taliban Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 2k ανάλυση το OnePlus 5 https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/oneplus-5-listed-449-t3601815/page13 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ....και 3300 μπαταρία.....αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαι πολύ περίεργος να δω την διαχείριση αυτής της συσκευής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ....και 3300 μπαταρία.....αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαι πολύ περίεργος να δω την διαχείριση αυτής της συσκευής Το πιθανότερο ίδια με το 3, 300mah παραπάνω για να καλύψουν την ανάλυση και με δεδομένο ότι ο 835 είναι πιο φιλικός προς την μπαταρία κάπου εκεί πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Η μπαταρία θα είναι 3600 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν είναι όντως 3600 και κρίνοντας από τα δείγματα γραφής του 835 στα HTC U11 και ΧΖ Premium, με μικρότερης χωρητικότητας μπαταρίες και με τις πιο ενεργοβόρες LCD οθόνες, τότε το 5άρι θα κάνει παπάδες στην αυτονομία. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν βγει με λιγότερο από 3600 και με ανάλυση η οποία από ότι δείχνει θα είναι 2k θα είναι βήμα πίσω για την oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Να μετονομαστεί το τόπικ σε "Αν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όταν έχεις λιγότερο από 15 μέρες για την ανακοίνωση ενός νέου μοντέλου και δεν υπάρχουν καθόλου βέβαιες πληροφορίες αναγκαστικά πας στο αν και συζητάς πάνω στις οποίες φήμες υπάρχουν. Δεν μπορείς να μιλάς για επιδόσεις για ένα ακυκλοφόρητο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν βγει με λιγότερο από 3600 και με ανάλυση η οποία από ότι δείχνει θα είναι 2k θα είναι βήμα πίσω για την oneplus Aν θες τουβλο, παρε xiaomi redmi note 3. 3300-3400 ειναι μια χαρα μπαταριες, οτι πιο πανω παραπεμπει σε τουβλο και οχι σε κινητο. Μια χαρα τα πανε κινητα με 2κ + τετοιες μπαταριες, ποσο μαλλον εμεις που θα εχουμε και amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Aν θες τουβλο, παρε xiaomi redmi note 3. 3300-3400 ειναι μια χαρα μπαταριες, οτι πιο πανω παραπεμπει σε τουβλο και οχι σε κινητο. Μια χαρα τα πανε κινητα με 2κ + τετοιες μπαταριες, ποσο μαλλον εμεις που θα εχουμε και amoled. Θα διαφωνήσω κάθετα. Το Redmi note 3 με 8,7 mm πάχος και 4000 μπαταρία δεν το νιώθεις καθόλου τούβλο και βγάζει άνετα και σταθερά 10 ώρες sot. Δεν νομίζω αν το OnePlus 5 έβγαινε με 8 mm πάχος να το ένιωθες τούβλο... Για να έχει νορμαλ αυτονομία και όχι μικρη (δεν μιλάω φυσικά για τα δεκάωρα του note 3), με 2κ ανάλυση, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3500-3600 μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Θα διαφωνήσω κάθετα. Το Redmi note 3 με 8,7 mm πάχος και 4000 μπαταρία δεν το νιώθεις καθόλου τούβλο και βγάζει άνετα και σταθερά 10 ώρες sot. Δεν νομίζω αν το OnePlus 5 έβγαινε με 8 mm πάχος να το ένιωθες τούβλο... Για να έχει νορμαλ αυτονομία και όχι μικρη (δεν μιλάω φυσικά για τα δεκάωρα του note 3), με 2κ ανάλυση, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3500-3600 μπαταρία. Δες λίγο το htc u11 με 3000 μπαταρία και 2k lcd. Μια χαρά θα είναι και και με 3300. Edited June 3, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δες λίγο το htc u11 με 3000 μπαταρία και 2k lcd. Μια χαρά θα είναι και και με 3300. Βασικά με παρηγορησε κάπως αυτο, χαχα! Όχι φυσικά ότι αυτά τα τεστ ανταποκρίνονται στην καθημερινή χρήση, (όπου συνήθως τα κινητά βγάζουν πολύ λιγότερο), αλλά και πάλι είναι καλή ένδειξη. Άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Δες λίγο το htc u11 με 3000 μπαταρία και 2k lcd. Μια χαρά θα είναι και και με 3300. Καλά μη το δένεις σκοινί κορδόνι το review του phonearena. Είναι το ίδιο που έγραφε ότι το z3 φόρτιζε σε 4ωρες ενώ φορτίζει σε 2.5. Από τα λιγότερα αξιόπιστα site σε review. Δεν μας γράφουν τίποτα απόλυτος υπό ποιες συνθήκες έβγαλαν αυτά τα νούμερα που βαζουν στον πίνακα. Σε browsing,σε youtube video,με φωτογραφίες η βίντεο από καμερα με ποια φωτεινότητα,με WiFi η data,με sim μέσα η χωρίς. Με τι;;; Τίποτα απολύτως. Ξερά νούμερα που δεν γράφουν από τι χρήση προήλθε. Κανα AnandTech η Notebookcheck τα πιο αξιόπιστα. Παρ όλα αυτά και 3300 να έχει εφόσον φοράει και OLED ακόμα και 2K να είναι θα έχει αρκουντος ικανοποιητική αυτονομία. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 3, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Θα διαφωνήσω κάθετα. Το Redmi note 3 με 8,7 mm πάχος και 4000 μπαταρία δεν το νιώθεις καθόλου τούβλο και βγάζει άνετα και σταθερά 10 ώρες sot. Πιστευω κανεις πλάκα ή τρολαρεις. Το ειχα, οπως και το redmi note 4 και απλα ειναι 5 σκάλες κατω σε usability απο το 1+3. Οχι, δεν θελω τουβλο. Το 1+3 το χαιρομαι καθε μερα και καθε λεπτο που το εχω στα χερια μου που ειναι τοσο λεπτο. Κανει και για χρηση με το ενα χερι. Το redmi ειναι απλα μπαουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Πιστευω κανεις πλάκα ή τρολαρεις. Το ειχα, οπως και το redmi note 4 και απλα ειναι 5 σκάλες κατω σε usability απο το 1+3. Οχι, δεν θελω τουβλο. Το 1+3 το χαιρομαι καθε μερα και καθε λεπτο που το εχω στα χερια μου που ειναι τοσο λεπτο. Κανει και για χρηση με το ενα χερι. Το redmi ειναι απλα μπαουλο. Προφανώς και δεν κάνω πλάκα. Το είχα για ένα χρόνο και βάλε το note 3 pro. Δεν έχω λόγο να τρολαρω, την γνώμη μου λέω. Έχω κρατήσει πολλές φορές το 3t και είναι όντως πανέμορφο και λεπτό όμως το 1.4 m.m παραπάνω πάχος του note 3 αντιστοιχούσε σε 10h sot. Τέλεια ανταλλαγή θα την χαρακτήριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Προφανώς και δεν κάνω πλάκα. Το είχα για ένα χρόνο και βάλε το note 3 pro. Δεν έχω λόγο να τρολαρω, την γνώμη μου λέω. Έχω κρατήσει πολλές φορές το 3t και είναι όντως πανέμορφο και λεπτό όμως το 1.4 m.m παραπάνω πάχος του note 3 αντιστοιχούσε σε 10h sot. Τέλεια ανταλλαγή θα την χαρακτήριζα. Αν βγαζεις 10 ωρες με το rn3, με το 1+5 θα βγαζεις 8 (και ηδη βγαζεις 7 με το 1+3) Ειχα το μικρο ρεντμι 3 (ιδια μπαταρια, 5" οθονη και 720p αναλυση) και ειδα 11 ωρες μονο οταν καθομουν σπιτι και εκανα τσατ και επαιζα με τις ρυθμισεις διπλα στο ρουτερ. Το μεγαλο βγαζει 11? Μονο με ιδια χρηση. Ρεαλιστικα, 4-5 ωρες εβγαζα. Και φυσικα παιζει ρολο και η ποιοτητα της χρησης. Για να εχεις 4100 στο ρν3 εχεις κακη οθονη, εχεις αθλιο ηχο, εχεις τρισαθλια δονηση, εχεις sd650, εχεις παναργη εσωτερικη nand και φυσικα δεν εχεις quick charge. Παρε το RN3 και βαλτου flagship υποσυστηματα και πες μου αν θα μεινει ιδιο το παχος ή αν θα παρει και άλλα 2mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Καλά μη το δένεις σκοινί κορδόνι το review του phonearena. Είναι το ίδιο που έγραφε ότι το z3 φόρτιζε σε 4ωρες ενώ φορτίζει σε 2.5. Από τα λιγότερα αξιόπιστα site σε review. Δεν μας γράφουν τίποτα απόλυτος υπό ποιες συνθήκες έβγαλαν αυτά τα νούμερα που βαζουν στον πίνακα. Σε browsing,σε youtube video,με φωτογραφίες η βίντεο από καμερα με ποια φωτεινότητα,με WiFi η data,με sim μέσα η χωρίς. Με τι;;; Τίποτα απολύτως. Ξερά νούμερα που δεν γράφουν από τι χρήση προήλθε. Κανα AnandTech η Notebookcheck τα πιο αξιόπιστα. Παρ όλα αυτά και 3300 να έχει εφόσον φοράει και OLED ακόμα και 2K να είναι θα έχει αρκουντος ικανοποιητική αυτονομία. Sent from my iPad using Tapatalk Ok μπορεί να μην είναι αξιόπιστο το review του phonearena αλλά στο τέλος τα ίδια λέμε. Με 3300 και Oled θα έχει μια χαρά αυτονομία αρκεί (ελπίζω) να κάνει καλή διαχείριση και το oxygenos κάτι που στην htc το sense για μένα είναι πρώτο. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ok μπορεί να μην είναι αξιόπιστο το review του phonearena αλλά στο τέλος τα ίδια λέμε. Με 3300 και Oled θα έχει μια χαρά αυτονομία αρκεί (ελπίζω) να κάνει καλή διαχείριση και το oxygenos κάτι που στην htc το sense για μένα είναι πρώτο. Δεν ειναι πρωτο, ειναι οπως όλα τα άλλα. Ακομα και λιγο καλο να ειναι το χανει γιατι εχει Lcd και οχι amoled. πρωτη ειναι η Miui, εχει αρκετη διαφορα απο τα περισσοτερα android skins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Αν βγαζεις 10 ωρες με το rn3, με το 1+5 θα βγαζεις 8 (και ηδη βγαζεις 7 με το 1+3) Ειχα το μικρο ρεντμι 3 (ιδια μπαταρια, 5" οθονη και 720p αναλυση) και ειδα 11 ωρες μονο οταν καθομουν σπιτι και εκανα τσατ και επαιζα με τις ρυθμισεις διπλα στο ρουτερ. Το μεγαλο βγαζει 11? Μονο με ιδια χρηση. Ρεαλιστικα, 4-5 ωρες εβγαζα. Και φυσικα παιζει ρολο και η ποιοτητα της χρησης. Για να εχεις 4100 στο ρν3 εχεις κακη οθονη, εχεις αθλιο ηχο, εχεις τρισαθλια δονηση, εχεις sd650, εχεις παναργη εσωτερικη nand και φυσικα δεν εχεις quick charge. Παρε το RN3 και βαλτου flagship υποσυστηματα και πες μου αν θα μεινει ιδιο το παχος ή αν θα παρει και άλλα 2mm Μα τα ξέρω όλα αυτά, δεν συνέκρινε κάνεις τα κινητά ως προς τα sub parts τους. Προφανώς και χρησιμοποιούν άλλη κατανομή χώρου, το Redmi είναι mid range. Η χρήση μου ειναι η ίδια σε όλα τα κινητά όλα αυτά τα χρόνια, δεν αλλάζω συνήθειες. Με την ίδια χρήση σε OnePlus one έβγαζα 7,5 ώρες, σε OnePlus 2 έβγαζα 5.5 ωρες και σε Redmi note 3 σταθερά 10 ώρες. (το op3 δεν είχα την χαρά να το δοκιμάσω για πολύ) Και εννοείται όχι απλά να παίζω με τις ρυθμίσεις, χρησιμοποιώ το κιν κανονικά αλλά έχω κλειστές λειτουργίες που δεν χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή (πχ GPS) Τεσπα, τα λέω όλα αυτά γιατι κατά την γνώμη μου το μέγεθος της μπαταρίας μετραει , ανεξαρτήτως λογισμικού ή επεξεργαστη, κάποια πράγματα δεν διορθώνονται όταν τα mah δεν φτάνουν. Δεν είπα φυσικά να το κάνει κουμουτσα! Αλλά λίγα (έστω ελάχιστα) χιλιοστά παραπάνω στο πάχος, με αντιστάθμισμα 200-300 mah παραπάνω μπαταρία, είμαι πολύ σίγουρη ότι θα το προτιμούσαν πολλοι! Γιατί το κινητό σου δεν θα ασχημύνει , ούτε θα γίνει unusable, αν από 7.35 πάχος πάει 7.7-7.8, όμως την διαφορά στην μπαταρία θα την αντιληφθείς αμέσως ! Edited June 3, 2017 by maria_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Δεν ειναι πρωτο, ειναι οπως όλα τα άλλα. Ακομα και λιγο καλο να ειναι το χανει γιατι εχει Lcd και οχι amoled. πρώτη ειναι η Miui, εχει αρκετη διαφορα απο τα περισσοτερα android skins Η Miui πρώτη?Δύσκολο να το πιστέψω... Edited June 3, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δεν είπα φυσικά να το κάνει κουμουτσα! Αλλά λίγα (έστω ελάχιστα) χιλιοστά παραπάνω στο πάχος, με αντιστάθμισμα 200-300 mah παραπάνω μπαταρία, είμαι πολύ σίγουρη ότι θα το προτιμούσαν πολλοι! Γιατί το κινητό σου δεν θα ασχημύνει , ούτε θα γίνει unusable, αν από 7.35 πάχος πάει 7.7-7.8, όμως την διαφορά στην μπαταρία θα την αντιληφθείς αμέσως ! Εεεεε, δεν ειναι ετσι, αν ηταν ετσι, ολοι θα ειχαν 4.000 μπαταρια. Λες να μην βαζουν για να μην χασουν μισο χιλιοστο; Το απλο ειπα για τα υποσυστηματα, οτι οταν εχεις mid- low range υποσυστηματα, ειναι "ευκολο" να δωσεις πιο πολυ χωρο για την μπαταρια. Και φυσικα, 300mah μπαταριας ειναι τιποτα, απο 3300 σε 3600 ειναι ξερωγω 8% παραπανω. klein mein. Η Miui πρώτη?Δύσκολο να το πιστέψω... Nα το πιστεψεις, το βλεπω και εγω καθημερινα. Εχει πολυ καλα και ωραια battery saving features που απλα δεν υπαρχουν σε aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εεεεε, δεν ειναι ετσι, αν ηταν ετσι, ολοι θα ειχαν 4.000 μπαταρια. Λες να μην βαζουν για να μην χασουν μισο χιλιοστο; Το απλο ειπα για τα υποσυστηματα, οτι οταν εχεις mid- low range υποσυστηματα, ειναι "ευκολο" να δωσεις πιο πολυ χωρο για την μπαταρια. Και φυσικα, 300mah μπαταριας ειναι τιποτα, απο 3300 σε 3600 ειναι ξερωγω 8% παραπανω. klein mein. Δεν αποτελει αυτό δικαιολογία για την one plus. Χαίρω πολύ ότι τα high end εξαρτήματα πιάνουν πιο πολύ χώρο , όμως πως η Samsung χωρεσε 3600 μπαταρία στο S7 edge που έχει μόνο 7.7 m.m πάχος ? Και είναι και πιο μικρό στις διαστάσεις από το op3 με λιγότερα bezels. Και δεν είναι η μόνη εταιρία που το κατόρθωσε , λύσεις υπάρχουν. 300 mah δεν είναι και τίποτα, μία χαρά μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Επίσης η συσκευή έχει να ανταγωνιστεί τις mainstream ναυαρχίδες...Τελευταία φορά που κοίταξα οι περισσότεροι έξω απ'τα forum θέλουν λεπτές συσκευές και δεν δίνουν μία, ούτε καταλαβαίνουν τα μείον 300mah. Το πιο πιθανό είναι να έχει 3.300, μένει να δούμε πως θα τα πάει. Προσωπικά θέλω επίσης να μην είναι εμφανισιακά ολόιδιο με το 3/3T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Επίσης η συσκευή έχει να ανταγωνιστεί τις mainstream ναυαρχίδες...Τελευταία φορά που κοίταξα οι περισσότεροι έξω απ'τα forum θέλουν λεπτές συσκευές και δεν δίνουν μία, ούτε καταλαβαίνουν τα μείον 300mah. Το πιο πιθανό είναι να έχει 3.300, μένει να δούμε πως θα τα πάει. Προσωπικά θέλω επίσης να μην είναι εμφανισιακά ολόιδιο με το 3/3T. Μα ....οι mainsteram ναυαρχιδες είναι πιο χοντρές... S8: 8 mm πάχος S8+ : 8.1 mm πάχος G6: 7.9 mm πάχος Htc U11: 7.9 mm Xperia xz : 7.9 mm πάχος Pixel XL : 8.5 mm πάχος Αν και η one plus διατηρούσε το ίδιος πάχος με τις ανωτέρω ναυαρχιδες, θα χωρούσε πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Ο κόσμος θα ήταν ήδη συνηθισμένος σε αυτό το παχος , αφού όλες οι ναυαρχιδες είναι έτσι, όμως μια χαρά θα καταλάβαινε την αυξημένη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δεν αποτελει αυτό δικαιολογία για την one plus. Χαίρω πολύ ότι τα high end εξαρτήματα πιάνουν πιο πολύ χώρο , όμως πως η Samsung χωρεσε 3600 μπαταρία στο S7 edge που έχει μόνο 7.7 m.m πάχος ? Και είναι και πιο μικρό στις διαστάσεις από το op3 με λιγότερα bezels. Και δεν είναι η μόνη εταιρία που το κατόρθωσε , λύσεις υπάρχουν. α, επειδη η samsung εχει το know-how και την τεχνολογια, ειναι "ευκολο" και "υπαρχουν λυσεις" Γιαυτο ξεκιναει με 800€ τιμη το edge? 300 mah δεν είναι και τίποτα, μία χαρά μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας. Δεν συμβαλουν τιποτα. 8% αυξηση ειναι. θα το δουμε, εγω μπαταρια 4000 δεν θελω. Καπου διαβασα οτι το 1+5 θα ειναι η λεπτοτερη ναυαρχιδα, οποτε τζαμπα συζηταμε. 5 γραφικοι θα γκρινιαξουν, οι υπολοιποι θα χαιρονται το τηλεφωνακι τους καθε ωρα και στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 α, επειδη η samsung εχει το know-how και την τεχνολογια, ειναι "ευκολο" και "υπαρχουν λυσεις" Γιαυτο ξεκιναει με 800€ τιμη το edge? Δεν συμβαλουν τιποτα. 8% αυξηση ειναι. θα το δουμε, εγω μπαταρια 4000 δεν θελω. Καπου διαβασα οτι το 1+5 θα ειναι η λεπτοτερη ναυαρχιδα, οποτε τζαμπα συζηταμε. 5 γραφικοι θα γκρινιαξουν, οι υπολοιποι θα χαιρονται το τηλεφωνακι τους καθε ωρα και στιγμη. Το s7 δεν έκανε 800 ευρώ επειδή χώρεσε μεγάλη μπαταρία,, αν είναι δυνατόν. Είχε edge display και brand name που δεν έχει η OnePlus. Γι' αυτό κοστίζει. Μην λέμε τώρα τα αυτονόητα. Και άλλο παράδειγμα: η huawei στο p10 plus, 3750 μπαταρία χώρεσε. Και πόσες άλλες εταιρίες και μοντέλα που βαριέμαι τώρα να ψάξω να στις πω. Δεν είναι τοσο δύσκολο να γίνει, όταν τόσες εταιρίες το έχουν κάνει. Το να λες ότι εσύ προσωπικά δεν το θέλεις γιατί το προτιμάς το κινητό λεπτότερο , είναι προσωπική σου άποψη και απολύτως σεβαστή. Άλλο αυτό και άλλο όμως να υποστηρίζεις οτι δεν γίνεται καν, όταν αποδεδειγμένα σου έχω φέρει παραδείγματα ότι γίνεται. Και μην προβαίνεις ασκοπως σε χαρακτηρισμούς. Το να μιλάς με επιχειρήματα και να συζητας, λέγεται διάλογος κι όχι γκρίνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts