cirith Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Αποστολή εξετελέσθη. Habemus Oreo! Για κάποιο λόγο το forum δεν με αφήνει να ανεβάσω το screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τωρα για καποιον λογο μετα απο stock rom και ολα stock δεν μπορω να μπω στο wifi. Γραφω κωδικο αλλα λεει "αποθηκευμενο"¨και δεν μπαινιε. Το εκανα διαγραφη και προσπαθησα ξανα και παλι τα ιδια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πριν μερικούς μήνες, είχε γράψει ένας φίλος, για ένα VPN free γερμανικό. Μήπως το θυμάται κάποιος????? Opera VPN από το store, αλλάζεις την περιοχή σε Καναδά και είσαι ok. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τωρα για καποιον λογο μετα απο stock rom και ολα stock δεν μπορω να μπω στο wifi. Γραφω κωδικο αλλα λεει "αποθηκευμενο"¨και δεν μπαινιε. Το εκανα διαγραφη και προσπαθησα ξανα και παλι τα ιδια... Πρώτο μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εγω παλι που θελω root, παρατηρω οτι με το περασμα του twrp 3.2.1, δεν διαβαζει την internal storage και βλεπει αλλους φακελους. Τελικα τι γινεται? Φταιει το twrp η χρειαζεται κατι αλλο πριν το περασμα του? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πρώτο μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα Το αρχειο δεν δουλευει, αλλα εκανα απο την αρχη ΟΛΑ. Δεν θελω να τα ξανακανω! :blink: Stock recovery, stock rom, lock bootloader και δεν εχει wifi. Και τωρα μου λες οτι πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη... καλυτερα ας το πεταξω να τελιωνουμε :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Λένε πολλοί ότι στην Oreo η OnePlus διατήρησε προεγκατεστημένη την nougat version των play services και για αυτό πολλοί έχουν battery drain. Τρελός ερασιτεχνισμος αν είναι αλήθεια (που μάλλον είναι). Γενικά έχουν διατηρήσει πολλά πράγματα από την nougat (είναι half nougat half Oreo το update). Έχεις που αναβαθμισατε ποια έκδοση των play services έχετε? Οι εκδόσεις 440 είναι για nougat. Οι εκδόσεις 940 είναι για Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Κατέβασα το opera VPN, έβαλα χώρα την Γερμανία, και κατεβάζει το αρχείο OS 5.0 Επέλεξα Ευρώπη για πιο γρήγορα. Μετά την εγκατάσταση, θα κάνω factory reset????? Έχω και ένα φόβο, μήπως δεν κατέβουν όλα τα αρχεία από την Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Λένε πολλοί ότι στην Oreo η OnePlus διατήρησε προεγκατεστημένη την nougat version των play services και για αυτό πολλοί έχουν battery drain. Τρελός ερασιτεχνισμος αν είναι αλήθεια (που μάλλον είναι). Γενικά έχουν διατηρήσει πολλά πράγματα από την nougat (είναι half nougat half Oreo το update). Έχεις που αναβαθμισατε ποια έκδοση των play services έχετε? Οι εκδόσεις 440 είναι για nougat. Οι εκδόσεις 940 είναι για Oreo. Την 440 εχει. Λογικα θα αναβαθμιστει αυτο ομως. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Την 440 εχει. Λογικα θα αναβαθμιστει αυτο ομως. Κρίμα. Νέοι devs που κάνουν ρομς για χόμπι και δεν θα έκαναν τετοια κοτσάνα. Απορώ πως το έκανε ολοκληρη εταιρεία. Το πρόβλημα είναι πως δεν αναβαθμίζεται αυτόματα. Μάλιστα πολλοί αναβάθμισαν χειροκίνητα σε 940 και μετά από λίγο το κινητό γυρνάει αυτόματα σε 440. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Το αρχειο δεν δουλευει, αλλα εκανα απο την αρχη ΟΛΑ. Δεν θελω να τα ξανακανω! :blink: Stock recovery, stock rom, lock bootloader και δεν εχει wifi. Και τωρα μου λες οτι πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη... καλυτερα ας το πεταξω να τελιωνουμε :p Δυστυχως και εγω αναγκαστηκα να ακολουθησω αυτες τις οδηγιες γυρνωντας απο Beta 2 σε official stable 4.5.14. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δυστυχως και εγω αναγκαστηκα να ακολουθησω αυτες τις οδηγιες γυρνωντας απο Beta 2 σε official stable 4.5.14. Εγω δεν ειχα μπετα ποτε, απλως πηγα σε προηγουμενη εκδοση. Τωρα περναω την OREO. Ελπιζω να γινει, αλλιως θα το στειλω για service. Δεν ασχολουμαι αλλο :mad: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εγω δεν ειχα μπετα ποτε, απλως πηγα σε προηγουμενη εκδοση. Τωρα περναω την OREO. Ελπιζω να γινει, αλλιως θα το στειλω για service. Δεν ασχολουμαι αλλο :mad: Με την Oreo πιθανοτατα θα φτιαξει το wifi. Το θεμα ειναι τι κανουμε με το TWRP και με το root. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Με την Oreo πιθανοτατα θα φτιαξει το wifi. Το θεμα ειναι τι κανουμε με το TWRP και με το root. Εννοεις να τα ξαναπερασεις; και ναι, διορθωθηκε το προβλημα με το wifi... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πέρασα την 8.0.0 Και μετά έκανα, επιστροφή σε εργοστασιακά δεδομένα. Πιστεύω να μην έκανα λάθος. Τα έσβησα όλα, από το κινητό, γιατί πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση, από 7,. σε 8 Oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εννοεις να τα ξαναπερασεις; και ναι, διορθωθηκε το προβλημα με το wifi...Όχι να τα ξαναπεράσω ξέρω. Όπως γράφω παραπάνω, το τελευταιο twrp 3.2.1 δεν μου διαβάζει την internal storage και μου δείχνει ακυρους φακέλους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5-starts-getting-OxygenOS-5.0-based-on-Android-8.0-Oreo_id101020 πήρε κανείς την ενημέρωση? Χρόνια πολλά με την ευκαιρία σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5-starts-getting-OxygenOS-5.0-based-on-Android-8.0-Oreo_id101020 πήρε κανείς την ενημέρωση? Χρόνια πολλά με την ευκαιρία σε όλους. Οι δυο προηγούμενες σελίδες σε αυτό αναφέρονται:p . Χρόνια πολλά και σε εσένα :) . Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τελικά η μόνη λύση για το encryption είναι με το twrp του blu_spark. Όλα δουλεύουν ρολόι τώρα και έχουμε και root με magisk πάλι:) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Οι δυο προηγούμενες σελίδες σε αυτό αναφέρονται:p . Χρόνια πολλά και σε εσένα :) .Σε ευχαριστώ!!! Άργησα λίγο Στάλθηκε από το Moto G (5) Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τελικά η μόνη λύση για το encryption είναι με το twrp του blu_spark. Όλα δουλεύουν ρολόι τώρα και έχουμε και root με magisk πάλι:) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε και μια που μου αρέσει για τα χρώματα : https://www.mediafire.com/file/g643p2sqep648ra/twrp-3.2.1-x-blu-spark-v8.61-themed-cheeseburger.img Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα κ χρονια πολλα! μια ερωτηση πως μπορω να κρυψω το περιεχομενο των εισερχομενων sms ωστε να μην φαινονται στη lock screen αλλα να ξερω οτι εχω sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα κ χρονια πολλα! μια ερωτηση πως μπορω να κρυψω το περιεχομενο των εισερχομενων sms ωστε να μην φαινονται στη lock screen αλλα να ξερω οτι εχω sms? Ρυθμίσεις- εφαρμογές- λίστα εφαρμογών- μηνύματα- ειδοποιήσεις- στο κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μπορείτε να μας πειτε πως δουλεύει Ambient Display με Oreo. Το βελτίωσε η εξίσου η κουτσουρεμενη έκδοση όπως τελευταίες εκδόσεις με Nougat ;; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μπορείτε να μας πειτε πως δουλεύει Ambient Display με Oreo. Το βελτίωσε η εξίσου η κουτσουρεμενη έκδοση όπως τελευταίες εκδόσεις με Nougat ;; Όπως δούλευε και πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts