chilavert_gr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ξέρει κάποιος αν δουλεύει η gcam σε unrooted συσκευή? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ναι υπάρχουν κάποιες εκδόσεις που δουλεύουν χωρίς root.Ξέρει κάποιος αν δουλεύει η gcam σε unrooted συσκευή? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ γιατί στο xda δεν έβγαλα άκρη. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν όταν βάλεις gcam δουλεύει και η ήδη υπάρχουσα ή την αντικαθιστά? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ γιατί στο xda δεν έβγαλα άκρη. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν όταν βάλεις gcam δουλεύει και η ήδη υπάρχουσα ή την αντικαθιστά? Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΌχι δεν την αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή. Για link θα το κοιτάξω και εγώ να σου πω. Edit: Τσεκαρεις εδώ εάν θες κυρίως αυτές του Arnova. Τώρα ποιες είναι για root και ποιες όχι, θα σε γελάσω. Νομίζω παίζουν και χωρίς όμως. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 27, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μια ερώτηση σε όσους είναι σε oxygen. Έκανα την αναβάθμιση 5.1.2 με flash kernel και root και παρατήρησα ότι μου εξαφανίστηκε το quick share. Το έχει κανείς ή είναι δικιά μου πατάτα; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μια ερώτηση σε όσους είναι σε oxygen. Έκανα την αναβάθμιση 5.1.2 με flash kernel και root και παρατήρησα ότι μου εξαφανίστηκε το quick share. Το έχει κανείς ή είναι δικιά μου πατάτα; Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΕμένα έτσι είναι. Σόρρυ για τα σβησμένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εμένα έτσι είναι. Σόρρυ για τα σβησμένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆρα κάτι μου πήγε στραβά Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εννοείς ότι δεν σου ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη αν κάνεις swipe up;Άρα κάτι μου πήγε στραβά Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εννοείς ότι δεν σου ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη αν κάνεις swipe up; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, δε μου βγάζει τις πρόσφατα χρησιμοποιημένες συζητήσεις - επαφές. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Όχι, δε μου βγάζει τις πρόσφατα χρησιμοποιημένες συζητήσεις - επαφές. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΤις επαφές από εφαρμογές messengers και λοιπά. Σαν τα σβησμένα που έχω εγώ. Τι μπορεί να έκανες εσύ όμως; Μήπως μετά από καθαρό flash (αν το έκανες έτσι) δεν εμφανίζονται μέχρι να χρησιμοποιηθούν ξανά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Τις επαφές από εφαρμογές messengers και λοιπά. Σαν τα σβησμένα που έχω εγώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι. Περίεργο γιατί πρέπει να είναι στο system αυτό. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ναι. Περίεργο γιατί πρέπει να είναι στο system αυτό. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΈκανες καθαρή εγκατάσταση της από άλλη ROM η dirty flash από προηγούμενη έκδοση OOS; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έκανες καθαρή εγκατάσταση της από άλλη ROM η dirty flash από προηγούμενη έκδοση OOS; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌπως πάντα dirty full rom, magisk, kernel,pixel 2 mod. 6 μήνες το ίδιο κάνω, σήμερα βγήκε αυτό. Nvm θα ζήσω και έτσι. Βαριέμαι το όποιο clean flash. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Όπως πάντα dirty full rom, magisk, kernel,pixel 2 mod. 6 μήνες το ίδιο κάνω, σήμερα βγήκε αυτό. Nvm θα ζήσω και έτσι. Βαριέμαι το όποιο clean flash. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΆσχετο. Το pixel 2 mod που χρησιμοποιείς ποια έκδοση είναι; Χρειάζεται και κάποιο fix ταυτόχρονα; Τέλος, έχει τρομερή διαφορά στις βραδυνές από την stock κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Το 2.6. Δεν θέλει fix. Σβήνει κάποιες εφαρμογές βάζει τις Google και pixel launcher Άσχετο. Το pixel 2 mod που χρησιμοποιείς ποια έκδοση είναι; Χρειάζεται και κάποιο fix ταυτόχρονα; Τέλος, έχει τρομερή διαφορά στις βραδυνές από την stock κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Το 2.6. Δεν θέλει fix. Σβήνει κάποιες εφαρμογές βάζει τις Google και pixel launcher Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΕυχαριστώ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Eχω το 8/128 αγορασμενο από το eglobalcentral.eu Αν θελήσω να το πουλήσω, τι τιμή πιάνει; Αυτό είχε έναν χρόνο εγγύηση καταστήματος, που μάλλον έληξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Eχω το 8/128 αγορασμενο από το eglobalcentral.eu Αν θελήσω να το πουλήσω, τι τιμή πιάνει; Αυτό είχε έναν χρόνο εγγύηση καταστήματος, που μάλλον έληξε.Δυστυχώς όχι πάνω από 350. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Όποιος το θέλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Και εγω το σκεφτομαι να το πουλησω για να παρω το 6αρι, αλλα σε κανα 3μηνο οταν θα εχει δοκιμαστει καλα, μην βγει τιποτα ελλατωματικο! Βεβαια τοτε βλεπω να το δινω τιποτα 250! Όταν ανοίγω το GPS πάντα ανοίγει και το WiFi scanning. Ίσως επειδή το έχω στο high accuracy; Το κακό είναι ότι όταν κλείνω το GPS το WiFi scanning παραμένει ενεργοποιημενο.. Αρκετά σπαστικό. Edited May 29, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Νέα έκδοση OxygenOS (5.1.2), μπαμπάτσικη (1.6 GB) με bug fixes και πιο πρόσφατη έκδοση ασφάλειας Android (1η Μαϊου 2018). Αν δεν την βρίσκει μόνη της η συσκευή σας, το Oxygen Updater θα την κατεβάσει για εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Νέα έκδοση OxygenOS (5.1.2), μπαμπάτσικη (1.6 GB) με bug fixes και πιο πρόσφατη έκδοση ασφάλειας Android (1η Μαϊου 2018). Αν δεν την βρίσκει μόνη της η συσκευή σας, το Oxygen Updater θα την κατεβάσει για εσάς. Την εγκατεστησε κανεις; Τι λεει; Εμενα τωρα την κατεβαζει αλλα επειδη εχω αργη συνδεση θα παρει ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μια χαρούλα πάει.Την εγκατεστησε κανεις; Τι λεει; Εμενα τωρα την κατεβαζει αλλα επειδη εχω αργη συνδεση θα παρει ωρα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μια χαρούλα πάει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εγκατεστησα και εγω. Αυτο που ειδα ειναι οτι εχει πλεον εχει χαρτη για τις φωτος και αναγνωριση προσωπου για ξεκλειδωμα. Βεβαια το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αν μπηκε τωρα ή πριν λιγες μες με το αρχικο Oreo.. Αυτο το κλειδωμα με την αναγνωριση προσωπου ειναι τελικα ασφαλες ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Έχουν ξεκλειδώσει κινητα, με φωτογραφία. Και εγώ το χρησιμοποιώ, νομίζω υπήρχε σε προηγούμενο update. Λένε ότι το 3d unlock είναι το ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts