Jump to content

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά-«ψείρες»;

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι μεγαλουτσικο το D4 και ειναι φορητο.

Αφου κανω κατι μικροδιορθωσουλες με τα custom tips, και εγω μαλλον θα προβω σε αγορα φορητου ενισχυτη και αναλογα την οικονομικη φαση που θα βρισκομαι θα παρω η τον ibasso D4, p-51 mustang, η RSA Shadow, με τον καλυτερο τον τελευταιο αλλα ειναι μονο για ΙΕΜS.

Αφου θα αποφυγω την headphone out του iphone και παω τον ηχο μεσω docking station μαζι με ενα LOD δεν θα μου επιρρεασει την ποιοτητα του ηχου το iphone.

Edited by Godfavor777
Letv x800 + Neutron + Westone W30:music:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι μεγαλουτσικο το D4 και ειναι φορητο.

Αφου κανω κατι μικροδιορθωσουλες με τα custom tips, και εγω μαλλον θα προβω σε αγορα φορητου ενισχυτη και αναλογα την οικονομικη φαση που θα βρισκομαι θα παρω η τον ibasso D4, p-51 mustang, η RSA Shadow, με τον καλυτερο τον τελευταιο αλλα ειναι μονο για ΙΕΜS.

Αφου θα αποφυγω την headphone out του iphone και παω τον ηχο μεσω docking station μαζι με ενα LOD δεν θα μου επιρρεασει την ποιοτητα του ηχου το iphone.

το p51 mustang και το RSA shadow κοστίζει κάπου 300$ μεταχειρισμένο(αν τα βρεις) νομίζω ότι μέχρι εκεί αξίζει να δώσεις χρήματα...ότι παραπάνω είναι πολύ ακριβό...το pico amp πχ,μεταχειρισμένο κοστίζει 400$(πάλι δύσκολα να το βρεις) που είναι πάρα πολλά...

πάντως συμφωνώ μαζί σου το rsa shadow είναι ότι πιο φορητό και καλής ποιότητας amplifier υπάρχει!

edit: ένα παιδί μου δίνει ο rsa hornet M έκδοση,στα 200$...αλλά δεν το βλέπω και πολύ φορητό...το shadow είναι καλύτερο και μικρότερο....τι λέτε να το πάρω?

godfavor,τη γνώμη έχεις για το mini box?

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Για το mini box δεν ξερω αλλα για τα προιοντα του Ray Samuels ο ιδιος τονισε οτι υπαρχει πολυ καλη συνεργεια στο mustang με τα westone 3, αφου τα τεσταρε ο ιδιος. Εγω σκεφτομαι για το mustang καθως μπορει να χρησιμοποιηθει και σε full size headphones, ενω για το shadow μπορει να τα οδηγησει αλλα οχι αυτα με πολυ μεγαλα Ohm.

Kαλοι ανταγωνιστες του shadow ειναι ο ALO RX, iQube και φυσικα και αλλοι που δεν γνωριζω lol

Edited by Godfavor777

kratus με ενδιαφέρει (ανάλογα και την τιμή που το δίνεις βέβαια) αλλά στήλε μου με πμ περισσότερα μην spamάρουμε εδώ

λοιπόν τον ιούλιο θα πάω να μείνω σε συγγενή μου στην Νέα Υόρκη.μπορώ να πάω να πάρω από εκεί τα custom UM-56 tips? αν ναι,πόσο καιρό κάνουν να γίνουν και πόσο περίπου θα μου στοιχίσουν?

Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη...εεεε Godfavor! :D

Περιμένω τις προτάσεις σου για κάτι εκεί γύρω στο κατοστάρικο(άντε λίγο παραπάνω).

Για τον FAnmusic MKII έχεις ακούσει τίποτε; Δείχνει στιβαρή κατασκευή και έχει καλή αυτονομία.Ωστόσο, δεν φορτίζει με USB και δεν διαθέτει bass boost.

όσον αφορά το LOD εδώ δείτε το καλύτερο που δίνει ο ray samuels! τρέλα

http://www.head-fi.org/forums/f38/emmeline-shadow-426420/index63.html η τιμή του μόνο 125$ χαχαχα

με αυτό το LOD για το iphone ο ήχος περνάει χωρίς να <<χάνει>> κατευθείαν στον ενυσχητή, και από εκεί στα ακουστικά? κάτι τέτοιο κατάλαβα.δηλαδή δεν χρησιμοποιείς καθόλου την headphone jack του iphone.στην ουσία δηλαδή,δεν χρειάζεσαι κάποιον καλό player? γιατί εγώ με το το ipod nano 5th gerenarion,και το iphone 3gs είδα τεράστια διαφορά με τα πολύ απλά ακουστικά του κουτιού!(το iphone 3gs είχε καλύτερο ήχο).φυσικά τα τέσταρα χωρίς LOD μέσω headphone jack.αν κατάλαβα καλά,αν είχα το LOD ο ήχος θα ήταν ακριβώς ο ίδιος από το ipod nano,και από το iphone 3gs? νομίζω έχουν διαφορετικό chipaki ήχου στο ipod nano είναι πιο <<φτηνό>>

Edited by hackfree

G_T_J: Πολυ καλη τιμη για χαλκο! Μαλλον βλεπω να το παραγγελνω και εγω!

Μεχρι 100-120 ευρω θα πηγαινα μαλλον σε ibasso T4, αν και δεν το εχω ψαξει πολυ, και το ΜΚ2 καλο φαινεται. Βασικα ανοιξε thread στο headfi στην ενοτητα portable headphone amps για τα ετερνα και ενισχυτη, για να βρεις καποιο ενισχυτη με καλη συνεργεια.

Hackfree : Οπως ειπε και ο NTROPIC ουσιαστικα παρακαμπτεις την καρτα ηχου του ipod και ο ηχος μεταφερετε στον εξωτερικο ενισχυτη χωρις αλλοιωσεις. Το iphone 3gs χρησιμποιει το ιδιο τσιπακι ηχου με το samsung P3 που θεωρειτε και αυτο κορυφαιο player.

Edited by Godfavor777

G_T_J: Πολυ καλη τιμη για χαλκο! Μαλλον βλεπω να το παραγγελνω και εγω!

Μεχρι 100-120 ευρω θα πηγαινα μαλλον σε ibasso T4, αν και δεν το εχω ψαξει πολυ, και το ΜΚ2 καλο φαινεται. Βασικα ανοιξε thread στο headfi στην ενοτητα portable headphone amps για τα ετερνα και ενισχυτη, για να βρεις καποιο ενισχυτη με καλη συνεργεια.

Hackfree : Οπως ειπε και ο NTROPIC ουσιαστικα παρακαμπτεις την καρτα ηχου του ipod και ο ηχος μεταφερετε στον εξωτερικο ενισχυτη χωρις αλλοιωσεις. Το iphone 3gs χρησιμποιει το ιδιο τσιπακι ηχου με το samsung P3 που θεωρειτε και αυτο κορυφαιο player.

χμμμ μάλλον θα τσιμπίσω και εγώ ένα! φαίνεται καλό...τώρα από ποιότητα άλλο τι λέει και άλλο τι είναι βέβαια....θα δούμε....αλλά πουλάει πολλά διαφορετικά LOD...πιο είναι καλύτερο τώρα...άλλα είναι pure silver... άλλα είναι pure copper....αυτό ας πούμε τα έχει και τα 2 http://cgi.ebay.ie/IPOD-LINE-OUT-DOCK-LOD-HEADPHONE-AMP-SILVER-COPPER-/250610417534?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a598b7f7e

Edited by hackfree

Ο τύπος εκτός του ότι είναι πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό άτομο, είναι και καταρτισμένος.Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός και δουλεύει στην Turkish Aiirlines.

Μίλησα και γω μαζί του και μου είπε ότι πραγματικά κατασκευάζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από spare parts της αεροπορίας.

Επιπλέον μου είπε πως θα μου το φτιάξει με όσο μήκος θέλω.Αυτό αν δεν κάνω το default που παράγει είναι στις έξι ίντσες και εγώ του ζήτησα 9,5 και μου το έφτιαξε χωρίς επιπλέον κόστος....

Φαίνεται καλή λύση παιδιά κ γι αυτό το πήρα κι εγώ απόφαση.

Godfavor έχεις δίκιο.Μάλλον θα πρέπει να αναζητήσω κάτι που δένει καλά με τα eterna.Αυτό μάλλον είναι το στοίχημα.

Βασικα ανοιξε thread στο headfi στην ενοτητα portable headphone amps για τα ετερνα και ενισχυτη, για να βρεις καποιο ενισχυτη με καλη συνεργεια..

+1

Βασικα,ειναι τοσες οι επιλογες,οποτε θα πρεπει να θεσει σαν προτεραιοτητα τη συνεργεια με τα Eterna,ή εστω με καποια ακουστικα παρεμφερους ηχητικης υπογραφης.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Οδυσσέα φίλε σήμερα παρέλαβα τα Koss porta pro και έχω μείνει.....άλλλλλλλλλλλαλος!

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα σε τέτοια τιμή.((Τα βρήκα στο άμαζον και κόστισαν μαζί με τα μεταφορικά 23 ευρώ!)

Απίστευτα καθαρός και φωτεινός ήχος, ισορροπημένος και με λεπτομέρεια.Μακράν καλύτερα από κάτι αστεία philips full sized που έχω! Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την ποιότητα ήχου τους! Ναι ηχητική απομόνωση δεν υπάρχει ει μη μόνον αν τα δουλεύεις πάνω από τη μέση της έντασης αλλά:

1)Ικανοποιητικό και αρκετά ευρύ soundstage για ανοιχτού τύπου μοντέλο

2)Ακρίβεια.Ό,τι και να προσέξεις, δεν υπάρχει θέμα να μην το ακούσεις...

3)Καθόλου αλλοιώσεις ή 'υπερρεαλιστικός ήχος'.Αντίθετα πολύ φυσικός και ισορροπημένος!

4)Πολύ σοβαρό και 'παρόν' μπάσο.(Ίσως μάλιστα θα λεγα τονισμένο για να ισοσκελιστούν οι απώλειες από την απλή επαφή για τη μετάδοση του ήχου.)Αυτό ειδικά το χαρακτηριστικό με έχει αφήσει άναυδο! Ανοιχτού τύπου ακουστικά να αποδίδουν σοβαρό και ζωντανό μπάσο δεν περίμενα ποτέ μου να ακούσω.

6)Οι υψηλές συχνότητες και οι μεσαίες δεν έχουν πουθενά sibilance και είναι φυσικές χωρίς αντηχήσεις.Είναι σε σωστές αποστάσεις χωρίς να ακούς ήχους υποχθόνιους και από το...υπερπέραν.

6)Ακούς μουσική! Είναι όλα εκεί.Κοντά, ζωντανά, φυσικά και ικανοποιητικώς διαχωριζόμενα!

7)Οδηγούνται και ταιριάζουν απίστευτα από το IPOD και ΕΙΔΙΚΑ από το IPOD και τον FiiO E5 μαζί! Μπορώ να πω πως το compatibility Ipod touch>Fiio E5>Koss Porta Pro (όσο και αν δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη) είναι καλύτερο από ότι αυτό με τα eterna!

8)Είναι πανάλαφρα κυριολεκτικά! Ξεχνάς ότι τα φοράς δεν ιδρώνεις, δε σε πιέζουν και είμαι και...κεφάλας! :) Τί να πώ? ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!

Στα μείον θα έβαζα την αίσθηση φτηνής και εύθραυστης κατασκευής που αποπνέουν χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι έντονα δυσάρεστο που να προβληματίζει.Ίσως το καλώδιο να έπρεπε να είναι πιο σοβαρό και τα πλαστικά μέρη να σε γεμίζουν με περισσότερη σιγουριά.

Εν ολίγοις δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι ιδανικότερο από αυτό με βάση αυτό που χρειαζόμουν.Ήθελα ένα καλό ζευγάρι full sized για τον υπολογιστή και το λαπτοπ χωρίς μαξιλάρια για την κάλυψη όλου του αφτιού με καλό ήχο για να απολαμβάνω μουσική χωρίς να ιδρώνω και να χάνω παντελώς την επαφή με το χώρο.

ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!! 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Edited by G_T_J

Πραγματι ειναι δυνατος παικτης τα porta pro ειδικα για τα λεφτα τους.

Εγω παλι εχω στρεψει το ενδιαφερον μου στις πρωτες θετικες εντυπωσεις απο headphones της FA(Master Series).Εχω την εντυπωση οτι το "ξανθο γενος" θα μας κανει ολους μαγκες...(κι οπως παντα με κοστοστρεφη τιμολογηση):D

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

τελικά βρήκα σε προσφορά τo mustang p-51 στα 300$(225 ευρώ) από άγγλο!!! το τσίμπησα....αν και θα ήθελα το shadow πιο πολύ,καθότι δεν έχω σκοπό προς το παρών να πάρω full headphones.....οπότε τώρα είναι στο δρόμο westone 3+p51+LOD.....:heat:

τα λεφτάκια μου!!!! :X ελπίζω να μην απογοητευτώ από το μέγεθος του mustang...(δεν στεναχωριέμαι γιατί τα λεφτά δεν τα χάνεις από τέτοια amp.έχουν υψηλή τιμή μεταπώλησης!)το θέλω στο δρόμο μαζί μου..αλλά μάλλον το κόβω να το πουλάω πάλι αν με στήλουν κανα μύνημα για shadow η pico slim

περιμένετε αναλυτικό review για τα westone 3 με και χωρίς amp(τζάμπα πήρα το fiio e5 αλλά θα τα συγκρίνω όλα)

Edited by hackfree

G_T_J, τα koss που πήρες είναι άνετα για πολύωρη χρήση; Ιδρώνουν καθόλου τα αυτιά; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο ζευγάρι για χρήση στο σπίτι. Τα dt-770pro αρχίζουν να μην παλεύονται τώρα που σφίγγουν οι ζέστες, μετά από κανα μισάωρο τα αυτιά μου παίρνουν φωτιά.

G_T_J, τα koss που πήρες είναι άνετα για πολύωρη χρήση; Ιδρώνουν καθόλου τα αυτιά; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο ζευγάρι για χρήση στο σπίτι. Τα dt-770pro αρχίζουν να μην παλεύονται τώρα που σφίγγουν οι ζέστες, μετά από κανα μισάωρο τα αυτιά μου παίρνουν φωτιά.

ΑΠό χθες τα χρησιμοποιώ συνεχώς και είναι πανάλαφρα, απίστευτα άνετα(όταν τελειώσει αυτό που ακούς παίζει να ξεχάσεις ότι τα φοράς...Το έπαθα γι αυτό στο λέω)και λέω μετά σιγουριάς πως ΟΧΙ δεν ιδρώνουν τ'αφτιά.

Από ότι διάβασα στο headfi κάποια σχόλια, η Anniversary Edition είναι βελτιωμένη στον ήχο. Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό;

Κάνανε κάποιες βελτιώσεις στην ευαισθησία από όσο γνωρίζω για να κολλάνε καλά με φορητά mp3 player και IPod.Για το τελευταίο μπορώ να σε βεβαιώσω...

Ο ήχος είναι εντυπωσιακός για το κόστος τους.Συνυπολόγισε ότι είναι μοντέλο που διατηρείτε ψηλά στις πωλήσεις εδώ και 26 χρόνια κάτι που δεν μπορεί να είναι τυχαίο.Απ'ό,τι διάβασα όλα αυτά τα χρόνια έγιναν ελάχιστες εξωτερικές παρεμβάσεις και μια βελτίωση στην ευαισθησία όπως προείπα.

Δηλαδή δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που ζητούν, και δεν είναι λίγα. Τα βρήκα στο αγγλικό άμαζον, τα απλά 20 ευρώ περίπου, και τα Anniversary 50 ευρώ, και τα δύο τιμές χωρίς έξοδα αποστολής. Εσύ από εκεί τα παράγγειλες; Πόσες μέρες έκαναν να σου έρθουν;

Δηλαδή δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που ζητούν, και δεν είναι λίγα. Τα βρήκα στο αγγλικό άμαζον, τα απλά 20 ευρώ περίπου, και τα Anniversary 50 ευρώ, και τα δύο τιμές χωρίς έξοδα αποστολής. Εσύ από εκεί τα παράγγειλες; Πόσες μέρες έκαναν να σου έρθουν;

Γύρω στα 24 ευρώ βγήκαν μαζί με μεταφορικά και έκαναν ακριβώς 1 μήνα! Πραγματικά δεν έχω ψάξει για τα anniversairy.Αυτά βγήκανε πέρσι στην συμπλήρωση 25 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία και έχουν κάποιες εξωτερικές διαφορές.Από διαφορές στον ήχο δε γνωρίζω.

Όπως και να χει για 25 ευρώ είναι απίστευτα ακουστικά και για να το πάω και παραπέρα είναι καλά ακουστικά ανεξαρτήτου τιμής.

Επιπλέον και το lifetime warranty δεν είναι μικρή υπόθεση....Τους τα στέλνεις οποτεδήποτε πίσω πληρώνοντας έξι δολλάρια αποστολή και σου στέλνουν καινούρια!

Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το ψάξω λίγο ακόμη, αλλά μάλλον σε αυτά θα καταλήξω, γιατί δεν θέλω να χαλάσω πολλά χρήματα. Άλλωστε με τα dt770pro είμαι ικανοποιημένος.

παιδιά ξέρετε για κανένα mp3 player που να δένει καλά με amp? δηλαδή να μπορείς να παρακάμψεις το εσωτερικό ενισχυτή και να χρησιμοποιείς το δικό σου? σαν το ipod/iphone+LOD δηλαδή....γιατί πχ τα sony X,η το A845,cowon κ.λ.π έχουν δικό τους καλό εσωτερικό ενισχυτή και οπότε δεν είναι λίγο κουλό να κουμπώνεις στο audio out 3.5mm έναν ενισχυτή?(σαν να βάζεις έναν ενισχυτή πάνω σε έναν άλλο)...με ενδιαφέρει να έχει καλό audio chip για τον σωστό διαχωρισμό του μουσικού φάσματος

(με λίγα λόγια δεν θέλω iphone+LOD)

παιδιά ξέρετε για κανένα mp3 player που να δένει καλά με amp? δηλαδή να μπορείς να παρακάμψεις το εσωτερικό ενισχυτή και να χρησιμοποιείς το δικό σου? σαν το ipod/iphone+LOD δηλαδή....γιατί πχ τα sony X,η το A845,cowon κ.λ.π έχουν δικό τους καλό εσωτερικό ενισχυτή και οπότε δεν είναι λίγο κουλό να κουμπώνεις στο audio out 3.5mm έναν ενισχυτή?(σαν να βάζεις έναν ενισχυτή πάνω σε έναν άλλο)...με ενδιαφέρει να έχει καλό audio chip για τον σωστό διαχωρισμό του μουσικού φάσματος

(με λίγα λόγια δεν θέλω iphone+LOD)

Σε όλα τα sony μπορείς να πάρεις αυτό, και να κουμπώσεις οποιαδήποτε ενισχυτή, παρακάμπτοντας αυτόν του mp3 player. Μπορείς να τα δεις εδώ αναλυτικότερα.

Edited by kratous