Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για ακουστικα με μικροφωνο για HTC Desire, τι εχετε να μου προτεινετε :)

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η προσφορα απο τη logitech για τα triplefi 10 τελειωσε αλλα υπαρχουν ακομα απο το amazon οποιος θελειμε 5 λιρες επιπλεον για τα μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B000JFJDAE/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

εγω ειπα να μην τα παρω λογω 32ohm impedance, προβληματικη εργονομια και καλωδια που χαλανε ευκολα

Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω ένα σχετικά καλό σετ ακουστικών.

Θα τα έχω για χρήση στο laptop,ώστε να ακούω μουσική,και για τα παιχνίδια βέβαια.

Δεν θέλω inear άλλα να μπαίνει όλο το αυτί μέσα.....

Με ενδιαφέρει κατά πολύ,να έχει καλό και βαθύ μπάσο(όσο αυτό είναι εφικτό).

Να πω την αλήθεια μιας και είχα κάνα χρόνο τα Monster Beats by Dr. Dre τα Studio

δύσκολα θα βρω κάτι ανάλογο σε μπάσο,άλλα δεν είμαι πλέον διατεθειμένος να δώσω

πάλι 300 ευρώ.

Οπότε το όριο παει στα 90-100 ευρώ max.Έχω δει κάποια από τα παρακάτω,άλλα

ζητάω και γνώμες από εσάς,που ίσως έχετε καλύτερη άποψη επί του θέματος.

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=7130

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=1466

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=6840

Κάθε πρόταση σας να είναι όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένη,και εάν έχετε

κάποια από αυτά που προτείνεται,(οπότε τα έχετε δοκιμάσει κιόλας)ακόμα καλύτερα!!

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτα που προτεινεις αλλά δεν θα δυσκολευτεις και πολυ να βρεις ισαξια και καλυτερα απο αυτά που ειχες με 100-150 ευρώ..

Προσωπικά έχω τα creative aurvana live! τα πήρα 50 ευρώ και προσωπικά πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τα studio. Φυσικά δεν έχω κάνει ενδελεχή σύγκριση αλλα εχω ακουσει τα beats σε κατάστημα. Τα live! έχουν και αυτά μπασσατο ήχο αλλά ειναι περισσοτερο ουδετερες ολες οι συχνοτητες οποτε δεν ξερω αν σου φανουν ελαφρια στο μπάσο. Το μπάσο τους πάντως ειναι αφθονο και θα δυσκολευτεις να τα φτάσεις στα ορια τους ακομα και με equalizer. Εχουν την δυνατητα αλλά δεν ειναι κουρδισμένα έτσι.

Για σιγουριά θα πήγαινα στα audio technica M50. Δεν τα εχω δοκιμάσει αλλα αν τα επιτρεπει το budget σου διαβασε λιγα reviews και θα δεις οτι ειναι τα αγαπημενα bass orianted ακουστικά πολλών.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Δεν έχω δοκιμάσει αυτα που προτεινεις αλλά δεν θα δυσκολευτεις και πολυ να βρεις ισαξια και καλυτερα απο αυτά που ειχες με 100-150 ευρώ..

Προσωπικά έχω τα creative aurvana live! τα πήρα 50 ευρώ και προσωπικά πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τα studio. Φυσικά δεν έχω κάνει ενδελεχή σύγκριση αλλα εχω ακουσει τα beats σε κατάστημα. Τα live! έχουν και αυτά μπασσατο ήχο αλλά ειναι περισσοτερο ουδετερες ολες οι συχνοτητες οποτε δεν ξερω αν σου φανουν ελαφρια στο μπάσο. Το μπάσο τους πάντως ειναι αφθονο και θα δυσκολευτεις να τα φτάσεις στα ορια τους ακομα και με equalizer. Εχουν την δυνατητα αλλά δεν ειναι κουρδισμένα έτσι.

Για σιγουριά θα πήγαινα στα audio technica M50. Δεν τα εχω δοκιμάσει αλλα αν τα επιτρεπει το budget σου διαβασε λιγα reviews και θα δεις οτι ειναι τα αγαπημενα bass orianted ακουστικά πολλών.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου!!!

Λοιπον ακουσα τα 518,απλα απιστευτος ηχος σε ολα τα επειπεδα,τι να προτογραψω τωρα.διεκρινα οργανα να παιζουν που με αλλα ακουστικα απλα δεν υπηρχαν.....Καθονται τελεια στο κεφαλι,και εχουν πολυ μαλακα βελουδινα μαξιλαρακια.Θα τα παρω μιας και ειναι ενα πολυ καλο σετ ειδικα μεχρι τα 100 ευρο,εχουν δικαιο τελικα ολοι οσοι ειπαν για την εταιρια αυτη τα καλυτερα.

Τα audio technica M50-M30 ειναι μονιτορ ακουστικα,και δεν κανουν για αυτο που τα θελω εγω τελικα,τα ακουσα και αυτα και ο ηχος

τους ηταν τελειως επιπεδος(αλωστε αυτη ειναι και η δουλεια τους.....)

Aυτά πώς τα βρίσκεται στα 30 ευρώ; Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά; Αν γίνεται όχι από ebay..

Αν ξέρει κάποιος...:)

Αν ξέρει κάποιος...:)

Τίποτα το ιδιαιτερο στο εγγυώμαι. Μονο το ονομα πληρώνεις που έχει γίνει μόδα. Αναμεσα στα καλύτερα τις κατηγοριας ειναι soundmagic E30 για ισσοροπημενο ήχο και άνεση.. dunu trident και soundmagic E10 για μπάσο και ανθεκτικοτητα vsonic gr06 για ισορροπημενο και λίγο ποιο παχυ ήχο απτα Ε30..

Άλλες καλές επιλογές ειναι τα meelectronics cw31 τα brainwavz Beta pro.. εχει αρκετά ακομα μοντέλα αλλά αυτα ειναι τα καλυτερα που μουρχονται στο μυαλο.

Έχεις καποια ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που ψάχνεις?

Να ακούγεται αρκετά καλά το μπάσο και να μην καλύπτει τις άλλες συχνότητες. Για παράδειγμα, έχω τα επίσημα της SE και αν δυναμώσω από ένα σημείο και πάνω το μπάσο, καλύπτει τις άλλες συχνότητες, ας πούμε χαμηλώνει η φωνή του τραγουδιστή.

Να ακούγεται αρκετά καλά το μπάσο και να μην καλύπτει τις άλλες συχνότητες. Για παράδειγμα, έχω τα επίσημα της SE και αν δυναμώσω από ένα σημείο και πάνω το μπάσο, καλύπτει τις άλλες συχνότητες, ας πούμε χαμηλώνει η φωνή του τραγουδιστή.

Αν ήταν να σου προτεινω κάποια θα σου έλεγα να διαλέξεις αναμεσα στα soundmagic E10, Dunu Trident, και τα καινουργια vsonic gr02 bass edition. Επισης τα brainwavz Beta ειναι προσφορα στο amazon uk αλλα λογο μεταφορικων δεν κερδιζεις παρα πολλα και τα meelectronics cw31 ειναι προσφορά στην επισημη σελιδα με αυτους τους δύο κωδικους. WOOD_IS_GOOD, SHIPPING_COUPON.

Ολα ειναι ισάξια σε γενικές γραμμες. Τα καλύτερα θαλεγα ειναι τα πρώτα τρια. Την καλυτερη κατασκευη υπολογιζω την εχουν τα trident και την χειροτερη τα brainwavz. τα ποιο ανετα μου φαινονται τα gr02 λογω του σχεδιασμου που τον έχω δοκιμάσει.

Γενικά οποια και να παρεις δεν θα μεινεις δυσαρεστημενος.

τα καλύτερα ακουστικά για nexus s ποια είναι? έχω τα samsung που δίνει μαζί η συσκευή αλλά μου χαλάσανε.

Δεν υπάρχουν καλυτερα ακουστικά για μια συγκεκριμενη συσκευη.

Τα ακουστικα που εχει το iphone ειναι αρκετα καλα η τα soundmagic Ε10 που διαβασα εδω μεσα ειναι τοσο καλυτερα που αξιζει να τα αγορασω?

Να πω οτι τα ακουστικαα του iphone ειναι ολοκαινουργια

Τα ακουστικα που εχει το iphone ειναι αρκετα καλα η τα soundmagic Ε10 που διαβασα εδω μεσα ειναι τοσο καλυτερα που αξιζει να τα αγορασω?

Να πω οτι τα ακουστικαα του iphone ειναι ολοκαινουργια

ειδικα τα τελευταια ακουστικά που βάζουν στα iphone ειναι αρκετά καλά. Ειδικά στις ψηλές συχνοτητες. Επισης ειναι αρκετά άνετα. Περισσοτερο υστερούν στο μπάσο και στην ηχομονωση. Αν εχεις στην ακρη 30 ευρώ να διαθέσεις πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος. Γενικά απο εμπειρια μου ολοι εκπλησονται ευχαριστα οταν ακουνε για πρώτη φορά κατι αλλο απο τα stock ακουστικά.

Αν ήμουν στη θέση σου ομως θα επαιρνα τα E30. Ειναι πιο ανετα αν εχεις μικρά και ευαισθητα αυτια οπως εμένα. Μπορεις να το ρισκαρεις με τα Ε10 που ειναι λιγο πιο μπασάτα αλλά μπορει να μην ειναι τοσο ανετα.

ειδικα τα τελευταια ακουστικά που βάζουν στα iphone ειναι αρκετά καλά. Ειδικά στις ψηλές συχνοτητες. Επισης ειναι αρκετά άνετα. Περισσοτερο υστερούν στο μπάσο και στην ηχομονωση. Αν εχεις στην ακρη 30 ευρώ να διαθέσεις πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος. Γενικά απο εμπειρια μου ολοι εκπλησονται ευχαριστα οταν ακουνε για πρώτη φορά κατι αλλο απο τα stock ακουστικά.

Αν ήμουν στη θέση σου ομως θα επαιρνα τα E30. Ειναι πιο ανετα αν εχεις μικρά και ευαισθητα αυτια οπως εμένα. Μπορεις να το ρισκαρεις με τα Ε10 που ειναι λιγο πιο μπασάτα αλλά μπορει να μην ειναι τοσο ανετα.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε.Θα περιμενω κανενα 6μηνο τοτε μεχρι να πεσει η αποδοση στα ακουστικα του iphone και μετα Ε30 η Ε10

...

Με ενδιαφέρει κατά πολύ,να έχει καλό και βαθύ μπάσο(όσο αυτό είναι εφικτό).

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=7130

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=1466

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=6840

Κάθε πρόταση σας να είναι όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένη,και εάν έχετε

κάποια από αυτά που προτείνεται,(οπότε τα έχετε δοκιμάσει κιόλας)ακόμα καλύτερα!!

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Θα σου πρότεινα τα 518... αλλά από την AKG :)

Βρες κάπου ένα ζευγάρι να δοκιμάσεις. Από όσες εταιρείες έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτά που με ικανοποιούν περισσότερο στην απόδοση των μπάσων. Βέβαια αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό. Σημείωσε όμως ότι δεν είναι τα πιο άνετα που υπάρχουν. Για να πετύχουν καλή ηχομόνωση είναι αρκετά «πιεστικά».

Τα 518 ή τα 460 που υπογράφει ο Quincy Jones είναι στο budget σου.

Μόνη μου ένσταση για τα 460, ότι έχουν ενσωματωμένο control, που προσωπικά το μισώ :)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχουν καλυτερα ακουστικά για μια συγκεκριμενη συσκευη.

έχεις να μου προτείνεις κάποια σαν τα samsung διότι αυτά με βολέψανε ως προς το τρόπο που εφαρμόζουν στο αυτί?

έχεις να μου προτείνεις κάποια σαν τα samsung διότι αυτά με βολέψανε ως προς το τρόπο που εφαρμόζουν στο αυτί?

αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι λες? inears. Ποσα λεφτά θες να δώσεις?

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά.Θα μου δώσετε και μένα τα φώτα σας για ακουστικά ψείρες μέχρι 40ευρώ;

Η χρήση τους θα είναι κατά 95% για μουσική στο κινητό (ροκ,έντεχνο,hip-hop).

Παλιά είχα τα θρυλικά:) Altec Lansing-UHP 306 που είχα διαλέξει από εδώ,αλλά κάποιο καλό παιδί μου τα είχε κλέψει στο στρατό.

Τώρα βλέπω με καλό μάτι τα CX-300 II (αν και παίζουν πολλά fake όπως στα carefur ) και πιο πολύτα SoundMAGIC E10 κ SoundMAGIC E30 αν και στα τελευταία δεν μου κάθεται καλά το ότι το καλώδιο πάει πάνω από το αυτί,χωρίς να έχω δοκιμάσει τέτοια ακουστικά βέβαια.

1)Αυτά είναι καλύτερα από τα παλιά μου έτσι;

2)Μπορείτε να μου κάνετε μια μικρή σύγκριση μεταξύ τους ή και να μου προτείνετε και κάποια άλλα;

3)Από πού να τα αγοράσω σε καλή τιμή χωρίς να περιμένω ένα μήνα μέχρι να έρθουν και χωρίς να φοβάμαι μην είναι fake;

Καλησπέρα παιδιά.Θα μου δώσετε και μένα τα φώτα σας για ακουστικά ψείρες μέχρι 40ευρώ;

Η χρήση τους θα είναι κατά 95% για μουσική στο κινητό (ροκ,έντεχνο,hip-hop).

Παλιά είχα τα θρυλικά:) Altec Lansing-UHP 306 που είχα διαλέξει από εδώ,αλλά κάποιο καλό παιδί μου τα είχε κλέψει στο στρατό.

Τώρα βλέπω με καλό μάτι τα CX-300 II (αν και παίζουν πολλά fake όπως στα carefur ) και πιο πολύτα SoundMAGIC E10 κ SoundMAGIC E30 αν και στα τελευταία δεν μου κάθεται καλά το ότι το καλώδιο πάει πάνω από το αυτί,χωρίς να έχω δοκιμάσει τέτοια ακουστικά βέβαια.

1)Αυτά είναι καλύτερα από τα παλιά μου έτσι;

2)Μπορείτε να μου κάνετε μια μικρή σύγκριση μεταξύ τους ή και να μου προτείνετε και κάποια άλλα;

3)Από πού να τα αγοράσω σε καλή τιμή χωρίς να περιμένω ένα μήνα μέχρι να έρθουν και χωρίς να φοβάμαι μην είναι fake;

Τα cx300ii ειναι πολύ ξεπερασμένα και εχουν βελτιωθει πολύ τα πραγματα απο τοτε.

Αυτα που ειχες rebranded Ultimate Ears' Metro.Fi 2 δεν ξερω ποσο καλά ειναι αλλά δεν έχουν κοντεψει σε φήμη τα soundmagic e10, e30.

Τι σου άρεσαν στα UHP 306?, για να δουμε αν εχεις προτιμηση σε κατι συγκεκριμενο.

Η διαφορες στα δύο που διαλεξες ειναι:

ΗΧΟΣ: Τα ε30 ειναι πιο διαφανος και ουδετερος ήχος αλλά δεν υστερουν σε μπάσο και ίσως επεκτεινει λιγο πιο μακρια στις συχνοτητες μπασου και ψηλών. Τα ε10 θα εχουν πιο πολυ χτυπημα στο μπασο και πιο ευχαριστος ήχος για καθημερινή χρηση. Νομιζω θα σου αρεσουν τα ε10 παραπανω αλλα αν εχεις υπομονή θα σου αρεσουν τα ε30 και ισως ταιριαζουν σε περισσοτερα τραγουδια λογω του ουδετερου ήχου.

ΑΝΕΣΗ: Τα ε30 ειναι πιο ανετα και ελαφρια και πανω πισω απο το αυτι. Και γω ειχα τις ιδιες ανησυχιες απλά να ξερεις οτι οσοι το δοκιμασαν δεν πάνε πισω. Το καλώδιο μένει σταθερο και δεν ακους τον ηχο του καλωδιου με την θυσια οτι ξοδευεις 0-1 δευτερο παραπανω να τα βάλεις.

Γιαυτο αν αποφασισεις να παρεις απο Ελλάδα δεν τοχω ψάξει το θέμα οποτε δεν μπορω να σου κανω πολλές προτασεις εχτος απο του ειδους- Sony ex310.

Μπορεις να παρεις απο δυο καταστήματα που προσφέρουν προσιτή τιμή για priority usa mail(meelec) και fed ex(mp4nation). $15.5 και $17.

Οποτε για ανακεφαλαιωση αν αποφασισεις για meelectronics.com μπορώ να προτεινω τα ξύλινα cw31.. εχουν αξιολογα πιο φθηνά οπως τα Μ6 αλλά με 10 παραπανω αξιζει την αναβαθμιση. επισης εχουν καλά μοντέλα οπως τα καινουργια Α161 στα $80-100 αλλά ξεφευγουν απο προυπολογισμο.

Με τον κωδικο BUY_AGAIN_20 θα πληρώσεις $40 με priority mail, δεν ξερω ποσο καλο ειναι το priority.

Αν αποφασισεις να πας για mp4nation.. μπορεις να προσθεσεις στις επιλογές σου τα brainwavz beta που στο μονο που υστερουν ειναι λιγο σε ηχομονωση και κατασκευή.

Αυτα και τα brainwavz pro alpha (παρομοια με ε10 και cw31) μπορεις να τα παρεις και μεσω amazon uk και πχ τα beta βγαινουν 24 λιρες.

Ακομα μια επιλογή ειναι τα Dunu trident απο Mp4nation που εχουν ισως την καλυτερη κατασκευή απο ολα οσα μιλάμε τώρα και ηχο παρομοιο με τα Ε10.

Γενικά ολα αυτά τα λέω απο οσα διαβαζω απο δω και κει και γνώμες αλλων. Δεν παιζει να τα εχω δοκιμάσει ολα :) και αν αποφασισεις να παρεις απο mp4nation βάλε αυτον το κωδικο, fb2012fiver για 5% εκπτωση και και μπες απο αυτο το λινκ στο site . Oχι οτι ειμαι afiliate η΄παιρνω ποσοστά αλλά ειμαι λιγο περιεργος να δώ το αισθημα :D:O

Edited by AngeloDion

Σε ευχαριστώ Angelo.Μετά από σκέψη πήρα τελικά τα Ε10 για αρχή απο MP4nation με +16$ fedex μεταφορικά.Το κουπόνι δεν μου έπαιζε :( . Από βδομάδα μάλλον θα πω εντυπώσεις.

αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι λες? inears. Ποσα λεφτά θες να δώσεις?

σόρυ, τωρα είδα το μήνυμα σου.

ναι, inears θέλω γιατί δεν μου πέφτουν όταν είμαι με το ποδήλατο.

κοίτα, αν είναι να κρατήσουν πάνω από 2-3 μήνες, θα δώσω και 50ευρώ αλλά

κυρίως είμαι στα 20 ευρώ

μπορειτε να μου προτεινετε καποια φθηνα και καλα in ear ακουστικα με μικροφωνο?γιατι αυτα που ειχε μεσα το sole ειναι πολυ περιεργα :blink: το ενα ειτε πρεπει να κρεμεται μεχρι τα γονατα ή να το περναω πισω απο τον λαιμο που μου την σπαει

σόρυ, τωρα είδα το μήνυμα σου.

ναι, inears θέλω γιατί δεν μου πέφτουν όταν είμαι με το ποδήλατο.

κοίτα, αν είναι να κρατήσουν πάνω από 2-3 μήνες, θα δώσω και 50ευρώ αλλά

κυρίως είμαι στα 20 ευρώ

Μπορεις να κοιτάξεις το ποστ που εκανα πιο πάνω.. Ουσιαστικά περιγράφω τα καλυτερα που υπάρχουν στην αγορά.. Μπορεις βεβαια να κοιτάξεις και τα λιγο πιο φθηνά meelectronics M6. Ολα μαζι με τα Μ6 σίγουρα θα κρατήσουν παραπάνω απο 2-3 και εξαλλου εισαι καλυμμενος απο εγγύση. Τα καταστήματα που παραθετω δεν ειναι του ειδους που έχω συναντήσει στην ντοπια αγορά του style ειναι καλώδια δεν δινουμε εγγύηση. και οι δύο εταιριες μαζι με την αμαζον θα σου στειλουν αλλάγη αν τους τα στέιλεις αρκει να μην τους πεις οτι τα εριχνες στο πατωμα.

μπορειτε να μου προτεινετε καποια φθηνα και καλα in ear ακουστικα με μικροφωνο?γιατι αυτα που ειχε μεσα το sole ειναι πολυ περιεργα :blink: το ενα ειτε πρεπει να κρεμεται μεχρι τα γονατα ή να το περναω πισω απο τον λαιμο που μου την σπαει

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές οποτε για μενα τα πράγματα ειναι λίγο απλά.. ειτε πας για meelectronics M6p ή για brainwavz beta mic version. Τα Μ6p έχουν καλύτερη κατασκευή και αρέσουν σε πολλους με πάνω απο 400 reviews στο αμαζον και τα beta έχουν ισως καλύτερη ποιοτητα ήχου αλλά λιγο χειροτερη ποιοτητα κατασκευής. Εχω και κατι κωδικούς λιγο πιο πάνω με εκπτώσεις. του mp4nation δεν δουλευει πλεον αποτι φαινεται μαλλον λογο αναβαθμισης της σελιδας τους.

Υπαρχουν και αλλα μοντέλα οπως ultimate ears 500 και 230 an θυμαμαι καλά και τα brainwavz M4 ( παρα πολύ καλή ποιοτητα ηχου αλλά δεν θα τα αγοραζα επιδη ο ηχος ειναι V, εμφαση σε μπασο και ψηλές) και τα soundmagic E10m (χαμηλη διαθεσιμοτητα που έχει οδηγήσει σε αυξηση τιμής)

H meelectronics ειναι 10/10 και η mp4nation 9/10 σε customer service.

Edited by AngeloDion

για balance κρυος ηχος αναλυτικος καλα ειναι αυτα που εχω εγω τα CK7.

μπορεις να πας και σε UM1 αν θελεις να δωσεις κατα παραπανω. μιλαμε για ανω των 50 ευρω κατω των 100

http://www.warehouse123.com/store/product_information.php?pid=22390&ptext=Westone-UM1-Single-Driver-Monitor-In-Earphone-N-A

Συμπληρώνοντας το ποστ μου πιο πριν για ακουστικα με μικροφωνο έχει μια προσφορά το Mp4nation για τα Μ4 στα $28, την τιμή που κάνουν τα Μ6P και τα brainwavz Beta. Θεωρουνται καλύτερα απο τα αλλά δυο αλλά οι μεσαιες συχνοτητες εχουν πιο λιγο εμφαση απο το μπασο και τις ψηλές οποτε δεν ξέρω ποσο καλά ειναι στην πράξη.

(δεν ξερω ποτε τελειώνει η προσφορά)