Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις απλα να μπεις στο site τους να κανεις register και θα εχεις κανονικα δυο χρονια εγγυηση. Ωραιος ο mustang! Εγω τωρα που τελειωσα με το fit σκεφτομαι να παρω τον headstage arrow με ενα lod απο τον Τουρκο. Να ξερεις πιο πολυ θα σου βελτιωσει τον ηχο το σωστο fit παρα η πηγη.

με τα bi-flanges αισθάνομαι πολύ καλά και την άνεση και την μουσική.θα δοκιμάσω όμως και foams και θα δω.

ναι και εγώ ήθελα το headstage arrow επειδή έχει κάποια πραγματάκια παραπάνω(και φυσικά η τιμή) αλλά τελικά μου κάνανε πρόταση για το p51 και το τσίμπισα! είναι πολύ δύσκολο να βρείς arrow! μόνο καινούργιο! και πάλι καινούργιο είναι αρκετά καλή η τιμή του

και το καλύτερο είναι ότι η τιμή resell είναι το ίδιο υψηλή και δεν πέφτει.ποιότητα λέμε!:shifty:

technoholic maniac reviewer

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με τα bi-flanges αισθάνομαι πολύ καλά και την άνεση και την μουσική.θα δοκιμάσω όμως και foams και θα δω.

ναι και εγώ ήθελα το headstage arrow επειδή έχει κάποια πραγματάκια παραπάνω(και φυσικά η τιμή) αλλά τελικά μου κάνανε πρόταση για το p51 και το τσίμπισα! είναι πολύ δύσκολο να βρείς arrow! μόνο καινούργιο! και πάλι καινούργιο είναι αρκετά καλή η τιμή του

και το καλύτερο είναι ότι η τιμή resell είναι το ίδιο υψηλή και δεν πέφτει.ποιότητα λέμε!:shifty:

200 ευρω κανει απο το γερμανικο site της headstage με δωρεαν μεταφορικα οποτε το σκεφτομαι σοβαρα. Επισης πιο lod να διαλεξω? Σκεφτομαι αυτο με τα 45$ που ειναι διπλο copper και silver. Aλλα το βλεπω για overkill, δεν νομιζω να εχει διαφορα απο τα αλλα που ειναι λιγο πιο φθηνα.

Letv x800 + Neutron + Westone W30:music:

200 ευρω κανει απο το γερμανικο site της headstage με δωρεαν μεταφορικα οποτε το σκεφτομαι σοβαρα. Επισης πιο lod να διαλεξω? Σκεφτομαι αυτο με τα 45$ που ειναι διπλο copper και silver. Aλλα το βλεπω για overkill, δεν νομιζω να εχει διαφορα απο τα αλλα που ειναι λιγο πιο φθηνα.

εγώ μίλησα μαζί του και από ότι κατάλαβα το http://cgi.ebay.ie/IPOD-LINE-OUT-DOCK-LOD-HEADPHONE-AMP-SILVER-COPPER-/250627950938?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a5a97095a

είναι το καλύτερο.

όλα τα άλλα έχουν ελάχιστες(έως απειροελάχιστες) διαφορές που θέλουν ακουστικά full size για να γίνουν αντιλιπτά.και είτε πάρεις pure silver είτε pure copper,αυτά περί worm και detail είναι ψίλοι στα άχυρα κατά την γνώμη μου.αυτό εδώ πήρα εγώ http://cgi.ebay.ie/IPOD-LINE-OUT-DOCK-LOD-HEADPHONE-AMP-BEST-DEAL-/250626898813?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a5a86fb7d

και είναι πράγματι ότι καλύτερο στα λεφτά του.

θα έπερνα το πρώτο που γράφω,αν είχα high Ohm full ακουστικά με εξαιρετική ευαισθησία.νομίζω τα άλλα είναι λίγο περιττά.

όσον αφορά για αυτό με το γερμανικό site,τσίμπα το κατευθείαν μη το σκέφτεσαι καν.το έψαξα πολύ το θέμα,και αυτοί που χρησιμοποιήσανε όλα σχεδόν τα amps κατέληξαν σε αυτό.(και το pico slim αλλά είναι πανάκριβο)εγώ φαντάσου παλέβω να πάρω από έναν το ίδιο και ίσως πουλήσω το p51.απλά επειδή αυτά φεύγουν σφαίρα,είναι πιο πιθανόν να μην έχουν παρτήδες να στήλουν και να αργίσουν να σου στήλουν.κάπου διάβασα ότι τον ιούνιο θα βγουν τα επόμενα και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή! μπορείς αργότερα να πάρεις και το dac του αν σε ενδιαφέρει να το συνδέσεις με το pc

Edited by hackfree

Νομιζω πως ανεβασε την τιμη στο LOD αν δεν απατωμαι, ο silver ειναι για λεπτομερεια?

Απο δω: http://www.headphonia.eu/The-Arrow-Amp/Headstage-Arrow-12HE-High-Efficiency::10107.html

Ioυνιο:(:(:(:( το γραφει το site

Edited by Godfavor777

Νομιζω πως ανεβασε την τιμη στο LOD αν δεν απατωμαι, ο silver ειναι για λεπτομερεια?

Απο δω: http://www.headphonia.eu/The-Arrow-Amp/Headstage-Arrow-12HE-High-Efficiency::10107.html

Ioυνιο:(:(:(:( το γραφει το site

ναι το θυμόμουν....το p51 εγώ το πήρα 225 ευρώ μεταχειρισμένο,(καλύτερα για burn in)ευτυχώς δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά και ευτυχώς μου αρέσει το gold colour.

200 ευρώ είναι τρελή ευκαιρία για τέτοιο amp(το headstage arrow)και είναι αρκετά μελετημένο.τώρα είναι δυνατόν να έχει τόσες δυνατότητες και να μην το πάρουν? άμα βρεις τίποτα σε κανά headfi αλλά υπάρχουν ήδη έναν σωρό αγγελίες(και δικιά μου:lol:) για αγορά! η περιμένεις λίγο.... ένας μήνας δεν είναι πολύ!

ένα παιδί μου ανέλησε πολύ τα χαρακτηριστικά του γιατί δεν τα είχα καταλάβει.το impedance διακοπτάκη είναι για το hissarisma των ακουστικών,καλό είναι να είναι στο 10 το μικρότερο δηλαδή γιατί αν το ανεβάσεις μπορεί να σβήνει τελείως το πιθανόν hisss που ακούγεται αλλά αλλοιώνει λίγο την ποιότητα του ήχου, το crossfeed είναι ένα hardware χαρακτιριστικό που διαχωρίζει τον ήχο κυρίως από ταινίες 5.1 για να ακούς στα ακουστικά(αυτό είναι που με τρελαίνει!)bass boost(επιτέλους!!) και το άλλο για τα volt και άλλα πολλά χαρακτηριστικά....είναι κορυφή τέλος

ο ray από την άλλη υποστηρίζει ότι ένα καλό amp δεν πρέπει να χρειάζεται bassboost κ.λ.π(μου βρομάει λίγο εγωισμός)και όντως η ποιότητα ήχου είναι απίθανη...αν είχε και τα χαρακτηριστικά του arrow σίγουρα θα ήταν καλύτερο

ο silver είναι για λεπτομέρεια copper για <<ζεστάδα>> και τα 2 μαζί κανουν μια λεπτομερείς ζεστάδα(τρέχα γύρευε δηλαδή)

edit: μόλις μου απάντησε ο Ray σε αυτό που τον ρώτησα γιατί δεν έχει improvement ο ήχος,και μου είπε ότι με το LOD βλέπεις καλή διαφορά γιατί το 3gs έχει καλό chipaki ήχου και ενισχητή και ο ήχος βγαίνει αρκετά καλός από το jack

Edited by hackfree

Ο ιδιος ο Ray Samuels σου απαντησε?? Αυτο θα πει τεχνικη υποστηριξη! Και εγω συμφωνω οσο λιγοτερα καλουδια εχει ενας ενισχυτης τοσο πιο καθαρο περναει το σημα. Αλλα ο arrow ειναι πολυ καλος και σε αυτο.

Ο ιδιος ο Ray Samuels σου απαντησε?? Αυτο θα πει τεχνικη υποστηριξη! Και εγω συμφωνω οσο λιγοτερα καλουδια εχει ενας ενισχυτης τοσο πιο καθαρο περναει το σημα. Αλλα ο arrow ειναι πολυ καλος και σε αυτο.

ναι με τον ιδιο τον Ray που τα φτιαχνει! εχει προφιλ στο headfi κανονικα.ειναι καθετος στο θεμα με bassboost κ.λ.π. η ποιοτητα κατασκευης ειναι τελεια. δεν χορταίνω να ανεβοκατεβαζω το διακοπτακι on-off ακομα και αυτο μαρεσει! αξιζει τα 220 ευρω που εσκασα σιγουρα. ετσι μου ρχεται να το φαω!

ψήνομαι να πάρω το sansa fuze,αν και το LOD του δεν έχει καμία διαφορά ήχου από το κανονικό headphone jack....είτε ακούσεις μουσική από το jack είτε από LOD,είτε με dock,(υπάρχει και dock γιαυτό) η ποιότητα ήχου είναι ίδια.(μέσω ενισχυτή).το καλό είναι ότι φοράει αρκετά καλό chipaki ήχου(ίδιο με το clip)...και γράφει και από ράδιο.σκεφτόμουν και το sony x,(δεν ξέρω τι πέζει με το LOD του ίσως να είναι και ψυφιακό)αλλά είναι πανάκριβο

Edited by hackfree

σήμερα ήρθε το fiio e5!!!

αμέσως το έβαλα να δουλέψει.είχε αρκετή μπαταρία.η εντυπώσεις μου άριστες! νόμιζα ότι θα ήταν μια κινέζικη μ@λ@κί@,αλλά τελικά πόσο λάθος είμουν! το bassboost δουλέβει πάρα πολύ καλά,χωρίς να αλλοιώνει το μπάσο,απλά προσθέτει ένα 10%.μπορώ να πω ότι προτιμώ το μπάσο του fiio από το mustang! απλά δίνει αυτό το ελάχιστο που λίπει! πχ αν βάλω έχτρα μπάσο από το EQ του iphone,το αλλοιώνει πολύ και δεν ακούγεται καλά αλλά με το fiio είμαι πολύ ευχαριστημένος.είναι μικρό και άνετα το πέρνεις στο gym! όσο αφορά τα πρίμα κ.λ.π δεν έχω να πω πολλά,τα αναλύει πολύ καλά.πάλι τα δοκίμασα όλα για να δω διαφορές,(σκέτο iphone,με mustang,με fiio)και ακόμα δεν ενθουσιάστηκα με το mustang όσο θα περίμενα για τα λεφτά που έδωσα γιαυτό!)μάλλον πρέπει να αλλάξω fit

ακόμα τα παρελκόμενα είναι αρκετά καλά.τα βύσματα είναι gold plated

μπράβο στη fiio!

Ναι λογικο να δεις διαφορα στο μπασο με το bass boost, με lod ελπιζω να φανει ο mustang. Εγω δεν θα μπορουσα με παραπανω μπασο απο αυτο που εχουν τα w3, βεβαια και παλι αναλογα το fit.

ΧΕΧΕ, τι σύμπτωση. Κ μένα Αθήνα, σήμερα ήρθε το E5. (3,2 βδομάδες DX)

Κάνει παρέα με το i8.

Το πήρα σε λευκό. κ είναι πραγματικά όμορφο :)

Μου αρέσει η απόχρωση που βγάζει την ώρα της φόρτισης κ λειτουργίας, (ένα μωβ...).

Το E5, δεν το έχω στο τέρμα, αλλά εκεί που δεν ακούς φύσημα.

Ευχαριστημένος είμαι. δίνει αυτό το "κάτι" που έλειπε.

Το σύνδεσα με την jack έξοδο του υπολογιστή κ έχει κάνει επίσης αισ8ητή την παρουσία του :)

(Περιμένω να το δοκιμάσω κ στο aux in του αυτοκινήτου).

ΥΓ: Thanks G_T_J για το demo xD

Edited by GeoGlx

ΧΕΧΕ, τι σύμπτωση. Κ μένα Αθήνα, σήμερα ήρθε το E5. (3,2 βδομάδες DX)

Κάνει παρέα με το i8.

Το πήρα σε λευκό. κ είναι πραγματικά όμορφο :)

Μου αρέσει η απόχρωση που βγάζει την ώρα της φόρτισης κ λειτουργίας, (ένα μωβ...).

Το E5, δεν το έχω στο τέρμα, αλλά εκεί που δεν ακούς φύσημα.

Ευχαριστημένος είμαι. δίνει αυτό το "κάτι" που έλειπε.

Το σύνδεσα με την jack έξοδο του υπολογιστή κ έχει κάνει επίσης αισ8ητή την παρουσία του :)

(Περιμένω να το δοκιμάσω κ στο aux in του αυτοκινήτου).

ΥΓ: Thanks G_T_J για το demo xD

και μενα εκανε 3 βδομαδες να ερθει! το φυσιμα ειναι λιγο σπαστικο γιατι ακουγετε πολυ με τα westone αλλα το βαζω χαμηλα την ενταση στο fiio

Να σαι καλά φίλε Τζωρτζ.Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα όπως εμένα! Και σένα φίλε hachfree σου είχα πει ότι με βάση τιμή/αξία, σε καμία περίπτωση δεν τον πήρες τζάμπα!

Και γω είμαι πολύ ευχαριστημένος.Κάτι παραπάνω από αισθητή η βελτίωση στον ήχο για την τόσο αστεία τιμή του...

έχω παρατηρήσει ότι όσο περνάνε οι μέρες μου φαίνεται ότι η μουσική βελτιώνεται στα αυτιά μου.δεν νομίζω να είναι το burn in,αλλά η συνήθεια.τώρα μου φαίνεται ότι το mustang δουλεύει καλύτερα...θα μας τρελάνει? αισθάνομαι τον ήχο πιο ολοκληρωμένο σαν να είμαι πιο κοντά στη μουσική.αισθάνομαι ότι ο τραγουδιστής είναι ακριβώς πίσω μου και τραγουδάει:wacko: ενώ σκέτο είναι σαν να υπάρχει κάτι ενδιάμεσα εμένα και της μουσικής! πολύ ελαφρά βέβαια αλλά τώρα το παρατήρησα

Καλύτερη η καινούρια σου φωτογραφία.Επιτέλους έβγαλες εκείνην την τρισάθλια με τα μπαλόνια! :lol:

χαχαχα! λοιπον γνωρισα κατι παιδια απο εδω που πηγανε σε γιατρο και τους εκανε custom tips! οποτε θα κανω μαλλον και εγω custom tips. μου λενε η διαφορα ειναι τεραστια και οτι δεν εχω ακουσει τιποτα! θελουν να ακουσουν το mustang γιατι θα αγορασουν το arrow

Χάρη γιατί δεν με είπες ότι ο Στέργιος είναι Βέροια ρε? και εγώ εκεί είμαι....lol :rolleyes:

θα πάω θεσσαλονίκη για custom!@!!! θέλω να μου πει τη γνώμη του για το mustang με τα custom και aac αρχεία από κοντά....

Χάρη γιατί δεν με είπες ότι ο Στέργιος είναι Βέροια ρε? και εγώ εκεί είμαι....lol :rolleyes:

θα πάω θεσσαλονίκη για custom!@!!! θέλω να μου πει τη γνώμη του για το mustang με τα custom και aac αρχεία από κοντά....

Χαχα κατι θυμομουν οτι εισαι απο Θεσσαλονικη! Για αυτο το ειπα στο φιλο μου το Στεργιο! Ωραια περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις! Τα custom ειναι σε αλλο επιπεδο ηχητικα!

Ωραία,αν μαζευτούμε αρκετοί να κανονίσουμε κι ένα audiophile meeting @Θεσσαλονίκη:D
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ξερετε καποιο προγραμα της προκοπης να κανω τα flac μου apple lossless για το iphone μου? με ενοχλεί το itunes Edited by hackfree

ξερετε καποιο προγραμα της προκοπης να κανω τα flac μου aac για να τα πεξω στο iphone? η είναι καλύτερα να τα κάνω στο apple lossless format?

Εγώ για μετατροπή flac σε aac χρησιμοποιώ τον foobar με nero aac codec το οποίο έχει άριστο αποτέλεσμα. Τώρα για να τα μετατρέψεις σε apple lossless, δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα, αν και δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι, μάλλον θα χάσεις σε χωρητικότητα. Δεν νομίζω να μπορέσεις να αντιληφθείς την διαφορά σε ένα κομμάτι σε aac 320 kbps, και στο ίδιο σε apple lossless από το iphone σου.

Εγώ για μετατροπή flac σε aac χρησιμοποιώ τον foobar με nero aac codec το οποίο έχει άριστο αποτέλεσμα. Τώρα για να τα μετατρέψεις σε apple lossless, δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα, αν και δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι, μάλλον θα χάσεις σε χωρητικότητα. Δεν νομίζω να μπορέσεις να αντιληφθείς την διαφορά σε ένα κομμάτι σε aac 320 kbps, και στο ίδιο σε apple lossless από το iphone σου.

κατέβασα το dBpoweramp που είναι σχετικά καλό πρόγραμμα...

Εγω απο flac τα κανω wav με το προγραμμα FLAC frontend, τα περναω στο itunes και απο το itunes τα κανω convert σε Apple Lossless. Βεβαια μπορεις να τα αφησεις και να τα περνας wav στο iphone αλλα το apple lossless σου δινει τη δυνατοτητα να περνας λεζαντες και εξωφυλλα στα album, και κανει το cd απο 650-700mb σε 500-550mb.

Με τον mustang που εχει ουτε κατα διανοια για συμπιεσμενο κομματι.

Edited by Godfavor777

Εγω απο flac τα κανω wav με το προγραμμα FLAC frontend, τα περναω στο itunes και απο το itunes τα κανω convert σε Apple Lossless. Βεβαια μπορεις να τα αφησεις και να τα περνας wav στο iphone αλλα το apple lossless σου δινει τη δυνατοτητα να περνας λεζαντες και εξωφυλλα στα album, και κανει το cd απο 650-700mb σε 500-550mb.

Με τον mustang που εχει ουτε κατα διανοια για συμπιεσμενο κομματι.

από που βρίσκεις τα flac κομμάτια? με ενδιαφέρει να κατεβάσω συγκεκριμένα κομμάτια από το ίντερνετ...βρήκα μερικά και τα κάνω convert κατευθείαν από από flac σε apple lossless μέσω του προγράμματος που αναφέρω παραπάνω.είναι λάθος? δεν με πολυενδιαφέρουν τα εξώφυλλα καθώς τα περισσότερα τραγούδια που έχω είναι επιλογές και όχι άλμπουμ! πέρασα κάποια apple lossless στο iphone,και άφισα το original mp3 του τραγουδιού μέσα.λοιπόν εγώ κατεβάζω μέσω limewire σε 256-350kbps τραγούδια.έβαλα διάφορα όπως το david guetta feelings mp3,με το david guetta feelings mp4a lossless.ε δεν κατάλαβα διαφορά!(χωρίς LOD εννοείται) νομίζω ότι φταίνε τα tips μου.θα δω τον Στέργιο μάλλον σήμερα να μου πει την γνώμη του με τα δικά του αρχεία και ακουστικά

από που βρίσκεις τα flac κομμάτια? με ενδιαφέρει να κατεβάσω συγκεκριμένα κομμάτια από το ίντερνετ...βρήκα μερικά και τα κάνω convert κατευθείαν από από flac σε apple lossless μέσω του προγράμματος που αναφέρω παραπάνω.είναι λάθος? δεν με πολυενδιαφέρουν τα εξώφυλλα καθώς τα περισσότερα τραγούδια που έχω είναι επιλογές και όχι άλμπουμ! πέρασα κάποια apple lossless στο iphone,και άφισα το original mp3 του τραγουδιού μέσα.λοιπόν εγώ κατεβάζω μέσω limewire σε 256-350kbps τραγούδια.έβαλα διάφορα όπως το david guetta feelings mp3,με το david guetta feelings mp4a lossless.ε δεν κατάλαβα διαφορά!(χωρίς LOD εννοείται) νομίζω ότι φταίνε τα tips μου.θα δω τον Στέργιο μάλλον σήμερα να μου πει την γνώμη του με τα δικά του αρχεία και ακουστικά

Μισό, μισό για να καταλάβω. Κατέβασες mp3, το έκανες ALAC, τα έβαλες και τα 2 στο iphone και τα σύγκρινες μεταξύ τους; Αν έκανες κάτι τέτοιο τότε άκουσες 2 φορές το ίδιο mp3. Επίσης αν το mp3 είναι LAME VBR, τότε είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να καταλάβεις διαφορά, ανάλογα φυσικά και με το ίδιο το τραγούδι (τόσο μουσικά όσο και από άποψη παραγωγής). Όσο για το που μπορείς να βρεις flacs, δεν γνωρίζω κατά πόσο επιτρέπεται μια τέτοια συζήτηση από τους κανόνες του φόρουμ, αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.

PS: Το iphone δεν παίζει flacs?

Μισό, μισό για να καταλάβω. Κατέβασες mp3, το έκανες ALAC, τα έβαλες και τα 2 στο iphone και τα σύγκρινες μεταξύ τους; Αν έκανες κάτι τέτοιο τότε άκουσες 2 φορές το ίδιο mp3. Επίσης αν το mp3 είναι LAME VBR, τότε είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να καταλάβεις διαφορά, ανάλογα φυσικά και με το ίδιο το τραγούδι (τόσο μουσικά όσο και από άποψη παραγωγής). Όσο για το που μπορείς να βρεις flacs, δεν γνωρίζω κατά πόσο επιτρέπεται μια τέτοια συζήτηση από τους κανόνες του φόρουμ, αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.

PS: Το iphone δεν παίζει flacs?

κοίτα είχα πχ το feelings κομμάτι mp3 στο iphone.κατεβάζω το ίδιο κομμάτι από κάπου αλλού σε flac όμως στο pc.το κάνω lossless,και περνώ με sync στο itunes.τώρα το itunes βλέπει και τα 2 αρχεία.το ένα είναι lossless,το άλλο mp3.δεν νομίζω να έχουν σχέση αφού και τα 2 τα κατέβασα από τελείως διαφορετικές πηγές.άρα είναι ξεχωριστά τραγούδια.στο iphone μου βγήκαν το ένα κάτω από το άλλο,και έτσι τα άκουγα μια το ένα μια το άλλο προσπαθώντας να ακούσω διαφορά άλλα ακουγόταν ακριβώς το ίδιο.είτε με amp είτε σκέτα τα ακουστικά:blink: λογικά επειδή είναι μεγάλο το bitrate στο mp3 να μην είναι πολύ αντιληπτή η διαφορά με το lossless....θα έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη με το LOD και τα custom tips.μπορεί και να φταίει το ότι δεν έγινε ακόμα burn in στα ακουστικά,η στο amp.....