Theodore41 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ψαξτο στο headfi.org,να δεις τι λενε οι εκει "τρελλοι",που ειχαν τα 3,και εβαλαν τα UM56. Με τη δικη μου λογικη,μαλλον τα 3Χ θελουν περισσοτερο τα βυσματα,μιας και ειναι για σκηνικη λειτουργια,για να μπορουν να απομονωνουν τους αλλους ηχους που δε χρειαζεται να ακουει ο καλλιτεχνης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Λοιπον παιδια ψαχνω ακουστικα για το ipod καθως αυτα που ειχε χαλασαν...διαθετω περιπου 40 ευρω τι μπορω να παρω,τι μου προτεινετε;;; Sennheiser CX280. Θα τα "παιξεις". γυρω στα 35ευρω εχουν Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Λοιπον παιδια ψαχνω ακουστικα για το ipod καθως αυτα που ειχε χαλασαν...διαθετω περιπου 40 ευρω τι μπορω να παρω,τι μου προτεινετε;;; Α! χαίρομαι που βλέπω οτι ατομα απο την πόλη μου μπαίνουν εδωμεσα. Λογικά στην πόλη μας δεν βρισκεις (καθόλου) ακουστικά. Ουτε καν τα sennheiser Που πρότεινε ο prodigy. Σκοπευεις να αγοράσεις απτο νετ? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Α! χαίρομαι που βλέπω οτι ατομα απο την πόλη μου μπαίνουν εδωμεσα. Λογικά στην πόλη μας δεν βρισκεις (καθόλου) ακουστικά. Ουτε καν τα sennheiser Που πρότεινε ο prodigy. Σκοπευεις να αγοράσεις απτο νετ? Σιγουρα απο το νετ που να βρεις τωρα στην Λαρνακα καλα ακουστικα;;;:lol: Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Σιγουρα απο το νετ που να βρεις τωρα στην Λαρνακα καλα ακουστικα;;;:lol: Προτείνω δύο επιλογές αν εισαι του εντονου αλλα οχι υπερβολικού μπάσου χωρίς να χάνεις γενικά στις υπόλοιπες συχνότητες. Ομως ειναι στο οριο τις τιμής που βάζεις. Ειναι τα brainwavz M2 (55$) και τα fischer audio eterna rev1 (65$) Τα ετέρνα έχουν μόνο ένα μειονέκτημα που μπορει να μην σαρέσει. Φοριούνται μόνο over the ear. Γυρίζουν πισω απο το αυτί δηλαδή. Για μένα ειναι πλεονέκτημα και οχι μεινοεκτημα αλλα καποιος που δεν ειναι τοχει μάθει μπορει να θέλει χρόνο να το συνηθίσει ή απλά μπορει να μην τον βολέψει. Αν θες να μείνεις κάτω απο τα 40 ευρώ. Προτείνω τα brainwavz Μ1 (40$)για ουδέτερο ήχο ή τα brainwavz Pro alpha (40$)για πιο ακραίο ήχο. Πιο βαθύ μπάσο και πιο έντονα πρίμα. Και τέλος τα meelectronics M11+ (40$) τα οποια αν θες έρχονται και με μικροφωνο για να μιλάς με το κινητό. Δες τα και συκρινε και με άλλα αν προτεινει κανένας άλλος και μας λες. Πριν τα αγοράσεις ομως πες το για να σου δώσω τα λινκς εγώ απο αξιοπιστα site και με εκτπωση. Πχ τα m11+ ειναι γυρω στα 60$ αλλά με μια εκτπωση που παίζει για λίγες μέρες τώρα πάει στα 40$ Υ.Γ 1 ευρω = 1.4$. Αμα θες ακομα πιο φτηνή προταση, πάλι μας το λες. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Για μένα ειναι πλεονέκτημα και οχι μεινοεκτημα αλλα καποιος που δεν ειναι τοχει μάθει μπορει να θέλει χρόνο να το συνηθίσει ή απλά μπορει να μην τον βολέψει. δεν ειναι μονο για σενα. αντικειμενικα πλεονεκτει γιατι μειωνονται οι μικροφωνισμοι απο τριξιματα του καλωδιου κατα την κινηση. κανει αποσβεση το πτερυγιο του αυτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_lp7 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τις προάλλες αγόρασα ένα ζευγάρι ακουστικά για mp3 αλλά δεν πρόσεξα ιδιαίτερα και αγόρασα με κορδόνι λαιμού, με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντό το καλώδιο και να μην φτάνει στην τσέπη. Ξέρετε αν υπάρχει στην αγορά καλώδιο το οποίο από τη μια μεριά να συνδεθεί στα ακουστικά και από την άλλη στο mp3 ώστε να επεκταθεί το καλώδιο; Θα αγόραζα άλλα ακουστικά, αλλά πραγματικά μου αρέσει τρομερά ο ήχος από αυτά και δεν θέλω να πάνε χαμένα. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Θές ασπρο ή μάυρο. Σε ολα τα καταστήματα υπάρχει κάτι τέτοιο. Ακομα και της γειτονιάς. Απτο ebay το πιο φθηνο που βρήκα είναι Αυτό Σίγουρα υπάρχουν και πιο φθηνά αν ψάξεις στο ebay και στο amazon αλλα ειναι λίγο μπερδεμα με τις λεξεις. Εσύ ψάχνεις ένα female 3.5mm to male 3.5mm στα 50cm (2feet). Δες και αυτο που είναι μάρκας Jays αλλά πιο ακριβό. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_lp7 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Σε ευχαριστώ, με βοήθησες πάρα πολύ. Όντως είναι μπέρδεμα οι λέξεις, κι εγώ δεν ήξερα για τι ακριβώς να ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Tα sennheiser cx300 λενε τιποτα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Σε αυτή τη τιμή υπάρχουν αρκετά καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Σε αυτή τη τιμή υπάρχουν αρκετά καλύτερα. Ε πες μου κιολας ποια Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε 10.000 φορές τις ίδιες προτάσεις και μάλιστα όταν λίγα post νωρίτερα έχουν απαντηθεί σχεδόν πανομοιότυπες ερωτήσεις ! Αν κάνεις το "κόπο" να ρήξεις μια ματιά στο thread και μάλιστα όχι και πολλές σελίδες πίσω, θα βρείς δεκάδες πολύ πιο αξιόλογες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα και ΕΠΙΠΛΕΟΝ από που μπορείς να τις προμηθευτείς φθηνότερα ΚΙΟΛΑΣ. Μη τα θέλουμε όλα έτοιμα, κι εμείς που "ξέρουμε", δε γεννηθήκαμε με αυτή την εμπειρία/γνώση, διαβάσαμε και ψάξαμε ΛΙΓΟ ... Edited May 20, 2011 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Σημερα περναγα απο ενα πολυκαταστημα το οποιο εχει και ενα μικρο τμημα με ηλεκτρονικα.επειδη αυτο το τμημα παει για κλεισιμο ειχαν εκπτωσεις 80%.!! Φυσικα ειχαν μεινει ελαχιστα πραγματα αλλα τσιμπησα ενα ζευγαρι monster lil jamz. Αρχικη τιμη 78 ευρω. Μειον 80%.....!! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Σημερα περναγα απο ενα πολυκαταστημα το οποιο εχει και ενα μικρο τμημα με ηλεκτρονικα.επειδη αυτο το τμημα παει για κλεισιμο ειχαν εκπτωσεις 80%.!! Φυσικα ειχαν μεινει ελαχιστα πραγματα αλλα τσιμπησα ενα ζευγαρι monster lil jamz. Αρχικη τιμη 78 ευρω. Μειον 80%.....!! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παρακαλώ σχόλια τα οποια μας βάζουν σε σκεψεις ζήλιας και απογοήτευσης να παραλείπονται!:cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παρακαλώ σχόλια τα οποια μας βάζουν σε σκεψεις ζήλιας και απογοήτευσης να παραλείπονται!:cry: Καλα απο οτι διαβασα και στο σαιτ της μονστερ,ειναι τα entry level ακουστικα τους.βεβαια εχουν πολυ καλο ηχο αλλα δεν εχουν καλη ενταση.Κατα τα αλλα ειχαν απομεινει παρα πολλα παιχνιδια πισι,αλλα εγω δεν παιζω οποτε μου ειναι αχρηστα.τσιμπησα βεβαια και ενα corel photoshop pro X3 με 22 ευρωπουλα απο 90κατι...χιχιχι Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 που ειναι αυτο ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 παιδια ψαχνω ενα ποιοτικο ζευγαρι ακουστικα που να εχουν μικροφωνο και να μην ειναι in ear εχετε να προτεινετε κατι ; μιας και τα in ear δεν μου καθονται στα αυτια με τιποτα η τουλαχιστον πειτε μου πως τα λενε αυτου του ειδους ωστε να ψαξω μονος Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 κανεις δεν εχει να προτεινει τιποτα απολυτως ;;; :S Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 κανεις δεν εχει να προτεινει τιποτα απολυτως ;;; :S Λίγες προτάσεις θα βρεις. Αν δεν σε πειράζει το χρώμα υπάρχουν τα "αθλητικά" sennheiser omx 680. pmx 680 και cx680. Η λέξη που ψάχνεις ειναι earbud. Τα inear (iems) και τα earbuds αποτελούν τα earphones. Πάντως αν θες κοίταξε και τα apple buds with mic. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το πρωτο πραγμα που θα δοκινασω μολις παρω στα χερια μου τον νεο γαλαξια θα ειναι τα μηλο ακουστικα που εχω ηδη απο το μηλο το θεμα ειναι αν θα παιζει το μικροφωνο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Το μικρόφωνο δυστυχώς δεν θα "παίζει" (το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα IEMs με ενσωματωμένο μικρόφωνο και 3 connector notches) γιατί το Galaxy από την έξοδο των 3.5mm "παίρνει" και TV-OUT και έχει εσωτερικά διαφορετική "διάταξη" για τους 3 connectors της υποδοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Φίλε spireto ειδα αυτή την προσφορά και σε θυμήθηκα. το amazon uk έχει τα Philips O'Neill SHO4507/10 50% εκπτωση. Δεν ξέρω αν δουλεύουν με τον γαλαξία. Μπορεις να τους στείλεις ενα μηνυμα ή να μας εξηγήσει ο dbekia. Έχουν και μικρόφωνο και volume control. Εδω το λινκ για πληροφορίες για το κουπόνι της έκτπωσης. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Παιδιά έχετε να προτείνεται κάτι από ακουστικά <<ψείρες>> σε Ελληνικό μαγαζί? Με πολύ καλό ήχο και μπάσο όμως. Είχα αυτά http://www.a4tech.com/product.asp?cid=66&scid=125&id=557 αλλά αρχίζουν και κάνουν διακοπές :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinfilip Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Γεια σας παιδια, εχω ενα ipod nano, αλλα εχουν χαλασει τα ακουστικα και λεω να τα αντικαταστησω με καποια αλλα μιας και αυτα που χησιμοποιω, sony κατι φθηνα, σε συγκρηση με τα ακουστικα του ipod ειναι πολυ μαπα...τεσπα.. αυτο που θελω απο τα ακουστικα μου ειναι καθαρο και λεπτομερη ηχο, οχι καποια εξειδικευση στα μπασα.. το budget ειναι 30 ευρω... απο οσα διαβασα πιο πανω το εχετε παξει το θεμα.... τι εχετε να μου προτεινετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts