Solidarity Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά , παρατήρησα ότι έχει φύγει η ημιδιάφανη γραμμή κάτω στον launcher, αυτήν που έμοιαζε με του pixel,μετά από κάποια αναβάθμιση.Εγθνε και σε εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Οχι, δεν έχει. Τέτοια τηλεφωνάρα και να μην έχει FM Radio? Δεν πάμε καλά...Μ'αρέσει που κορόιδευα του Iphone-κιδες και του Google-ακιδες οτι να χεις κινητό 800-900 ευρω και να μην έχει ραδιόφωνο, είναι ξεφτίλα. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Ποιά 800 και ποιά 900 συγκρίνεις αδερφέ με αυτό το κινητό που δεν έχει ούτε 600? Και τι σχέση έχει η τιμή του τηλεφώνου 2017. Δεν έχετε καταλάβει ποιοί είναι οι λόγοι που σας δίνουν data και που στις ναυαρχίδες σας οδηγούν σε υπηρεσίες μουσικής ή αν θες τόσο πολύ να μπαίνεις με ιντερνετικό ραδιόφωνο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited November 14, 2017 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παίδες καλησπέρα, μπορεί να φανώ λίγο πρωτόγονος :lol: αλλά από σήμα πώς πάει η Oneplus σε γενικές γραμμές; Ζω κάνα τέταρτο από το κέντρο της Αθήνας κι όμως για κάποιο λόγο η περιοχή με έχει σταυρώσει με αυτή την ιστορία από εποχή των πρώτων έγχρωμων συσκευών μέχρι μετά τα Iphone (3gs, 6s) και Lg g2. Χωρίς να περιμένω φυσικά δραματικές αλλαγές αφού τόσα χρόνια πάνω κάτω είναι τα ίδια, αλλά επειδή είμαι χωρίς κινητό αυτόν τον καιρό και κοιτάζω έντονα προς τα κινέζικα και δη την 1+ το ρωτάω κι αυτό, να ξέρω γενικά πάνω κάτω τα θέματα αυτά. (είμαι σε φάση αγανάκτησης τόσο όσο να σκέφτομαι τη Huawei μόνο και μόνο επειδή λένε πολλοί ότι έχει άριστο σήμα :P) Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παίδες καλησπέρα, μπορεί να φανώ λίγο πρωτόγονος :lol: αλλά από σήμα πώς πάει η Oneplus σε γενικές γραμμές; Ζω κάνα τέταρτο από το κέντρο της Αθήνας κι όμως για κάποιο λόγο η περιοχή με έχει σταυρώσει με αυτή την ιστορία από εποχή των πρώτων έγχρωμων συσκευών μέχρι μετά τα Iphone (3gs, 6s) και Lg g2. Χωρίς να περιμένω φυσικά δραματικές αλλαγές αφού τόσα χρόνια πάνω κάτω είναι τα ίδια, αλλά επειδή είμαι χωρίς κινητό αυτόν τον καιρό και κοιτάζω έντονα προς τα κινέζικα και δη την 1+ το ρωτάω κι αυτό, να ξέρω γενικά πάνω κάτω τα θέματα αυτά. (είμαι σε φάση αγανάκτησης τόσο όσο να σκέφτομαι τη Huawei μόνο και μόνο επειδή λένε πολλοί ότι έχει άριστο σήμα :P) εγω αν ειχα τοσο σοβαρο θεμα , θα επερνα μια συσκευη που να ειναι wifi-call (volte) supported, η θα ζητουσα απο το παροχο κινητης να μου εδινε συσκευη "τελειο σημα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 ερώτηση προς τους κατόχους...με cosmote υποστηρίζει volte wifi calling? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ποιά 800 και ποιά 900 συγκρίνεις αδερφέ με αυτό το κινητό που δεν έχει ούτε 600? Και τι σχέση έχει η τιμή του τηλεφώνου 2017. Δεν έχετε καταλάβει ποιοί είναι οι λόγοι που σας δίνουν data και που στις ναυαρχίδες σας οδηγούν σε υπηρεσίες μουσικής ή αν θες τόσο πολύ να μπαίνεις με ιντερνετικό ραδιόφωνο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πως δεν έχει σχέση η τιμή του τηλεφώνου...Να δώσεις 800 και 900 και να μην έχεις ούτε τα basics, είναι ακόμα μεγαλύτερη κοροϊδία (πέραν της κανονικής που είναι το κόστος του τηλεφώνου συνολικά). Όταν παίρνεις ναυαρχίδα με τόσα λεφτά, απαιτείς να έχει τα βασικά + περισσότερες καινοτομίες και χαρακτηριστικά από ένα τηλέφωνο των 200-300-400 ευρώ. Αλλιώς τι νόημα έχει. Δηλαδή αυτά γιατί έχουν ραδιόφωνο? Δεν έχουν 3G/4G για να ακούνε μέσω web radio ή πλατφόρμες μουσικής Μια χαρά το κάνουν εξίσου. Προσωπικά, το ραδιόφωνο το θέλω στο τηλέφωνο. Και δεν δικαιολογείται εν έτη 2017 κορυφαία συσκευή να μην έχει. Γιατί θεωρώ το OnePlus κορυφαία συσκευή. Αλλά αυτό με το Radio ειναι στα μειον του.. Εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου οπότε δεν σε νοιάζει κι ολας σαν χαρακτηριστικό. Και τις τακτικές αυτές να τις καταλάβω από την Apple, Samsung κτλπ που δίνουν τηλέφωνα με συμβόλαια. Η OnePlus που θέλει να τις χτυπήσει που πάει... Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 ερώτηση προς τους κατόχους...με cosmote υποστηρίζει volte wifi calling? δεν ειναι συμβατη η συσκευη , δυστυχως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Τέτοια τηλεφωνάρα και να μην έχει FM Radio? Δεν πάμε καλά...Μ'αρέσει που κορόιδευα του Iphone-κιδες και του Google-ακιδες οτι να χεις κινητό 800-900 ευρω και να μην έχει ραδιόφωνο, είναι ξεφτίλα. Ελάχιστες ναυαρχίδες έχουν FM. Από τις φωτεινές εξαιρέσεις το καταφρονεμένο LG G5 (περσινό). Κατασκευάστριες εταιρίες και πάροχοι "σπρώχνουν" την κατανάλωση data και τις συνδρομητικές μουσικές υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παίδες καλησπέρα, μπορεί να φανώ λίγο πρωτόγονος :lol: αλλά από σήμα πώς πάει η Oneplus σε γενικές γραμμές; Ζω κάνα τέταρτο από το κέντρο της Αθήνας κι όμως για κάποιο λόγο η περιοχή με έχει σταυρώσει με αυτή την ιστορία από εποχή των πρώτων έγχρωμων συσκευών μέχρι μετά τα Iphone (3gs, 6s) και Lg g2. Χωρίς να περιμένω φυσικά δραματικές αλλαγές αφού τόσα χρόνια πάνω κάτω είναι τα ίδια, αλλά επειδή είμαι χωρίς κινητό αυτόν τον καιρό και κοιτάζω έντονα προς τα κινέζικα και δη την 1+ το ρωτάω κι αυτό, να ξέρω γενικά πάνω κάτω τα θέματα αυτά. (είμαι σε φάση αγανάκτησης τόσο όσο να σκέφτομαι τη Huawei μόνο και μόνο επειδή λένε πολλοί ότι έχει άριστο σήμα :P) Το να αλλάζεις συσκευές δεν διορθώνει το πρόβλημα Εταιρεία κινητής πρέπει να αλλάξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Το να αλλάζεις συσκευές δεν διορθώνει το πρόβλημα Εταιρεία κινητής πρέπει να αλλάξεις Όχι ίσως δε φάνηκε σωστά όπως το έγραψα, συσκευές δεν άλλαζα γι'αυτό το θέμα, άλλαζα επειδή είμαι παλαβός :P, απλώς παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές (π.χ. με το 6s από σήμα ήμουν στην πιο χάλια κατάσταση έβερ) και είπα να ρωτήσω πώς το πάει η 1+ εν γένει. Επίσης ούτε οι εταιρείες με έχουν σώσει γιατί έχω παίξει και σε κοσμοτέ και σε βόνταφον και το ίδιο συμβαίνει και με άλλα άτομα που έρχονται εδώ και βλέπω ότι και στην πρώτη να επέστρεφα τα ίδια και χειρότερα είναι, ακόμη. Ένιγουει δε νομίζω ότι θα με σώσει και κάτι, είμαι πεπεισμένος πια ότι βρίσκομαι πάνω σε αρχαίο νεκροταφείο κάποιας άγνωστης φυλής, αλλά κουβέντα να γίνεται χαχα. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Όχι ίσως δε φάνηκε σωστά όπως το έγραψα, συσκευές δεν άλλαζα γι'αυτό το θέμα, άλλαζα επειδή είμαι παλαβός :P, απλώς παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές (π.χ. με το 6s από σήμα ήμουν στην πιο χάλια κατάσταση έβερ) και είπα να ρωτήσω πώς το πάει η 1+ εν γένει. Επίσης ούτε οι εταιρείες με έχουν σώσει γιατί έχω παίξει και σε κοσμοτέ και σε βόνταφον και το ίδιο συμβαίνει και με άλλα άτομα που έρχονται εδώ και βλέπω ότι και στην πρώτη να επέστρεφα τα ίδια και χειρότερα είναι, ακόμη. Ένιγουει δε νομίζω ότι θα με σώσει και κάτι, είμαι πεπεισμένος πια ότι βρίσκομαι πάνω σε αρχαίο νεκροταφείο κάποιας άγνωστης φυλής, αλλά κουβέντα να γίνεται χαχα. Όπως γράφτηκε παραπάνω θα σε σώσει τον wifi calling αν έχεις Cosmote, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις μια συμβατή συσκευή όπως πχ το p10 μιας και ανέφερες huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Όπως γράφτηκε παραπάνω θα σε σώσει τον wifi calling αν έχεις Cosmote, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις μια συμβατή συσκευή όπως πχ το p10 μιας και ανέφερες huaweiΈχω και γω το ίδιο θέμα στο σπίτι μου χάλια σήμα και όπως είπαν τα παιδιά ή με συσκευή full σήμα είτε με συσκευή που υποστηρίζει WiFi calling ,έχω το p10 plus σε flight mode με το WiFi calling και σωθηκα Sent from my VKY-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Το ίδιο πρόβλημα με την περιοχή μου αλλά δεν άλλαξα κινητό ή πάροχο. Με το που μπαίνω σπίτι και συνδέεται στο wifi αλλάζει το 4G σε 2G και έχω σήμα καμπάνα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Όπως γράφτηκε παραπάνω θα σε σώσει τον wifi calling αν έχεις Cosmote, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις μια συμβατή συσκευή όπως πχ το p10 μιας και ανέφερες huawei A μόνο η κοσμοτέ το υποστηρίζει στη χώρα μας έτσι; Μάλιστα, ευχαριστώ για τις ίνφο παίδες! Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αν και έχω την εντύπωση ότι με την 4 5.14 πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία, τουλάχιστον μέχρι το 80%, κατά τ άλλα αντέχει καλά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Χάλια μαύρα και σε εμένα τα πάει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 με τι ρυθμίσεις βρε παιδιά τα καταφέρνετε ετσι; εμενα δε παει πανω απο 6 ωρες με χαλαρη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 με τι ρυθμίσεις βρε παιδιά τα καταφέρνετε ετσι; εμενα δε παει πανω απο 6 ωρες με χαλαρη χρησηΕγώ με μικρή χρήση 4g και πιο πολύ με wifi στο σπίτι. Browsing, tapatalk, μουσική στα μέσα που κινούμαι για καμία ώρα και λίγο viber η BBM. Συγχρονισμοι επίσης διαρκώς ανοιχτοί. Αυτό που έχω κάνει και κάνω οικονομία ίσως στην μπαταρία, είναι αυτόματη φωτεινότητα, έχω κλείσει απ τις ρυθμίσεις του wifi το σκαναρισμα και έχω απενεργοποιήσει σχεδόν απ όλες τις εφαρμογές μου (εκτός αυτών που θέλω να έχω ειδοποιήσεις) τα δεδομένα παρασκηνίου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Γιατι καποιες εφαρμογες εχουν τοσα πολλα wakeups; Δεν μιλαω για εφαρμογες τυπου facebook, αλλα και για music players! Επισης στα kernel wakelock το NETLINK εχει αυτη τη στιγμη 5.550 wakelocks σε 21s active. Τι στο καλο ειναι; Καποιος ευκολος τροπος να εναλλασω απο την φωτογραφικη στο βιντεο, αντι να πηγαινω στις ρυθμισεις καθε φορα; Το βιντεο 60fps που χρησιμευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Γιατι καποιες εφαρμογες εχουν τοσα πολλα wakeups; Δεν μιλαω για εφαρμογες τυπου facebook, αλλα και για music players! Επισης στα kernel wakelock το NETLINK εχει αυτη τη στιγμη 5.550 wakelocks σε 21s active. Τι στο καλο ειναι; Καποιος ευκολος τροπος να εναλλασω απο την φωτογραφικη στο βιντεο, αντι να πηγαινω στις ρυθμισεις καθε φορα; Το βιντεο 60fps που χρησιμευει; Για την εναλλαγή από φωτό σε βιντεο, σου φαίνεται δύσκολο να κάνεις swipe αριστερά προς δεξιά ή το αντίστροφο? Τα wakelocks μπορεί να οφείλονται σε αυτό που γράφω πιο πάνω για τα δεδομένα παρασκηνίου των εφαρμογών. Για δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις>εφαρμογές την εφαρμογή που θες και χρήση δεδομένων. Απενεργοποιείς τα δεδομένα παρασκηνίου. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν θα το κάνεις σε εφαρμογές που θες να σε ειδοποιούν όπως messengers, facebook, viber, whatsapp, mail, μηνύματα. Όλα τα υπόλοιπα τα κλεινεις όπως και τα google services η και του google play. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Απο τοτε που εβαλα Facebook και Messenger Lite η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.. Ακομα και εαν δεν τα χρησιμοποιω αρκετα.. Παντως το doze mode δε ξερω κατα αποδοτικο ειναι καθως πρεπει να απενεργοποιει τις εφαρμογες μετα απο αρκετη ωρα αδρανειας.. Το greenify εχει επιλογη για aggressive mode το οποιο λειτουργει μετα απο λιγα λεπτα.. Ισως το δοκιμασω. 1 ωρα οθονης και 14 ωρες wifi. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο. Το wifi τρωει αρκετη μπαταρια.. http://i67.tinypic.com/2eulcib.jpg Edited November 15, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 1% περιπου χανει την ωρα. Κοντα στο 20% σε ενα 24ωρο idle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Απο τοτε που εβαλα Facebook και Messenger Lite η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.. Ακομα και εαν δεν τα χρησιμοποιω αρκετα.. Παντως το doze mode δε ξερω κατα αποδοτικο ειναι καθως πρεπει να απενεργοποιει τις εφαρμογες μετα απο αρκετη ωρα αδρανειας.. Το greenify εχει επιλογη για aggressive mode το οποιο λειτουργει μετα απο λιγα λεπτα.. Ισως το δοκιμασω. 1 ωρα οθονης και 14 ωρες wifi. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο. Το wifi τρωει αρκετη μπαταρια.. http://i67.tinypic.com/2eulcib.jpgΒάλε το wifi policy στο ποτέ. Κάνει περισσότερη οικονομία στη μπαταρία. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Η εφαρμογή του facebook είναι γνωστό ότι είναι το μεγαλύτερο battery drainer στην ιστορία του play store. Εγώ δεν το βάζω. Από εκεί και πέρα το doze μπαίνει μετά από μισή ώρα αδράνειας. Μπορείς να δοκιμάσεις το forcedoze που ενεργοποιεί το doze με το που σβήνει η οθόνη. πάντως 1% την ώρα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό γενικά το κινητό έχει πολύ καλύτερη απόδοση μπαταρίας απ'ότι ήλπιζα προερχόμενος από το Flex 2 των 3000mah, είχα υπόψη μου μεν ότι ο 835 είναι λιγότερο ενεργοβόρος κτλ, αλλά δεν περίμενα η διαφορά να είναι τόσο χαοτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts