AngeloDion Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Γεια σας παιδια, εχω ενα ipod nano, αλλα εχουν χαλασει τα ακουστικα και λεω να τα αντικαταστησω με καποια αλλα μιας και αυτα που χησιμοποιω, sony κατι φθηνα, σε συγκρηση με τα ακουστικα του ipod ειναι πολυ μαπα...τεσπα.. αυτο που θελω απο τα ακουστικα μου ειναι καθαρο και λεπτομερη ηχο, οχι καποια εξειδικευση στα μπασα.. το budget ειναι 30 ευρω... απο οσα διαβασα πιο πανω το εχετε παξει το θεμα.... τι εχετε να μου προτεινετε;;; Θα προτεινα τα brainwavz pro alpha. 27ευρώ. Αν θες τα λίγο πιο ανετα αλλα με εμφαση στις μεσαίες συχνοτητες προτείνω τα brainwavz M1 23 ευρώ αλλα προπαραγγελια. Αν δεν σε νοιάζει το μπάσο (που δεν υπάρχει καθόλου στα ακουστικά του ipod)προτείνω τα soundmagic pl30 15 ευρώ . Έχουν αψογη ανάλυση και αισθηση οτι ο ήχος δεν ερχεται απο ακουστικά. Επισης μπορεις να δοκιμάσεις τα cowon ce1 τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά ειμαι σίγουρος οτι ειναι καλύτερα απο αυτά που είχες και ειναι μόνο 7.5 ευρώ. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Τα pro alpha είναι απλά κορυφαία!!!! Πολύ ευχαριστημένος από θέμα ήχου αν και προχθές (στο εξάμηνο πάνω) μου άρχισαν τις διακοπές. Τωρα αναγκαστικά τα έχω αποστρατεύσει και χρησιμοποιώ κάτι παλία philips που είχα πριν αλλά πια νιώθω σαν να ακούω ραδιοφωνάκι από θέμα ποιότητας ήχου :lol: Για τέτοια διαφορά μιλάμε!!! Πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια αλλά σκέφτομαι άλλη μάρκα στο ίδιο περίπου budget (αντε κ λίγο πιο πάνω) . Ακούω κυρίως ροκ μουσική με έμφαση σε ντραμς, τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδιά κάτι για ποδήλατο ώστε να μη φεύγουν εύκολα από το αυτί, έχετε να προτείνετε?(ψείρες φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Επειδή ακούω κι εγώ μουσική στις βόλτες μου με ποδήλατο, διάλεξε κάποιο τύπου In Ear με Over the Ear φόρεμα για το καλώδιο. π.χ. εγώ με τα Triple fi. 10vi δεν αντιμετωπίζω απολύτως κανένα πρόβλημα, σα να καθόμουν στο καναπέ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδιά κάτι για ποδήλατο ώστε να μη φεύγουν εύκολα από το αυτί, έχετε να προτείνετε?(ψείρες φυσικά) sennheiser mx 75 ή mx 85. Ακομα τα sennheiser pmx680 ειναι πολύ καλά αθλητικά ακουστικά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Επειδή τα pro alpha μου χάλασαν, τι μπορώ να πάρω? Σε τέτοιο budget πάντα... Ακούω ροκ κυρίως, θέλω in-ear γιατί με έχει βολέψει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επειδή τα pro alpha μου χάλασαν, τι μπορώ να πάρω? Σε τέτοιο budget πάντα... Ακούω ροκ κυρίως, θέλω in-ear γιατί με έχει βολέψει...:) Γιατι να μην εκμεταλευτεις την εγγύηση? Έχουν ένα χρονο εγγύηση απο βλάβες σαν αυτές που σταματάει το ένα ακουστικο να παίζει.;) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γιατι να μην εκμεταλευτεις την εγγύηση? Έχουν ένα χρονο εγγύηση απο βλάβες σαν αυτές που σταματάει το ένα ακουστικο να παίζει.;) Τα έχω πάρει από έξω (από amazon) και δεν έχω την απόδειξη... Μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Τα έχω πάρει από έξω (από amazon) και δεν έχω την απόδειξη... Μπορώ να κάνω κάτι? Φυσικά. Το άμαζον ειναι απο τις πιο αξιοπιστες εταιρίες για εγγύση προιοντων. Τα αγορασες απο το amazon ή το amazon marketplace? ( καποιος πωλητής που χρησιμοποιά το amazon για να πουλα προιοντα). Μπες στο αμαζον και μεσα στο aacount σου θα εχει καποια επιλογή για εγγύηση. Αν όχι απλά στειλε τους ένα email. Δες εδώ για την εγγύση του αμαζον. Πες τους οτι ηταν πολύ καλα και τα προσεχες έχοντας πάντα στην θήκη που σου περιλαμβανόταν να μην σε περάσουν για κανένα απροσεχτο.;) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Φυσικά. Το άμαζον ειναι απο τις πιο αξιοπιστες εταιρίες για εγγύση προιοντων. Τα αγορασες απο το amazon ή το amazon marketplace? ( καποιος πωλητής που χρησιμοποιά το amazon για να πουλα προιοντα). Μπες στο αμαζον και μεσα στο aacount σου θα εχει καποια επιλογή για εγγύηση. Αν όχι απλά στειλε τους ένα email. Δες εδώ για την εγγύση του αμαζον. Πες τους οτι ηταν πολύ καλα και τα προσεχες έχοντας πάντα στην θήκη που σου περιλαμβανόταν να μην σε περάσουν για κανένα απροσεχτο.;) Το αγόρασα από το amazon.co.uk (από έναν μάλλον μεταπωλητή - απ'ότι βλέπω στο προφίλ του πουλάει κυρίως accessories mp3). Αλλά ειδικά τα ακουστικά είχαν αγοραστεί από αρχές Ιανουαρίου, τα πρόσεχα -βέβαια δεν τα είχα στην θηκούλα του:p- αλλά δεν μπορεί να αποδειχτεί για την σωστή του χρήση. Αν στείλω μειλ θα πρέπει να στείλω κάπως το προιόν ή την απόδειξη? Ξέρεις τίποτα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το αγόρασα από το amazon.co.uk (από έναν μάλλον μεταπωλητή - απ'ότι βλέπω στο προφίλ του πουλάει κυρίως accessories mp3). Αλλά ειδικά τα ακουστικά είχαν αγοραστεί από αρχές Ιανουαρίου, τα πρόσεχα -βέβαια δεν τα είχα στην θηκούλα του:p- αλλά δεν μπορεί να αποδειχτεί για την σωστή του χρήση. Αν στείλω μειλ θα πρέπει να στείλω κάπως το προιόν ή την απόδειξη? Ξέρεις τίποτα? :worry: Στο λινκ που σου έδωσα γράφει οτι αν τα αγορασες απο πωλητη και οχι το ιδιο το αμαζον πρεπει να επικοινωνήσεις μαζί του. Την εγγυηση την δικαιούσε γιαυτο αμα σου πει μα και μου στειλε mail στο αμαζον και πες τους το να μπουν στη μέση. Το σίγουρο θα ειναι οτι θα θέλουν να τα στειλεις πίσω. Αποδειξη? Γιατι σου έδωσαν αποδειξη? Ενα email θα ειχες πάρει για αποδειξη. Ίσως θέλεις order number. Τον γράφει στο account σου του amazon. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παντως να προτιματε αγορες απο amazon κατευθειαν. εγω εκαψα 2 sansa clip+ απο δικη μου :X και μου εδωσαν τα λεφτα μου πισω στο τελος :lol: εκαψα 100 ευρω κυριολεκτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 έστειλα μέιλ στον μεταπωλητή, δεν ξέρω τι θα απαντήσει, παντως για ακουστικά (ξέρω πως τα μεταχειρίζονται μερικοί) άντε να αποδείξεις ότι δεν την έκανες εσύ!!! Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει να το στείλω εγώ (και τι θα κοστίσει) ή θα μου στείλουν καινούργιο απευθείας... Και φυσικά θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας από εδώ και πέρα!!! Ως τώρα δεν έχω αγοράσει πολλά από amazon και δεν είχα εμπειρία (αφήστε που το αγόρασα και καβάλα γιατί το έφερα κατά λάθος με fedex!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Γύρω στα 20 ευρώ θέλω να δώσω για "ψείρες" ακουστικά, αλλά να 'χουν 20db isolation. Προτάσεις; (Υπόψιν, ακούω hard-rock & heavy, ενώ το λατρεμένο μου συγκρότημα είναι οι AC-DC... Οπότε, θέλω ανάλογο "σεταρισμένο" ζευγάρι). Edited June 15, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ψαχνω ακουστικα ψειρες για mp3 και s.ericcson w995. μεχρι 20-30ε απο καταστημα.οχι απο νετ. ακουω ροκ και μεταλ και οσα εχω παρει δεν ακουγονται δυνατα. και αν γινεται να εχουν ρυθμιση για μπασο. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ψαχνω ακουστικα ψειρες για mp3 και s.ericcson w995. μεχρι 20-30ε απο καταστημα.οχι απο νετ. ακουω ροκ και μεταλ και οσα εχω παρει δεν ακουγονται δυνατα. και αν γινεται να εχουν ρυθμιση για μπασο. ριξε μια ματια στα Sennheiser CX 280 ειναι εκπληκτικα. μπασο τελειο και βελτιωνουν την ενταση της μουσικης παρα πολυ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ευχαριστω. ειναι δοκιμασμενα? θα το ψαξω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Sennheiser IE7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλησπέρα σας, Ίσως να μη "ποστάρω" στο καταλληλότερο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι πιο σχετικό. Εδώ και αρκετούς μήνες είμαι κάτοχος των Klipsch S4. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να καθαρίσω τα tips για τα αυτιά, επειδή από τη μέσα μεριά είναι σαν να ιδρώνουν. Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dren Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλές είναι και οι ψείρες τις Skullcandy:) Παράθεση "Those who don't appreciate life, don't deserve life." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλησπέρα σας, Ίσως να μη "ποστάρω" στο καταλληλότερο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι πιο σχετικό. Εδώ και αρκετούς μήνες είμαι κάτοχος των Klipsch S4. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να καθαρίσω τα tips για τα αυτιά, επειδή από τη μέσα μεριά είναι σαν να ιδρώνουν. Ευχαριστώ περνα απο μεσα ενα κομμάτι χαρτί υγείας ή μια μπατονέτα. Αν θες να κάνεις καλυτερη δουλεια αγορασε απτο φαρμακειο perioxide solution που νομιζω ειναι το κοινο οξυζενέ (διαλυμα 3-5%). Βάλτα σε ενα φλυτζανάκι για 5 λεπτά και μετα ξεπλυνε με νερο και σκουπισε με χαρτί υγείας. Θαναι σαν καινουργια. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αποφάσισα να παραγγείλω τα BRAINWAVZ B2 (τιμή €97.45) από το MP4nation. Τα ακουστικά έρχονται από Hong Kong και φοβάμαι μη χρεωθώ παραπάνω λόγο τελωνείου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αυτούς που έχουν αγοράσει από εκεί αν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αποφάσισα να παραγγείλω τα BRAINWAVZ B2 (τιμή €97.45) από το MP4nation. Τα ακουστικά έρχονται από Hong Kong και φοβάμαι μη χρεωθώ παραπάνω λόγο τελωνείου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αυτούς που έχουν αγοράσει από εκεί αν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ. Δεν ειχα προβλημα. Κάνε τους like στο facebook εδώ http://www.facebook.com/mp4nation?sk=app_107611949261673 και έχουν ένα κουπονι 5% extra έκπτωση. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 φιλε angelodion τελικα εκανα δουλεια με αυτα της αππλε και λειτουργει και το μικροφωνο της apple κομπλε , απλα δεν εχει την ενταη που εχει με αλλα ακουστικα . Λοιπον σας εχω δυσκολο ερωτημα ( μην γελασετε αν ειναι χαζο ερωτημα :lol: ) υπαρχουν ακουστικα in ear τα οποια ομως να εχουν κατασκευη τετοια και να στηριζονται εξωτερικα του αυτιου πχ σαν αυτα της b&o ?? http://www.bang-olufsen.com/earphones Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Και γιατι να γελασουμε;Μια χαρα σχεδιαση ειναι,πρωτοτυπη,και αν δεν ειχα εναν κοσμο ακουστικα,θα ταπαιρνα κι αυτα,ετσι για να τα βλεπω.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts