Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση γιατί δεν μου δείχνει την στάθμη από την μπαταρία του Bluetooth το p10 lite το έκανε πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

αν μπεις στις ρυθμισεις του Bluetooth θα το δεις εκει λογικα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχει κάτι τέτοιο τι να πω
Για κάνε έναν κόπο και μπες ρυθμίσεις>σχετικά με το τηλέφωνο>αριθμός έκδοσης, πάτα το μερικές φορές να σου ανοίξει το μενού "επιλογές για προγραμματιστές" στο μενού των ρυθμίσεων και βρες την κατηγορία "δικτύωση". Εκεί έχει κάποιες επιλογές για το bluetooth, αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι σε αυτό που ρωτάς.

Ίσως να είναι και θέμα συμβατότητας του Bluetooth με την συσκευή.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

34c524fdc4ee31d04705344cb9d853ab.jpg

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν έχει κάτι τέτοιο τι να πω

Παιζει ρολο και bluetoth αξεσουαρ που εχεις.

Κάποια όχι επώνυμα η παλιά μοντέλα δεν βγάζει τίποτα.

Πχ στο 5ετιας SBH20 της Sony που εχω δεν μου βγαζει τιποτα.

Σε ολα τα άλλα 4 που εχω που ειναι πιο καινούργια μου βγάζει κανονικά και στάθμη σε status bar και ποσοστό μπαταρίας στις ρυθμίσεις bluetooth του κινητού.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιζει ρολο και bluetoth αξεσουαρ που εχεις.

Κάποια όχι επώνυμα η παλιά μοντέλα δεν βγάζει τίποτα.

Πχ στο 5ετιας SBH20 της Sony που εχω δεν μου βγαζει τιποτα.

Σε ολα τα άλλα 4 που εχω που ειναι πιο καινούργια μου βγάζει κανονικά και στάθμη σε status bar και ποσοστό μπαταρίας στις ρυθμίσεις bluetooth του κινητού.

plantronic explorer 10 είναι και στο p10 lite μου εμφανίζει την μπάρα της μπαταρίας

Άντε πάλι τα ίδια με κάθε αναβάθμιση. Δες στην τοποθεσία στις 3 τελείες αν οι σαρώσεις είναι απενεργοποιημενες. Και μήπως καμία εφαρμογή σου την κάνει. Κανένας δεν έχει μια ημέρας λιγότερη διαρκεια μπαταρίας.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

plantronic explorer 10 είναι και στο p10 lite μου εμφανίζει την μπάρα της μπαταρίας

Εφόσον δεν το υποστηρίζει Oxygen δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.(μονο σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού μπορεις να ελπίζεις)

Edited by alextrela

Άντε πάλι τα ίδια με κάθε αναβάθμιση. Δες στην τοποθεσία στις 3 τελείες αν οι σαρώσεις είναι απενεργοποιημενες. Και μήπως καμία εφαρμογή σου την κάνει. Κανένας δεν έχει μια ημέρας λιγότερη διαρκεια μπαταρίας.

Ε, τωρα μην επιμένεις. Για να στο λέω έτσι θα είναι.

Σκέψου ότι δεν είμαι από τους πωρωμενους που κάνουν μετρήσεις και κόντρα μετρησεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τις δυνατότητες της μπαταρίας τους.

Ότι λέω, το λέω τελείως εμπειρικά από την καθημερινή χρήση του κινητού.

Είναι η πρώτη φορά, από το Γενάρη που το έχω, που ξεκίνησα να κουβαλάω μαζί μου power bank.

Στα λεγόμενά σου τώρα. Στις 3 τελιτσες της τοποθεσίας, τόσο η σάρωση wifi όσο και η σάρωση bluetooth, είναι απενεργοποιημένα.

Επίσης πάλι στην τοποθεσία, ανάμεσα σε "υψηλή ακρίβεια", "εξοικονόμηση μπαταρίας" και "μόνο συσκευή", έχω επιλέξει το πρώτο.

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επίσης πάλι στην τοποθεσία, ανάμεσα σε "υψηλή ακρίβεια", "εξοικονόμηση μπαταρίας" και "μόνο συσκευή", έχω επιλέξει το πρώτο.

Επελεξε το δευτέρο δεν χρειάζεται το πρωτο και εχεις κανονικότατα location services σε ολες τις εφαρμογές με μονο χρήση wifi και data.

Παντα το δευτέρο εχω σε ολα τα κινητά μου.

Το πρώτο ειναι χρήσιμο μονο σε navigation app αν δεν κανεις χρήση ολη μέρα navigation δεν εχει κανενα νόημα να το εχεις σε υψηλη ακρίβεια και σιγουρα θα κερδίσεις αυτονομία και απο εκεί.

Επισης αν εχεις google backup ενεργό ροκανίζει μπαταρία και απο εκει,αν δεν σου ειναι χρήσιμο(άχρηστο το θεωρω εντελώς μιλώντας προσωπικά με κανένα όφελος) το κλείνεις.

Edited by alextrela

Σκέψου ότι δεν είμαι από τους πωρωμενους που κάνουν μετρήσεις και κόντρα μετρησεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τις δυνατότητες της μπαταρίας τους.

Ότι λέω, το λέω τελείως εμπειρικά από την καθημερινή χρήση του κινητού.

Είναι η πρώτη φορά, από το Γενάρη που το έχω, που ξεκίνησα να κουβαλάω μαζί μου power bank.

Στα λεγόμενά σου τώρα. Στις 3 τελιτσες της τοποθεσίας, τόσο η σάρωση wifi όσο και η σάρωση bluetooth, είναι απενεργοποιημένα.

Καλά δεν θα επιμείνω. Αρκεί να πω βέβαια ότι από το 2012 είμαι με ανοιχτά τα πάντα και σε κανένα nexus ή oneplus 5 που έχω τώρα δεν άλλαξε κάτι μετά από κανένα update.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επισης αν εχεις google backup ενεργό ροκανίζει μπαταρία και απο εκει,αν δεν σου ειναι χρήσιμο(άχρηστο το θεωρω εντελώς μιλώντας προσωπικά με κανένα όφελος) το κλείνεις.

Εννοείς αυτό που λέει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; Ναι, ενεργο το έχω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εννοείς αυτό που λέει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; Ναι, ενεργο το έχω.

Πέραν των αντιγράφων ασφαλείας και του high accurecy στα location services, απενεργοποίησε και το google location history καθώς και την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσα από το Google photos. (,Μπορείς να το κάνεις εσύ χειροκινητα όποτε θέλεις)

Όλα τα ανωτέρω καταναλωνουν πολλή μπαταρία. Σίγουρα θα δεις διαφορά.

Αφού ρυθμίσεις τα ανωτέρω, κάνε και ένα clear cache απο recovery.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Απενεργοποίησα ότι μου είπατε και πάμε βλέποντας.

Υπάρχει κάτι άλλο περιττό που καλό θα ηταν να απενεργοποιηθεί;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στις επιλογές για προγραμματιστές υπάρχει μια ρύθμιση που έχω πάντα ανοιχτή μιας και το αναφέρει από κάτω ότι καταναλώνει μπαταρία. Δεν έχω δοκιμάσει να την έχω απενεργοποιημενη για να δω αν υπάρχει διαφορά, αλλά την έχω ενεργή πάντα. Εφαρμογή WLAN/φίλτρο πολλαπλής μετάδοσης και το ενεργοποιείς αν δεν το έχεις κάνει ήδη.fd19313fdef9d08a7a5ad6c95b5fde1b.jpg

Επίσης οι χαμηλές αυτονομίες δεν είναι μόνο θέμα του OS και των updates. Μπορεί κάποιες εφαρμογές που αναβαθμισες πρόσφατα να μην λειτουργούν σωστά και να καταναλώνουν μπαταρία. Μπορεί κάποια εφαρμογή να έχει κολλήσει και να χρειάζεται επανεκκίνηση η συσκευή. Μπορεί το σήμα και το δίκτυο να μην είναι καλό στα σημεία που κινείσαι. 1002 λόγοι μπορεί να ευθύνονται. Εγώ με open beta 14 εδώ και μερικές μέρες, κλείνω στάνταρ 30 ώρες χρήσης, με 7 ώρες sot, δεδομένα τις περισσότερες ώρες της μέρας μιας και είναι σε νησί με όχι τόσο καλό σήμα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αυτο το wifi scanning always available μου εχει σπασει τα νευρα που καθε φορα ανοιγει απο μονο του.. Φανταζομαι το ανοιγει η εφαρμογη gps; Ισως να φταιει και το υψηλη ακριβεια, καθως με αυτην επιλεγμενη, αναζηταει και wifi σηματα;

Επισης ειναι η 3η φορα που παρατηρω να ενεργοποιειται απο μονη της η επιλογη sleep standby optimization.. Περιεργα πραγματα..

Edited by Lux

oneplus.png

We are starting to push the incremental roll-out of OxygenOS 5.1.4 for the OnePlus 5 & 5T.

Changelog:

* System

Updated Android security patch to 2018.7

* Added sleep standby optimization (Settings -> Battery -> Battery optimization -> Advanced optimization -> Sleep standby optimization)

* Camera

Improved photo clarity

Added Group Messaging

* Gallery

General bug fixes

Note:

We have introduced sleep standby optimization in this version of Oxygen OS, which should help you get more juice out of your battery.

Settings > Battery > battery optimization > click the three dots > Advanced optimization > Sleep Standby optimization

When this setting is turned on, the system intelligently identifies your sleep pattern based on the phone's usage. The phone will then turn off the network during specific periods of inactivity, which effectively reduces standby power consumption.

The phone will automatically cancel any network restrictions and get the phone out of Sleep Standby just before you wake up so that you won't miss any notifications such as news updates, emails etc.

For those who were on previous versions for OnePlus 5 and 5T, we appreciate your active feedback and attempts to reach out to us. With your help, we have been able to better optimize and improve several key areas. Thank you for your patience and as always, we look forward to hearing your continued feedback in the bug reporting forum here: https://forums.oneplus.com/feedback/.

This OTA will have a staged rollout, the OTA will be received by a limited number of users today and will have a broader rollout in a few days after making sure there are no critical bugs, so using VPN to download this build might not work as the rollout is not based on regions and is randomly pushed out to a limited number of devices.

Μένω στην Open beta προς το παρόν. Αλλαγές δεν έχουν γίνει στην 5.1.4 απ'όσο διαβάζω, ούτε σε accent colours ούτε στο UI που είχε αλλάξει γενικότερα. Μέχρι την επόμενη stable που θα αλλάξουν αυτά και θα μπει μσλλον και το portrait mode στην μπροστινή κάμερα, βλέπουμε.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο το wifi scanning always available μου εχει σπασει τα νευρα που καθε φορα ανοιγει απο μονο του.. Φανταζομαι το ανοιγει η εφαρμογη gps; Ισως να φταιει και το υψηλη ακριβεια, καθως με αυτην επιλεγμενη, αναζηταει και wifi σηματα;

Επισης ειναι η 3η φορα που παρατηρω να ενεργοποιειται απο μονη της η επιλογη sleep standby optimization.. Περιεργα πραγματα..

Εγω δεν έχω παρατηρήσει να ενεργοποιείται από μόνο του. Έχω βγάλει βεβαια την "υψηλή ακρίβεια" κι έχω βάλει "εξοικονόμηση μπαταρίας".

Όσο για το sleep standby optimization, σύμφωνα με το ποστ του φίλου bayern7, καλό δεν είναι που είναι ενεργοποιημένο;

Εκτός αν δημιουργείται πρόβλημα που κάποιες εφαρμογές δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις, παρά μόνο όταν τις ανοίξεις.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγω δεν έχω παρατηρήσει να ενεργοποιείται από μόνο του. Έχω βγάλει βεβαια την "υψηλή ακρίβεια" κι έχω βάλει "εξοικονόμηση μπαταρίας".

Όσο για το sleep standby optimization, σύμφωνα με το ποστ του φίλου bayern7, καλό δεν είναι που είναι ενεργοποιημένο;

Εκτός αν δημιουργείται πρόβλημα που κάποιες εφαρμογές δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις, παρά μόνο όταν τις ανοίξεις.

Αν το βαλεις στο "υψηλη ακριβεια" θα ενεργοποιειται και σε εσενα λογικα.. Αφου το γραφει κιολας οτι με αυτη τη λειτουργει ψαχνει και για ανοικτα wifi δικτυα. Αλλες φορες κοιμαμαι 10 το βραδυ και αλλες φορες 7 το πρωι.

Το sleep standby optimization δεν ειναι και τοσο καλο, καθως χανεις τις ειδοποιησεις και επισης σε εμενα που δεν εχω σταθερο μοτιβο υπνου, δε θα λειτουργει σωστα..

Έχω δύο θέματα

1 όταν πάω να στείλω ένα αρχείο με. Wifi direct μου βγάζει μήνυμα ότι αποσυνδέθηκε

2 γιατί στο Google translate δεν μου κατεβάζει καμία γλώσσα για offline μετάφραση

Αν το βαλεις στο "υψηλη ακριβεια" θα ενεργοποιειται και σε εσενα λογικα.. Αφου το γραφει κιολας οτι με αυτη τη λειτουργει ψαχνει και για ανοικτα wifi δικτυα.

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο

High Accuracy on και wifi scanning κλειστό εδώ;)

Ναι αλλα σου λεω σε εμενα το ανοιγει, οχι παντα, αλλα αρκετες φορες.. Χρησιμοποιω το waze.

Οπότε είναι θέμα εφαρμογής, και εγώ έχω το 5τ σε high accuracy και δεν ενεργοποιείται μόνη της επιλογή

Ναι αλλα σου λεω σε εμενα το ανοιγει, οχι παντα, αλλα αρκετες φορες.. Χρησιμοποιω το waze.

Δεν το αμφισβητώ, απλά δεν έχει σχέση με το high accuracy

Και λογικό, μιας και είναι άσχετες επιλογές στις ρυθμίσεις

• The title was changed to OnePlus 5