baspats Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Και προσωπικά το προτιμώ από το 5Τ. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η μεγαλυτερη οθονη και το 18:9 δεν μου κεντρισαν το ενδιαφερον... εν αναμονη του 6 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το 5Τ έχει εκτός από μεγαλύτερη καλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη από το 5 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το 5Τ έχει εκτός από μεγαλύτερη καλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη από το 5 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣίγουρα. Απλά δεν με συγκινούν ακόμα τα "bezelless" smartphones. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Φυσικά γούστα είναι αυτά φιλαράκι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Φυσικά γούστα είναι αυτά φιλαράκι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα που τα δοκίμασες όλα, τι συμπέρασμα βγάζεις? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Σίγουρα. Απλά δεν με συγκινούν ακόμα τα "bezelless" smartphones. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπωσδήποτε γούστα ειν' αυτά και σεβαστή η άποψη σου, αλλά ως κάτοχος του 5Τ δηλώνω πως οι διαστάσεις του είναι ιδανικές (τουλάχιστον για μένα), ίδιες με του 5, με απολαυστική οθόνη 6" οθόνη! Επίσης αν και bezelless το πιάσιμο του είναι πολύ καλό, όχι σαν το S7 edge που είχα και λόγω της edge οθόνης δεν μπορούσες ούτε να το πιάσεις σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τώρα που τα δοκίμασες όλα, τι συμπέρασμα βγάζεις? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα εμένα ξέρεις μου αρέσει το bezeless Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Κοίτα εμένα ξέρεις μου αρέσει το bezeless Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι εννοώ γενικότερα με τις συσκευές που έχεις και είχες. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπωσδήποτε γούστα ειν' αυτά και σεβαστή η άποψη σου, αλλά ως κάτοχος του 5Τ δηλώνω πως οι διαστάσεις του είναι ιδανικές (τουλάχιστον για μένα), ίδιες με του 5, με απολαυστική οθόνη 6" οθόνη! Επίσης αν και bezelless το πιάσιμο του είναι πολύ καλό, όχι σαν το S7 edge που είχα και λόγω της edge οθόνης δεν μπορούσες ούτε να το πιάσεις σωστά!Προσωπικά δεν θυσιάζω με τίποτα τον αισθητήρα αποτυπωματος στο μπροστινό μέρος, που είναι ότι πιο εργονομικό. Θα μου πεις έχεις και το face unlock, το οποίο όμως θεωρώ ημίμετρο και δεν ξέρω και τι ασφάλεια προσφέρει. Κατά τ άλλα δεν με χαλάει σχεδιαστικα σαν συσκευή το 5Τ ή κάποιο παρόμοιο. Ίσως όταν ο αισθητήρας τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη, θα σκεφτώ να πάω σε κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Κοίτα τώρα έχω το mate 10 pro φοβερή συσκευή και αυτή σε ταχύτητα βέβαια τα oneplus είναι πρωταθλητές όπως και στο λογισμικό, αλλά στα δικά μου γούστα πλέον μετράει πολύ η ομορφιά ποιότητα κατασκευής και πάρα πολύ η κάμερα στο mate η κάμερα είναι απόλαυση, εμένα η oneplus φέτος δεν με τρέλανε όπως πέρσι με το 3Τ και νομίζω μεγάλο ρόλο γιαυτό έπαιξε η κάμερα η ψαλίδα με τις άλλες ναυαρχίδες μεγάλωσε φέτος, περίμενα κάνα δυο μήνες με update να διωρθωθουν τα πράγματα αλλά δεν Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Κοίτα τώρα έχω το mate 10 pro φοβερή συσκευή και αυτή σε ταχύτητα βέβαια τα oneplus είναι πρωταθλητές όπως και στο λογισμικό, αλλά στα δικά μου γούστα πλέον μετράει πολύ η ομορφιά ποιότητα κατασκευής και πάρα πολύ η κάμερα στο mate η κάμερα είναι απόλαυση, εμένα η oneplus φέτος δεν με τρέλανε όπως πέρσι με το 3Τ και νομίζω μεγάλο ρόλο γιαυτό έπαιξε η κάμερα η ψαλίδα με τις άλλες ναυαρχίδες μεγάλωσε φέτος, περίμενα κάνα δυο μήνες με update να διωρθωθουν τα πράγματα αλλά δεν Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το 5αρι έγραφες καλά λόγια θυμάμαι στα της κάμερας. Άρα λογικά το 5Τ θα ήταν λίγο καλύτερο. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Για το 5αρι έγραφες καλά λόγια θυμάμαι στα της κάμερας. Άρα λογικά το 5Τ θα ήταν λίγο καλύτερο. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι καλές κάμερες απλά αν πιάσεις στα χέρια σου τις άλλες ναυαρχίδες βλέπεις διαφορές, είχα μια ελπίδα για βελτιώσεις με update τουλάχιστον αυτό είχαν γράψει και οι τις oneplus ειδικά για το 5T αλλά όσο τα είχα δεν ίδια κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Είναι καλές κάμερες απλά αν πιάσεις στα χέρια σου τις άλλες ναυαρχίδες βλέπεις διαφορές, είχα μια ελπίδα για βελτιώσεις με update τουλάχιστον αυτό είχαν γράψει και οι τις oneplus ειδικά για το 5T αλλά όσο τα είχα δεν ίδια κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά σε αυτό το κομμάτι της κάμερας, για καλυτέρευση της, δυστυχώς περιμένεις πολύ. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καλά σε αυτό το κομμάτι της κάμερας, για καλυτέρευση της, δυστυχώς περιμένεις πολύ. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @baiosss εσυ πως και το άφησες το mia1 και πηγες στο minote3? Το 5αρι ποτέ το χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 @baiosss εσυ πως και το άφησες το mia1 και πηγες στο minote3? Το 5αρι ποτέ το χρησιμοποιείς?Δεύτερη συσκευή. Το έδωσα το Mia1. Το 5αρι είναι το βασικό. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 παιδια οταν βγαζω φωτογραφίες το κόκκινο χρώμα είναι σα ξεβαμενο. κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Έχεις αυτόματες ρυθμίσεις? Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Open beta 4 δοκίμασε κάνεις? Τι λέει? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Open beta 4 δοκίμασε κάνεις? Τι λέει? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι, δεν έχω κανένα θέμα με κόλλημα η επανεκκινησεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα θέμα με κόλλημα η επανεκκινησεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk το face unlock υπαρχει στις beta? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα θέμα με κόλλημα η επανεκκινησεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΑπό αυτονομίες τι κάνει? Ρωτάω γιατί στην beta 2 πριν της επίσημης 8αρας, είχα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την τελική έκδοση. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδινε, κυρίως σε standby. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 το face unlock υπαρχει στις beta?Ναι υπάρχει και λειτουργεί αρκετά καλά. Από αυτονομίες τι κάνει? Ρωτάω γιατί στην beta 2 πριν της επίσημης 8αρας, είχα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την τελική έκδοση. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδινε, κυρίως σε standby. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε την beta 4 έστρωσε αρκετά και είναι σχεδόν στα επίπεδα της stable. Αμα δεν έχεις όρεξη να παίξεις με τις rom και δεν σε ενδιαφέρει το face unlock δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την περάσεις μιας και δεν προσφέρει κάποια παραπάνω λειτουργία. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης της κλήσης ή θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο app; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης της κλήσης ή θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο app; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Acr. Είναι από τα καλύτερα στο store. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης της κλήσης ή θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο app; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι ρουτ με το joneplus tools μπορείς να ενεργοποιήσεις την εγγραφή στον στοκ dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είμαι ρουτ, επομένως κρατάω κατά νου το acr. Ευχαριστώ και παλι. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts