Barimagas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Κολλάει σε κάποιον το msn masseger, κατα την πληκτρολόγηση?? Το έσβησα, το ξαναεβαλα και ακόμα κολλάει. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σορυ. Λάθος τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κολλάει σε κάποιον το msn masseger, κατα την πληκτρολόγηση?? Το έσβησα, το ξαναεβαλα και ακόμα κολλάει. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα το κάνει από τότε που πήρα το oneplus, αλλά μόνο όταν γράφω από την "αναδυόμενη φούσκα". Όταν ανοίξω την εφαρμογή σε full screen κανονικά, δεν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να σαι καλα θα το κανω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πάντως η ρύθμιση για το Carrier όταν επιλέγουμε 2g/3g/4g auto ή 2g/3g auto είναι σίγουρα λάθος.. Όταν την αλλάζω σε lte/umts έχω καλύτερο σήμα και σχεδόν πάντα 4g+. Στο 2g only φαίνεται να είναι σωστή ( GSM only). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πάντως η ρύθμιση για το Carrier όταν επιλέγουμε 2g/3g/4g auto ή 2g/3g auto είναι σίγουρα λάθος.. Όταν την αλλάζω σε lte/umts έχω καλύτερο σήμα και σχεδόν πάντα 4g+. Στο 2g only φαίνεται να είναι σωστή ( GSM only). Τι εννοείς λάθος; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τι εννοείς λάθος;Βάζει το Td scdma cdma umts, το οποίο δεν είναι σωστό. Παρατηρώ ότι από τότε που έβαλα 2g only το signal είναι σταθερά στο πράσινο, ενώ πιο πριν ήταν στο πορτοκαλι/κόκκινο. Μιλάω πάντα για όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι, όπου έχω πολύ κακό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Λογικό δεν είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως στις περισσότερες συσκευές έτσι γίνεται... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Βάζει το Td scdma cdma umts, το οποίο δεν είναι σωστό. Παρατηρώ ότι από τότε που έβαλα 2g only το signal είναι σταθερά στο πράσινο, ενώ πιο πριν ήταν στο πορτοκαλι/κόκκινο. Μιλάω πάντα για όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι, όπου έχω πολύ κακό σήμα. Στην περιοχή σου υπάρχουν 3 διαφορετικές ποιότητες σήματος Λογικά στο 2g έχεις καλό σήμα Στο 3g και 4g μπορεί να μην έχεις τόσο καλό η και καθόλου Που είναι το παράξενο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Στην περιοχή σου υπάρχουν 3 διαφορετικές ποιότητες σήματος Λογικά στο 2g έχεις καλό σήμα Στο 3g και 4g μπορεί να μην έχεις τόσο καλό η και καθόλου Που είναι το παράξενο; Πουλάει κανείς σας το oneplus5T? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πουλάει κανείς σας το oneplus5T? Λίγο ουτοπικό αυτό που ζητάς, μιας και βρίσκεσαι στο topic του 1+5.:lol: Για κόψιμο διαφημίσεων στο γιουτούμπε(έχω root) ποιο app προτείνετε; Ήδη τρέχω το adaway για να κόβει διαφημίσεις, αλλά στο γιουτούμπε τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καινούρια έκδοση oos 5.0.4 Changelog: Bug Fixes Fixed NO ringtone for incoming calls and notifications Fixed Audio quality related issues during video playback Μακάρι να δούμε σύντομα 8.1 στην beta τουλάχιστον. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Λογικό δεν είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως στις περισσότερες συσκευές έτσι γίνεται... Έχω την εντύπωση ότι το Td scdma είναι για την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Μάλλον θα προσπεράσω την 5.0.4, μιας και δεν είχα ποτέ μου τέτοια θέματα σαν αυτά του change log. Άσε που μπορεί να έχουν χαλάσει κάτι άλλο, όπως η υπέροχη αυτονομία της 5.0.2 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 καλησπερα παδια..κατοχος κ εω του oneplus 5 8/128.. εχω το εξεις προβλημα το κινιτο μια στης τοσες ενω με περνουνε μερικες φορες δεν χτυπαει ενω εχει δονηση αναβη η οθονη κανονικα. και ενοειται το ηχειο ειναι μια χαρα παιζει παντου κανονικα.μηπως απο εσας ειχαι το ιδιο προβλημα?ξερει καπιος τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 καλησπερα παδια..κατοχος κ εω του oneplus 5 8/128.. εχω το εξεις προβλημα το κινιτο μια στης τοσες ενω με περνουνε μερικες φορες δεν χτυπαει ενω εχει δονηση αναβη η οθονη κανονικα. και ενοειται το ηχειο ειναι μια χαρα παιζει παντου κανονικα.μηπως απο εσας ειχαι το ιδιο προβλημα?ξερει καπιος τι παιζει?Ποια έκδοση του Oxygen OS έχεις? Την 5.0.2? Αν ναι αναβάθμισε στην τελευταία που βγήκε πριν μερικές ώρες, που λέει ότι διορθώνει αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ποια έκδοση του Oxygen OS έχεις? Την 5.0.2? Αν ναι αναβάθμισε στην τελευταία που βγήκε πριν μερικές ώρες, που λέει ότι διορθώνει αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα φιλε ναι την 5.0.2 φοραω δεν μου εβγαλε κατι ακομα να περασω καινουρια.σε ευχαριστω.. γτ τρομαξα ειναι κινιταρα να μην εχουμε τετια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 καλησπερα φιλε ναι την 5.0.2 φοραω δεν μου εβγαλε κατι ακομα να περασω καινουρια.σε ευχαριστω.. γτ τρομαξα ειναι κινιταρα να μην εχουμε τετια. Μέχρι να την περάσεις επέλεξε προεγκατεστημένο ήχο κλήσης και όχι κάποιο δικό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω να κάνω μια ερώτηση σκετικα με την ταχεία φόρτιση. Με τον δικό του φορτιστή κ το δικό του καλώδιο όλα καλά. Αν χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του κ άλλο καλώδιο (που υποστηρίζει υποτίθεται fast charge, το πήρα από το Γερμανό) δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Αγόρασα ένα PowerBank της ravpower που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση κ ασχετος με τι καλώδιο θα βάλω δεν φορτίζει γρήγορα. Μήπως τελικά το τηλ 'αναγνωρίζει' μόνο τα δικά του αξεσουάρ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Άλλη τεχνολογία το dash charge που έχει η oneplus, άλλο το quick charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 επεισης εχετε να προτινεται καπιο καλο τζαμακι απο eaby? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 επεισης εχετε να προτινεται καπιο καλο τζαμακι απο eaby? Εγώ πήρα το official τζαμακι από το site τους. Το θεωρώ λίγο έως πολύ τραγικό που χάνεις μερικά χιλιοστά αριστερά δεξιά της οθόνης. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 επεισης εχετε να προτινεται καπιο καλο τζαμακι απο eaby? Εγώ πάντως προτιμώ αυτό σε όλο το τηλέφωνο. Καλύτερη εφαρμογή και δεν φαίνεται καθόλου. https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-5/products/oneplus-5-invisible-film-screen-protector Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Εγώ πάντως προτιμώ αυτό σε όλο το τηλέφωνο. Καλύτερη εφαρμογή και δεν φαίνεται καθόλου. https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-5/products/oneplus-5-invisible-film-screen-protector 3 έχω πάρει τα πέταξα και τα 3. Ναι εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν είναι τόσο clear το protector έχει μια θαμπάδα. Είχα φτάσει σε σημείο να λέω φταίει το σαπουνόνερο που βάζω. Από εμένα μακριά. Βάζεις αυτό και ξεμπερδεύεις. Λίγο δύσκολο στην εφαρμογή γιατί είναι εύκαμπτο και πρέπει να μπει ακριβός άλλα είναι τέλειο. Full adhesive δεν κόβει οθόνη είναι ακριβός όσο η οθόνη άμα δεν το βάλεις σωστά φαίνεται ότι κόβεται η οθόνη. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) 3 έχω πάρει τα πέταξα και τα 3. Ναι εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν είναι τόσο clear το protector έχει μια θαμπάδα. Είχα φτάσει σε σημείο να λέω φταίει το σαπουνόνερο που βάζω. Από εμένα μακριά. Βάζεις αυτό και ξεμπερδεύεις. Λίγο δύσκολο στην εφαρμογή γιατί είναι εύκαμπτο και πρέπει να μπει ακριβός άλλα είναι τέλειο. Full adhesive δεν κόβει οθόνη είναι ακριβός όσο η οθόνη άμα δεν το βάλεις σωστά φαίνεται ότι κόβεται η οθόνη. Είχες πάρει την συγκεκριμένη μάρκα που ποστάρισα, ή ένα οποιοδήποτε shield. Γιατί σε δυο τηλέφωνα που το έχω χρησιμοποιήσει είναι απλά ΑΨΟΓΟ. Αν δεν πιάσεις την συσκευή στα χέρια σου να την ελέγξεις καλά καλά νομίζεις ότι δεν φοράει ΤΙΠΟΤΑ. Edited February 28, 2018 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts