hackfree Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) hmm ακόμα και στο sony X series και το sony nwz A845?(το βαλα στο μάτι) μίλησα με ένα παιδί που έχει δοκιμάσει τα πάντα στο headfi,και μου είπε ότι το pico slim amp είναι καλύτερο από όλα με τα westone's και με τα άλλα top IEM's...μπορεί στο μέλλον να τσιμπήσω ένα όταν θα έχω λεφτά...προς το παρών θα πέξω με το p51...βασικά έκανα λίγο μ@@@@α που πήρα το p51 (αν και αυτό βρήκα) γιατί δεν εχω σκοπό να πάρω full headphones....οπότε το καλύτερο για μένα ήταν το shadow....μικρότερο κιόλας με περίπου ίδια ηχητική υπογραφή... Edited May 2, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ναι, ακόμα και σε αυτά. Αν , και από ότι είδα σε ένα βίντεο unboxing του Α845 στο youtube, μέσα στην συσκευασία υπάρχει δικό του lod. Το βίντεο είναι . Κοίτα στο 2:50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 kratous τί έγινε με τα eterna σου; Δεν ανέφερες κάτι γι'αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 kratous τί έγινε με τα eterna σου; Δεν ανέφερες κάτι γι'αυτό ρωτάω Τα έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες. Απλά δεν θέλω να παρασυρθώ σε λάθος συμπεράσματα από τον ενθουσιασμό της πρώτης επαφής, και για αυτό δεν έχω γράψει κάτι για αυτά. Ούτε έχω βρει τον χρόνο να τα ακούσω σε αντιπαράθεση με τα άλλα ακουστικά που έχω, ώστε να βγάλω σωστό συμπέρασμα. Πάντως, τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Επειδη μετα τα UHP 306 η θεση των "φθηνων,πλην τιμιων" ακουστικων ορφανεψε,αποφασισα ν'ασχοληθω λιγο αναζητωντας αντικαταστατη.Μετα απο καποια ερευνα καταληγω στα παρακατω: Klipsch X1 προκειται για το προιον της συνεργασιας Amazon-Klipsch(στην ουσια ειναι rebadged S2)και γι'αυτο διατιθενται αποκλειστικα μεσω Amazon.Απο το βρεττανικο καταστημα,αν δεν εκανα καποιο λαθος στους υπολογισμους μου,ειδα οτι κοστιζουν γυρω στα 25 ευρω. Οι εντυπωσεις και τα reviews ειναι θετικα και ψηνομαι να τα παραγγειλω για χρηση στο γυμναστηριο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Επειδη μετα τα UHP 306 η θεση των "φθηνων,πλην τιμιων" ακουστικων ορφανεψε,αποφασισα ν'ασχοληθω λιγο αναζητωντας αντικαταστατη.Μετα απο καποια ερευνα καταληγω στα παρακατω: Klipsch X1 προκειται για το προιον της συνεργασιας Amazon-Klipsch(στην ουσια ειναι rebadged S2)και γι'αυτο διατιθενται αποκλειστικα μεσω Amazon.Απο το βρεττανικο καταστημα,αν δεν εκανα καποιο λαθος στους υπολογισμους μου,ειδα οτι κοστιζουν γυρω στα 25 ευρω. Οι εντυπωσεις και τα reviews ειναι θετικα και ψηνομαι να τα παραγγειλω για χρηση στο γυμναστηριο. Soundmagic PL30? Πολυ καλα ακουστικα απο τι θυμαμαι, μπαινουν πισω απο το αυτι για να μην σε ενοχλουν στο γυμναστηριο, διαφορετικη προσεγγιση απο τα 306 με εμφαση στα πριμα, μεσαια, πιο αναλυτικα. Και αυτα γυρω στα 20-25 ευρω. Αν θες κατι πιο φθηνο τοτε τα PL21 ειναι εξισου καλα. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Βασικα ψηνομαι ειδικα για τα Χ1 διοτι διαβαζω οτι ειναι πολυ ανετα λογω μικρων διαστασεων,εχουν καλο και σταθερο fit με οβαλ eartips,καλη ποιοτητα κατασκευης & αντοχη,και ηχομονωση ανω του μετριου.Τα τελευταια 3 χαρ/κα ειναι απαραιτητα για χρηση στο γυμναστηριο,imho.Συν του οτι ειναι πιο κοντα στον ηχο που θελω:εμφατικα μπασα και οπισθοχωρημενα πριμα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μολις ειδα οτι στα ιδια περιπου χρηματα κυμαινονται και τα Metro.Fi 220,ο φυσικος,ας πουμε,διαδοχος των UHP 306.Δεν ξερω ομως αν θα ειναι το ιδιο ανετα και πρακτικα για χρηση στο gym. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) μου ήρθαν τα westone 3 σήμερα.αφού τα δοκίμασα όλα(φοβήθηκα κιόλας γιατί τίποτα από τα tips δεν μου έκανε...)βολεύτηκα με τα μικρότερα tips που δίνει η συσκευασία αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όταν τα τοποθετώ στα αυτιά ακούω εξωτερικούς ήχους αρκετά,δηλαδή δεν πετυχαίνω πολύ καλό fit....αν και ο ήχος είναι πολύ καλός,είμαι λιγάκι απογοητευμένος με τα tips...που μπορώ να αγοράσω άλλα? edit: έκοψα όπως λέει στις οδηγίες τα triple flanges και τα έκανα αρκετά μικρά (2-flange)για τα αυτιά μου(έχω μικρό ear canal) και βελτιώθηκε το μπάσο αρκετά. και δεν έβαλα και τον ενισχυτή και το lod.....τα περιμένω! παρόλα αυτά αισθάνομαι ότι μπορεί να γίνει περαιτέρω βελτίωση στο fit ένα 10-20%(αφού ακούω το περιβάλλον μου...ελάχιστα βέβαια αλλά ακούω απλούς ήχους) Edited May 11, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Μεγια! Τα westone 3 οπως ειχα πει εξαρτωνται παρα πολυ απο τα τιπ που θα διαλεξεις, μπορεις να τα ακουσεις απο χαλια μεχρι σε επιπεδο που δεν φανταζεσαι. Αν δεν σου κανουν τα τιπ της συσκευασιας θα σου προτεινα τα μαυρα foam tips της shure, αν και παλι δεν εισαι ευχαριστημενος τοτε πας μονο σε custom. Δοκιμασε τα μεσαια foam (αυτα που ειναι σαν σφουγγαρι). Πιεσε τα και καντα πολυ λεπτα πριν τα βαλεις στα αυτια σου (μην φοβασαι που θα μπουν πολυ μεσα) και μετα αυτα θα αποσυμπιεστουν μεσα στο αυτι σου, εχουν πολυ καλο ηχο αλλα στη περιπτωση μου μου χαλανε λιγο τις μεσαιες συχνοτητες. Εχεις sibilance? Μην περιμενεις να εχεις τελεια ηχομονωση για το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα, τα custom μου εχουν μικροτερη ηχομονωση απο τα τριπλα. Edited May 11, 2010 by Godfavor777 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Μεγια! Τα westone 3 οπως ειχα πει εξαρτωνται παρα πολυ απο τα τιπ που θα διαλεξεις, μπορεις να τα ακουσεις απο χαλια μεχρι σε επιπεδο που δεν φανταζεσαι. Αν δεν σου κανουν τα τιπ της συσκευασιας θα σου προτεινα τα μαυρα foam tips της shure, αν και παλι δεν εισαι ευχαριστημενος τοτε πας μονο σε custom. Δοκιμασε τα μεσαια foam (αυτα που ειναι σαν σφουγγαρι). Πιεσε τα και καντα πολυ λεπτα πριν τα βαλεις στα αυτια σου (μην φοβασαι που θα μπουν πολυ μεσα) και μετα αυτα θα αποσυμπιεστουν μεσα στο αυτι σου, εχουν πολυ καλο ηχο αλλα στη περιπτωση μου μου χαλανε λιγο τις μεσαιες συχνοτητες. Εχεις sibilance? Μην περιμενεις να εχεις τελεια ηχομονωση για το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα, τα custom μου εχουν μικροτερη ηχομονωση απο τα τριπλα. προς το παρών με βολέβουν τα triple flanges(τα οποία έκοψα σε 2 για να με βολέψουν)και είναι τα μόνα με τα οποία το μπάσο ακούγεται καλά.από foam tips είχε μόνο τα μεγάλα γκρι,(ήταν επάνω στα westone's κάτι γκρι)ενώ τα medium και τα small,δεν ήταν εκεί.τα οποία με τίποτα δεν έμπαιναν στα αφτιά μου! μήπως κάπου στο ebay βρω αρκετά ακόμα ζευγάρια για να τεστάρω? κάτι τέτοιο δηλαδή? http://cgi.ebay.ie/SHURE-JSH-EA210M-Orange-Foam-Tip-Size-M-pack-10-/230469690399?cmd=ViewItem&pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item35a910641f(πανάκριβο) η αυτό που είναι ένα size νομίζω...http://cgi.ebay.ie/YELLOW-Replacement-Foam-eartips-ear-tips-Shure-Westone-/390185245468?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5ad8da5b1c και πάλι πως θα ξέρω πως μου κάνουνε....τα medium η small.....μπορεί κάλιστα να είναι και τζάμπα πεταμένα λεφτά.... από μαύρα βρήκα και αυτά http://cgi.ebay.ie/10-MEDIUM-Eartips-SHURE-EABKF1-10M-PA910M-eartip-insert-/190364203293?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5297391d Edited May 11, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Ο Godfavor νομίζω εννοεί τα Shure olives, είναι αρκετά γνωστό σετ tips. Τα foam tips δεν τα βάζεις όπως τα συμβατικά tips στα αυτιά σου. Είναι όπως τα λέει ο Godfavor, πρώτα τα στρίβεις στο χέρι σου να συμπιεστεί ο αφρός και μετά τα βάζεις και τα κρατάς στη θέση τους μέχρι να αποσυμπιεστεί. Συνήθως δε, θεωρείτε οτι δίνουν μπάσο και αφαιρούν πρίμα στην ηχητική υπογραφή (καλά μη φανταστείς και τίποτα τρομερό). Μπορείς να κοιτάξεις και εδώ Basic guide to IEMS rev 2 είναι του ClieOS και έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. Επίσης εδώ. Όσον αφορά την απομόνωση, δεν θυμάμαι να έχουν κάτι ιδιαίτερο, βέβαια εξαρτάται και από τα tips σε μεγάλο βαθμό, με τα foam να δίνουν καλύτερη απομόνωση από τα silicon tips και τα deep insertion πχ etymotic er6i να δίνουν τη μέγιστη απομόνωση. Edit: Τα τελευταία που έχεις στα links είναι τα σωστά, ίδια με αυτά από την ίδια την shure. Και free shipping, δελεαστιότατο μπορώ να πω, ψήνομαι και εγώ. Edited May 11, 2010 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Όσον αφορά στο μέγεθος των tips,ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς είναι να πειραματιστείς. Ειδικά αν έχεις "δύστροπα" κανάλια.Σ'έμενα π.χ τα Cx550 ενώ έχουν τις ίδιες σχεδόν διαστάσεις(πλάτος ειδικά) και tips με τα Cx300,έχουν πολύ διαφορετική εφαρμογή στο αυτί.Μόνο χρησιμοποιώντας τα bi-flange βολεύομαι. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Όσον αφορά την απομόνωση, δεν θυμάμαι να έχουν κάτι ιδιαίτερο, βέβαια εξαρτάται και από τα tips σε μεγάλο βαθμό, με τα foam να δίνουν καλύτερη απομόνωση από τα silicon tips και τα deep insertion πχ etymotic er6i να δίνουν τη μέγιστη απομόνωση. Edit: Τα τελευταία που έχεις στα links είναι τα σωστά, ίδια με αυτά από την ίδια την shure. Και free shipping, δελεαστιότατο μπορώ να πω, ψήνομαι και εγώ. ειναι πολλα τα 10 ζευγαρια ομως....και πλενονται κιολας. αμα τα παρεις και σου περισσευει κανα ζευγαρι στηλε κανενα!(με το αζημιωτο) για να δω αν μου κανουν μη τα παρω τζαμπα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ήρθε το mustang p51!!!! καλά είναι εκπληκτικά μικρό! οι φωτογραφίες το αδικούνε πολύ.χωράει άνετα σε τζιν,(δηλαδή το shadow πόσο μικρό να είναι) μου ήρθε σε τέλεια κατάσταση αν και δεν είχε κουτί,μαζί με το φορτηστή του(έπρεπε να πάρω και έναν αντάπτορα για το φορτιστή) δυστηχώς δεν μου ήρθε ακόμα το LOD από τον τούρκο οπότε και το τέσταρα με λάθος τρόπο(δηλαδή μέσω του 3.5mm headphone jack του iphone με καλώδιο των 2 ευρώ!!:lol:) οι εντυπώσεις μου δεν ήταν και φοβερές! (επαναλαμβάνω είναι λάθος ο τρόπος που το τέσταρα γιατί έβαλα πάνω σε ενισχητή του iphone τον p51)αυτό που παρατήρησα αφού τα έβαλα έβγαλα καμιά 10αριά φορές από ενισχητή σε σκέτο,είναι ότι το soundstage ελαφρά μεγάλωσε(πολύ ελαφρά)και το μπάσο βελτιώθηκε(πολύ λίγο).ακόμα νομίζω ότι ο διαχωρισμός των οργάνων γινόταν πιο καλά αλλά όλα αυτά σε πολύ μικρό βαθμό.επίσης το gain το είχα ρυθμισμένο στο low και με τον ήχο στο 70% του iphone,έπρεπε να βάλω τον ήχο του p51 στο τέρμα για να ακούσω αρκετά δυνατά με τα westone 3.(νομίζω εδώ το p51 υπερέχει του shadow καθώς το shadow είναι μόνιμα στο low gain,δεν έχει επιλογή δηλαδή για να τρέξει πιο δυνατά ακουστικά).γενικώς είμαι σίγουρος ότι ο ήχος θα βελτιωθεί κατά πολύ όταν μου έρθει το LOD,για να παρακάμψω τον ενισχυτή(ελπίζω αλλιώς δεν αξίζει τόσα λεφτά) από ομορφιά όμως σκίζει! ακόμα και το αναλογικό κουμπι του ήχου που έχει μου αρέσει πιο πολύ από το ψηφιακό(δίχνει πολύ pro)....και σε χρυσό χρώμα είναι φανταστικό! μερικές φωτό παραθέτω από κάτω. http://img85.imageshack.us/img85/2978/dsc00424w.jpg http://img299.imageshack.us/img299/2618/dsc00421m.jpg http://img40.imageshack.us/img40/5972/dsc00420d.jpg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Άντε μεγιά και αυτό. Πω το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια. Το RSA Shadow είναι ακριβώς όσο και το sansa clip+ όπως εδώ. Νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να ακούς από την headphone out με τον ενισχυτή, πέραν του να αυξάνεις την ένταση? Στη θέση σου θα περίμενα και το lod για να έχω σωστές εντυπώσεις. Επίσης δώσε στον εαυτό σου και στα αυτιά σου χρόνο να συνηθήσουν τον νέο ήχο. Εγώ για να ανακαλύψω τα πραγματικά RE0 πέρασαν κοντά 2 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) ναι η διαφορά είναι αμελητέα έως μηδαμινή χωρίς το LOD.απορώ πως ακούνε μερικοί με 3.5 σε 3.5 jack.θα ξενερώσω πολύ άσχημα αν με το LOD δεν δω διαφορά! τώρα συνηθίζω τον ήχο του westone και αρχιζει να βελτιώνεται στον εγκέφαλο μου!:blink: τελικά όπως έκοψα τα triple flanges σε 2-flanges,(όπως είδα και ο άλλος στο sansa clip έκανε το ίδιο) είναι απίστευτα βολικά στα αυτιά και αισθάνομαι ότι έχει πολύ καλή επαφή με τα αυτιά μου γιατί δεν πέφτουν με τίποτα.θα ήθελα να δοκιμάσω και tips που μπαίνουν βαθιά μέσα στο αυτί όπως τα foams της shure.ίσως το βαθύτερα σε μένα δουλέψει ακόμα καλύτερα! τώρα ακούω το memories του david guetta,και το μπάσο είναι τόσο τέλειο που με ποιάνει ρίγος! είναι σαν να έχω ένα subwoofer στο κεφάλι μου να αναφέρω απλά ότι η ποιότητα κατασκευής του p51 απλά δεν υπάρχει! το clip+ θα το αγόραζα αν είχε LOD για το γυμναστήριο....πάντως το p51 είναι τόσο μικρό (δείτε με τα σπίρτα τη φωτό) που χωράει σε κάθε τσέπη.άντε να μου έρθει το LOD να το τεστάρω επιτέλους! από τουρκία να δω πόσο καιρό θα κάνει.... αχ ο καρ..... που μου πούλησε τα westone 3 είδα τώρα το κουτί,δεν μου έβαλε μέσα το inline volume control και το 1/4" adapter!! γράφει στα accessories ότι πρέπει να έχω και αυτά....αχ αχ τον πάτησα ένα feedback να μάθει.... Edited May 12, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Φαντάζομαι, χωρίς να ξέρω, ότι κάποιοι players δεν χρειάζονται lod για να συνδεθούν σε ενισχυτή, οπότε είναι σχετικό. Αν εννοείς τη φώτο με το clip που πόσταρα παραπάνω, τα RE0 έχουν bi-flanges εξαρχής, δεν τα έκανε κάτι. Είναι βολικά μπορώ να πω, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει ποτέ αφρό. Ναι δυστυχώς το clip+ δεν έχει lod, άμα είχε θα πετούσα τώρα :lol: Ίσως ποστάρω κάποια στιγμή φωτογραφίες με το clip και τα RE0 (άμα ξεβαρεθώ ποτέ. Λυπάμαι για τις ελλείψεις στα westone 3, στείλε του κάνα mail, μπορεί απλά να τα ξέχασε και να στα στείλει (δωρεάν εννοείτε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 υπομονή φίλε μου για το LOD ούτε εμένα μου ήρθε ακόμη και έχω πάνω από 10 μέρες που το παρήγγειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 'Έπρεπε πρώτα να του στείλεις ένα μέιλ ζητώντας του τις ελλείψεις που όφειλε να έχει στην αποστολή και ΑΝ δεν δεσμευόταν να στα στείλει εκ νέου, τότε να του έβαζες αρνητικό feedback.Τώρα θεωρώ πως δύσκολα θα σου τα στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 μου έστειλε email και μου λέει ότι στην αγγελία του δεν ανέφερε ότι τα είχε....όχι ότι θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ,αλλά το 1/4" plug είναι gold plated....εγώ έφταιγα που δεν έδωσα σημασία...στην αγγελία του έλεγε με case και accessorries που να φανταστώ εγώ τι accessories....http://www.head-fi.org/forum/thread/485357/fs-westone-3-with-clamshell-case-and-accessories με λίγα λόγια με <<έπεξε>> λίγο λεκτικά.όφειλε να μου πει ξεκάθαρα τι δεν έχει. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Εγώ δρομολογώ αγάλι αγάλι την αγορά του iBasso T3 φού έλαβα τις διαπιστεύσεις μου για compatibility με τα eterna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 μου έστειλε email και μου λέει ότι στην αγγελία του δεν ανέφερε ότι τα είχε....όχι ότι θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ,αλλά το 1/4" plug είναι gold plated....εγώ έφταιγα που δεν έδωσα σημασία...στην αγγελία του έλεγε με case και accessorries που να φανταστώ εγώ τι accessories....http://www.head-fi.org/forum/thread/485357/fs-westone-3-with-clamshell-case-and-accessories Χμ..... Καλά δεν αξίζει και να χαλιέσαι πάντως αφού ούτε ο αντάτορας ούτε το volume control (λόγω χρήσης ενισχυτή)σου χρειάζονται.Το θέμα είναι πως αυτός δεν είναι εντάξει και εκτός από το feedback μπορείς να τον αναφέρεις και στο ebay απλά από 'συναδελφική αλληλεγγύη' για να προστατεύσεις μελλοντικές του δοσοληψίες με άλλο κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Χμ..... Καλά δεν αξίζει και να χαλιέσαι πάντως αφού ούτε ο αντάτορας ούτε το volume control (λόγω χρήσης ενισχυτή)σου χρειάζονται.Το θέμα είναι πως αυτός δεν είναι εντάξει και εκτός από το feedback μπορείς να τον αναφέρεις και στο ebay απλά από 'συναδελφική αλληλεγγύη' για να προστατεύσεις μελλοντικές του δοσοληψίες με άλλο κόσμο. η μ@λ@κί@ με το headfi είναι ότι μπορείς να διορθώνεις τις αξιολογήσεις που κάνεις και μπορεί άνετα να με κοπανήσει μια αρνητική διορθώνοντας την θετική του! μου είπε ότι 30$ αν πληρώσω μεταφορικά μπορεί αν μου τα στήλει....:mad: δεν είναι ότι δεν μου τα έστειλε,είναι ότι δεν μου το είπε.μπορεί να θέλω να το μεταπουλήσω μετά για κανά jh13 όταν πέσουν οι τιμές.πως θα το κάνω αυτό.και μου λέει ότι κάνουν και 10$ αυτά,αλλά είναι βλήμα αφού είναι gold plated ο αντάπτορας για highfi stereo συνεπώς και ακριβώς.:mad::mad: edit: το gold plated adapter κάνει καμιά 2-3 ευρώ από ebay οπότε εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος... anyway,φτιάχνουν το site πάλι αφού το καινούργιο layout είναι πολύ ζαλιστικό...ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάτι σε μέγεθος clip+ με LOD? γιατί προσωπικά είναι άχρηστος ο ενισχητής χωρίς LOD! edit2: μου πρότεινε να πω στην westone ότι το inline volume control frayed και θα μου στήλουν καινούργιο.αυτό έκανε αυτός λέει και του στήλανε άλλο ένα(μούσιαααα) και κάτι ακόμα: να δηλώσω στην westone τα ακουστικά για να έχω άλλο έναν χρόνο εγγύηση? έχω μία κάρτα εδώ που λέει να την συμπληρώσω για να γίνουν register. Edited May 12, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μπορεις απλα να μπεις στο site τους να κανεις register και θα εχεις κανονικα δυο χρονια εγγυηση. Ωραιος ο mustang! Εγω τωρα που τελειωσα με το fit σκεφτομαι να παρω τον headstage arrow με ενα lod απο τον Τουρκο. Να ξερεις πιο πολυ θα σου βελτιωσει τον ηχο το σωστο fit παρα η πηγη. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts