kratous Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Δηλαδή τί; Βρήκες καινούριο πρώτης γενιάς; Ναι, το βρήκα σφραγισμένο μέσω αγγελίας,πριν από είκοσι μέρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 To ΝW A1000 το εχω και εγω, αλλα σαν mp3 εχει πολλα προβληματα (μπαταρια, πολυ αργη ανταποκριση, χαλια συγχρωνισμος) η ποιοτητα μουσικης πολυ καλη αλλα δεν εκανα συγκριση με το iphone αφου τα προβληματα που εχει ειναι ηδη αρκετα. Μπα τα triple.fi δεν ειναι πολυ καλυτερα απο τα ετερνα (παντα οτι εχω διαβασει), αντε ισως 5-10% και παλι καποιοι προτιμουν τα ετερνα. Πράγματι ισχύουν τα προβλήματα που λες για το NW A1000.Είχε καλό ήχο πάντως και ήταν αρκετά ανθεκτικό.Το είχα τρσιήμιση χρόνια και δεν είχε τίποτα μέχρι που μου το έκλεψαν.Βέβαια ένα ίδιο που είχε και έχει η αδερφή, της χάλασε το volume και δεν γίνεται τίποτα.Ωστόσο δεν φημίζεται γενικώς να προσέχει τα πράγματά της. :lol: Σοβαρά μιλάς ρε σύ; Για τόσο μικρές διαφορές μιλάμε; Άρα όταν και αν κάνω upgrade πρέπει να κοιτάξω αλλού.Προς τα πού όμως; Kratous θα το χω υπόψιν μου φίλε αν θελήσει κανείς mp3 player.Αν το δινες πριν 40 μέρες, θα το παιρνα όταν και πήρα με το ίδιο ποσό ένα σόνυ προοριζόμενο για δώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Πριν 40 μέρες δεν το είχα αγοράσει ούτε και ΄γω, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Πριν 40 μέρες δεν το είχα αγοράσει ούτε και ΄γω, οπότε... χαχα ΟΚ τότε:happy: Αν το θελήσει κάποιος σου σφυράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 χαχα ΟΚ τότε:happy: Αν το θελήσει κάποιος σου σφυράω Οκ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Τα Westone 3 UMX3 τί διαφορά έχουν από τα Westone 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Τα Westone 3 UMX3 τί διαφορά έχουν από τα Westone 3? "Yποτιθεται" οτι τα UMX3 προοριζονται περισσοτερο για χρηση on stage-monitoring,αλλα αυτο ειναι σχετικο,μιας και μιλαμε για ημιεπαγγελματικα,σε καθε περιπτωση,ακουστικα. Συγκρινε τα επισημα specs(Sensitivity-Impendance κυριως) Westone 3-Westone UM3X και μια δοκιμη-συγκριση http://www.earphonesolutions.com/comparison-westone-3-um3x.html Διαφορες στον ηχο υπαρχουν,αλλα τωρα ποια ειναι τα καλυτερα... και φυσικα για περισσοτερα,head-fi is your best friend! ;) Edited April 2, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) "Yποτιθεται" οτι τα UMX3 προοριζονται περισσοτερο για χρηση on stage-monitoring,αλλα αυτο ειναι σχετικο,μιας και μιλαμε για ημιεπαγγελματικα,σε καθε περιπτωση,ακουστικα. Συγκρινε τα επισημα specs(Sensitivity-Impendance κυριως) Westone 3-Westone UM3X και μια δοκιμη-συγκριση http://www.earphonesolutions.com/comparison-westone-3-um3x.html Διαφορες στον ηχο υπαρχουν,αλλα τωρα ποια ειναι τα καλυτερα... και φυσικα για περισσοτερα,head-fi is your best friend! ;) Μάλιστα. Σε ρωτάω Οδυσσέα γιατί βλέπω επίσημους retailers από Hong Kong αλλά και Βρετανία να έχουν τα UMX3 φθηνότερα σχετικά.Για να καταλάβεις μ γύρω στα 260 νομίζω μαζί με τα μεταφορικά. http://cgi.ebay.com/Westone-3-UM3X-True-Three-Way-In-Ear-Musicians-Monitor_W0QQitemZ320507098145QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item4a9fb63421#ht_6415wt_899 Σχετικά με τα Eterna έχω να κάνω ακόμη μία παρατήρηση.Αποδίδουν εκπληκτικά τα πνευστά.Τρομερά ζωντανά φυσικά και με μεγάλο εύρος.Δε γίνεται καμία σύγκριση με την αντίστοιχη απόδοση των UHP -και-σε αυτό τον τομέα.Φυσαρμόνικες, χάλικινα, σαξόφωνο είναι εμπειρία στα et;erna. Επίσης, στο βιολί και ειδικά στο βιμπράτο, στις τρίλιες και στο πιτσικάτο νομίζω ότι ακούω δαχτυλοθεσία! Αυτός είναι ο λόγος που τα θεωρώ αναλυτικά.Τουλάχιστον εν σχέσει εμ τον προκάτοχό τους στα αφτιά μου...Τώρα στο στίβο των triple fi, westone 3, UMX3 δεν ξέρω τι κάνουν και τί θεωρούνται αλλά αν σου λέει ο Godfavor να μην περιμένεις τρελές διαφορές με τα triple fi, καταλαβαίνεις... Edited April 3, 2010 by G_T_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μαλιστα-συγκρινοντας και τις επισημες MSRP της Westone μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για τη διαφορα που κανονικα πρεπει να ειναι μικρη. 230 ευρω ειναι καλα.Εγω ειχα παρει τα M-Audio IE-30(SF5) απο Ελλαδα,σ'αυτα τα λεφτα.Καπου εκει παιζουν και τα IE8,X10,Turbine Pro(απο Ελλαδα) Εγω παντως,μεχρι προτινος ειχα και μια ιδεοληψια με καποια θεματα οπως την εγγυηση κτλ και επιφυλασσομουν να δωσω τοσα χρηματα χωρις να μπορω να παω καπου και να κανω φασαρια :p, αν κατι παει στραβα.Αλλα σιγα-σιγα το ξεπερναω. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μαλιστα-συγκρινοντας και τις επισημες MSRP της Westone μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για τη διαφορα που κανονικα πρεπει να ειναι μικρη. 230 ευρω ειναι καλα.Εγω ειχα παρει τα M-Audio IE-30(SF5) απο Ελλαδα,σ'αυτα τα λεφτα.Καπου εκει παιζουν και τα IE8,X10,Turbine Pro(απο Ελλαδα) Εγω παντως,μεχρι προτινος ειχα και μια ιδεοληψια με καποια θεματα οπως την εγγυηση κτλ και επιφυλασσομουν να δωσω τοσα χρηματα χωρις να μπορω να παω καπου και να κανω φασαρια :p, αν κατι παει στραβα.Αλλα σιγα-σιγα το ξεπερναω. Έκανα λάθος.Γύρω στα 250 με 260 μαζί με την αποστολή αλλά από authorized dealers με δικαιολογημένη επιστροφή χρημάτων και κυρίως από...υπαρκτά καταστήματα. Έχεις δίκιο για τα ζητήματα εγγύησης.Δεν είναι και λίγο πράμα να πετάξεις 60, 100, 150 ή πόσο μάλλον 300 ευρώ στον κάλαθο των αχρήστων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) G_T_J δεν χρειαζεται να κοιταξεις αλλου γιατι αν εισαι ευχαριστημενος με τα ετερνα δεν υπαρχει λογος να αγορασεις και αλλα ακουστικα. Oι διαφορες απο κει και περα δεν ειναι μεγαλες μονο ισως στη λεπτομερεια λογω της τεχνολογιας του balanced armature. Αν θες να παρεις W3/UM3X σου προτεινω τα um3x καθως η ηχητικη υπογραφη των ετερνα πλησιαζει αυτη των W3 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, και ωραιο θα ηταν να ειχες μια διαφορετικη ηχητικη προσεγγιση. Διαφορες Westone 3/um3x Τα W3 εχουν μεγαλυτερο soundstage απο τα UM3X. Τα W3 εχουν μεγαλυτερο extend σε μπασο και πριμα. Tα W3 εχουν δυναμικο χαρακτηρα μουσικης ενω τα UM3X πιο soft και relaxed. Τα UM3X εχουν μεγαλυτερη εμφαση στα μεσαια και ο τραγουδιστης ακουγεται σαν να τραγουδαει διπλα σου. Tα UM3X ειναι πιο μικρα απο τα W3. Tα W3 εχουν περισσοτερο midbass απο τα UM3X. Τα UM3X εχουν ελαχιστα καλυτερο αερα και λεπτομερεια και ειναι λιγο πιο balanced. Τα W3 ειναι πιο καλα σε ροκ, ποπ, club, jazz Tα UM3X ειναι πιο καλα σε κλασικη, μουσικη με εμφαση στα φωνητικα (βασικα ο τραγουδιστης ακουγεται πιο δυνατα οχι πιο ρεαλιστικα), stage use. Βασικα αυτο που παρατηρησα με τα W3: ειναι δυσκολο να βρεις το καταλληλο fit γιατι απο οτι εχω συμπερανει ειναi oτι εχουν φτιαχτει για custom tips για το καλυτερο αποτελεσμα, οποτε χρειαζεται βαθυ "κουμπωμα" μεσα στο αυτι. Με single fangs ο ηχος ειναι μουντος με βαρυ μπασο και sibilance, ασχετα οτι ειχα πολυ καλη ηχομονωση. (Βεβαια παιζει ρολο το καθε αυτι) ΕDIT: Τα UM2, UM3X, θα βγουν και με αποσπωμενα καλωδια. Edited April 3, 2010 by Godfavor777 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ο λόγος φίλε Godfavor που μιλώ για ενδεχόμενο μελλοντικό upgrade με τα Westone είναι γιατί διάβασα ότι το fit των eterna και η λογική τοποθέτησης είναι εντελώς παρόμοια με αυτή των Westone! Με δεδομένο ότι είναι απίστευτα στα αφτιά μου, με εκπληκτική απομόνωση αλλά και άνεση γι'αυτό απλά λέω ότι ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ στο μέλλον αποφασίσω να κάνω upgrade, θα είναι με τα Westone.Προς το πα΄ρον δεν τον συζητάω καν να δώσω πολλά παραπάνω λεφτά για κάτι το οποίο είναι αμφίβολο αν θα μου δώσει το κάτι παραπάνω.Μπράβο στην Fischer Audio! Καλή σας Ανάσταση μάγκες και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε ευτυχία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Παιδiά , ψάχνω για ακουστικά έως 30 Ε , καλα δοκιμασμένα και πολυ δυνατά..:lol: Μπορω να βρω κατι σε μαγαζια "κανονικά"(πλαισιο multirama germanos κτλ) και όχι σε e-shops , e-bay , εξωτερικό κτλ; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) Παιδiά , ψάχνω για ακουστικά έως 30 Ε , καλα δοκιμασμένα και πολυ δυνατά..:lol: Μπορω να βρω κατι σε μαγαζια "κανονικά"(πλαισιο multirama germanos κτλ) και όχι σε e-shops , e-bay , εξωτερικό κτλ; Τωρα με το ξεκαθαρισμα των UHP,δυσκολο να βρεις κατι πολυ δυνατο σ'αυτα τα λεφτα.Αν διαθετεις αλλα 12 ευρω υπαρχουν τα δοκιμασμενα C551 σε κανονικο μαγαζι(αλλα στη Θεσσαλονικη) Edited April 7, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) εδω ειμαστε :) και αναρωτιεμαι πως δε το σκεφτηκε κανεις μεχρι τωρα :p But today's ear tips are the hybrid foam tips which have yet to hit the market. They are encased in an outer layer of soft, heat-activated foam and supported on the inside by a long column of thick silicon. http://www.touchmyapps.com/forums/showthread.php?479-Monster-Supertips-in-Review-The-best-foam-earphone-tip-on-the-market ενα πραγμα βεβαια δε καταλαβαινω. αφου λεει οτι ξεκολλαει η σιλικονη απο το foam γιατι δε το κολλανε με superglue? :p Edited April 8, 2010 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tugito Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπέρα έχω μελετήσει ολο το τοπικ και θα αναφερω και εγω την ιστορία και τις προτάσεις μου και αν θελετε βοηθήστε παρακαλώ γιατι ψαχνω άμεσα. Ειχα τα apple in ear headphones. O ¨ηχος επειδή ειμαι και ηχολήπτης ήταν ότι καλύτερο και ισορροπημένο έχω ακουσει μεχρι τώρα σε ψείρες (χωρις να εχω δοκιμασει ακριβά μοντέλα). Τώρα όμως χάλασε το ένα ακουστικό και επειδη τα ειχα παρει απο ebay δεν εχω απόδειξη για εγγύηση (φανταζομαι χρειαζομαι αποδειξη ε;). Oπότε τώρα ψάχνω ακουστικά με μικρόφωνο IN EAR για το iphone και δεν θελω να παρω τα ίδια γιατι το προβλημα με το να βγαινουν συνεχεια απο το αυτι ηταν ενοχλητικό. Παντως με ενδιαφερει η μουσική και το να μπορώ να απαντώ τις κλήσεις. Θελω δηλαδη πολυ γερο και οχι τιγκα χρωματισμένο ήχο και ενα mic. δεν με νοιαζει forward, pause και τετοια. Λοιπον εχω καταλλήξει στα παρακάτω: NuForce NE-7M Stereo Earphones (EUR 53,22 με ταχυδρομικά από amazon.com) Υπάρχουν αλλού να τα παραγγείλω; Φοβαμαι μην μπλεξω με τελωνεια λογο amazon.com και οχι amazon.co.uk τέλος θέλω γνώμη για τα παρακάτω : NuForce BT Sports Stereo Bluetooth Από ότι βλέπω ειναι bluetooth και δουλευουν και με το iphone και με λιγα λογια γλιτωνω καλώδια και τέτοια και έχω και την ποιότητα των Nuforce??? επιβεβαιώστε μου αν ειναι γιατί μάλλον θα προτιμήσω τα bluetooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tugito Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Βρήκα μολις ενα post του υπευθυνου της εταιρείας και αναφέρει οτι τα bluetooth δουλευουν με συμπίεση του ήχου και ότι τα NM7 είναι σαφώς καλύτερα αν σε ενδιαφέρει ο ήχος. Μπράβο του που το λέει στα ίσα. Παντως λενε σε bluetooth stereo ειναι απο τα καλύτερα.. Οποτε παραγγέλνω από http://www.nuforce-icon.eu/product.php?id_product=1 , τελική τιμή 65 ευρώ βγαίνει, προτιμώ απο το να τα παρω απο ebay.com και να μπλέξω με τελωνειο. Αναμενω γνωμες σε αυτα που ειπα και πριν παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tugito Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Wow.. τα παρήγγειλα και μετα απο 2 ώρες είχαν γινει shipped. τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Φιλε μου γενικα τα BT συστηματα εξαρτωνται απο το δικο τους κυκλωμα ενισχυσης του ηχου για να οδηγησουν τα ακουστικα.Συνεπως ο ηχος δεν μπορει να συγκριθει με μια ενσυρματη συνδεση. Οσο για την επιλογη σου ισως ειναι αργα πλεον αλλα εγω θα σου προτεινα αντι για τα NE7M,τα FA Eterna κι ενα adaptor με μικροφωνο ή σαν δευτερη εναλλακτικη τα Metro.Fi 220vi.Ακομα κι ετσι ομως θα ακουσεις διαφορες σε σχεση με τα apple. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Τα eterna δεν τα έχει φέρει ακόμα ο φίλος Ρώσος. Τα metro.fi 220vi είναι ίδιου επιπέδου?Έχουν ενσωματωμένο mic συμβατό με iphone? Για adaptor για τα eterna kαλύτερο θεωρείται το shure που έχετε αναφέρει? Μήπως το καλώδιο αν βάλεις τα eterna πάνω γίνει υπερβολικά μακρύ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tugito Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εχω adaptor ήδη απο shure, αλλα δεν ηθελα, θελω κατι αυτονομο χωρις 40 μετρα καλώδια. Λογο ήχου όπως είπα και σε συνάρτηση με budget εμπιστεύομαι απολυτα κατι review ηχοληπτών σε ξένα site οποτε προτίμησα τα Nuforce. Τέλειο ήχο θα έχουν, δεν αμφιβαλλω και δεν θελω να παω παραπανω σε budget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Τα eterna δεν τα έχει φέρει ακόμα ο φίλος Ρώσος. απ'ο,τι ειπε και ο ιδιος μεσα Μαιου θα ξαναστοκαρει Τα metro.fi 220vi είναι ίδιου επιπέδου?Έχουν ενσωματωμένο mic συμβατό με iphone? Για adaptor για τα eterna kαλύτερο θεωρείται το shure που έχετε αναφέρει? Μήπως το καλώδιο αν βάλεις τα eterna πάνω γίνει υπερβολικά μακρύ? Ευχαριστώ τα 220vi ειναι ιδιας κλασης με τα NEm7.Τα Eterna ειναι ανωτερα. Aνταπτορες δεν υπαρχουν και πολλοι.Εγω εχω βρει εναν της iGriffin,εναν της Monster κι αυτον της Shure.Ολοι προσθετουν μηκος.Τωρα το ποσο μακρυ γινεται θα μπορει να το απαντησει καλυετρα ο G_T_J Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδια θελω μια συγκριση των eterna με των CK7 που εχω. αξιζει η αλλαγη? να σημειωσω οτι μου αρεσει ο ηχος των CK7 αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο γιατι ειναι πολυ ουδετερος. ιδια τιμη κανουν πανω κατω. τα CK7 τα πηρα 73$ (shipping included) οποτε μπορει να τα πουλησω και να παρω τα eterna. αν δεν αξιζει ομως πασο. μιλαμε παντα χωρις ενισχυση ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 NTROPIC ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να ενημερώσω οτι μόλις βρήκα και πήρα τα eterna απο http://bugdenaudio.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=2 Δεν το ξέρω το site αλλά πλήρωσα με paypal οπότε νιώθω ασφαλής. 75,72 δολλάρια σύνολο είναι και λίγο φθηνότερα απο τον φίλο Ρώσο που πράγματι θα τα έχει απο μέσα Μαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 NTROPIC ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να ενημερώσω οτι μόλις βρήκα και πήρα τα eterna απο http://bugdenaudio.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=2 Δεν το ξέρω το site αλλά πλήρωσα με paypal οπότε νιώθω ασφαλής. 75,72 δολλάρια σύνολο είναι και λίγο φθηνότερα απο τον φίλο Ρώσο που πράγματι θα τα έχει απο μέσα Μαιου. Ασφαλής είσαι μη στενοχωριέσαι.Όλοι από το head fi, όσοι τεσπα τα έχουν, τα αγόρασαν από το Ρώσο και τον Ethan(Bugden Audio).Το κακό είναι όι δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα περιμένεις να έρθουν.Βάλε κανα μήνα σίγουρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts