφέρεις καν, η θύρα ανήκει στο κάτω μέρος. Τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Spata, GR 06/23/2017 10:22 A.M. Arrival Scan Muenchen, DE 06/23/2017 7:00 A.M. Departure Scan 06/23/2017 5:41 A.M. Arrival Scan Λέτε να έρθει σήμερα? (προς Θεσσαλονίκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Spata, GR 06/23/2017 10:22 A.M. Arrival Scan Muenchen, DE 06/23/2017 7:00 A.M. Departure Scan 06/23/2017 5:41 A.M. Arrival Scan Λέτε να έρθει σήμερα? (προς Θεσσαλονίκη) Άντε ελπίζω με το καλό να παραλάβεις σήμερα. Και εμένα εμφανίστηκε στα Spata GR 10:22 εγώ λογικά αύριο θα παραλάβω με γενική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Κουπόνι δεν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε? Express μεταφορική ή τη standard? προφανώς μπορείς, εγώ δεν το φρόντισα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Πάντως χωρίς θηκη είναι πρόβλημα οποίος δεν πήρε (εγώ δηλαδή) Παραλίγο να μου πέσει από τα χέρια σήμερα... Εάν δεν βρω θήκη δεν με βλέπω καλά!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Πάντως χωρίς θηκη είναι πρόβλημα οποίος δεν πήρε (εγώ δηλαδή) Παραλίγο να μου πέσει από τα χέρια σήμερα... Εάν δεν βρω θήκη δεν με βλέπω καλά!! Πράγματι το κινητό γλυστράει αρκετά και είναι πολύ επίφοβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 προφανώς μπορείς, εγώ δεν το φρόντισα. Όταν πατάω να κάνω redeem την έκτπωση με πετάει στη σελίδα να επιλέξω OP5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όταν πατάω να κάνω redeem την έκτπωση με πετάει στη σελίδα να επιλέξω OP5... Και εγω το προσπαθήσα καμια δεκαρια φορές δεν μου κάνει την έκπτωση έστειλα και μυνημα δεν πηρα απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και εγω το προσπαθήσα καμια δεκαρια φορές δεν μου κάνει την έκπτωση έστειλα και μυνημα δεν πηρα απάντηση Τώρα τελείωσαν και τα tempered glasses... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Τώρα τελείωσαν και τα tempered glasses... Θα πάρει κανα μηνα να ρθουν στα ισα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Τοσο σφαιρα κινητο δεν εχω ξαναδει ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ρε παιδια OIS γιατι δεν βαλανε στην καμερα??Ολο ελεγαν για την συνεργασια τους με την dxomark για την καμερα κτλ και δεν εβαλαν ois....Τα 4k βιντεο που ειδα στα reviews χαλια μαυρα ειναι.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 OnePlus 5 vs OnePlus 3T vs Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus https://www.youtube.com/watch?v=u-Inlg4p2CY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ρε παιδια OIS γιατι δεν βαλανε στην καμερα??Ολο ελεγαν για την συνεργασια τους με την dxomark για την καμερα κτλ και δεν εβαλαν ois....Τα 4k βιντεο που ειδα στα reviews χαλια μαυρα ειναι.... Συνεργασία μόνο σε θέμα software έκαναν. Αλλά αμφιβάλω τελικά αν η DxO έβαλε τα χεράκια της. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Συνεργασία μόνο σε θέμα software έκαναν. Αλλά αμφιβάλω τελικά αν η DxO έβαλε τα χεράκια της. Θα δείξει... Και αυτο ενισχυεται ακομα περισσοτερο απο το γεγονος οτι στην παρουσιαση δεν εκαναν την παραμικρη αναφορα στη DxO. Αν ειχες τετοιο χαρτι θα το διαλαλουσες σε μια προϊοντικη παρουσιαση, αντι να πληρωνεις μοντελα να σου κανουν promotion τη launch day... Κατα πασα πιθανοτητα δεν υπηρξε καμια συνεργασια στην πραγματικοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Συμφωνω απολυτα οτι αποκλειεται να συνεργαστηκε με την dxomark.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 εγω πιστευω σε μελλοντικες αναβαθμισεις λογισμικου για καλυτερες φωτο ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στις ρυθμισεις γραφει σε εμενα Δικτυο SIM & (μονο) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts