teosard Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Είχες πάρει την συγκεκριμένη μάρκα που ποστάρισα, ή ένα οποιοδήποτε shield. Γιατί σε δυο τηλέφωνα που το έχω χρησιμοποιήσει είναι απλά ΑΨΟΓΟ. Αν δεν πιάσεις την συσκευή στα χέρια σου να την ελέγξεις καλά καλά νομίζεις ότι δεν φοράει ΤΙΠΟΤΑ. Ναι από την συγκεκριμένη εταιρία έχω πάρει. Και δεν τα έβαλα και τα έβγαλα κατευθείαν, τα άφησα κανονικά πάνω πολλές μέρες για να στρώσουν. Κάθονται τέλεια δεν λέω άπλα δεν είναι crystal clear που λέει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Επειδή μιλάτε για screen protectors, έχω το μαμά εδώ και αρκετούς μήνες. Πολύ καλό στην αίσθηση και τέλεια εφαρμογή. Αλλά έχει περάσει καιρός, έχει κάποιες γρατζουνιές και θέλω να το αλλάξω. Να το επιχειρήσω μόνος μου; Υπάρχει κάποιο καλό βιντεακι; Έχω 2,3 τζαμακια αγορασμένα από banggood. Σχετικά με την μπαταρία, πλέον με την xxx nolimits rom είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά σκέφτομαι να πάω σε oneplus 5 μεταχείρισμενο. Τι πρέπει να προσέξω? Αξίζει η μετάβαση από mi note 3? Ευχαριστώ πολύ. May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Σχετικά με το σήμα που λέγαμε. Όταν επιλέγω lte/umts με την εντολή *#*#4636#*#* έχω 4g+. Ενώ με την επιλογή από τις ρυθμίσεις του κινητού 2g/3g/4g δεν πιάνω 4g+. Επίσης το σήμα είναι πράσινο. Για αυτό και λέω ότι κάτι παίζει με το σήμα, ίσως επειδή το κινητό είναι κινέζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά σκέφτομαι να πάω σε oneplus 5 μεταχείρισμενο. Τι πρέπει να προσέξω? Αξίζει η μετάβαση από mi note 3? Ευχαριστώ πολύ. May the mi note 3 force be with youΘα σου φανεί λίγο πιο μεγάλο σίγουρα. Εγώ όταν έπιασα το Mi Note 3, δεν το πίστευα πως ήταν 5,5αρι. Στην φωτογραφική τα πάει καλύτερα το OnePlus 5 πιστεύω. Κυρίως στις χαμηλού φωτισμού. Λιιιγο πιο γρήγορο σε όλα του επίσης. Ταχύτερη φόρτιση. Ποιότητα κατασκευής καλύτερη από την άποψη ότι δε θα σου σπάει σαν το Mi note 3 που είναι γυάλινο, χωρίς να λέω ότι έχει κακή ποιότητα κατασκευής το Note 3. Οθόνη amoled που θα σου φανεί ίσως πιο σκοτεινή σε πρώτη φαση, αλλά με όμορφα χρώματα. Αυτονομίες δεν έχω συγκρινει, νομίζω στα ιδια επιπεδα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Θα σου φανεί λίγο πιο μεγάλο σίγουρα. Εγώ όταν έπιασα το Mi Note 3, δεν το πίστευα πως ήταν 5,5αρι. Στην φωτογραφική τα πάει καλύτερα το OnePlus 5 πιστεύω. Κυρίως στις χαμηλού φωτισμού. Λιιιγο πιο γρήγορο σε όλα του επίσης. Ταχύτερη φόρτιση. Ποιότητα κατασκευής καλύτερη από την άποψη ότι δε θα σου σπάει σαν το Mi note 3 που είναι γυάλινο, χωρίς να λέω ότι έχει κακή ποιότητα κατασκευής το Note 3. Οθόνη amoled που θα σου φανεί ίσως πιο σκοτεινή σε πρώτη φαση, αλλά με όμορφα χρώματα. Αυτονομίες δεν έχω συγκρινει, νομίζω στα ιδια επιπεδα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒλέπω το oneplus είναι πιο ελαφρύ κατά 10 γραμμάρια και οι υπόλοιπες διαστάσεις ίδιες. Απο γυαλί τι προτείνετε παιδιά? Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικο. Μόνο λίγο πιο γρήγορο? Χεχε. May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Αξίζει η μετάβαση από mi note 3? May the mi note 3 force be with you Αναλογα την χρηματικη διαφορα. Θετικα του oneplus amoled οθονη snap835 6/8gb ram αναλογα το μοντελο(το mi note 3 ειναι μεχρι 6 αν δεν κανω λαθος) Υποστηριζει ολες τις μπαντες Κατασκευη απο αλουμινιο πισω(δεν θα φοβασαι μην σπασει οπως το γυαλι) θυρα ακουστικων(το note δεν εχει αν δεν κανω λαθος)μεγαλο θετικο αυτο. oxygen os/stock android face unlock που μπηκε στο τελευταιο update αν δεν κανω λαθος Android 8(το note ειναι ακομα σε nougat αν δεν κανω λαθος). Η γρηγοροτερη και καλυτερη(για την μπαταρια)φορτιση της αγορας(η οποια ομως δουλευει ΜΟΝΟ με τον επισημο φορτιση) rgb notification led(που το ρυθμιζεις εσυ οπως θες) capacitive κουμπια που τα ρυθμιζεις οπως θες(δεν γνωριζω αν εχει το mi note 3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Βλέπω το oneplus είναι πιο ελαφρύ κατά 10 γραμμάρια και οι υπόλοιπες διαστάσεις ίδιες. Απο γυαλί τι προτείνετε παιδιά? Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικο. Μόνο λίγο πιο γρήγορο? Χεχε. May the mi note 3 force be with youΚαι όμως αν το πιάσεις στα χέρια σου, έστω και για δύο χιλιοστά πιο ψηλό, θα σου φανεί μεγαλύτερο το OnePlus 5. Προσωπικά το Mi note 3 μου άρεσε πολύ για το πιο άνετο πιάσιμο στο χερι και ξαναλέω ότι όταν το πρωτοεπιασα και δούλεψα, έψαχνα να δω εάν όντως είναι συσκευή με 5,5 ιντσες οθονης. Πέρα απ όλα αυτά, το OnePlus θα το χαρείς περισσότερο πιστεύω. Απλά θα χάσεις τις πιο πολλές επιλογές παραμετροποίησης της Miui και δεν ξέρω πόσο θα σε επηρεάσει αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τι λέει η 5.0.4? Την δοκίμασε κανείς? Είναι το ίδιο σταθερή με την 0.2? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλώς σας βρήκα παίδες. Επίσημα από σήμερα κάτοχος του εκπληκτικου oneplus 5! Απο γυαλί τι προτείνετε? Θήκη πήρα την αγαπημένη μου msvii σε μαύρο. Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Good choice ✌ καλοδουλευτο το εργαλείο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλώς σας βρήκα παίδες. Επίσημα από σήμερα κάτοχος του εκπληκτικου oneplus 5! Απο γυαλί τι προτείνετε? Θήκη πήρα την αγαπημένη μου msvii σε μαύρο. Don't mess with oneplus 5Με γεια και καλοδουλευτο. Πως σου φαίνεται συνολικά σε σύγκριση με το Mi note 3? Στην οθόνη έχεις το θέμα με το jelly effect? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Με γεια και καλοδουλευτο. Πως σου φαίνεται συνολικά σε σύγκριση με το Mi note 3? Στην οθόνη έχεις το θέμα με το jelly effect? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ φίλε μου. :) Ειναι πιο γρήγορο από το Mi Note 3 ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών στο loading και στην εγκατάσταση εφαρμογών. Ο οθόνη του op5 καλύτερη.Πολυ πολύ καλύτερα μαύρα και γωνίες θεάσεις. Jelly effect δεν έχω όχι. Επίσης η κάμερα του πρέπει να είναι καλύτερη. Πρέπει να κάνω εκτενής χρήση για να βγάλω συμπέρασμα. Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου. :) Ειναι πιο γρήγορο από το Mi Note 3 ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών στο loading και στην εγκατάσταση εφαρμογών. Ο οθόνη του op5 καλύτερη.Πολυ πολύ καλύτερα μαύρα και γωνίες θεάσεις. Jelly effect δεν έχω όχι. Επίσης η κάμερα του πρέπει να είναι καλύτερη. Πρέπει να κάνω εκτενής χρήση για να βγάλω συμπέρασμα. Don't mess with oneplus 5Το έχεις ακόμη το Note 3 η το έδωσες? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Το έδωσα φίλε μου. :) Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Το έδωσα φίλε μου. :) Don't mess with oneplus 5Εγώ λέω να τα κρατήσω και τα δύο. Μου αρέσουν και που και που θα κάνω την αλλαγή. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τι λέει η 5.0.4? Την δοκίμασε κανείς? Είναι το ίδιο σταθερή με την 0.2? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊδια ακριβώς με τη 0.2. Βέβαια εγώ δουλεύω κερνελ χωρίς tuning βέβαια αλλά δεν μου άλλαξε κάτι στη χρήση ή νέα. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ίδια ακριβώς με τη 0.2. Βέβαια εγώ δουλεύω κερνελ χωρίς tuning βέβαια αλλά δεν μου άλλαξε κάτι στη χρήση ή νέα. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΜόλις μου ήρθε βασικά η ενημέρωση ota, χωρίς Oxygen updater κλπ, για αυτό ρωτάω αν είναι καλή να την περάσω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 OTA με root περνάει; Ή πρέπει να φλασάρω τη full rom μέσω twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 OTA με root περνάει; Ή πρέπει να φλασάρω τη full rom μέσω twrp;Full rom με twrp :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά τώρα είδα ότι δεν υποστηρίζει το κινητό HD content από το Netflix λόγω ότι έχει drm L3.... Για να το αναβαθμίσουν σε L1 πρέπει να σταλεί στην oneplus... Wtf? Έχετε όλοι το ίδιο θέμα όσοι παρακολουθητε Netflix? Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Γιάννη πως το τσεκαρεις αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Κατέβασε αυτή την εφαρμογή από το store Βαγγέλη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Κατέβασε αυτή την εφαρμογή από το store Βαγγέλη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo Don't mess with oneplus 5 Security level L3 αυτό πρέπει να εννοείς και εμένα με 5Τ τα ίδια Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Ναι έτσι... Πρέπει να είναι L1 για να υποστιριζει HD content μέσω Netflix.... Έλεος...Ξενέρωσα τώρα.... Εσένα είναι καινούργια η συσκευή? Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts