NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση μου.Χρησιμοποίησε ενα σωληνωτό εργαλείο που στην κεφαλή του είχε ενα στροφείο και μικροκάμερα,η οποία προέβαλλε σε οθόνη το εσωτερικό του αυτιού.Αφού πρώτα εμποτισε το εσωτερικό του καναλιού με διάλυμα για να "μαλακώσει" το κερί.30 ευρώ με είχε χρεώσει την τελευταία φορά. BΤW, o ClieOS εξέδωσε ετυμηγορία για τα DBA-02 και τα revision των Eterna.Τα πρώτα είναι κορυφαία (διάκριση "sonic diamond"),τα Eterna όμως φαίνεται πως τα αλλοίωσαν στην πορεία οι Ρώσσοι (για χάρη της "πιστότητας"?).Μάλλον τυχεροί όσοι πρόλαβαν την πρώτη έκδοση. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ναι άλλα όπως ο ίδιος είπε, κατά πάσα πιθανότητα του έστειλαν λάθος revision και τα συμπεράσματα του πηδήχτηκαν από το παράθυρο. Καλύτερα για εμάς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση μου.Χρησιμοποίησε ενα σωληνωτό εργαλείο που στην κεφαλή του είχε ενα στροφείο και μικροκάμερα,η οποία προέβαλλε σε οθόνη το εσωτερικό του αυτιού.Αφού πρώτα εμποτισε το εσωτερικό του καναλιού με διάλυμα για να "μαλακώσει" το κερί.30 ευρώ με είχε χρεώσει την τελευταία φορά. BΤW, o ClieOS εξέδωσε ετυμηγορία για τα DBA-02 και τα revision των Eterna.Τα πρώτα είναι κορυφαία (διάκριση "sonic diamond"),τα Eterna όμως φαίνεται πως τα αλλοίωσαν στην πορεία οι Ρώσσοι (για χάρη της "πιστότητας"?).Μάλλον τυχεροί όσοι πρόλαβαν την πρώτη έκδοση. Tα eterna τα εχει μεγαλυτερη βαθμολογια απο τα DBA-02 :blink::blink: Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ναι άλλα συγκρίνετε και με διαφορετική κατηγορία iems, με άλλα standars. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Ναι άλλα όπως ο ίδιος είπε, κατά πάσα πιθανότητα του έστειλαν λάθος revision και τα συμπεράσματα του πηδήχτηκαν από το παράθυρο. Καλύτερα για εμάς :lol: Αλήθεια?Δεν πρόλαβα να το δώ αυτό Και είχα αρχίσει να κλίνω προς τα DBA Tα eterna τα εχει μεγαλυτερη βαθμολογια απο τα DBA-02 :blink::blink: Νομίζω οτι βάζει 4,63/5- 4,9/5 στα DBA και 3,6/5-4,5/5 στα Eterna(rev) άκυρο,εννούσες τα V1 Edited May 20, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δυστυχώς πολλές απώλειες τελευταία :( "Έφυγε" ο Fritz Sennheiser Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Αλήθεια?Δεν πρόλαβα να το δώ αυτό Και είχα αρχίσει να κλίνω προς τα DBA Όχι για τα DBA για τα eterna το είπα. Και quotarw [uPDATE] I got words that the new Eterna I have could very well be a beta unit which might not be the same as the new revised version due to some shipping error. So this basically throw most of the conclusion I have out of the window and back to square one. I will keep the review intact but please read it with a grain of salt (not that you shouldn't in any review). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δυστυχώς πολλές απώλειες τελευταία :( "Έφυγε" ο Fritz Sennheiser Λες να φταίνε οι πλανήτες; Κρίμα, από όσο διάβασα θεωρούνταν από τα μεγάλα μυαλά στο χώρο. ΥΣ: Συγχαρητήρια για την προαγωγή σε moderator :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Όχι για τα DBA για τα eterna το είπα. Και quotarw Ναι,σε κατάλαβα απ'την αρχή.Εννοούσα πως ξενέρωσα με το review των Eterna v2,κι αποφάσισα να στραφώ στα DBA-02.Αλλα αν αυτά που δοκίμασε ήταν beta sample,τότε αξίζει να περιμένω την άποψη του για το τελικό προιόν.;) Αν και προσωπικά μου φαίνεται λίγο περίεργο.Δηλαδή τόσο καιρό που τα δοκίμαζε δεν γνώριζε πως δεν είχε το τελικό προιόν στα χέρια του?Και δεν τον ενημέρωσε κανείς παρα μόνο αφού δημοσίευσε το review?:confused: . ΥΣ: Συγχαρητήρια για την προαγωγή σε moderator :up: Σ'ευχαριστώ :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Μπράβο Οδυσσέα.Πολύ την χάρηκα την φορουμική σου αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δεν ξέρω τι κάναε με τα eterna όμως εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος.Τώρα στα κοντά σκέφτομαι να αγοράσω και το iBasso T2 να 'αναβαθμίσω' ακόμη περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Σ'ευχαριστώ G_T_J,να σαι καλά! πάντως αν τα "χάλασαν" τα eterna τελικά ,να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό!Μη σου πω και συλλέκτη :P εγω θα περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο,αλλιώς θα παω για τα DBA-02 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Gratz NTROPIC! Γυρω στα 150 ευρα υπαρχουν τα phonak PFE, Westone 2 (απο ebay), δεν ξερω αν τα σκεφτεσαι καθολου αλλα τα PFE εχουν σχεδον ιδια βαθμολογια με τα DBA-02, και με ενισχυτη τα PFE ειναι αλλη κλαση. Τα westone 2 τα συγκρινουν πολλες φορες με τα triple.fi. Απο την αλλη τα dba τα συγκρινουν και με shure 530,triple.fi, αλλα οποιο και απο τα 3 να παρεις δεν θα βγεις χαμενος. Παντως ο φιλος μου μου ειπε οτι τα phonak με mustang ξεπερνουν σε ολους τους τομεις τα westone 3 χωρις amp. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν κάποιο από αυτά τα tips ταιριάζουν στα eterna, κι αν αξίζει η αγορά τους, δηλαδή υπάρχει βελτίωση στον ήχο και στην απομόνωση που προσφέρουν; Υ.Σ. Συγχαρητήρια, Οδυσσέα, για την προαγωγή σου σε moderator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Gratz NTROPIC! Γυρω στα 150 ευρα υπαρχουν τα phonak PFE, Westone 2 (απο ebay), δεν ξερω αν τα σκεφτεσαι καθολου αλλα τα PFE εχουν σχεδον ιδια βαθμολογια με τα DBA-02, και με ενισχυτη τα PFE ειναι αλλη κλαση. Τα westone 2 τα συγκρινουν πολλες φορες με τα triple.fi. Απο την αλλη τα dba τα συγκρινουν και με shure 530,triple.fi, αλλα οποιο και απο τα 3 να παρεις δεν θα βγεις χαμενος. Παντως ο φιλος μου μου ειπε οτι τα phonak με mustang ξεπερνουν σε ολους τους τομεις τα westone 3 χωρις amp. Χάρη πήρες τα μαλακά η τα σκληρά ακουστικά? είμαι σε δίλημμα...τα σκληρά έχουν και ωραίο χρωματάκι,ενώ τα μαλακά είναι διαφανές...τι διαφορές έχουν? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν κάποιο από αυτά τα tips ταιριάζουν στα eterna, κι αν αξίζει η αγορά τους, δηλαδή υπάρχει βελτίωση στον ήχο και στην απομόνωση που προσφέρουν; Υ.Σ. Συγχαρητήρια, Οδυσσέα, για την προαγωγή σου σε moderator. Αν εννοείς τα complys, να ξέρεις ότι έχουν συγκεκρινένα μοντέλα για κάθε μάρκα, είναι δηλαδή phone dependent. Και από ότι είδα στο site τους δεν έχουν την Fischer Audio ακόμα. Φυσικά μπορείς να βάλεις tips για άλλη μάρκα, αρκεί το ρύγχος του tip να είναι ίδιο. Θεωρούνται τα πιο άνετα tips μετά τα customs. Θέλουν όμως αλλαγή συχνά πυκνά και δεν είναι cleanable. Εγώ θα σου πρότεινα και τα shure olives (shure black foam) που αναφέρθηκαν και νωρίτερα, γιατί είναι άνετα και επιπλέον user cleanable, οπότε κρατάνε πολύ περισσότερο. Από το head-fi I use Sony hybrid clones and the RE0 bi-flange, although now I only use the clones as the RE0 bi-flange has become too soft to use. Myself and others notice a significant change in the sound for the better with good tips. PoVarR is the first one I've read that says they didn't change the sound. Comply tips are also said to work well, the T-400 is the right size. I do notice a definite change in the sound of the Eterna with different tips. They are sensitive to sources as well, so if you have a warm, bassy source then tips might not help if there's simply too much bass. Personally I can't use the Eterna without good tips, the mid-bass is just way too much. If you're buying from a seller that doesn't bundle tips (weibby and I do), I reccomend you drop the $3 on some Sony hybrid clones. The tips I bundle are the FA fit kit, and the largest bi-flange in the kit is almost identical to the RE0 bi-flange in sound, so if possible I reccomend you try to use those. weibby bundles a pair of Comply tips. To extend the life of Comply tips, for those who don't know, wash them in hydrogen peroxide when they start to lose form and get icky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Kratous και μένα με ενδιαφέρει να δοκιμάσω κάποια άλλα tips.Aν μάθεις ενημέρωσε σχετικά. Οδυσσέα λες να τα χάλασαν τα eterna? Πάντως εξ'αρχής μου φαινόταν υπερβολική η όλη φιλολογία περί μπάσου που είχε αναπτυχθεί γύρω από αυτά και δε νομίζω ότι χρειαζόταν οποιαδήποτε 'μετατροπή ή αλλαγή' τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Παιδιά, εσείς που ασχολείστε, ποια η γνώμη σας για τα ακουστικά aerial7? Ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για αυτά http://www.aerial7.com/product/SUMO/SHADE/ αλλά δεν ξέρω τίποτα και ούτε έχω ακούσει τίποτα για την συγκεκριμένη εταιρία. Γνωρίζει κανείς; Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύτιμη ;) Ευχαριστώ :D Συγνώμη που κάνω παράθεση δικό μου ποστ, αλλά δεν την ξέρει κανείς αυτήν την εταιρία; Τουλάχιστον μπορεί κάποιος γνώστης να ρίξει μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ακουστικών; Μήπως και βγάλω κανένα συμπέρασμα για το αν αξίζουν ή όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Συγνώμη που κάνω παράθεση δικό μου ποστ, αλλά δεν την ξέρει κανείς αυτήν την εταιρία; Τουλάχιστον μπορεί κάποιος γνώστης να ρίξει μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ακουστικών; Μήπως και βγάλω κανένα συμπέρασμα για το αν αξίζουν ή όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) Σορρυ νόμιζα είχα απαντήσει. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, μπορείς να τα αγνοείς παντελώς. Η συγκεκριμένη εταιρία από τα λίγα που βρήκα πουλάει rebranded ακουστικά. Δηλαδή παίρνει ακουστικά από άλλες εταιρίες, τα ξαναβάφει και τα πουλάει. Προσωπικά θα σου πρότεινα είτε τα SoundMagic PL30, τα PL50, τα Nuforce NE6/7 (το 7 έχει και μικρόφωνο για να μιλάς άμα το συνδέσεις με iphone), τα MEElectronics M9, Brainwavz M2. Όλα αυτά είναι γύρω στα 50$ +-5, εκτός από τα PL30 που είναι φθηνότερα. Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις και εδώ και πιο αναλυτικά, με περισσότερες πληροφορίες. Edited May 21, 2010 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Χάρη πήρες τα μαλακά η τα σκληρά ακουστικά? είμαι σε δίλημμα...τα σκληρά έχουν και ωραίο χρωματάκι,ενώ τα μαλακά είναι διαφανές...τι διαφορές έχουν? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι πάνω στο θέμα. Μπορείς να στείλεις mail και να ρωτήσεις. Είναι μια ενδιαφέρουσα απορία. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι ότι τα ακρυλικά έχουν δυσκολότερο fit. Υποθέτω όμως ότι τα σιλικονένια θα χαλάνε πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Τα μαλακα εχω. Τα ακριλικα εχουν δυσκολο fit αλλα νομιζω εχουνε καλυτερη αποδωση στα πριμα και μεσαια, η σιλκονη τεινει να απορροφα λιγο "δυναμη" κανοντας τα λιγο πιο ξεκουραστα στη χρηση. Βεβαια εξαιρεση αποτελουν τα um56, εδω παραθετω τις αποψεις μου με βαση αυτα που μου εφτιαξαν στη Θεσσαλονικη. Αν πας για σιλικονη να της πεις ο εσωτερικος κυλινδρος του tip να ειναι οσο το δυνατον ευθεια στο αυτι σου και να ειναι λιγο μεγαλουτσικος ετσι ωστε να εχεις καλη αποδωση της λεπτομερειας. Εγω που μεγαλωσα λιγο την εσωτερικη διαμετρο στα δικα μου μεγαλωσε και λιγο η λεπτομερεια, ισως να το ξαναπειραξω. Στα ακρυλικα δεν χρειαζεται να εχεις μεγαλη διαμετρο γιατι το υλικο ειναι τελειως σκληρο οποτε ο εσωτερικος κυλινδρος ας ειναι οσο ο κυλινδρος των westone 3. Εγραψα και τις αποψεις μου στο headfi: http://www.head-fi.org/forum/thread/386477/review-westone-3-the-ultimate-universal-iem-vs-everything-else-aka-w3-appreciation-thread/1860 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Τα μαλακα εχω. Τα ακριλικα εχουν δυσκολο fit αλλα νομιζω εχουνε καλυτερη αποδωση στα πριμα και μεσαια, η σιλκονη τεινει να απορροφα λιγο "δυναμη" κανοντας τα λιγο πιο ξεκουραστα στη χρηση. Βεβαια εξαιρεση αποτελουν τα um56, εδω παραθετω τις αποψεις μου με βαση αυτα που μου εφτιαξαν στη Θεσσαλονικη. Αν πας για σιλικονη να της πεις ο εσωτερικος κυλινδρος του tip να ειναι οσο το δυνατον ευθεια στο αυτι σου και να ειναι λιγο μεγαλουτσικος ετσι ωστε να εχεις καλη αποδωση της λεπτομερειας. Εγω που μεγαλωσα λιγο την εσωτερικη διαμετρο στα δικα μου μεγαλωσε και λιγο η λεπτομερεια, ισως να το ξαναπειραξω. Στα ακρυλικα δεν χρειαζεται να εχεις μεγαλη διαμετρο γιατι το υλικο ειναι τελειως σκληρο οποτε ο εσωτερικος κυλινδρος ας ειναι οσο ο κυλινδρος των westone 3. Εγραψα και τις αποψεις μου στο headfi: http://www.head-fi.org/forum/thread/386477/review-westone-3-the-ultimate-universal-iem-vs-everything-else-aka-w3-appreciation-thread/1860 ok θα της πω δηλαδή με λίγα λόγια ότι το μέρος που μπαίνει στο αυτί να είναι όσο γίνεται μεγαλούτσικο (μην ακουμπάει και το τύμπανο!)και όσο γίνεται ευθεία με το αυτί κάτι τέτοιο δηλαδή? θα πάω για σιλικόνη για να έχω την άνεση....του Στέργιου του ήρθε το LOD θα πάει τρίτη να το πάρει,εμένα τίποτα ακόμα....:( Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Oχι lol απλα πες οπως εκανε του Χαρη με τη σιλικονη. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών. Μπορώ να ξοδέψω μέχρι και 100€ για την αγορά τους. Χρησιμοποιώ ένα iPod Nano Chromatic 5th edition 8GB με τα "απλά¨ ακουστικά της Apple που βρισκόταν μέσα στη συσκευασία. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλα ακουστικά Bose πιθανώς, ή οτιδήποτε άλλο αλλά πρώτα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν αξίζει να ξοδέψω χρήματα (ίσως και παραπάνω απο 100€) για αγορά ακουστικών. Εννοώ αν θα "καταλάβω" τη διαφορά ,ακόμη, και εγώ που δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη μουσική, εάν τα ακουστικά που θα αγοράσω είναι κλάσεως ανώτερα απ' αυτά του iPod και εαν αξίζει να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους ακουστικά για καθημερινή χρήση ( κυρίως με iPod, SONY NWZ-E436F και με λίγο με το κινητό μου Nokia 5800 XM) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών. Μπορώ να ξοδέψω μέχρι και 100€ για την αγορά τους. Χρησιμοποιώ ένα iPod Nano Chromatic 5th edition 8GB με τα "απλά¨ ακουστικά της Apple που βρισκόταν μέσα στη συσκευασία. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλα ακουστικά Bose πιθανώς, ή οτιδήποτε άλλο αλλά πρώτα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν αξίζει να ξοδέψω χρήματα (ίσως και παραπάνω απο 100€) για αγορά ακουστικών. Εννοώ αν θα "καταλάβω" τη διαφορά ,ακόμη, και εγώ που δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη μουσική, εάν τα ακουστικά που θα αγοράσω είναι κλάσεως ανώτερα απ' αυτά του iPod και εαν αξίζει να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους ακουστικά για καθημερινή χρήση ( κυρίως με iPod, SONY NWZ-E436F και με λίγο με το κινητό μου Nokia 5800 XM) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τη μουσικη ακους; Αν θες αναλυτικο ηχο με μεγαλη λεπτομερεια σου προτεινω τα head direct RE0, αν θες μια πιο φαν προσεγγιση με πολυ μπασο τοτε τα fisher audio eterna. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts