Oneplus2017 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) Μέχρι την Παρασκευή θα παραλάβω ένα γκρι, το οποίο δεν το θέλω.....επιθυμεί κανείς να το αγοράσει άμεσα σφραγισμένο?? Επίσης πουλάω και μια κόκκινη θήκη που περιμένω να έρθει από μέρα σε μέρα! κι αυτή σφραγισμένη! Στείλτε pm! Edited August 8, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Και'γω απο αύριο στη παρέα σας παιδιά με 8/128 Ελπίζω η κάμερα του να μη με απογοητεύσει γιατί έρχομαι απο pixel xl. Για τα υπόλοιπα ξέρω, είναι κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Με το καλό Φίλε ! Νομίζω θα σου αρέσει !! Όπως κι εμάς ! Προσωπικά δεν είχα τέτοιο θηρίο σαν το pixel σου αλλά Πιστεύω θα το ευχαριστηθεις τα μάλα !! Ενημερωτικά μόλις μου ήρθε η 4.5.8 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα,θελω να παραγγειλω το κινητο αλλα η τιμη ειναι μεγαλη απο το επισημο σαιτ.γνωριζει κανεις καποιο εμπιστο σαιτ;υπαρχει διαφορα στις ρομ και με την εγγυηση;ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα,θελω να παραγγειλω το κινητο αλλα η τιμη ειναι μεγαλη απο το επισημο σαιτ.γνωριζει κανεις καποιο εμπιστο σαιτ;υπαρχει διαφορα στις ρομ και με την εγγυηση;ευχαριστω εκ των προτερωνΝαι δε θα έχεις δύο έτη εγγύηση από την εταιρία. Θα έχεις ένα χρόνο από το κινεζομαγαζο με ότι αυτό συνεπάγεται αν σου παθει κάτι. Με λίγα λόγια υπολόγιζε κάνα δίμηνο χωρίς κινητό πηγαινελα συν ότι μπορεί να σου κάτσει και τελωνειο στην διαδικασία αυτή. Τα έχουμε ξαναπεί παραπάνω αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα,θελω να παραγγειλω το κινητο αλλα η τιμη ειναι μεγαλη απο το επισημο σαιτ.γνωριζει κανεις καποιο εμπιστο σαιτ;υπαρχει διαφορα στις ρομ και με την εγγυηση;ευχαριστω εκ των προτερων Δεν υπάρχουν λόγος να το πάρεις από κινεζομαγαζο....Αν τύχει στραβή θα σου κοστίσει παραπάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Δεν υπάρχουν λόγος να το πάρεις από κινεζομαγαζο....Αν τύχει στραβή θα σου κοστίσει παραπάνω.... για αυτο ρωτησα τι γινεται με την εγγυηση του κινητου απο τα κινεζομαγαζα.απλα εκει το εβρισκα 100 ευρω πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 για οποιον θελει: oneplus 5 απο tomtop στα 386 Κωδικός DSONEPLS58 Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 το σαιτ ειναι εμπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Στη παρέα σας απο χτες το μεσημέρι παιδιά και'γω με ένα μαύρο 8/128!! Το τηλέφωνο είναι ασύλληπτα γρήγορο στη καθημερινή χρήση,θα το χαρακτήριζα απολαυστικό! Ολα γίνονται ακαριαία και πολύ ομαλά ταυτόχρονα. Στη κάμερα θέλουν πολύ δουλειά όμως για να πλησιάσουν το pixel που είχα πριν. Αυτό που δεν έχω καταλάβει, η ποιότητα στο ζουμ 2χ βίντεο πέφτει ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Στη παρέα σας απο χτες το μεσημέρι παιδιά και'γω με ένα μαύρο 8/128!! Το τηλέφωνο είναι ασύλληπτα γρήγορο στη καθημερινή χρήση,θα το χαρακτήριζα απολαυστικό! Ολα γίνονται ακαριαία και πολύ ομαλά ταυτόχρονα. Στη κάμερα θέλουν πολύ δουλειά όμως για να πλησιάσουν το pixel που είχα πριν. Αυτό που δεν έχω καταλάβει, η ποιότητα στο ζουμ 2χ βίντεο πέφτει ή όχι; ειναι τοσο χειροτερη;μπορεις να ανεβασεις ενα vs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 το σαιτ ειναι εμπιστο; εχω παραγγειλει 2 φορες απο εκει. ολα καλα... Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 αν ήταν να γλιτώσω πάνω απο 100 θα το έπαιρνα από κίνα αφού αν ποτέ χαλάσει θα το φτιάξω μόνος μου. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 εσεις που εχετε το κινητο, ποια ειναι η γνωμη σας για το τζελι εφεκτ;υπαρχει ακομα μετα το απντειτ;εχω διαβασει διαφορα και ειμαι μπερδεμενος μιας και το να δοσεις τοσα χρηματα και να εχεις εργοστασιακα προβληματα δεν ειναι και οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Στο ebay αγγλιας/Γερμανιας βρισκεις το 6/64 στα 420€ σφραγισμενο. Δεδομενου οτι δεν εχει σιγουρα τελωνιο ουτε 2 μηνες παραδοση το σκεφτομαι σοβαρα...αλλα ξερει κανεις τι παιζει με εγγυηση σε αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Στο ebay αγγλιας/Γερμανιας βρισκεις το 6/64 στα 420€ σφραγισμενο. Δεδομενου οτι δεν εχει σιγουρα τελωνιο ουτε 2 μηνες παραδοση το σκεφτομαι σοβαρα...αλλα ξερει κανεις τι παιζει με εγγυηση σε αυτην την περιπτωση? 2 μηνες παραδοση που έχει? Προφανώς δεν έχεις εγγύηση αν ο πωλητής είναι ιδιωτης... Κατα 99% είναι αγορασμένα από Κινεζομάγαζα Το κομματι "αγοράζω από το επισημο eshop ή από Κίνα/Ali/ebay", κλπ νομίζω το εχουμε εξαντλήσει πολλάκις. Αν κάποιος διαβάσει τα τελευταία 200 ποστς βγάζει συμπεράσματα και κάνει τις επιλογές του... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 ειναι τοσο χειροτερη;μπορεις να ανεβασεις ενα vs;Είναι χειρότερη κατα πολύ. Δεν έχουν επαφή καν νομίζω,μολις αρχίσουν και χαμηλωνουν τα φωτα ειδικά..(σε εσωτερικούς χώρους κλπ. Ειδικά στα μωρα μου,που κινούνται δεν υπάρχει επαφή! Έφυγα διακοπές τώρα και δεν εχω κατι απο pixel :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Είναι χειρότερη κατα πολύ. Δεν έχουν επαφή καν νομίζω,μολις αρχίσουν και χαμηλωνουν τα φωτα ειδικά..(σε εσωτερικούς χώρους κλπ. Ειδικά στα μωρα μου,που κινούνται δεν υπάρχει επαφή! Έφυγα διακοπές τώρα και δεν εχω κατι απο pixel :( Ποιος ο λογος που εφυγες απο Pixel? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ποιος ο λογος που εφυγες απο Pixel?Είπα να πάω στη κορυφαία κάμερα του u11 αλλα 2 βδομάδες τώρα δεν κατάφερα να βρω κάποιο ενω το ειχα ήδη πουλησει. Έπρεπε να φύγω διακοπές σήμερα και ενας φίλος ειχε 5αρακι 8/128 και είναι ενα τηλέφωνο που ήθελα οπωσδήποτε να δω, καθώς πάντα είναι απο τα κορυφαία για μενα, οπότε το τσίμπησα. 2 μέρες τώρα έχω ανοιχτές ολες μου τις εφαρμογές μόνιμα,δεν κλείνω τίποτα ποτέ και δεν έχει κανει reloading σε καμια. Πολύ εντυπωσιακό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 ¨Ετοιμο και σφραγισμένο ένα γκρι 6/64 + θήκη κόκκινη στείλτε pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 εχουμε καμια ενημερωσει εαν διορθωθηκε το jello efect με την καινουργια εκδοση soft gold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Αν κάποιος δεν χρειάζεται κανένα 8/128 ή του περισσεύει ενδιαφέρομαι μέχρι 20 ημερών να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ποια η διαφορά για αγορά από gear Best η global με το άλλο που δεν γραφει τίποτα για το 6/64 αναφέρομαι. Η διαφορά στην τιμή 146 δολάρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 εσεις που εχετε το κινητο, ποια ειναι η γνωμη σας για το τζελι εφεκτ;υπαρχει ακομα μετα το απντειτ;εχω διαβασει διαφορα και ειμαι μπερδεμενος μιας και το να δοσεις τοσα χρηματα και να εχεις εργοστασιακα προβληματα δεν ειναι και οτι καλυτερο κανεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Το ζήτημα με το jelly ποικίλλει. Άλλοι έχουν πρόβλημα έντονο και άλλοι όχι. Εγώ προσωπικά μάλλον δεν το έχω και αν το έχω, δεν το βλέπω πουθενα. Δε νομίζω πως διορθώνεται με update για οσους το έχουν. Από τις καινούριες παρτίδες όμως αν το έχουν φτιάξει και δεν λένε κάτι, τότε δε θα έχεις θεμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 12, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts