Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κολλάει σε κάποιον το msn masseger, κατα την πληκτρολόγηση?? Το έσβησα, το ξαναεβαλα και ακόμα κολλάει.

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κολλάει σε κάποιον το msn masseger, κατα την πληκτρολόγηση?? Το έσβησα, το ξαναεβαλα και ακόμα κολλάει.

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε εμένα το κάνει από τότε που πήρα το oneplus, αλλά μόνο όταν γράφω από την "αναδυόμενη φούσκα". Όταν ανοίξω την εφαρμογή σε full screen κανονικά, δεν κολλάει.

Πάντως η ρύθμιση για το Carrier όταν επιλέγουμε 2g/3g/4g auto ή 2g/3g auto είναι σίγουρα λάθος.. Όταν την αλλάζω σε lte/umts έχω καλύτερο σήμα και σχεδόν πάντα 4g+. Στο 2g only φαίνεται να είναι σωστή ( GSM only).

Πάντως η ρύθμιση για το Carrier όταν επιλέγουμε 2g/3g/4g auto ή 2g/3g auto είναι σίγουρα λάθος.. Όταν την αλλάζω σε lte/umts έχω καλύτερο σήμα και σχεδόν πάντα 4g+. Στο 2g only φαίνεται να είναι σωστή ( GSM only).

Τι εννοείς λάθος;

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείς λάθος;
Βάζει το Td scdma cdma umts, το οποίο δεν είναι σωστό.

Παρατηρώ ότι από τότε που έβαλα 2g only το signal είναι σταθερά στο πράσινο, ενώ πιο πριν ήταν στο πορτοκαλι/κόκκινο. Μιλάω πάντα για όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι, όπου έχω πολύ κακό σήμα.

Λογικό δεν είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω πως στις περισσότερες συσκευές έτσι γίνεται...

Konakis.

Βάζει το Td scdma cdma umts, το οποίο δεν είναι σωστό.

Παρατηρώ ότι από τότε που έβαλα 2g only το signal είναι σταθερά στο πράσινο, ενώ πιο πριν ήταν στο πορτοκαλι/κόκκινο. Μιλάω πάντα για όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι, όπου έχω πολύ κακό σήμα.

Στην περιοχή σου υπάρχουν 3 διαφορετικές ποιότητες σήματος

Λογικά στο 2g έχεις καλό σήμα

Στο 3g και 4g μπορεί να μην έχεις τόσο καλό η και καθόλου

Που είναι το παράξενο;

Nokia 8800 Scirocco

Στην περιοχή σου υπάρχουν 3 διαφορετικές ποιότητες σήματος

Λογικά στο 2g έχεις καλό σήμα

Στο 3g και 4g μπορεί να μην έχεις τόσο καλό η και καθόλου

Που είναι το παράξενο;

Πουλάει κανείς σας το oneplus5T?

Πουλάει κανείς σας το oneplus5T?

Λίγο ουτοπικό αυτό που ζητάς, μιας και βρίσκεσαι στο topic του 1+5.:lol:

Για κόψιμο διαφημίσεων στο γιουτούμπε(έχω root) ποιο app προτείνετε; Ήδη τρέχω το adaway για να κόβει διαφημίσεις, αλλά στο γιουτούμπε τζίφος.

Καινούρια έκδοση oos 5.0.4

Changelog:

Bug Fixes

Fixed NO ringtone for incoming calls and notifications

Fixed Audio quality related issues during video playback

Μακάρι να δούμε σύντομα 8.1 στην beta τουλάχιστον.

Oneplus 6 8/128

Λογικό δεν είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω πως στις περισσότερες συσκευές έτσι γίνεται...

Έχω την εντύπωση ότι το Td scdma είναι για την Κίνα.

Μάλλον θα προσπεράσω την 5.0.4, μιας και δεν είχα ποτέ μου τέτοια θέματα σαν αυτά του change log. Άσε που μπορεί να έχουν χαλάσει κάτι άλλο, όπως η υπέροχη αυτονομία της 5.0.2 :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλησπερα παδια..κατοχος κ εω του oneplus 5 8/128..

εχω το εξεις προβλημα το κινιτο μια στης τοσες ενω με περνουνε μερικες φορες δεν χτυπαει ενω εχει δονηση αναβη η οθονη κανονικα.

και ενοειται το ηχειο ειναι μια χαρα παιζει παντου κανονικα.μηπως απο εσας ειχαι το ιδιο προβλημα?ξερει καπιος τι παιζει?

καλησπερα παδια..κατοχος κ εω του oneplus 5 8/128..

εχω το εξεις προβλημα το κινιτο μια στης τοσες ενω με περνουνε μερικες φορες δεν χτυπαει ενω εχει δονηση αναβη η οθονη κανονικα.

και ενοειται το ηχειο ειναι μια χαρα παιζει παντου κανονικα.μηπως απο εσας ειχαι το ιδιο προβλημα?ξερει καπιος τι παιζει?

Ποια έκδοση του Oxygen OS έχεις? Την 5.0.2? Αν ναι αναβάθμισε στην τελευταία που βγήκε πριν μερικές ώρες, που λέει ότι διορθώνει αυτά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ποια έκδοση του Oxygen OS έχεις? Την 5.0.2? Αν ναι αναβάθμισε στην τελευταία που βγήκε πριν μερικές ώρες, που λέει ότι διορθώνει αυτά.

καλησπερα φιλε ναι την 5.0.2 φοραω δεν μου εβγαλε κατι ακομα να περασω καινουρια.σε ευχαριστω..

γτ τρομαξα ειναι κινιταρα να μην εχουμε τετια.

καλησπερα φιλε ναι την 5.0.2 φοραω δεν μου εβγαλε κατι ακομα να περασω καινουρια.σε ευχαριστω..

γτ τρομαξα ειναι κινιταρα να μην εχουμε τετια.

Μέχρι να την περάσεις επέλεξε προεγκατεστημένο ήχο κλήσης και όχι κάποιο δικό σου

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω να κάνω μια ερώτηση σκετικα με την ταχεία φόρτιση. Με τον δικό του φορτιστή κ το δικό του καλώδιο όλα καλά. Αν χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του κ άλλο καλώδιο (που υποστηρίζει υποτίθεται fast charge, το πήρα από το Γερμανό) δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Αγόρασα ένα PowerBank της ravpower που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση κ ασχετος με τι καλώδιο θα βάλω δεν φορτίζει γρήγορα. Μήπως τελικά το τηλ 'αναγνωρίζει' μόνο τα δικά του αξεσουάρ;;

επεισης εχετε να προτινεται καπιο καλο τζαμακι απο eaby?

Εγώ πήρα το official τζαμακι από το site τους. Το θεωρώ λίγο έως πολύ τραγικό που χάνεις μερικά χιλιοστά αριστερά δεξιά της οθόνης. :lol::lol:

επεισης εχετε να προτινεται καπιο καλο τζαμακι απο eaby?

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό σε όλο το τηλέφωνο. Καλύτερη εφαρμογή και δεν φαίνεται καθόλου.

https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-5/products/oneplus-5-invisible-film-screen-protector

OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό σε όλο το τηλέφωνο. Καλύτερη εφαρμογή και δεν φαίνεται καθόλου.

https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-5/products/oneplus-5-invisible-film-screen-protector

3 έχω πάρει τα πέταξα και τα 3.

Ναι εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν είναι τόσο clear το protector έχει μια θαμπάδα.

Είχα φτάσει σε σημείο να λέω φταίει το σαπουνόνερο που βάζω. Από εμένα μακριά.

Βάζεις αυτό και ξεμπερδεύεις. Λίγο δύσκολο στην εφαρμογή γιατί είναι εύκαμπτο και πρέπει να μπει ακριβός άλλα είναι τέλειο.

Full adhesive δεν κόβει οθόνη είναι ακριβός όσο η οθόνη άμα δεν το βάλεις σωστά φαίνεται ότι κόβεται η οθόνη.

3 έχω πάρει τα πέταξα και τα 3.

Ναι εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν είναι τόσο clear το protector έχει μια θαμπάδα.

Είχα φτάσει σε σημείο να λέω φταίει το σαπουνόνερο που βάζω. Από εμένα μακριά.

Βάζεις αυτό και ξεμπερδεύεις. Λίγο δύσκολο στην εφαρμογή γιατί είναι εύκαμπτο και πρέπει να μπει ακριβός άλλα είναι τέλειο.

Full adhesive δεν κόβει οθόνη είναι ακριβός όσο η οθόνη άμα δεν το βάλεις σωστά φαίνεται ότι κόβεται η οθόνη.

Είχες πάρει την συγκεκριμένη μάρκα που ποστάρισα, ή ένα οποιοδήποτε shield. Γιατί σε δυο τηλέφωνα που το έχω χρησιμοποιήσει είναι απλά ΑΨΟΓΟ. Αν δεν πιάσεις την συσκευή στα χέρια σου να την ελέγξεις καλά καλά νομίζεις ότι δεν φοράει ΤΙΠΟΤΑ.

Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

• The title was changed to OnePlus 5