dbekia Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 H Zagg φτιάχνει screen protectrors για κινητά με touchscreen, ποιος έγραψε ότι βγάζει ΚΑΙ πολύ καλά ακουστικά ;;; Ρε παιδιά μην πιστεύετε ΟΤΙ διαβάζετε σε site πωλήσεων, να πουλήσουν θέλουν ! Δηλαδή αν κάπου διαβάσεις " ... η Louis Vuitton λάνσαρε το πρώτο της αυτοκίνητο και αν λάβουμε υπόψην μας - την φήμη της συγκεκριμένης εταιρίας και την εμμονή της με - την λεπτομέρεια, την πολυτέλεια και την ποιότητα περιμένουμε πως θα είναι πολύ καλό ... " θα σπεύσεις να το παραγγείλεις αν το βρείς κάπου "και καλά;)" με μεγάλη έκπτωση ;;; :rotfl: Δε λέω, οι δερμάτινες γυναικίες τσάντες Louis Vuitton έχουν ποιότητα, στυλ και prestige αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ΟΤΙ και αν αποφασίσει να εντάξει στον κατάλογο των προϊόντων της η συγκεκριμένη εταιρία (για να βγάλει όσο γίνεται περισσότερα χρήματα εκμεταλευόμενη το Brand name της) θα έχει την ίδια ποιότητα με τις τσάντες της ... Αν ποτέ "έβγαζε" αυτοκίνητο :lol: η συγκεκριμένη εταιρία, το πιθανότερο είναι πως θα το κατασκεύαζε μια εκ των - China Motors - TΑΤΑ Motors η τιμή "καταλόγου" ;) θα ήταν στην κατηγορία τιμής κάποιων BMW, Mercedes και θα μπορούσες (για να πιστέψεις ότι πρόκειται για ΕΥΚΑΙΡΙΑ) "μόνο για σήμερα σε ειδική προσφορά" να το αγοράσεις στην τιμή ενός VW ;) (για να νιώσεις ότι αγοράζεις κάτι ΠΟΙΟΤΙΚΟ και συνάμα σχετικά οικονομικό) ... Ακουστικά Zagg ... Τι άλλο θα ακούσουμε ;;; "The new AH-64D Longbow Apache by NIVEA, the attack helicopter of the new era ! " :shoot::rocket::kill: Yeah baby, YEAH !!!! p.s. H Zagg ισχυρίζεται ότι το "ειδικό" φιλμ για τα screen protector της, "βασίζεται" στην ίδια πατέντα με βάση την οποία κατασκευάζεται το υλικό που προστατεύει απο μικροφθορές τα στροφία των Apache του Αμερικανικού Στρατού ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 http://www.touchmyapps.com/2009/03/11/zagg-z-buds-in-review/ δεν ειναι και (πολυ) ασχημα εξαλλου και οι Klipsch,Monstercable,Denon,Pioneer,Kenwood,NuForce αν και ασχολουνταν με συγγενες αντικειμενο,δεν ειχαν ιδιαιτερη εμπειρια στο χωρο των ΙΕΜ's,μεχρι που απεκτησαν. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Νομιζω οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες ακομα και στα 30 ευρω. Nuforce NE6, SoundMagic PL21-MP21-PL30, Head Direct RE2. Και στα 50-70 ευρω φοβερα ακουστικα οπως τα Fisher Audio Eterna-Silver Boolet, Klipsch Image S4, SoundMagic PL50, και τα κορυφαια Head-Direct RE0. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 +1 Προτιμώ να εμπιστευτώ εταιρίες που έχουν κάποια σχέση με το άθλημα (ήχος), παρά να θαμπωθώ απο διάτοντες "αστέρες" ( ;;; ) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ΙΕ8 ή Turbine Pro για τις γιορτες? Τα Turbine Pro,δεν εχουν δοκιμαστει επαρκως,αλλα με ιντριγκαρει η εγγυηση εφ'ορου ζωης Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ψηφίζω Sennheiser :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Sennheiser ΙΕ8 και απο μενα Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ισως η καλυτερη προταση στην κατηγορια τους,για τη δουλεια που τα θελεις.Μαζι μετα NuForce ne-7m Κριμα,που,απο οσο ξερω,ο Λαιος δεν τα φερνει επισημως στην Ελλαδα Thanks για την απάντηση! Έχω μόνο 2 σημεία που δεν έχω ξεκαθαρίσει για τα Image S4i. Το πρώτο είναι το πόσο ωραίο κ δυνατό μπάσο βγάζουν κ 2ο το συνολικό μήκος τους, γιατί στο engadget νομίζω, διάβαζα στο review οτι είναι κάπως κοντά. Αν δηλαδή δε φτάνει το καλώδιο να έχεις το iphone μέσα σε τσέπη, τσάντα κλπ, αλλά πρέπει να το κρατάς στο χέρι...έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 ΙΕ8 ή Turbine Pro για τις γιορτες? Τα Turbine Pro,δεν εχουν δοκιμαστει επαρκως,αλλα με ιντριγκαρει η εγγυηση εφ'ορου ζωης Ελπιζω σε ενα review οποια και απο τα δυο να παρεις!:):) Θα παραθεσω και εγω ενα αναλυτικο review των westone 3 και phonak audeo PFE, απλα θελω να εχω τα phonak καμια 2-3 μερες για να γινει πιο αντικειμενικη η συγκριση. Επισης εφτιαξα custom tips για τα westone 3 και ο ηχος μπορω να πω οτι αυξηθηκε δραματικα!! Βεβαια θελει αλλη μια διορθωσουλα γιατι με ψηλοενοχλουν, μολις θα εχω τελειο fit θα φτιαξω και το review.:D Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 τι λετε για τα νεα etymotic Hf5??? αξιζουν? 84 ευρω κανουν στο amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 τι λετε για τα νεα etymotic Hf5??? αξιζουν? 84 ευρω κανουν στο amazon Απο review που εχω δει ειναι εχουν πολυ καλη αποδοση για τα λεφτα τους. Την μουσικη την αποδιδουν αναλυτικα με ελαφρυ τονο στο μπασο, θα τα ελεγα πιο πολυ "επαγγελματικα" γιατι αποδιδουν μεγαλη λεπτομερεια. Σε συγκριση με τα ER4-S εχουν λιγοτερη λεπτομερεια αλλα λιγο περισσοτερο μπασο. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 μαλιστα ενα θεμα που με εχει αποτρεψει να αγορασω τετοιου ειδους ακουστικα σε αντιδιαστολη με τα δυναμικα ειναι επειδη χρειαζεται να αλλαζεις φιλτρακια και ειναι επιπλεον κοστος.... απο τη δικη σου εμπειρια ποσο παει το επιπλεον κοστος περιπου σε ενα χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton_Senna_1 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Η αλήθεια είναι ότι τα Sennheiser ΙΕ8 είναι απίστευτα αλλά το ίδιο και η τιμή τους... Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα πολύ αξιόπιστα ακουστικά walkman της Sony-Ericsson, που έχουν μέσα τα κινητά. Παράθεση Power is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 μαλιστα ενα θεμα που με εχει αποτρεψει να αγορασω τετοιου ειδους ακουστικα σε αντιδιαστολη με τα δυναμικα ειναι επειδη χρειαζεται να αλλαζεις φιλτρακια και ειναι επιπλεον κοστος.... απο τη δικη σου εμπειρια ποσο παει το επιπλεον κοστος περιπου σε ενα χρονο? Tα Etymotic HF5 δεν ειναι δυναμικα ακουστικα αλλα balanced armature. Στα περισσοτερα δυναμικα ακουστικα υπαρχει μια τρυπουλα στο πισω μερος του ακουστικου για να αποσυμπιεζεται ο αερας οταν κινειται το διαφραγμα. Το καλο με τα balanced armature ειναι οτι λογο της κατασκευης τους δεν εχουν διαφραγμα συνεπως κανενα προβλημα στα φιλτρα και την ηχομονωση (λογω της τρυπουλας). Δεν εχω κανενα προβλημα με τα φιλτρα στα Westone 3, 10 μηνες τωρα. Στα Phonak Audeo PFE του φιλου μου η συσκευασια εχει μεσα 2 φιλτρακια το μαυρο και το ασπρο. Εχει να κανει με την ποιοτητα που θες να ακους μουσικη με τα μαυρα φιλτρα να εχουν περισσοτερο μπασο (μια πιο fun εμπειρια), και τα ασπρα φιλτρα μια πιο αναλυτικη προσεγγιση. Το μονο προβλημα που εχω ακουσει με τα φιλτρα ειναι οτι απλα πρεπει να τα καθαριζεις. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το μονο προβλημα που εχω ακουσει με τα φιλτρα ειναι οτι απλα πρεπει να τα καθαριζεις. α για κατσε παιρνουν καθαρισμα? γιατι ειχα την εντυπωση οτι τα πετας και αγοραζεις καινουργια (απο το κερι) :!::!::!: αν ειναι ετσι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ελπιζω σε ενα review οποια και απο τα δυο να παρεις!:):) Θα παραθεσω και εγω ενα αναλυτικο review των westone 3 και phonak audeo PFE, απλα θελω να εχω τα phonak καμια 2-3 μερες για να γινει πιο αντικειμενικη η συγκριση. Επισης εφτιαξα custom tips για τα westone 3 και ο ηχος μπορω να πω οτι αυξηθηκε δραματικα!! Βεβαια θελει αλλη μια διορθωσουλα γιατι με ψηλοενοχλουν, μολις θα εχω τελειο fit θα φτιαξω και το review.:D Πώς έφτιαξες custom tips? Γενικώς σε τί καταστήματα μπορώ να πάω για να μου φτιάξουν και πόσο περίπου κοστίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 α για κατσε παιρνουν καθαρισμα? γιατι ειχα την εντυπωση οτι τα πετας και αγοραζεις καινουργια (απο το κερι) :!::!::!: αν ειναι ετσι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση :) Ναι η συσκευασια μεσα σου δινει ενα μικρο βουρτσακι, βγαζεις τα μαξιλαρακια και καθαριζεις το κυλινδρο του ακουστικου. Πώς έφτιαξες custom tips? Γενικώς σε τί καταστήματα μπορώ να πάω για να μου φτιάξουν και πόσο περίπου κοστίζουν? Τα εφτιαξα απο εναν φιλο μου που εχει ενα καταστημα που φτιαχνει ακουστικα βαρυκοοιας, μου πηρε μετρα, και τα εστειλα σε ωτορινολαρυγγολόγο. Βεβαια το αποτελεσμα δεν ειναι ευκολο καθως σε καποιο σημειο με ενοχλει, δεν εχω τελεια ηχομονωση στο δεξι αυτι και θα τα στειλω τριτη φορα για διορθωση. Η τιμη που μου πηρε ειναι 50 ευρω με δωρεαν τα μετρα. Η Westone παντως τα χρεωνει πολυ ακριβα. Αν θες να φτιαξεις πηγαινε ρωτα για αρχη σε ωτορινολαρυγγολόγο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Έχω το LG Arena και τα ακουστικά του δεν με καλύπτουν.Ως εκ τούτου, θέλω να αγοράσω καλά ακουστικά in ear για να ακούσουμε και τίποτα σοβαρό χωρίς παραμορφώσεις.Δοκίμασα στο Arena τα ακουστικά του IPOD touch και η διαφορά είναι χαώδης και σε ποιότητα και σε ένταση αλλά εκείνα δεν είναι ούτε in ear ούτε...μαύρα...:) Σημειωτέον ότι τα προορίζω κυρίως για ακρόαση rock/hard rock μουσικής. Έχετε κάποια πρόταση; Διάβασα πολλές από τις σελίδες αυτού του τόπικ και δηλώνω εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις πολλών χρηστών εδώ. Παρατηρώ ότι αναφέρετε τα Sennheiser CX 550 τα οποία είναι ψιλοαπλησίαστα εκτός να μπορεί να βρεθεί κάποια λύση οικονομικότερη με παραγγελία απ'έξω. Υπάρχει κάτι ποιοτικό σχετικά κοντά στα 550 με τιμή γύρω στο 50άρικο; (40-50 ευρώ); PS: Έχω διαβάσει τρομερά πράγματα για τα Denon AH-C360 που μπορούν να βρεθούν στο apothema.gr μόλις με 33 ευρώ! Τι λέτε;;;; ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 για να δουμε...τα altec lansing UHP 306 ειναι αξιοπρεπης ανταγωνιστης των cx550 και προσεγγιζουν την ηχητικη υπογραφη τους.Τα χρησιμοποιω στο γυμναστηριο και σε εξωτερικους χωρους και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος.Και σιγουρα ειναι ανωτερα απο τα ακουστικα που ερχονται με 3GS. http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=848 http://multirama.gr/products/product?pid=0358923&catid=060900 Μη σε ξεγελαει η χαμηλη τιμη,γυρω στα 80ε κοστιζαν κι αυτα στις αρχες καλη περιπτωση και τα Nuforce NE-7m,ή NE-6 αν δε θες το μικροφωνο http://www.nuforce-icon.eu/category.php?id_category=2 και τα 2 πιστευω πως ανταποκρινονται στις μουσικες προτιμησεις σου. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά... Για τα Altec Lansing διάβασα και κάπου πρωτύτερα καλά σχόλια.Μου κάνει εντύπωση πως έγινε και έχουν καταλήξει τόσο εξευτελιστικά φτηνά...Range συχνοτήτων γνωρίζουμε; Η τιμή τους τα κάνει άκρως δελεαστικά όπως και η διαβεβαίωσή σου ότι θα με καλύψουν βάσει της μουσικής που ακούω.Μάλλον θα τα παραγγείλω.Εξάλλου η τιμή τους επιδέχεται το οποιοδήποτε ρίσκο.Γνωρίζεις αν αυτός ο διανομέας-εταιρεία που μου έστειλες είναι αξιόπιστος; Έχεις μήπως προτάσεις και για ακουστικά με μικρόφωνο ώστε να τα χρησιμοποιώ και στις κλήσεις; Θα ήθελα ακόμη να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που φορέσω πχ τα lansing και χτυπήσει το τηλέφωνο.Για να απαντήσω θα πρέπει να βγάλω τα ακουστικά φαντάζομαι... Σε ευχαριστώ που είχες την ευγενή καλοσύνη να ασχοληθείς με το πρόβλημά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 O λογος που ειναι τοσο φτηνα ειναι το phase out απο την αγορα.Με αλλα λογια ξεστοκαρισμα.Το συχνοτικο ευρος ας μη σε προβληματιζει.Ειναι απλα νουμερα που ανακοινωνονται για λογους marketing.Το ηλεκτρονικο καταστημα με τη χαμηλοτερη τιμη ειναι οσο αξιοπιστο μπορει αν ειναι.Αν σε προβληματιζει αγοραζεις 2 ζευγαρια στα 20 ευρω + μεταφορικα κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αλλιως απο multirama που ειναι σαφως πιο αξιοπιστο ;) Ακουστικα με μικροφωνο ειναι δυσκολο να σου προτεινω καθως κατι τετοιο προυποθετει να γνωριζω οτι υπαρχει συμβατοτητα με τη συσκευη σου.Αν δεν ευθυγραμμιζονται σωστα τα rings του connector δεν θα δουλευουν και σωστα.Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο headset με υποδοχη των 3.5mm οπως αυτο http://www.fommy.co.uk/view-full-page.asp?divid=LG&model=LG+Arena+KM900&cat=Headsets&skuno=82339,αλλα θα φορτωθεις με περιττο καλωδιo Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 O λογος που ειναι τοσο φτηνα ειναι το phase out απο την αγορα.Με αλλα λογια ξεστοκαρισμα.Το συχνοτικο ευρος ας μη σε προβληματιζει.Ειναι απλα νουμερα που ανακοινωνονται για λογους marketing.Το ηλεκτρονικο καταστημα με τη χαμηλοτερη τιμη ειναι οσο αξιοπιστο μπορει αν ειναι.Αν σε προβληματιζει αγοραζεις 2 ζευγαρια στα 20 ευρω + μεταφορικα κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αλλιως απο multirama που ειναι σαφως πιο αξιοπιστο ;) Ακουστικα με μικροφωνο ειναι δυσκολο να σου προτεινω καθως κατι τετοιο προυποθετει να γνωριζω οτι υπαρχει συμβατοτητα με τη συσκευη σου.Αν δεν ευθυγραμμιζονται σωστα τα rings του connector δεν θα δουλευουν και σωστα.Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο headset με υποδοχη των 3.5mm οπως αυτο http://www.fommy.co.uk/view-full-page.asp?divid=LG&model=LG+Arena+KM900&cat=Headsets&skuno=82339,αλλα θα φορτωθεις με περιττο καλωδιo Κατάλαβα. Όχι, τι να λέμε είναι πολύ δελεαστικό το 20αρικάκι των Άλτεκ(μαζί με τα μεταφορικά 25) που είναι δύσκολο να αντισταθώ.Άλλωστε βλέπω ότι υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.Θα τα παραγγείλω άμεσα. Ο λόγος που σε ρώτησα για την αξιοπιστία αυτού του itsmart είναι επειδή βλέπω ότι έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να είναι το κλασσικό itshop.Πάντως, βλέπω ότι έχει στο 50άρικο και τα altec lansing 336 που τα παρουσιάζει πολύ καλύτερα αν και αν επρόκειτο να δώσω τελικά 50 ευρώ, θα σκεφτόμουν σοβαρά και τα CX 550... Για τα περί συμβατότητας του τηλεφώνου μου έχεις δίκιο.Παρέλειψα να σου πω όμως ότι κατά τα φαινόμενα δεν έχει ιδιαίτερες παραξενιές αφού ταιριάζουν απόλυτα-και σε λειτουργία κλήσης τηλεφώνου-τα hands free του IPHONE 3GS οπότε ό,τι κάνει στο IPHONE κάνει και σε μένα. Για την ηλιθιοδέστατη ερώτησή μου αν πρέπει να βγάζω τα ακουστικά όταν δέχομαι κλήσεις ώστε να μπορέσω να μιλήσω έχεις απάντηση; :D Σ'εχυαριστώ και πάλι και χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 -τα 336 εχουν λιγοτερο μπασο και γενικα δεν αναδεικνυουν τη μουσικη που προτιμας.Απεφυγε τα καλυτερα. -τι να σου πω για το itsmart,δεν εχω ακουσει κατι ιδιαιτερο.Κι εγω σκεφτομαι να παραγγειλω απο κει τα turbine pro.Οπως εγραψα ειναι οσο αξιοπιστο μπορει να ειναι. -αν δουλεουν τα "made for iphone" τοτε προτεινω σοβαρα τα nuforce 7m.Ακριβοτερα ομως. -δεν εχεις καποια απλα ακουστικα προχειρα να το δοκιμασεις?Λογικα μπορει να κατευθυνει τον ηχο στα ακουστικα(αντι για το earpiece του Arena),αλλα και παλι θα πρεπει να μιλας απο το μικροφωνο του κινητου,οποτε θα ναι λιγο ακομψο.Συνεπως θα ειναι προτιμοτερο να τα βγαζεις. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χαχαχα! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ...Τα ακουστικά στ'αφτιά και το κινητό στο στόμα...Γραφικότητες...Όσο περίεργο και αν σου φανεί δεν έχω 3,5άρι άλλο ακουστικό αυτή τη στιγμή.Ξέμεινα και ας έχουν περάσει μία ντουζίνα τέτοια από τα χέρια μου τα τελευταία 2 χρόνια..... Τα NuForce είναι ακριβότερα και δεν τα βρήκα και σε εγχώριο κατάστημα απ'όσο έψαξα.Μόνο απ'έξω φαντάζομαι. Προς το παρόν καλυπτόμαστε λοιπόν με τα Altec και βλέπουμε μελλοντικά.Τα παραγγέλνω.Αν θες περίμενέ με για να μάθεις και συ(μαζί με μένα) την αξιοπιστία του itsamrt.Η νεκροψία θα δείξει.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παραγγέλθηκαν.Για να δούμε. Για τα 336 πάντως διαφημίζει αεριζόμενο ηχείο για απόδοση υψηλής ποιότητας μπάσων.Τα παρουσιάζει σαν τα 'απόλυτα' ακουστικά. Τέλος πάντων.Δεν θέλω να 'καώ' και να κάψω άλλο αυτό το θέμα.Καταντώ τραγικά απαιτητικός με τον ήχο και ας κατάντησα να ακούω μουσική από το...Arena. Προηγουμένως είχα φροντίσει να σπάσω ένα IPOD classic και να μου κλέψουν ένα SONY walkman NW A-1000.Και τα 2 κορυφαία στην κατηγορία τους... Άντε να δούμε και τα ALTEC. Σ'ευχαριστώ για όλα φίλε μου και μόλις με το καλό τα παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις από την εξυπηρέτηση. PS:Τώρα συνειδητοποίησα τι θέλεις να παραγγείλεις εσύ από αυτούς...Είσαι μουρλός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts