teosard Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά μια ερώτηση επειδή δεν έχω ξανά ασχοληθεί με δικαρτο αν εχεις δυο κάρτες sim έχει επιπτώσεις σε μπαταρια σε σχεση με μια καρτα? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Φυσικά και έχει ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 1.6x το οπτικό ζουμ και όχι 2.0x τελικά..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Συγγνώμη αλλά διάβασα λάθος την ερώτηση σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι λογικό...Έκανα και εγώ λάθος την διατύπωση.... Τέλος πάντων,η τιμή Sar είναι κάτι που πάντα κοιτάω,και είναι ένας λόγος που δεν πήρα τα Mate 8 και 9...Το ξέρω οτι όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή,έχει και καλύτερο σήμα γιατί ψάχνει για αυτό και δουλεύει στο οριο,και αν σκεφτείς ότι μένω σε νησί,με όχι και τόσο καλή κάλυψη,θα είναι συχνά στο όριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Θέλει προσοχή το sar είχα το Huawei Honor 7 και λόγο της δουλειάς μου μιλούσα αρκετά και άναβε το αυτί μου σε σημείο να με ενοχλεί Τώρα με το 3Τ είμαι πολύ καλύτερα αφού έχει πιο μικρο sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μια γρήγορη ερώτηση για τους κατόχους: Το πορτάκι της sim προεξέχει καθόλου όταν είναι κλειστό; Σε ένα που περιεργάστηκα εξείχε (ελάχιστα) και ο κάτοχός του είχε την απορία. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μια γρήγορη ερώτηση για τους κατόχους: Το πορτάκι της sim προεξέχει καθόλου όταν είναι κλειστό; Σε ένα που περιεργάστηκα εξείχε (ελάχιστα) και ο κάτοχός του είχε την απορία. Όχι μια χαρά είναι. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Όχι μια χαρά είναι. Δηλαδή, εξέχει ή όχι; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή, εξέχει ή όχι; Τελικά ήθελε λίγο ακόμα σπρώξιμο... Φοβόταν μη το σπάσει και δεν το είχε σπρώξει τελείως. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Αποτρεπτικός παράγοντας που έχει την θύρα για τα ακουστικά στο κάτω μέρος. Εγώ που χρησιμοποιώ το κινητό για το τρέξιμο δε θα με βολέψει. Επίσης δεν μου αρέσει η τιμή και το γεγονός ότι από τα ακουστικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα μουσικής. Σύμφωνα πάντα με το GSM arena. Μου αρέσει που περίμενα το κινητό από τον Δεκέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Όπως είδα στο site της OnePlus τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα. Έφυγε παραγγελία για 2 θήκες και το τζαμάκι. Πάλι out of stock τα εμφανίζει σε μένα. Όταν σου έρθει πες αμα αξίζει το τζάμι και αν εφαρμόζει καλά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά η spigen δε θα βγάλει θήκες; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά η spigen δε θα βγάλει θήκες; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk image hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 υπαρχει τροπος να κανω ρουτ το τηλεφωνο και να παιρνω ΟΤΑ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όχι, θα πρέπει κάθε φορά να κατέβαζες την ρομ, να την φλασαρεις μέσω twrp και μετα να φλασαρεις το supersu ή το magisk Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αν καταλαβα καλα το magisk Δεν αλλαζει αρχεια του συστηματος και δεν φαινεται πως ειναι πειραγμενο. σωστα; γιατι τοτε δεν μπορω να κανω ΟΤΑ αναβαθμιση; (με κανονικο recovery, οχι twrp). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 γιατί για να το φλασάρεις θέλει twrp, αλλιώς πως θα το περάσεις?νομίζω είχε και επιλογή να το βάλεις με adb αλλά δεν το βρίσκω οπότε δεν ξέρω αν γίνεται. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Καλημέρα. Πάντως η αναβάθμιση από OnePlus 3t, πιστεύω δεν αξίζει, εκτός και αν θες 1. Λίγο καλύτερη φωτό 2. Πιο φρέσκο design 3. Έχεις το μικρόβιο να αλλάζεις συσκευές Κατά τα άλλα εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο να υπερτερεί το κινητό. Η συσκευή είναι όμορφη, γρήγορη, και ακριβή τελικά. Βέβαια θα την δουλέψω και τις επόμενες ημέρες , να δούμε και τι άλλο update θα βγάλει κλπ. Πιθανόν να δούμε καλύτερα specs και δυνατότητες τον Νοέμβρη στην έκδοση τ αν υπάρξει. Edited June 23, 2017 by hotfixus Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα. Πάντως η αναβάθμιση από OnePlus 3t, πιστεύω δεν αξίζει, εκτός και αν θες 1. Λίγο καλύτερη φωτό 2. Πιο φρέσκο design 3. Έχεις το μικρόβιο να αλλάζεις συσκευές Κατά τα άλλα εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο να υπερτερεί το κινητό. Η συσκευή είναι όμορφη, γρήγορη, και ακριβή τελικά. Βέβαια θα την δουλέψω και τις επόμενες ημέρες , να δούμε και τι άλλο update θα βγάλει κλπ. Πιθανόν να δούμε καλύτερα specs και δυνατότητες τον Νοέμβρη στην έκδοση τ αν υπάρξει.Συμφωνώ απλά αν υπάρξει καινούρια έκδοση τον Νοέμβριο θα κοστίζει κάπου στα 600€ και το 6 θα κάνει κάπου στα 700€ μια χαρά το πάει η one plus ξέρει τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μαρέσει που λες ΑΝ, δεδομένο είναι αυτό.Θα φάνε μια ωραία πόρτα και δεν θα τους χαλάσει καθόλου.Δεν είναι η 1+ όμως το θέμα, την έχουν δει όλοι κάπως και εκτόξευσαν τις τιμές τα τελευταία χρόνια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Η τιμή του είναι ένα θέμα, γιατί αναπόφευκτα θα κάνεις την σύγκριση με τα φετινά smartphones όπως το LG G6 που έχει κατέβει στα 450! και το S8 στα 570. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 γιατί για να το φλασάρεις θέλει twrp, αλλιώς πως θα το περάσεις?νομίζω είχε και επιλογή να το βάλεις με adb αλλά δεν το βρίσκω οπότε δεν ξέρω αν γίνεται. Το περνάς με twrp και μετά το βγάζεις και μένει μόνο το ρουτ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Συμφωνώ απλά αν υπάρξει καινούρια έκδοση τον Νοέμβριο θα κοστίζει κάπου στα 600€ και το 6 θα κάνει κάπου στα 700€ μια χαρά το πάει η one plus ξέρει τι κάνει. Αν αυξήσει και άλλο την τιμή στο επόμενο μοντέλο, τότε θα χάσει πολλούς πελάτες, εκτός και αν προσφέρει κάτι διαφορετικό πρωτοποριακό. Και δεν πιστεύω ότι έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω, αφού αντιγράφει τους υπόλοιπους. Αυτό που την ξεχωρίζει, για μλένα, από τους άλλους είναι το oxygen os που είναι πολύ κοντά στο pure android. π.χ. αν βγάλει η samsung μια συσκευή με pure android, πιστεύω ότι οι υπόλοιποι θα ψάχνονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γινεί, αφού είναι άλλα τα σχέδια τους. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όπως είδα στο site της OnePlus τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα. Έφυγε παραγγελία για 2 θήκες και το τζαμάκι. Ποιες θήκες τσίμπησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μαρέσει που λες ΑΝ, δεδομένο είναι αυτό.Θα φάνε μια ωραία πόρτα και δεν θα τους χαλάσει καθόλου.Δεν είναι η 1+ όμως το θέμα, την έχουν δει όλοι κάπως και εκτόξευσαν τις τιμές τα τελευταία χρόνια. Αυτό που λές είναι αλήθεια και συμφωνώ, όλοι έχουν αυξήσει τις τιμές τους. Η OP ακολουθεί μια πολιτική, που παράγει μόνο 1 μοντέλο για όλη την χρονική περίοδο. Οπότε της δίνει την δυνατότητα να μην ρίξει την τιμή. Γιατί αν είχε μεγαλύτερη γκάμα από μοντέλα, τότε πιστεύω οι τιμές στα μοντέλα θα έπεφταν μετά από λίγο. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα. Πάντως η αναβάθμιση από OnePlus 3t, πιστεύω δεν αξίζει, εκτός και αν θες 1. Λίγο καλύτερη φωτό 2. Πιο φρέσκο design 3. Έχεις το μικρόβιο να αλλάζεις συσκευές Κατά τα άλλα εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο να υπερτερεί το κινητό. Η συσκευή είναι όμορφη, γρήγορη, και ακριβή τελικά. Βέβαια θα την δουλέψω και τις επόμενες ημέρες , να δούμε και τι άλλο update θα βγάλει κλπ. Πιθανόν να δούμε καλύτερα specs και δυνατότητες τον Νοέμβρη στην έκδοση τ αν υπάρξει.Πιστεύεις ότι η κάμερα δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 3Τ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts