dragonmaster Δημ. June 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 περιμενω να δω τι θα απαντησουνε για το bug στα referal που αμα το αφηνες δολαρια σου κανε την εκπτωση και σε ευρω δεν.... οχι τπτ αλλο ανοιξα τικετ εδω και 12 ωρες και καμια απαντηση ,το πακετο μου ηδη εφυγε για εδω αλλα afilliate και φαιδρα σορρυ αλλα κοτσος μου φαινεται... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 έχει αλλά δεν αναφέρει κάτι όταν το πατάς. σε πάει σε άλλη σελίδα για να βάλεις το tracking number ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πήρα και το tracking.Μου είπαν άυριο προς το απόγευμα θα το έχω. Πολύ γρήγορα. Με ποια εταιρια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 περιμενω να δω τι θα απαντησουνε για το bug στα referal που αμα το αφηνες δολαρια σου κανε την εκπτωση και σε ευρω δεν.... οχι τπτ αλλο ανοιξα τικετ εδω και 12 ωρες και καμια απαντηση ,το πακετο μου ηδη εφυγε για εδω αλλα afilliate και φαιδρα σορρυ αλλα κοτσος μου φαινεται... Εγώ κανονικά χρησιμοποίησα το referral. Πριν να το επιλέξεις έπρεπε να το γυρίσεις στα ευρώ και στην έκανε κανονικά την έκπτωση. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εγώ κανονικά χρησιμοποίησα το referral. Πριν να το επιλέξεις έπρεπε να το γυρίσεις στα ευρώ και στην έκανε κανονικά την έκπτωση. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk το δοκιμασα δεν αλλαζε τιμη με τπτ ,περιμενω τουλαχιστο να μου δωσουν πισω την εκπτωση;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Και το δικό μου έχει ξεκινήσει με UPS και ημερομηνία παράδοσης αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Αντε παιδια αυριο λοιπον περιμενουμε τις πρωτες εντυπωσεις Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Και το δικό μου έχει ξεκινήσει με UPS και ημερομηνία παράδοσης αύριο! Εσεις που θα το παραλάβετε αύριο τι ώρα κάνατε περίπου την παραγγελία? Εμένα λέει ακόμα processing στο dispatch... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εσεις που θα το παραλάβετε αύριο τι ώρα κάνατε περίπου την παραγγελία? Εμένα λέει ακόμα processing στο dispatch... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δεν υπάρχει first come first served φιλε μου. Κλασικη oneplus. Εγώ πρέπει να έκανα από τους πρώτους παραγγελία και είναι processing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εσεις που θα το παραλάβετε αύριο τι ώρα κάνατε περίπου την παραγγελία? Εμένα λέει ακόμα processing στο dispatch... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk βρε τώρα τα φτιάχνουν :p Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλορίζικο σε όσους το αγοράσανε. να μας πείτε εντυπώσεις αύριο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 βρε τώρα τα φτιάχνουν :p Sent from my LG-H960 using Tapatalk Μάλλον έχεις δίκιο, τώρα μίλησα στο Live Chat μαζί τους και λένε πως τα προϊόντα συγκεντρώνονται και ετοιμάζονται να φύγουν από την αποθήκη τους (άρα απ ότι κατάλαβα μάλλον εμένα θα το διώξουν αύριο :cry: :( ). Είπε αυτός ότι θα κάνει Follow Up στην παραγγελία μου για να κοιτάξει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και θα με ενημερώσει μέσω email. Με βλέπω να το παίρνω Σάββατο! :X (Και έλεγα, θα το είχα αύριο αλλά δεν το κόβω!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 ρε παιδια το μικρο μονο σε slate gray βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Με ποια εταιρια; Ups φιλε. Φορτώθηκε και έρχεται Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Στα παιδιά που έφυγαν οι συσκευές, ποτέ σας έγραφε estimated delivery time; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Δεν υπάρχει first come first served φιλε μου. Κλασικη oneplus. Εγώ πρέπει να έκανα από τους πρώτους παραγγελία και είναι processing Και εγώ απο τους πρώτους με το που είδα κωδικό στην παρουσίαση μπήκα. Ακομα processing.... Δεν βλέπω να το παίρνω αύριο όπως οι υπόλοιποι Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λόγο που ξέρουμε το Oneplus σαν εταιρεία Εγώ έβαλα 2 ξεχωριστες παραγγελίες Το πρώτο το έκανα στο καπάκι όταν άνοιξε (που είναι σε αναμονή ακόμα) Και το δεύτερο κομμάτι που παρειγγειλα 2 ώρες μετά περίπου (στην κυριολεξία τελευταία παρειγγειλα)που αύριο θα το παραλάβω!!! Είπατε κάτι??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Στα παιδιά που έφυγαν οι συσκευές, ποτέ σας έγραφε estimated delivery time; Παιδιά άκυρο, μόλις άλλαξε το status σε shipped. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) Και εγώ απο τους πρώτους με το που είδα κωδικό στην παρουσίαση μπήκα. Ακομα processing.... Δεν βλέπω να το παίρνω αύριο όπως οι υπόλοιποι Όταν *&*^%^$...νται στην OP το κάνουν και με μέθοδο! Να δεις που θα είμαστε οι τελευταίοι που θα παραλάβουμε. ----- Update: ----- Μόλις μπήκα στο site στην oneplus και στην κατάσταση παραγγελίας γράφει Shipped, δεν ήρθε ούτε email, η ετικέτα έγινε σύμφωνα με την UPS στις 12:56 Ώρα Ανατολικής Ακτής, δεν γράφει απολύτως τίποτα εκτός από το ότι εκτυπώθηκε ταμπέλα οπότε και φεύγει λογικά σήμερα. Θυμήθηκαν να στείλουν τα πακέτα στους πρώτους που έβαλαν παραγγελία (επιτέλους), λογικά έφαγαν κράξιμο... Edited June 21, 2017 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Σε εμένα γράφει shipped out αλλά όταν πατάω την επιλογή tracking μου γράφει "tracking does not exist". Καμία ιδέα? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Όταν *&*^%^$...νται στην OP το κάνουν και με μέθοδο! Να δεις που θα είμαστε οι τελευταίοι που θα παραλάβουμε. ----- Update: ----- Μόλις μπήκα στο site στην oneplus και στην κατάσταση παραγγελίας γράφει Shipped, δεν ήρθε ούτε email, η ετικέτα έγινε σύμφωνα με την UPS στις 12:56 Ώρα Ανατολικής Ακτής, δεν γράφει απολύτως τίποτα εκτός από το ότι εκτυπώθηκε ταμπέλα οπότε και φεύγει λογικά σήμερα. Θυμήθηκαν να στείλουν τα πακέτα στους πρώτους που έβαλαν παραγγελία (επιτέλους), λογικά έφαγαν κράξιμο... Άρα λογικά έφυγαν απο μεσημέρι απλά δεν ενημερώθηκε το site φαντάζομαι Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Πολύ άγχος για το τίποτα, ούτε μια μέρα υπομονή δεν έχετε ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Πολύ άγχος για το τίποτα, ούτε μια μέρα υπομονή δεν έχετε ONEPLUS A3003 Οχι φυσικά :p Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Οχι φυσικά :pΧαχαχα, αντε καλά, υπομονή, σε 2-3 μέρες το πολύ θα τα έχετε στα χέρια σας ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Σε εμένα γράφει shipped out αλλά όταν πατάω την επιλογή tracking μου γράφει "tracking does not exist". Καμία ιδέα? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Πατάς πάνω στο κουμπί track και σε πάει στην σελίδα η οποία σου λέει πως το δέμα δεν υπάρχει, κάνεις το εξής: πατάς πάνω στην μπάρα που γράφεις (google.com etc....) κάποια στιγμή θα δεις: oneplus.net/tracking/1Z476194708234012 αντιγράφεις το κείμενο αυτό που σου έχω με σκούρα γράμματα και πας στην σελίδα της UPS βάζεις το tracking number και είσαι κομπλέ! Άρα λογικά έφυγαν απο μεσημέρι απλά δεν ενημερώθηκε το site φαντάζομαι Στις 7:31πμ ώρα Ελλάδας τυπώθηκε το δικό μου καρτελάκι άρα λογικά έχει φύγει ήδη, το ιστορικό λογικά θα εμφανιστεί αργότερα όλο μαζί! Πολύ άγχος για το τίποτα, ούτε μια μέρα υπομονή δεν έχετε ONEPLUS A3003 Αστα να πάνε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Επειδή έμενα είναι ακόμα Processing μίλησα με το chat και μου είπαν παρασκευή θα παραλάβω Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts