athanasios1112 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Θέλω την γνώμη σας. Από το κινητό αφαίρεσα το tempered glass. Υπάρχει περίπτωση η original θήκη να γρατσουνισει την οθόνη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Θέλω την γνώμη σας. Από το κινητό αφαίρεσα το tempered glass. Υπάρχει περίπτωση η original θήκη να γρατσουνισει την οθόνη ???Ποια θήκη; Βιβλίο τύπου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Έριξα μια ματιά, skroutz, kimovil, και θα προσπαθήσω να το δώσω 250€. Είναι το 8/128, αγορασμενο, από το eglobalcentral.eu, και δεν έχει εγγύηση, πέρασε ένας χρόνος, και το δούλευα μέχρι πριν δύο μέρες, οπότε το αποθήκευσα στο συρτάρι,, να μην του κάνω κάποια ζημιά. Το tempered glass, το έχω βγάλει, και έχω την original θήκη. Το έλεγξα, δεν έχει γρατσουνιές, ήταν πάντα μέσα στην θήκη. Προτιμαται άτομο από Τρίκαλα Θεσσαλίας.!!!! Θα βάλω αγγελία στο forum,, buy shell. Νομίζω πάντως ότι το δίνεις κομματάκι χαμηλά για 128άρι. Είσαι και στην επαρχία, οπότε θεωρώ ότι μπορείς άνετα να το βάλεις 300€ μια που οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Εγώ, για παράδειγμα, πούλησα προχθές το 64άρι στα 300€ και δε νιώθω ότι έριξα/αδίκησα τον αγοραστή. Το είχα βέβαια βιτρινάτο. Κινητό με τόσο καλά χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση ο άλλος να το πάρει με 230€ και 250€. Τεσπά, κουβέντα να γίνεται βέβαια γιατί τώρα που σου γράφω, μπορεί και το έχεις ήδη πουλήσει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Νέα stable 5.1.6 σήμερα. Τίποτε το ιδιαίτερο βέβαια εάν εξαιρέσουμε το security patch Οκτωβρίου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 2870mah η μπαταρια που την μετρησα πριν απο λιγο. Βεβαια το φορτισα απο 20% μεχρι 90% και το υπολογισα, δεν ξερω αν ειναι σωστα ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλό είναι να μην πιάνεις το 90, μέχρι 85-88 τοίς εκατό για να μην γράφει κύκλο φόρτισης η συσκευή ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το ξερω. Το φορτιζω πλεον μεταξυ 20%-80%. Λοιπον για να ελεγχω την μπαταρια καλυτερα, εκανα μια φορτιση απο το 0 στο 100. Μου εδειξε 2695mah.. Λιγα δεν ειναι; Τι στο καλο; Εχω απορια τι θα εδειχνε σε καινουρια συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ίσως το dash charge έχει προκαλέσει μια μικρή πτώση της μπαταρίας Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το ξερω. Το φορτιζω πλεον μεταξυ 20%-80%. Λοιπον για να ελεγχω την μπαταρια καλυτερα, εκανα μια φορτιση απο το 0 στο 100. Μου εδειξε 2695mah.. Λιγα δεν ειναι; Τι στο καλο; Εχω απορια τι θα εδειχνε σε καινουρια συσκευη..Πόσο βγάζει τώρα σε διάρκεια και οθόνη μέσο όρο; 1μιση χρόνο μόνο με dash, μου βγάζει 5 ώρες sot και 15 με 20 ώρες αναμονή. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Νέα stable 5.1.6 σήμερα. Τίποτε το ιδιαίτερο βέβαια εάν εξαιρέσουμε το security patch Οκτωβρίου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έβαλες την αναβάθμιση να μας πεις εντυπώσεις γιατί διαβάζω από άλλους ότι έχει θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Την έβαλες την αναβάθμιση να μας πεις εντυπώσεις γιατί διαβάζω από άλλους ότι έχει θέματαΔεν την έχω εγώ. Είναι σε open beta μήνες τώρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πόσο βγάζει τώρα σε διάρκεια και οθόνη μέσο όρο; 1μιση χρόνο μόνο με dash, μου βγάζει 5 ώρες sot και 15 με 20 ώρες αναμονή. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΒγαζει και εμενα ικανοποιητικα. Ισχυει οτι μπορω να στειλω το κινητο στην αντιπροσωπεια στην Αγγλια και να μου αλλαξουν δωρεαν την μπαταρια εαν ειμαι μεσα στην εγγυηση; Δεν εχει καποιο προβλημα, απλα επειδη εχει χασει λιγο την αποδοση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα.. Έκανα την νέα ενημερώση σήμερα (δεν είμαι root) και έγινε αναβάθμιση και στις υπηρεσίες google play έκδοση 12.8.76 θέλω να γυρίσω πίσω στη 12.6.85 μπορώ να γυρίσω κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα.. Έκανα την νέα ενημερώση σήμερα (δεν είμαι root) και έγινε αναβάθμιση και στις υπηρεσίες google play έκδοση 12.8.76 θέλω να γυρίσω πίσω στη 12.6.85 μπορώ να γυρίσω κάπως;Λογικά αν βρεις τα google services που θες στο apk mirror. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Το έχω βρει.. Προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει γιατί το κινητό έχει νεότερη έκδοση.. Παλιά μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση κανονικά λόγω ότι το κινητό είχε παλιότερη έκδοση από την 12.6.85 (αρχική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Το έχω βρει.. Προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει γιατί το κινητό έχει νεότερη έκδοση.. Παλιά μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση κανονικά λόγω ότι το κινητό είχε παλιότερη έκδοση από την 12.6.85 (αρχική)Σβησε πρωτη αυτη την εκδοση που εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση.. Αλλά δεν με αφήνει να τη σβήσω. Μόνο με αφήνει να υποχωρήσω στην παλιότερη που είναι η 12.8.76. Νομίζω διαγραφή γίνεται μόνο σε root κινητό. Edited November 5, 2018 by Geokon07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να κάνουν εκεί στην OnePlus κάτι παρόμοιο με την Gcam στις βραδυνές, που του φοράω τελευταία. Συγγνώμη για τα μεγάλα ίσως screenshots μαζί με τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 iso 9600; Τι να λέμε τώρα! Χαρταετό μάλλον πετάνε εκεί στην Oneplus στη φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) iso 9600; Τι να λέμε τώρα! Χαρταετό μάλλον πετάνε εκεί στην Oneplus στη φωτογραφίαΚαι όχι μόνο το υπερβολικά υψηλό iso, αλλά και η ταχύτητα κλείστρου έχει διάφορες. Η Gcam τραβάει με 1/5, για αυτό και το καλύτερο αποτέλεσμα, εφόσον τραβάει περισσότερο φως. Η stock κάμερα με 1/17. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Επειδή δεν έχει stabilization , επιλέγουν υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου , απ'την άλλη σε έναν τόσο μικρό αισθητήρα που μπαίνει σε κινητό ή επιλογή 9600 iso είναι το ελάχιστο υπερβολική! Προσωπικά τις καλύτερες ρυθμίσεις επιλογές που έχω δουλέψει τις έχουν τα samsung ,με εξαιρετικά αποτελέσματα και iso μέχρι 800 (φυσιολογικές τιμές για κινητά) . Δείτε το κι από μια άλλη σκοπιά, επιλέγοντας τον ασπρόμαυρο φακό ας είναι υψηλό το iso , θα πάρεις εικόνα και μάλιστα καλλιτεχνική θα έλεγα λόγω του κόκκου που σε εμένα προσωπικά αρέσει αρκετά ανάλογα την φωτογράφια και τις συνθήκες φωτογράφισης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Έχουμε καμιά επίσημη ενημέρωση για το Android 9.0 Pie στο 5 ? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Έχουμε καμιά επίσημη ενημέρωση για το Android 9.0 Pie στο 5 ?Όχι ακόμα. Απλά είχαν πει μέχρι τέλος του χρόνου περίπου. Για την ακρίβεια... https://www.google.gr/amp/s/www.theandroidsoul.com/oneplus-5t-update/amp/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 12, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Χμμμ.... εν τω μεταξύ βλέπω ότι κυκλοφόρησε oxygen 5.1.7 κι εγώ έχω μείνει στο 5.1.5. Το ΟΤΑ δεν μου βγάζει άλλο update. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το 5.1.6 δε δόθηκε μαζικά, αλλά στοχευμένα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts