THEO_LEGEND Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Πήρα τηλέφωνο και τα έχουν σε λευκό. Αν είσαι εντός Ελλάδας γιατί δεν τους ζητάς να στα στείλουν? Αμα δεν του κοβει του αλλου...:p Δεν ηξερα οτι τα στελνουν κιολας... μολις τα παρηγγειλα τηλεφωνικος:D Αλλα βρε παιδια γραψτε και σεις που ασχολειστε κανα 2-3 μαγαζακια εξωτερικου να ξερει ο κοσμος...ειναι η δυναμη της συνηθειας που θελουμε δοκιμασμενα πραγματα.χα JoeBar 79 ευρω τα μαυρα! Edited November 4, 2010 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 JoeBar 79 ευρω τα μαυρα! Ευχαριστώ φίλε μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Το γνώμη έχετε για τα SENNHEISER OMX-95 VC II STYLE? Για iPhone-iPad τα θέλω,λίγο μουσική,λίγο ταινίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Για τα λεφτά τους,you can do so much better... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αμα δεν του κοβει του αλλου...:p Δεν ηξερα οτι τα στελνουν κιολας... μολις τα παρηγγειλα τηλεφωνικος:D Τα παρελαβα...:) Πραγματικα οτι καλυτερο σε εφαρμογη στο αυτι,δεν κουνιονται με τιποτα απο τη θεση τους...απο θεμα ηχου απολυτα ικανοποιημενος,δεν θελω κατι περισσοτερο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Αμα δεν του κοβει του αλλου...:p Δεν ηξερα οτι τα στελνουν κιολας... μολις τα παρηγγειλα τηλεφωνικος:D Αλλα βρε παιδια γραψτε και σεις που ασχολειστε κανα 2-3 μαγαζακια εξωτερικου να ξερει ο κοσμος...ειναι η δυναμη της συνηθειας που θελουμε δοκιμασμενα πραγματα.χα JoeBar 79 ευρω τα μαυρα! Εγω να σου γραψω τρια μαγαζια.Ενα στη Ρωσια,απο οπου και αγορασα τα Fischer Audio Eterna V2,και ειναι σιγουρο,το gd_audiobase ,στο eBay,και αλλα δυο. Ενα στην Αγγλια,και ενα στην...Κινα,(Hong Kong). http://www.iheadphones.co.uk ,και wsz0304 στο eBay.Για τα δυο τελευταια,θα επιβεβαιωσω σε λιγες μερες. Α, υπαρχει και αλλο ενα στη Γερμανια,αλλα αυτο εχει πολυ ακριβα πραγματα,αλλα ειναι αξιοπιστο.Να το. http://www.mp4audio.de . Edited November 11, 2010 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas35 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Αμερική γίνεται χαμός με τα ακουστικά της Monster και τη "συνεργασία" τους με τα προϊόντα της Apple. Οι επιστροφές πάνε σύνεφο! http://www.slashgear.com/monster-headphones-not-playing-well-with-apple-devices-01111550/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Το μήνυμά μου δεν αφορά επαγγελματίες που σίγουρα έχουν ανάγκη από πολύ καλά ακουστικά.Αλλά όλοι οι υπόλοιποι αλήθεια πάτε και δίνετε και 100ευρα για....ακουστικά?? Δηλαδή όσο ένα αεροπορικό ταξίδι στην Ευρώπη αν το βρείτε και σε προσφορούλα? Εκτός αν βγάζετε τόσα που δεν σας νοιάζει, οπότε πάω πάσο.Φιλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το μήνυμά μου δεν αφορά επαγγελματίες που σίγουρα έχουν ανάγκη από πολύ καλά ακουστικά.Αλλά όλοι οι υπόλοιποι αλήθεια πάτε και δίνετε και 100ευρα για....ακουστικά?? Δηλαδή όσο ένα αεροπορικό ταξίδι στην Ευρώπη αν το βρείτε και σε προσφορούλα? Εκτός αν βγάζετε τόσα που δεν σας νοιάζει, οπότε πάω πάσο.Φιλικά... Ταχουμε ξαναπει,οτι περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα... (Ειχα γραψει για καποιον που αγορασε προ 20ετιας,ενα πικαπ,με 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Δρχ. Οταν τον εκραξαν οι φιλοι του,για τα λεφτα που εδωσε,αυτος τους αποστομωσε με το εξης. Εγω σας εκραξα,οταν δωσατε τοσα λεφτα,για να παρετε τη Μερσεντέ σας); Κι εγω ετσι ειμαι εδω που τα λεμε.Αμα μ αρεσει κατι,και εχω τα λεφτα,θα το παρω,ο κοσμος να χαλασει. (Μονον που δεν δανειζομαι ποτέ για να κανω τις τρελες μου.Ααμα εχω τα λεφτα). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) Τι κάθεσαι κι ασχολείσαι ρε Θόδωρε ... ;;; Τέτοιες "απορίες" είναι απλά ανάξιες απάντησης ... p.s Χρειάζομαι κάποιον να διαχειριστεί το "πορτοφόλι" μου, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια άμεσα ! :wacko::lol: Ικανοποιητική αμοιβή. Δεκτά βιογραφικά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Edited November 15, 2010 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Νασαι καλα.Μουφτιαξες τη μερα.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Προσωπικα το θεωρω πιο λογικο να δωσεις 200 ευρω για να παρεις ενα σετ ακουστικων που κανει τα περισσοτερα ηχοσυστηματα να ακουγονται ξεπερασμενα, παρα να δωσεις 200 ευρω για μια ζαντα αυτοκινητου που δεν σου προσφερει τιποτα η να αλλαζεις κινητο καθε 6 μηνες. (Εχω το iphone2g 3 χρονια σχεδον) Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Το μήνυμά μου δεν αφορά επαγγελματίες που σίγουρα έχουν ανάγκη από πολύ καλά ακουστικά.Αλλά όλοι οι υπόλοιποι αλήθεια πάτε και δίνετε και 100ευρα για....ακουστικά?? Δηλαδή όσο ένα αεροπορικό ταξίδι στην Ευρώπη αν το βρείτε και σε προσφορούλα? Εκτός αν βγάζετε τόσα που δεν σας νοιάζει, οπότε πάω πάσο.Φιλικά... Θεωρώ πως τέτοιου είδους δημοσιεύσεις ασχέτως φιλικής ή μη διάθεσης,βρίσκονται σαφώς εκτός του πνεύματος & της φιλοσοφίας του Myphone,και γενικότερα των ιστοτόπων τεχνολογικού ενδιαφέροντος και δεν έχουν τίποτε ωφέλιμο να προσφέρουν στα μέλη της κοινότητας. Ως εκ τούτου,πιστευω οτι δεν χρήζουν άμεσης απάντησης. EDIT Ακόμα κι έτσι όμως δεν παύω να σκέφτομαι πως το ερώτημα θα μπορούσε ν'αντιστραφεί με σχετική ευκολία: "Μα καλά δε δίνετε ούτε καν (100) ευρώ γι αγορά ακουστικών?Αρκείστε στις μετριότητες των 5-10 ευρώ κατα την ακρόαση της μουσικής σας?Υποτιμάτε τόσο τις δυνατότητες ακρόασης κι επεξεργασίας ηχητικών σημάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου,αποτέλεσμα χιλιάδων ετών εξέλιξης?Δεν καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για ν'απαιτείς πιστότητα αναπαραγωγής,συγκρίσιμη με την αρχική ηχογράφηση?Δεν υπολογίζετε την κοπιώδη κι εξειδικευμένη εργασία των μηχανικών ήχου στο στάδιο του?Δεν αντιλαμβάνεστε πως το ν'ακούς με κατώτερο εξοπλισμό ισοδυναμεί με το να βλέπεις μέσα απο βρώμικους φακούς?" Just some food for thought... Edited November 16, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Πηρα τα um3x,και τα παιζω με ενα high end μηχανακι,το Hifiman HM801,(DAP και ενισχυτη ΜΑΖΙ). Φοβερος ηχος. Το να υπαρχει ενισχυτης,κανει καλο,γιατι παιζει με λιγο ανοιγμα του volume,πολυ ανετα.Εδω βεβαια,ειναι ολο το πακετο που ειναι ολα τα λεφτα. Τωρα για τα um56,ου με απασχολουν κι εμενα. Στην Ελλαδα,υπαρχει το εξης. Η "Ακουστικη",ειναι εταιρια,Ηπειρου 22,τηλ 210-8238200,που μπορει και φτιαχνει τα καλουπια,για να σταλουν μετα στη Westone,αλλα αυτο,θα γινει απο μια αλλη εταιρια,την Ear Care,Βεραντζερου 22 τηλ 210-5220747. Τωρα,τι στοιχιζει. Για τα καλουπια,περιπου 30Ευρω. Για τα UM56,205εΥΡΩ+45 Ευρω μεταφορικα=250. Αρα,τελικα 250+30=280 Ευρω,που τα θεωρω,πααρα πολλα λεφτα. Εγραψα σε δυο αλλες εταιριες,σε Ευρωπη και Αμερικη,καιεχω τα εξης. $139.00+$45.00 μεταφορικα=$284.00 =214 Ευρω. Αρα μ αυτους,214+30 τα καλουπια=244 Ευρω. Χωρις ομως να υπολογισει κανεις,οτι μπορει να πληρωσει και Τελωνειο.Αρα... Περιμενω τωρα και αλλη μια απαντηση,και αμα υπαρχει καποια διαφορα,θα στο γραψω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μια ερώτηση για όσους μπορεί να ξέρουν. Εδώ Ελλάδα, τα προϊόντα της Westone ποιος τα φέρνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μια ερώτηση για όσους μπορεί να ξέρουν. Εδώ Ελλάδα, τα προϊόντα της Westone ποιος τα φέρνει ; Δεν ξερω.Υποψιαζομαι ομως,αν και δεν τους ρωτησα,οτι θα ειναι η μια απο τις δυο εταιριες που εβαλα πιο πανω,αυτη που τα στελνει στην Αμερικη. Και κατι αλλο,για το φιλο που ψαχνοταν παλιοτερα,αν παρακολουθει το νημα. Βρηκα αλλη ακρη,με αρκετα λιγοτερα χρηματα για το θεμα των UM56.Ας μου στειλει πμ,αν θελει να του πω λεπτομερειες. Εγω,θα προχωρησω απο κει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Για τα καλουπια 30 ευρω καλα λεφτα ειναι, μετα μπορεις να στειλεις τα καλουπια στη westone αμερικη (5 ευρω μεταφορικα courier συστημενο απο ελτα και να συννενοηθεις να μη πληρωσεις τελωνειο), η σε καποια αλλη εταιρια του χωρου και απο την Ευρωπη. Εγω σταματησα να ασχολουμε με τα custom tips καθως το αποτελεσμα ποτε δεν με ικανοποιησε και τωρα χρησιμοποιω μεγαλα comply tips με deep insertion και με το καταλληλο angle εχουν καλυτερο ηχο απο τα custom που ειχα. Βεβαια τα custom tips φτιαγμενα απο τη westone σιγουρα θα εχουν καλυτερη ποιοτητα. Edited November 25, 2010 by Godfavor777 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπέρα καλησπέρα , μετα την αγορα του μηλου οπου αρχισα να ακουω πολυ τακτικα μουσικη απο το κινητο και οχι μονο και πλέον έγινε συνήθειο λεω τωρα που έρχονται γιορτες να κάνω ενα ποιοτικό δώρο στον εαυτο μου . Πρώτο ερώτημα : σκεφτόμουν να αγοραζα τα genessis που απο τι διαβάζω μονό θετικά σχόλια ακούω εσεις τι λέτε σημειωτέων οτι τώρα αρχίζω να ασχολούμαι με την ποιοτική μουσική ακρόαση οπότε καθε βοήθεια συμβουλή δεκτη . Και δευτερον μιας και θα ακουω μουσική περισσότερο απο το κινητο θα ηταν προτιμότερο να έπαιρνα ενα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο οπως αυτα και αν ναι υπαρχουν ανταξια των genessis στη μουσική ακρόαση ? http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4i-overview/ . Ευχαριστώ :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν ξερω.Υποψιαζομαι ομως,αν και δεν τους ρωτησα,οτι θα ειναι η μια απο τις δυο εταιριες που εβαλα πιο πανω,αυτη που τα στελνει στην Αμερικη. Και κατι αλλο,για το φιλο που ψαχνοταν παλιοτερα,αν παρακολουθει το νημα. Βρηκα αλλη ακρη,με αρκετα λιγοτερα χρηματα για το θεμα των UM56.Ας μου στειλει πμ,αν θελει να του πω λεπτομερειες. Εγω,θα προχωρησω απο κει. Επικοινώνησα με τη Westone, τελικά τα φέρνει η Ακουστική ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Επικοινώνησα με τη Westone, τελικά τα φέρνει η Ακουστική ... Εγω κατα λαθος,εγραψα το αναποδο,οτι δηλαδη τα φερνει η Ear Care. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλησπέρα καλησπέρα , μετα την αγορα του μηλου οπου αρχισα να ακουω πολυ τακτικα μουσικη απο το κινητο και οχι μονο και πλέον έγινε συνήθειο λεω τωρα που έρχονται γιορτες να κάνω ενα ποιοτικό δώρο στον εαυτο μου . Πρώτο ερώτημα : σκεφτόμουν να αγοραζα τα genessis που απο τι διαβάζω μονό θετικά σχόλια ακούω εσεις τι λέτε σημειωτέων οτι τώρα αρχίζω να ασχολούμαι με την ποιοτική μουσική ακρόαση οπότε καθε βοήθεια συμβουλή δεκτη . Και δευτερον μιας και θα ακουω μουσική περισσότερο απο το κινητο θα ηταν προτιμότερο να έπαιρνα ενα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο οπως αυτα και αν ναι υπαρχουν ανταξια των genessis στη μουσική ακρόαση ? http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4i-overview/ . Ευχαριστώ :) Σε γενικές γραμμές,αξίζουν και οι 2 προτάσεις.Απλώς έχε κατα νου πως προσφέρουν "χρωματισμένο" ήχο,συνεπώς κατα την επιλογή σου θα πρέπει να βαρύνουν υποκειμενικά κριτήρια,οι μουσικές σου επιλογές κτλ. Εχω τα Eterna(πρόγονοι των Genesis),κι έχω ακούσει τα S4i. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλήμέρα. Μια ερώτηση στους κλασικούς 'παλιούς' μου φίλους εδώ μέσα :) Προγραμματίζω σιγα σιγα το μελλοντικό upgrade μου και προσανατολίζομαι σε triple fi.10 ή W3. Ποιο από τα δύο σετ θα προτείνατε και γιατί; Σημειώστε ότι μετά τα eterna θα ήθελα να αγοράσω κάτι τελείως διαφορετικό, αναλυτικό σε σχέση με τη fan προσέγγιση των, κατά τα άλλα, κορυφαίων FA eterna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Τα άκουσα πολύ πρόσφατα και τα δύο για 2 μέρες (ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο). Εγώ ψηφίζω UE triple fi.10 ιδιαίτερα αφού αναφέρεις ότι ψάχνεις κάτι προς το αναλυτικό (φαντάζομαι με τη καλώς εννοούμενη έννοια του όρου=να εξακολουθούν να είναι “μουσικά” προσανατολισμένα), γιατί ; Υψηλές - Τα Westone μετά τα 14khz άρχιζαν να “πέφτουν”. Αποτέλεσμα; Μου ακούγονταν από εκεί γύρω και πάνω, κάπως “μεταλλικά” και “κουραστικά” (πάντα σε σχέση με τα UE) … Χαμηλές - Τα Westone σε σχέση με τα UE ήταν σα να έχεις κατά κάποιο τρόπο ενεργοποιημένο στο equalizer κάποια περίεργη ρύθμιση loudness ειδικά σχεδιασμένη για τις χαμηλές. Αποτέλεσμα; Ακούγονται πιο δυνατά (προσωπικά η “ένταση” με αφήνει αδιάφορο), ΑΛΛΑ σχεδόν εξαφανίζεται το κατώτερο φάσμα των χαμηλών (πάντα συγκριτικά με τα UE μιλώ). Με τα UE απολάμβανα πιο έντονα το “βαθύ” μπάσο … Επίσης, δε ξέρω κατά πόσο βαρύνουν στην επιλογή σου τέτοια “θέματα”, αλλά - τα UE έχουν σαφώς καλύτερο καλώδιο ενώ - τα Westone είναι πιο άνετα στο φόρεμα. Άντε και καλημέρα σε όλους, καλό ξεκίνημα για σήμερα … το ΣΚ είναι κοντά, κουράγιο ... Edited November 26, 2010 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Αν και δεν εχω ακουσει τα triple.fi. Θα να επισημανω για τα westone 3 τα εξης: Στα westone 3 το fit παιζει κυριαρχο ρολο και με το παραμικρο αλλαζει η ηχητικη υπογραφη τους. Τα πριμα των westone 3 μπορει να παρουσιασουν sibilance με ρηχο fit, και αναλογα τα tips να αλλαξει και η προσεγγιση τους και οπως επισημανθηκε. Προσωπικα με τα triple flange tips δεν εχω sibilance αλλα εχω και εγω αυτο το μεταλλικο ηχο στα πριμα και roll off με καθολου sparkle σε high hats κλπ, αλλα με τα large complys το sibilance εξαφανιζεται αλλα κρατανε ολη τη δυναμη τους. Βασικα αναλογα με το shape των αυτιων σου θα επιλεξεις τα tips. Τα μεσαια ειναι πολυ καλα με περισσοτερη εμφαση στα χαμηλα μεσαια με πολυ καλη αποδοση των κρουστων, και εκπληκτικα vocals αν και ακουγονται ελαχιστα πιο distant απο τα υπολοιπα οργανα. Ο διαχωρισμος οργανων ειναι πολυ καλος αλλα το imaging (αληθοφανεια και τα δυναμικα) ειναι αψογο. Οι λεπτομερειες ειναι παντου παρουσες αλλα θες πολυ καλη ηχομονωση για να τις καταλαβεις γιατι χανονται σιγα σιγα στη μουσικη, επισης το reverb (ο αντιλλαλος, και το σβησιμο) ειναι απιστευτος. Τα μπασα ειναι λιγο περιεργα καθως εχουν μεγαλη ενταση και δυναμικοτητα (full sound) με καποια db+ στα 120-150ΗΖ, το sub bass extention κατεβαινει πολυ χαμηλα μεχρι τα 25 hz χωρις roll off εκει που χρειαζεται (παρολο που εχω μεγαλη μουσικη συλλογη με μπασα κομματια, ελαχιστα χρησιμοποιουν sub bass). Κατι τελευταιο: το optimal fit στα westone 3 ειναι τα custom tips η βαθυ fit στα universal tips, οποτε αν θες ακουστικα πιο safe bet χωρις αρκετο πειραματισμο κοιτα αλλου. Παντως αν θες κατι τελειως διαφορετικο απο τα eterna σου προτεινω τα westone um3x, η τα earsonics sm3 Edited November 26, 2010 by Godfavor777 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Καλήμέρα. Μια ερώτηση στους κλασικούς 'παλιούς' μου φίλους εδώ μέσα :) Προγραμματίζω σιγα σιγα το μελλοντικό upgrade μου και προσανατολίζομαι σε triple fi.10 ή W3. Ποιο από τα δύο σετ θα προτείνατε και γιατί; Σημειώστε ότι μετά τα eterna θα ήθελα να αγοράσω κάτι τελείως διαφορετικό, αναλυτικό σε σχέση με τη fan προσέγγιση των, κατά τα άλλα, κορυφαίων FA eterna. Η δική μου συμβολή θα είναι λίγο πιο πεζή απο τις κατατοπιστικές απόψεις των παιδιων,που τοποθετήθηκαν προηγουμένως. Συγκεκριμένα θα σταθώ στην τιμή αγοράς και την εγγύηση.Τα W3 δεν τα χω βρει κάπου με διαφορά τιμής μικρότερη των ~40 ευρω(χωρίς έξοδα μεταφοράς).Την ίδια στιγμή τα TF10 κοστίζουν 249 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά απο τη logitech.Τιμή δελεαστική για επίσημο δίκτυο,τη στιγμή που η αντίστοιχη τιμή της UE είναι $399.99.Φυσικά είναι δυνατό να βρεθούν και με μικρότερη τιμή αγοράς,αλλά το ανέφερα διότι συνδέεται με το επόμενο κριτήριο,που είναι η εγγύηση. Η logitech δίνει 2 χρόνια εγγύησης για τα TF10.Κι όσο μπορει να βαραίνει η προσωπική μου εμπειρία,είμαι ικανοποιημένος απο την εταιρεία καθώς μου χουν αλλάξει 2 φορες ενα σετάκι multimedia ηχείων που έχω (Ζ5500),with no questions asked. Η δε Westone προσφέρει 1 χρόνο εγγύησης.Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφοροποιείται σε περίπτωση προιόντος που πωλείται εντός Ε.Ε. Ενδεχομένως αυτά που ανέφερα να είναι γνωστά,απλώς επισημαίνω οτι είναι παράγοντες που επηρεάζουν τις δικές μου αποφάσεις. @dbekia Έχεις τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου Edited November 26, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts