Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με χαλαει λιγο το handsfree στα σχολια λενε για το jack οτι μπορεις να χεις θεματα

λογικα για να τα προτεινεις θα τα εχεις, μπορεις να περιγραψεις πως ακουγονται?

απο τα λινκ που χω βαλει τπτ? μουφα? τα jvc,denon καλοκοιταω αλλα δεν εχω εμπειρια στο θεμα ο καθενας λεει τα δικα του για να παρεις καλα απο οτι καταλαβα απ το thread θες euro!

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ για ένα καλό ζευγάρι ακουστικών LG G2. Είχα το iphone 4S αλλά και τώρα με το G2 δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου με την ένταση του ήχου απο τα ακουστικά του . Θέλω υψηλή ένταση, αλλά βέβαια και ποιότητα ήχου απο τα ακουστικά και σκέφτηκα πρίν ξεκινήσω να ψάχνω για διάφορα προγραμματάκια που κυκλοφορούν για volume booster έλεγα να πάρω ένα καλό ζευγάρι ακουστικών μήπως και λύσω το πρόβλημα μου .

Άμα είναι να έχω αυτά που ζητάω είμαι αποφασισμένος να δώσω μέχρι και 50ευρώ .

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα,

Πραγματικά συγνώμη αλλά δεν βρήκα καλύτερο μέρος για αυτό το θέμα οπότε το γράφω εδώ.. Θα είμαι σύντομος.

Ψάχνω headphones για μουσική για το κινητό από 30 μέχρι (αν πραγματικά αξίζει) 50 ευρώ.. Για χρήση μέσα στο σπίτι.

Ποια προτείνετε;

Edited by NickName98

http://athensproaudio.gr/accessories-various/all-headphones-en/earbud-headphones-en/sennheiser-cx-275s.html

είχα τα cx- 215 χωρίς μικρόφωνο απλά τελεία!!

τωρα σε λίγες μέρες θα τα παραγγείλω γιατί τα έχασα

cx-275s(οπου S=smartphone οπου i= ihpone, ipad

• 2 weeks later...

http://www.public.gr/product/aksesoyar/ihos/headphones/akoystika-kefalis/akg-k-518-dj-mayro/prod1630970pp/

Καλύτερα από αυτά υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία;

(μόνο σε public αν γίνεται.. )

Καλησπέρα παιδιά! Μεταξύ MediaDevil Artisanphonics EB-01 και Brainwavz M1 ποιά προτείνετε; Παίζουν στην ίδια τιμή πάνω κάτω. Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Να τονίσω ότι πριν είχα τα Vsonic GR02 Bass Edition οπότε κοιτάω για κάτι λίγο καλύτερο. Τι λέτε;

Αν γίνεται να απαντηθεί γρήγορα καθώς έχω άμεση ανάγκη ακουστικών καθώς τα Vsonic μετά από καθημερινή και καλή χρήση πάνω απο 1.5 χρόνο χάλασαν!

http://athensproaudio.gr/accessories-various/all-headphones-en/earbud-headphones-en/sennheiser-cx-275s.html

είχα τα cx- 215 χωρίς μικρόφωνο απλά τελεία!!

τωρα σε λίγες μέρες θα τα παραγγείλω γιατί τα έχασα

cx-275s(οπου S=smartphone οπου i= ihpone, ipad

Με τα cx- 215΄έχω λιώσει ατέλειωτες ώρες μουσικής. Πραγματικά από τα καλύτερα ακουστικά που είχα πάρει ever.

Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

• 1 month later...
Απο τοτε που ακουσα flac αρχεια,δεν μπορω να ακουσω απλα αρχεια,και ειδικα κατω απο 320.

Αν και τελευταια,ουτε και τα 320 μπορω να ακουσω γιατι ενοχλουμαι.

Nα δοκιμασετε να ακουσετε αρχεια flac 24/96,αν η συσκευη που εχετε μπορει να τα παιξει.Και σε υπολογιστη με καλο επεξεργαστη,και 24/192.

Αν εχετε καλα ακουστικα,πολυ καλα δηλαδη,τοτε θα πεταχτουν τα ματια σας εξω.Το κακο ομως ειναι,οτι δεν θα μπορειτε μετά να ακουτε αλλου ειδους αρχεια.

Εγω,εσκασα πολλα λεφτα, τις καλες εποχες, για DAP και ακουστικα,και ακουω καμια φορα για να ηρεμησω,χωρις να ενοχλω και τους γειτονες.

Οσον αφορα στα αρχεια 24/96 και 24/192,υπαρχουν και μπορειτε να τα βρειτε ευκολα, δωρεαν.Αρκει να εχετε μεσον να τα αποθηκευσετε,γιατι καθως καταλαβαινετε,τρωνε πολυ χωρο,λογω μεγαλης αναλυσης.

To LG G2 μου παίζει 24ρ 192 αρια flag, πές κάποιες ψείρες να πάρω μέχρι 30-40 ευρω που να μην βγαίνουν ευκολα απο το αυτί.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

To LG G2 μου παίζει 24ρ 192 αρια flag, πές κάποιες ψείρες να πάρω μέχρι 30-40 ευρω που να μην βγαίνουν ευκολα απο το αυτί.

Aν μπορεσεις να το βρεις σε καλη τιμη,αυτο ειναι μια καλη περιπτωση με καλο μπασο. http://inearaddiction.blogspot.gr/2011/11/fischer-audio-eterna.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

to e-shop εχει σε προσφορά αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807167&sid=1 (COOLERMASTER SGH-2060-KKTI1)

λένε; η μπορώ με τα λεφτά αυτα να πάρω κάτι καλύτερο;

Iluv παιδιά 17€

Να ηρεμήσει το μυαλό σας τα έχω 1 χρόνο είναι τρομερά !!!!!

Γενικά εμένα ποτε δεν μου χάλασαν ακουστικά τεσπα....

to e-shop εχει σε προσφορά αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807167&sid=1 (COOLERMASTER SGH-2060-KKTI1)

λένε; η μπορώ με τα λεφτά αυτα να πάρω κάτι καλύτερο;

τα αγόρασα και εγώ με την προσφορά όταν ήταν στα 20ε και κλαίω τα λεφτά μου. ποιότητα κατασκευής χάλια (τρίζει το ακουστικό όταν ακούς μουσική / μιλάς) μπάσα ανύπαρκτα, μεσσαία καλούτσικα, πρίμα αλλ'α κόρνες και δεν κάνουν ούτε για 5ε.

τώρα έβλεπα ότι έβγαλε το e-shop τα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013805&sid=1 urbeats by dre (είναι τα νέα μιας και δεν λένε monster μέσα) στα 66ε και δεν ξέρω εάν συμφαίρει ή όχι. τα έχει δοκιμάσει κανείς? σε σχέση με razer hammerhead τι λένε? ευχαριστώ εκ των προτέρων

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

τα αγόρασα και εγώ με την προσφορά όταν ήταν στα 20ε και κλαίω τα λεφτά μου. ποιότητα κατασκευής χάλια (τρίζει το ακουστικό όταν ακούς μουσική / μιλάς) μπάσα ανύπαρκτα, μεσσαία καλούτσικα, πρίμα αλλ'α κόρνες και δεν κάνουν ούτε για 5ε.

τώρα έβλεπα ότι έβγαλε το e-shop τα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013805&sid=1 urbeats by dre (είναι τα νέα μιας και δεν λένε monster μέσα) στα 66ε και δεν ξέρω εάν συμφαίρει ή όχι. τα έχει δοκιμάσει κανείς? σε σχέση με razer hammerhead τι λένε? ευχαριστώ εκ των προτέρων

λένε monster ! είναι τα 1 , τα URBEATS 2 είναι με πλακέ καλώδιο, αυτά ειναι με το απλό , τα είχα εγώ αυτά όταν είχα το ΗΤC ONE X, είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Πολύ καλός ήχος. μόνο λίγο ψευτικό το κουμπί απάντησης κλήσης, αλλά η ποιότητα ήχου... ειδικά το μπάσο είναι απιστευτο!

Επειδή είναι λίγο βαριά φεύγουν έυκολα με jokking αλλά γενικά έχουν άπεχτο ήχο!

Κοιτάζω κάτι οικονομικό για ψείρες, κάτι δηλαδή στα 15-20 ευρώ αλλά να αξίζουν λιγάκι.

προς τα που να στραφώ;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Κοιτάζω κάτι οικονομικό για ψείρες, κάτι δηλαδή στα 15-20 ευρώ αλλά να αξίζουν λιγάκι.

προς τα που να στραφώ;

Sennheiser CX 200

Ειμαι και εγω στην αναζητηση για ψειρες. Το budget ειναι 50€, βεβαια μπορει να ανεβει κανα 10αρικο αν το προιον αξίζει.

Μεχρι τωρα ειμαι αναμεσα σε:

1) Sennheiser CX400 II Precision

2) A-Jays Three

3) AKG Premium K374, ανεβαινει η τιμη στα 70€ και δεν ξερω αν αξιζει.

4) Nocs NS400-102

Τις ψείρες τις θελω για γενικη χρήση, μουσικη, Ραδιόφωνο, ταινίες αλλα και για ομιλια μεσω του Bluetooth Sony sbh50.

Οι προηγουμενες ψειρες μου ηταν τα Sennheiser cx300 τα οποια και χαλασαν λογω συνεχους χρησης και ταλαιπωριας.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Sony bh1 παιδιά..

Μήπως εννοείς mh1; :p

Εξαιρετικά ακουστικά, με τιμή χώμα αλλά με ένα θεματάκι ασυμβατότητας. Τα mh1 δουλεύουν σε κινητά πριν το 2011 που λειτουργούν σε άλλο πρότυπο. Μετά το 2011, που το πρότυπο άλλαξε, βγήκαν τα mh1c όπου η τιμή τους είναι υψηλότερη. Νομίζω αυτό έχει γίνει.

Αλλά σαν ακουστικά, τα mh1, είναι τεράστιο vfm στη τιμή που παίζουν τώρα.

Ναι συγνώμη mh1

Εντωμεταξύ βρήκα τα mh1-c (με το αλλαγμένο καλώδιο) στο ebay στο 1.20 ευρω με 3 και κάτι μεταφορικά. Χωρίς κουτί βέβαια και χωρίς άλλα 'μαξιλαράκια' αλλά με άλλα 2 ευρώ τα αγοράζεις και αυτά ;)

Στείλε αν θέλεις να ρίξω μια ματια

Ήταν σε δημοπρασία και τα χτύπησαν κι άλλοι δυστυχώς :p

Γενικά κοιτάω για δημοπρασίες που ξεκινάνε σε χαμηλές τιμές μπας και χτυπήσω τίποτα ;)