Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω μαζί σου, έχω το 3t και η συνολική εμπειρία του με έκανε να μην σκέφτομαι αλλαγή συσκευής μετά από τρία χρόνια συνεχόμενων αλλαγών ανά 3 μήνες περίπου

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει απο μεριας μου μια ανησυχια για την τιμη ενω ο ανταγωνισμος ανεβαζει τον πηχη ,και το θεμα ειναι οτι δεν ριχνει και ευκολα τις τιμες η εταιρια ,εδω το s8 το χω βρει και 600 και μαλλον θα πεσει γυρω στο 500 μεχρι τον αυγουστο , δλδ αν ανακοινωθει το oneplus στα 600 απο μενα θα ναι χ ,για πρωτη φορα μετα απο χρονια διοτι υπερεκτιμα το κινητο της καπως προωρα....

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Δεν νομίζω η τιμή του να είναι πάνω από 450-500 max... Ίσως υπάρξει καμία premium έκδοση με 256 ROM πχ στα 600 αλλά θα είναι αυτοκτονία να ξεκινήσει από εκεί..
Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν νομίζω η τιμή του να είναι πάνω από 450-500 max... Ίσως υπάρξει καμία premium έκδοση με 256 ROM πχ στα 600 αλλά θα είναι αυτοκτονία να ξεκινήσει από εκεί..

Προσωπική πρόβλεψη για την έκδοση 6/64 θα δούμε στα 479 και το 6/128 στα 529.

Σε αυτά τα επίπεδα τιμής θα κινηθεί εκτιμώ...

Αν βγει 6/256 κλπ θα είναι σε περιορισμένη παραγωγή, σε δεύτερο χρόνο.... Όχι από την αρχή...

Αντε να δουμε

Εγω εχω ξαναπει την αποψη μου για την τιμη,οτι θα κινηθει απο 499-549€ μιας και δεν θεωρω οτι η 1+ ειναι ακομα σε θεση να παρουσιασει πιο ψηλες τιμες....

Οχι γιατι δεν θα τα αξιζει,αλλα δεν εχει ακκμα το μεγεθος του ονοματος για τετοιες τιμες...αΜην παρεξηθηθω ειναι ισως οι πιο vfm συσκευες στην κατηγορια τους...

Εγω αλλου θελω να καταληξω,βλεπω οτι ολο και περισσοτερες εφαιριες βγαζουν τις κορυφαιες συσκευες με πιστοποιηση ΙΡ,γιαυτο επειμενω οτι ισως αυτο το χαρακτηριστικο το κρατανε μυστικο μιας και μονο μια φορα εχει αναφερθει και αυτη ηταν οταν βγηκαν οι πρωτες φημες για το 1+5...

Η Samsung εχει ηδη τα S8/S8+ A5 2017 S7/S7 edge,η Lg το G6,η Apple το Iphone 7/7 plus (IP67)η Google το Pixel 2,η Htc το 11U η Xiaomi το MI6 και δεν ξερω αν μου διςφερουν και καποια αλλα...

Φυσικα ολα αυτα εχουν και αρχικη τιμη 700+/800+ αλλα πιστευω η 1+ τωρα μπορει να χτυπησει,και αν κανει και μια τετοια κινηση τοτε ισως σπασει καξ το φραγμα των 550 €,σε συνδιασμο την διπλη καμερα...Αλλα μετα πρεπει να μπορεις και να καλυψεις κςι την ζητηση,γιατι εγω πιστευω οτι εκει εχει ενα θεμα η 1+....Σε 2 βδομαδες θα ξερουμε.....

Οτι γραφουμε τωρα ειναι εικασιες,πρωσωπικες εκτημξσεις,και ισως χαρακτηριστικσ που βολευουν τον καθενα.....

Και εγώ θεωρώ ότι θα έχει (πρέπει να) αδιαβροχοποίηση, γιατί μαζί με την διπλή κάμερα θα είναι τα

νέα features μαζί με το 835 βέβαια, και θα κινηθεί μέχρι 550ε για να είναι ανταγωνιστικό.

Το mi6 για παράδειγμα που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, ip65, διπλή κάμερα, 835, 6gb ram, πωλείται περίπου στα 450ε.

iphone 7 iOS 12.0

Αν είναι να πληρώσω την αδιαβροχοποίηση πιο ακριβά, ας μην την βάλουν, θα αντέξω και χωρίς κινητό στο μπάνιο.....
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Την θέλουμε δεν την θέλουμε η τάση της εποχής αυτή είναι οπότε θα κάνουμε και μπάνιο :lol:
iphone 7 iOS 12.0

Και εγώ θεωρώ ότι θα έχει (πρέπει να) αδιαβροχοποίηση, γιατί μαζί με την διπλή κάμερα θα είναι τα

νέα features μαζί με το 835 βέβαια, και θα κινηθεί μέχρι 550ε για να είναι ανταγωνιστικό.

Το mi6 για παράδειγμα που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, ip65, διπλή κάμερα, 835, 6gb ram, πωλείται περίπου στα 450ε.

To Mi6 βασικα δεν ξερουμε καν τι IP εχει και αν εχει. Ειναι απλα splashproof και τιποτα παραπανω.

Βεβαια για μια εταιρια οπως η Xiaomi ειναι ενα μεγαλο βημα αυτο, να καταφερει δηλαδη να μπει και αυτη σιγα σιγα στην ταση αυτη.

Οσο για τις τιμες μιλαμε για δυο διαφορετικες εταιριες με διοαφορετικο δυναμικο. Το Mi6 μπορει να κανει 450 ευρω χωρις τελωνεια κλπ αλλα η xiaomi καλυπτεται γιατι βγαζει εναν σκασμο συσκευες καθε χρονο. Και οχι μονο κινητα!

Αντιθετως η One Plus βγαζει μια συσκευη τον χρονο και σιγουρα θα πρεπει να κοστολογησει λιγο παραπανω.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το ίδιο λέμε, για αυτό είπα ότι μέχρι 550 μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό.

Δε ξερω ποσο ανταγωνιστικο μπορει να γινει με 550 οταν ηδη με 100 ευρω πιο πανω παιρνεις Galaxy S8.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εξαρτάται τι θα δώσει, αλλά για αυτό λέω μέχρι 550 που σημαίνει μπορεί να φτάσει η ακριβή της έκδοση.
iphone 7 iOS 12.0

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το μονο που δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυει ειναι η προσθηκη Sd card,χλωμο το βλεπω...

Και πως θα την εχουν....1 σιμ και καρτα μνημης,η κανονικο δικαρτο και ξεχωριστη θεση καρτας μνημης....Αν και για την δευτερη επιλογη το βλεπω παλι χλωμο....Παντος δυο βδομαδες ακομα και θα ξερουμε.....Εγω παντος εχω αποκλεισει οτι εχει να κανει με αδιαβροχοποιηση.....

Release γίνεται κατευθείαν με την ανακοίνωση του η μετά απο μέρες?

Mε τα προηγούμενα μοντέλα τι είχε γίνει?

Release γίνεται κατευθείαν με την ανακοίνωση του η μετά απο μέρες?

Mε τα προηγούμενα μοντέλα τι είχε γίνει?

Στο 3 την ίδια μέρα ή την επόμενη, δεν θυμάμαι ακριβώς

Στο 3 την ίδια μέρα ή την επόμενη, δεν θυμάμαι ακριβώς

Αρα τον επόμενο μήνα θα το περιμένουμε λογικα

Αν είναι να πληρώσω την αδιαβροχοποίηση πιο ακριβά, ας μην την βάλουν, θα αντέξω και χωρίς κινητό στο μπάνιο.....

Την θέλουμε δεν την θέλουμε η τάση της εποχής αυτή είναι οπότε θα κάνουμε και μπάνιο :lol:

Tι παει να πει "τάση", μου το εξηγειτε και μενα;

Μοδα ειναι οπως τα μπλε που θα φορεθουν φετος; :lol:

Εξελιξη λεγεται και οχι ταση

Δε ξερω ποσο ανταγωνιστικο μπορει να γινει με 550 οταν ηδη με 100 ευρω πιο πανω παιρνεις Galaxy S8.

Και τι παει να πει s8;

Το 1+5 θα το παρεις για την ταχυτητα και για το ελευθερο λογισμικο. Το άλλοτο παιρνεις για μοστρα και μονο.

Και τι παει να πει s8;

Το 1+5 θα το παρεις για την ταχυτητα και για το ελευθερο λογισμικο. Το άλλοτο παιρνεις για μοστρα και μονο.

Δε ξέρω τι πάει να πει S8, ξέρω μόνο ότι ο πρώην κάτοχος One Plus η οποιοσδήποτε άλλος που αγόραζε συσκευές για τις χαμηλές τους τιμές, θα προτιμήσει να δώσει πολλά λεφτά για κάτι πιο αναγνωρίσιμο και όχι για One Plus. Ακόμα και στο S8 να μην τα δώσει, θα πάει κάπου αλλού.

Το S8 είναι απλά είναι ένα μέτρο σύγκρισης εφόσον θεωρείται η κορυφαία εταιρία του χώρου και συνήθως τα συγκριτικά βίντεο ή reviews θα γίνουν με ναυαρχίδες της Samsung. Προσωπικά αν ανακοινωθεί το 5 στα 600φεύγα ευρώ, σίγουρα δε θα πάρω One Plus.

Edited by baiosss

Tι παει να πει "τάση", μου το εξηγειτε και μενα;

Μοδα ειναι οπως τα μπλε που θα φορεθουν φετος; :lol:

Εξελιξη λεγεται και οχι ταση

Και τι παει να πει s8;

Η εξέλιξη που λες η samsung την έχει χρόνια στα κινητά της αλλά αναρωτήσου γιατί τελευταία γίνεται λόγος

για τη αδιαβροχοποίηση;

Συμφωνώ με τον φίλο baiosss ότι κακά τα ψέμματα υπάρχει το μέτρο συγκρισης με τις ναυαρχίδες και η τιμολόγηση θα παίξει ρόλο

και όχι δεν παίρνουμε τα κινητά όλοι για μόστρα, κάποιοι ίσως.

iphone 7 iOS 12.0

Δε ξέρω τι πάει να πει S8, ξέρω μόνο ότι ο πρώην κάτοχος One Plus η οποιοσδήποτε άλλος που αγόραζε συσκευές για τις χαμηλές τους τιμές, θα προτιμήσει να δώσει πολλά λεφτά για κάτι πιο αναγνωρίσιμο και όχι για One Plus. Ακόμα και στο S8 να μην τα δώσει, θα πάει κάπου αλλού.

Το S8 είναι απλά είναι ένα μέτρο σύγκρισης εφόσον θεωρείται η κορυφαία εταιρία του χώρου και συνήθως τα συγκριτικά βίντεο ή reviews θα γίνουν με ναυαρχίδες της Samsung. Προσωπικά αν ανακοινωθεί το 5 στα 600φεύγα ευρώ, σίγουρα δε θα πάρω One Plus.

θα βγαλει η Νοκια τηλεφωνο στα 700+ Ευρω και οι περισσοτεροι λενε "που πας με τοσο ακριβο κινητο κυρα μου, βγαλε κανα φτηνο πρωτα"

Θα βγαλει η 1+ κινητο στα 500-500+ και οι περισσοτεροι λενε "Αφου εβγαζες φτηνα τοσο καιρο, γιατι βγαζεις ακριβο τωρα;"

Αβυσσος η ψυψη του ανθρωπου :lol:

--------

Την oneplus δεν την νοιαζει ο κατοχος του 1++ και του 1+2, απο αυτα τα τηλεφωνα εβγαλε ελαχιστο κερδος, απλα εγινε γνωστή στην πιατσα.

Τωρα ηρθε η ωρα να εξαργυρωσει την επιτυχια της, βγαζοντας ναυαρχιδα που θα της αποφερει κερδος.

Και μενα τον κατοχο 1+1 και 1+3 μαλλον θα με χασει απο πελατη, αλλα θα κερδισει άλλους που ξερουν οτι και 500 να σκασουν, θα παρουν κινητο vfm

Μου ήρθε μειλ για να δηλώσω αν θέλω να μπω υποψήφιος για review της συσκευής πριν την κυκλοφορία της.

Σου στέλνουν την συσκευή και λογικά θα πρέπει να τραβήξεις ωραίες φωτογραφίες για να τις δείξουν στην παρουσίαση όπως κάνει και η apple

Samsung S21 Ultra

Μου ήρθε μειλ για να δηλώσω αν θέλω να μπω υποψήφιος για review της συσκευής πριν την κυκλοφορία της.

Σου στέλνουν την συσκευή και λογικά θα πρέπει να τραβήξεις ωραίες φωτογραφίες για να τις δείξουν στην παρουσίαση όπως κάνει και η apple

Είναι διαγωνισμός. Πρέπει πρώτα να στείλεις εσύ φωτογραφικό υλικό και από όλους τους χιλιάδες υποψηφίους θα διαλέξουν μόνο 10.

Ήδη μόνο την πρώτη μέρα στάλθηκαν 2.500 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους

Είναι διαγωνισμός. Πρέπει πρώτα να στείλεις εσύ φωτογραφικό υλικό και από όλους τους χιλιάδες υποψηφίους θα διαλέξουν μόνο 10.

Ήδη μόνο την πρώτη μέρα στάλθηκαν 2.500 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους

Ναι αυτο λεω. Μετα απο επιλογη στελνουν την συσκευη. Αλλα αν σου κατσει; :lol: :p

Samsung S21 Ultra

• The title was changed to OnePlus 5