Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφόσον δεν το έφτιαξαν τώρα που έγινε χαμός δεν πρόκειται να το φτιάξουν ποτέ γιατί μάλλον είναι θέμα hardware

έμενα γιατι δεν ήρθε ακόμα το update?

Βάλε μια εφαρμογή vpn και επέλεξε Καναδά και θα σου έρθει.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την συσκευη παιδια την εχω εδω και μια εβδομαδα στα χερια μου, την εκδοση 8/128. Λοιπον, προσωπικα ουτε jelly effect εχω παρατηρησει πουθενα (ισως δεν το παρατηρω επειδη δεν υπαρχει σε τοσο εντονο βαθμο οπως σε διαφορα βιντεακια που κυκλοφορουν) ουτε το προβλημα εχω με τον ηχο που αναφερθηκε λιγο πιο πανω!

Καπου εκει τελικα διαπιστωνω πως ολα αυτα που εχουν γραφτει μερες τωρα, δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο αναφορες διαφορων haters και τιποτα περισσοτερο. Σιγουρα θα υπαρχουν καποια λιγα περιστατικα σε early adopters (που και εγω ενας τετοιος ειμαι στην ουσια) αλλα καποιοι για δικους τους λογους και συμφεροντα που μπορει να εξυπηρετουν, απλα μεγαλοποιησαν το ζητημα τοσο πολυ που και προβλημα να μην εχει καποιος, νομιζει οτι το εχει! Με λιγα λογια μια βδομαδα που το εχω στα χερια μου, δε βρισκω καποιο ψεγαδι που θα με εκανε να επιστρεψω πισω την συσκευη.

Το μονο που εχω να πω απο εκει και περα, ειναι πως η συσκευη δεν αξιζει την τιμολογηση της αλλα σιγορα βρισκεται μεσα σε λογικα πλαισια. Αντι για ακουστικα οπως εχουν γραψει πολλοι, θα προτιμουσα μια καλη θηκουλα σαν δωρακι μεσα στην συσκευασια. Ακουστικα εχω τα Pistons2 της Xiaomi και ειναι αψογα! Η διαφορα απο το 3T που εχω ειναι αισθητη μεν, οχι κατι το ιδιαιτερο δε. Σιγουρα ομως αν ειχε χαμηλοτερη τιμολογηση (σαν αυτη της Αμερικανικης αγορας ας πουμε) θα επαιζε μπαλα εντελως μονο του.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δλδ όλοι όσοι αγόρασαν το τηλέφωνο και διαπίστωσαν το πρόβλημα που σε άλλους είναι πιο έντονο σε άλλους λιγότερο είναι απλά haters?.... Μάλιστα..... Καλά μας κάνουν!!! Αν σε διάβαζε η εταιρεία θα άνοιγε σαμπάνιες! Ούτε δελτίο δεν θα έβγαζε όχι να διορθώσει το θέμα....

Δλδ όλοι όσοι αγόρασαν το τηλέφωνο και διαπίστωσαν το πρόβλημα που σε άλλους είναι πιο έντονο σε άλλους λιγότερο είναι απλά haters?.... Μάλιστα..... Καλά μας κάνουν!!! Αν σε διάβαζε η εταιρεία θα άνοιγε σαμπάνιες! Ούτε δελτίο δεν θα έβγαζε όχι να διορθώσει το θέμα....

Το έχεις το τηλέφωνο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το έχεις το τηλέφωνο?

Το έχω εγώ φιλε μου και μέχρι εχθές ειχα την ιδια άποψη με εσένα.

Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο αλλά εμένα μου καρφώθηκε από εχθές και δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι μιας και ειναι καινούρια συσκευή.

Και οπως βλέπω δεν πρόκειται να διορθωθεί με updates ποιος ο λόγος να χάσω τις 15 μέρες που έχω περιθώριο επιστροφής.

Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο αλλά εμένα μου καρφώθηκε από εχθές και δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι μιας και ειναι καινούρια συσκευή.

Και οπως βλέπω δεν πρόκειται να διορθωθεί με updates ποιος ο λόγος να χάσω τις 15 μέρες που έχω περιθώριο επιστροφής.

Δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά στον άλλον που σχολιάζει εδώ και καιρό μέσα στο νήμα αλλά μάλλον δεν έχει στην κατοχή του καν την συσκευή.

Επίσης δεν είπα πουθενά ότι δεν υφίσταται το πρόβλημα, αντιθέτως. Απλά κάποιοι δεν το έχουν προφανώς και γίνεται μεγάλος ντόρος για παιδικές ασθένειες που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Όπως πουθενά δεν έγραψα ότι είναι ασήμαντο σε όσους το έχουν.

Τώρα όσο αναφορά εσένα, καλά θα κάνεις αν κινηθείς έτσι και έχεις όντως τόσο σοβαρό θέμα.

Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Και τωρα που το παρατήρησες, το θεωρείς πρόβλημα?? Γιατί εγώ ξέρω οτι πρόβλημα είναι να είναι π.χ. μαύρη η οθόνη...να μην πατιέται ένα πλήκτρο....κλπ κλπ. Δηλ. αυτό που παρατήρησες και οι υπόλοιποι δεν παρατηρούμε, μπορείς να μας εξηγήσεις τι πρόβλημα σου δημιουργεί στην καθημερινή χρήση??? Κολλάει το κινητό??? Δεν αλλάξει τη σελίδα??? Τι ακριβώς "πρόβλημα" παρουσιάζει κατά την καθημερινή χρήση???

Και τωρα που το παρατήρησες, το θεωρείς πρόβλημα?? Γιατί εγώ ξέρω οτι πρόβλημα είναι να είναι π.χ. μαύρη η οθόνη...να μην πατιέται ένα πλήκτρο....κλπ κλπ. Δηλ. αυτό που παρατήρησες και οι υπόλοιποι δεν παρατηρούμε, μπορείς να μας εξηγήσεις τι πρόβλημα σου δημιουργεί στην καθημερινή χρήση??? Κολλάει το κινητό??? Δεν αλλάξει τη σελίδα??? Τι ακριβώς "πρόβλημα" παρουσιάζει κατά την καθημερινή χρήση???

Κοιτα! Εγω να δεχτω οτι υπαρχει προβλημα και ορισμενες παρτιδες ειναι ελαττωματικες οι οθονες τους και κανονικα η εταιρια πρεπει να τις αντικαταστησει σε οσους τις επιστρεψουν. Εννοειται οτι δεν δεχομαι απο την εταιρια απαντησεις του τυπου "δεν ειναι προβλημα και αμα θελουμε το φτιαχνουμε, αμα θελουμε δεν".

Ομως καποιοι αλλοι που εδωσαν 900 φευγα ευρω, ειχαν κοκκινες/ροζουλι οθονες και ουσιαστικα δεν ελυσαν το προβλημα, απλα τους το καλυψαν. Καποιοι αλλοι εδιναν 700-800 ευρω και ειχαν τα γνωστα antenna gate και bendgate. Καποιοι αλλοι εδιναν 700+ και δεν μπορουσαν να τραβηξουν βιντεο για πανω απο 5 λεπτα λογω θερμοκρασιων. Το χειροτερο, καποιοι αλλοι εδιναν 850αρες και ειχαν εκρηξεις με αποτελεσμα καμμενα αυτοκινητα και κτιρια σχεδον.

Κατι Bootlloops και καμμενες οθονες η μητρικες αντιστοιχα σε συσκευες των 650+ δεν τις συζηταμε.

Και τωρα εχουμε καποιους αλλους που δεν εχουν καν την συσκευη στα χερια τους και μπαινουν να σχολιασουν χωρις να ξερουν ποιο ειναι το προβλημα, ποσο μεγαλο η μικρο ειναι η αν τελοσπαντων υπαρχει και πουλανε ειρωνια. Ε σε αυτους αναφερομαι ως haters και σε καποιους αλλους σε sites/blogs η reviewers που μπορει να πληρωνονται αδρα (δικαιολογημενοι) για να μεγιστοποιησουν κατι που μπροστα στα παραπανω ειναι το λιγοτερο. Λιγες σελιδες πιο πισω ενας φιλος ανεφερε οτι με την συσκευη αναποδα ειδε παρομοιο θεμα στο Galaxy S7 edge του. Και ερωτω εγω με το φτωχο μου το μυαλο, αν το θεμα αυτο υπαρχει και σε πολλους ακομα αλλους, ειτε εντονο πολυ ειτε λιγοτερο, γιατι το παρατηρησαν μονο στις συσκευες της One Plus και σε καμιας αλλης εταιριας συσκευη?

Edited by baiosss

Γράφω πιο πισω ποιο είναι το "πρόβλημα". Να κάνω scroll αριστερα-δεξια τις σελιδες και να φτάνουν πρώτα τα κάτω εικονίδια ενω τα πάνω είναι στον δρόμο ακόμα...:lol:

Στο scroll πάνω κάτω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα πάει μια χαρά.Δοκιμασε αυτο που εγραψα πιο πισω με το widget του calendar να δεις αν στο κανει και εσενα

Edited by teosard

Εγώ ούτε αυτό το πρόβλημα έχω που περιγράφεις. Άρα καλά κανεις και το στέλνεις πίσω.

Να κάνω scroll αριστερα-δεξια τις σελιδες και να φτάνουν πρώτα τα κάτω εικονίδια ενω τα πάνω είναι στον δρόμο ακόμα...

Μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με κάποια άλλη συσκευή να δούμε πόσο έντονο είναι;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με κάποια άλλη συσκευή να δούμε πόσο έντονο είναι;

Δύσκολο για βίντεο και δεν ξέρω κατά πόσο θα φανεί.

Δεν είναι έντονο αλλά είναι υπαρκτό.

Γράφω πιο πισω ποιο είναι το "πρόβλημα". Να κάνω scroll αριστερα-δεξια τις σελιδες και να φτάνουν πρώτα τα κάτω εικονίδια ενω τα πάνω είναι στον δρόμο ακόμα...:lol:

Στο scroll πάνω κάτω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα πάει μια χαρά.Δοκιμασε αυτο που εγραψα πιο πισω με το widget του calendar να δεις αν στο κανει και εσενα

Το δοκίμασα και δεν παρατηρώ κάτι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι, αν εσένα σε ενοχλεί καλά κάνεις και το γυρίζεις πίσω. Απλά για μένα και αυτό που αναφέρεις δεν είναι "πρόβλημα" με την κλασσική έννοια του όρου, όπως το καταλαβαίνω εγώ. Είναι μία οπτική ανωμαλία. Πρόβλημα π.χ. σε αυτό που λές θα ήταν να φτάνουν τα κάτω εικονίδια και τα πάνω ...να είναι ακόμα για καφέ στην προηγούμενη σελίδα:lol::lol::lol: Η λέξη για μένα "πρόβλημα" προϋποθέτει και δυσλειτουργία.

Για το οτι η εταιρεία προσπαθεί να καλύψει ή συγκαλύψει το θέμα, θα συμφωνήσω οτι είναι μέγα φάουλ. Θα προτιμούσα, από τη στιγμη που φαίνεται οτι οφείλεται σε ανάποδη τοποθέτηση οθόνης (αν και τη λέξη "ανάποδα" θα τη θεωρούσα σωστή αν η κατασκευάστρια εταιρεία των οθονών έχει προβλέψει την τοποθέτησή τους με συγκεκριμένη φορά....) να έβγαινε η εταιρεία και να έλεγε οτι "ναι τοποθετήσαμε ανάποδα την οθόνη, δημιουργείται αυτο το jelly effect, το οποίο όμως δεν επηρρεάζει τη λειτουργία του τηλεφώνου, παρά ταύτα όποιος θέλει το επιστρέφει εντός τόσο ημερών..." Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Για μένα όμως το κινητό αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας για τη χρήση που κάνω. Το πόσο έχω εκτιμήσει π.χ. τη γρήγορη φόρτιση είναι κάτι που δεν το περίμενα ούτε ο ίδιος. Καλά για ταχύτητα απόκρισης, σήμα (πιάνει σε μέρη που ποτέ δεν είχα σημα..), ποιότητα κλήσεων κλπ το θεωρώ κορυφαίο από πολλά καινούργια που έχω δοκιμάσει.

Εφόσον δεν το έφτιαξαν τώρα που έγινε χαμός δεν πρόκειται να το φτιάξουν ποτέ γιατί μάλλον είναι θέμα hardware

έμενα γιατι δεν ήρθε ακόμα το update?

Μα πως να ασχοληθούν τόσο πολύ που πουλάνε;; Και δεν πρόκειται

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάντως που έχω jello effect , όχι στην βαριά μορφή του, πιανω τον εαυτό μου να το παρατηρεί κατά την διάρκεια χρήσης του τηλεφώνου.

Παρόλα αυτά, μάλλον δεν αξίζει επιστροφή μόνο για αυτόν τον λόγο, σε σχέση με όλα τα θετικά του τηλεφώνου.

Ίσως μου έχει μείνει "κουσούρι" από τις διαστάσεις που έχει πάρει το θεμα και ξεχαστεί στην πορεία.

Υπάρχει το φαινόμενο στα σίγουρα, όμως η παρατήρηση του είναι παιχνίδι του μυαλού που ελπίζω να ξεπεράσω σύντομα γιατί πραγματικά δεν θέλω να το επιστρέψω.

Στα 570 το ξεκινησαν το 6/64 τα σκρουτζομαγαζα. Από αυτους αν παθει κατι που το στέλνεις? εγγύηση έχει την διετή πανευρωπαικη? αν εχει τα παραπανω για εναν που ψωνιζει με τιμολογιο σαφως συμφερει απο τα σκρουτζομαγαζα.

Mίλησα με το ενα μαγαζι απο τα δυο που το δίνει μου είπαν κανονικα ισχύει η διετής πανευρωπαικη εγγυηση και το κινητο το δινεις σε αυτους για προώθηση για να μην υπαρχουν καθυστερήσεις ( και καλα...). Συνεπώς για κάποιον που κοβει τιμολογιο τα ελληνικα σκρουτζομαγαζα συμφερουν περισσοτερο από την μαμα που δεν κοβει τιμολογια...

To δοκίμασα στο ΟΡ3 να γυρίσω την οθόνη ανάποδα, το κάνει αλλά μόνο σε γρήγορη εναλλαγή κατεύθυνσης

Δεν το θεωρώ τραγικό και δεν πιστεύω να το επέστρεφα αν το είχα αγοράσει

Ενταξει ,η αληθεια ειναι οτι εκαναν μεγαλη πατατα , αλλα δεν πιστευω να ειναι αιτια για επιστροφη ,το θεμα οθονης πρεπει να σταματησει εδω ,οποιος εχει θεμα το γυριζει πισω, οι υπολοιποι ας το απολαυσουν

ακομα ενα εδω 5αρι αψογο ..

Καλορίζικο και απροβλημάτιστο Φίλε !

ποια έκδοση πήρες ?

έχουμε και την επίσημη απάντηση από την oneplus για το jello effect,

https://forums.oneplus.net/threads/scrolling-stuttering-like-jelly.555171/page-6#post-16441207

Dear OnePlus Users,

Good day!

This is from OnePlus Bug Hunters.

The OnePlus 5 uses the same level of high-quality components as all OnePlus devices, including the AMOLED display. The so called jelly effect on the screen is caused by the visual staying phenomenon or duration of vision, and this could be related to the different screen material, different users' screen touch direction, or different screen contrast settings,that produces different performance on different screens.

It is not a OnePlus 5 screen quality issue or screen special effect, but just a normal and natural physical phenomenon. We will now be closing this thread and will be marking it 'Solved'.

Thank you and good day.

Kind regards,

OnePlus Bug Hunters

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

έχουμε και την επίσημη απάντηση από την oneplus για το jello effect,

https://forums.oneplus.net/threads/scrolling-stuttering-like-jelly.555171/page-6#post-16441207

Dear OnePlus Users,

Good day!

This is from OnePlus Bug Hunters.

The OnePlus 5 uses the same level of high-quality components as all OnePlus devices, including the AMOLED display. The so called jelly effect on the screen is caused by the visual staying phenomenon or duration of vision, and this could be related to the different screen material, different users' screen touch direction, or different screen contrast settings,that produces different performance on different screens.

It is not a OnePlus 5 screen quality issue or screen special effect, but just a normal and natural physical phenomenon. We will now be closing this thread and will be marking it 'Solved'.

Thank you and good day.

Kind regards,

OnePlus Bug Hunters

Καλό κλείσιμο παιδιά. Πολύ το καβαλήσατε. Μες την ειρωνεία η επίσημη απάντηση.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας πω κι εγώ κάποια πρώτα συμπεράσματα για οθόνη και μπαταρία.

Η οθόνη του πολύ καλή από άποψη εμφάνισης, χρωμάτων, αντίθεσης, πιστότητας χρωμάτων και γωνίας θέασης. Σε σχέση με τις lcd 1080p που χρησιμοποιούσα τα τελευταία χρόνια, πολύ ανώτερη σε σχέση με τα παραπάνω και δη ένταση χρωμάτων και αντίθεση.

Ωστόσο, αν και δεν το περίμενα να το παρατηρήσω, από την πρώτη στιγμή ήταν εμφανής η διαφορά στην ανάλυση σε σχέση με μία lcd 1080p rgb, η οποία έχει στην ουσία υψηλότερη ανάλυση από μία 1080 amoled, διότι η τελευταία έχει pentile matrix και ως γνωστόν έχει λιγότερα subpixels. Φαίνεται, δηλαδή η οθόνη, χαμηλότερης ανάλυσης από μία 1080p lcd.

Δεν με πειράζει καθόλου, παρόλα αυτά, γιατί είναι μία ποιοτικότατη οθόνη, και κυρίως για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας.

Ερχόμενη στην μπαταρία λοιπόν, σε σχέση με το xiaomi redmi note 3 pro που είχα πριν, με 4000mh, και με την ίδια πάντα χρήση που κάνω εγώ στα κινητά μου:

- το xiaomi μου βγάζει σίγουρα 10 ώρες sot σε 2 ημέρες αναμονή

- το op5 μου έβγαλε 8 ώρες sot σε 1,5 ημέρα αναμονή.

Πολύ καλύτερα απο ότι περίμενα. Αυτός ήταν ο πρώτος πλήρης κύκλος φόρτισης, τελείως στοκ, χωρίς battery saning apps τύπου greenify, και χωρίς μαύρο θέμα που εξοικονομεί μπαταρία στις amoled οθόνες (προτιμώ τα λευκά ui, γενικώς)

Καθόλου άσχημα, θα έλεγα.

• The title was changed to OnePlus 5