Jump to content

[S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

kountoura
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντε να χαρω εγω,,γιατι μονο ετσι μπορει να γινει συγκριτικο με τις δυο συσκευες!περιμενουμε πληροφοριεες για μπαταρια και γενικα για total comparison

Τι να κάνω που με καθυστέρησε το public. Εμφάνιζε διαθεσιμότητα χωρίς να υπάρχει. Όχι ότι και οι άλλοι το είχαν. Από σήμερα δίνουν διαθεσιμότητα.

• Απαντήσεις 718
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλτε δίπλα-δίπλα το Mate και το S8. Δείτε οθόνες. Γελάστε. :)

129026.png?1640591734

Αν και νομίζω ότι πάει στο κεντρικό θέμα αυτό τι εννοείς ακριβώς φίλε;

τι εννοεις φιλε μου,,για γινε ποιο αναλυτικος να δουμε τις διαφορες και τις εντυπωσεις σου!

Μετά από επαναφορά!

Απίστευτα νούμερα! Εγώ δεν έχω φτάσει ποτέ 8. Ήσουν σε Wi-Fi ή και σε 4G?

Απίστευτα νούμερα! Εγώ δεν έχω φτάσει ποτέ 8. Ήσουν σε Wi-Fi ή και σε 4G?
Περίπου 4 ώρες σε 4g τα υπόλοιπα Wi-Fi, 10 ώρες σε περιοχή με χάλια σήμα, aod και gps κλειστά, φωτεινότητα στο αυτόματο. Γενικά πιάνω 6-7 ώρες αλλά μετά την επαναφορά είδα βελτίωση και στη μπαταρία αλλά και στη σπιρτάδα του τηλεφώνου.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και νομίζω ότι πάει στο κεντρικό θέμα αυτό τι εννοείς ακριβώς φίλε;

τι εννοεις φιλε μου,,για γινε ποιο αναλυτικος να δουμε τις διαφορες και τις εντυπωσεις σου!

Ναι, καλύτερα ταιριάζει στο κεντρικό θέμα απλά απάντησα στα παιδιά παραπάνω που το συζητούσαν.

Η οθόνη του Mate 10 Pro είναι κατά πολύ κατώτερη όταν τις βλέπεις δίπλα δίπλα με το S8. Τα είχα προχθές στα χέρια μου κι έφαγε τεράστιο κράξιμο ο κολλητός που έδωσε 800€ για να πάρει αυτό το "πράμα".

129026.png?1640591734

Περίπου 4 ώρες σε 4g τα υπόλοιπα Wi-Fi, 10 ώρες σε περιοχή με χάλια σήμα, aod και gps κλειστά, φωτεινότητα στο αυτόματο. Γενικά πιάνω 6-7 ώρες αλλά μετά την επαναφορά είδα βελτίωση και στη μπαταρία αλλά και στη σπιρτάδα του τηλεφώνου.

επαναφορα ετσι γιατι ηταν επιλογη σου,η εκανες το Update που βγηκε σε μερικους εως τωρα?

επαναφορα ετσι γιατι ηταν επιλογη σου,η εκανες το Update που βγηκε σε μερικους εως τωρα?
Επιλογή μου ήταν. Με το patch Νοεμβρίου είναι το τηλέφωνο. Τώρα τελευταία δεν πήρα update.

Δύο μερούλες λιώσιμο στο facebook με Wi-Fi και πολύ λίγα δεδομένα. Μια χαρά οι χρόνοι, όμως γιατί η αδράνεια συσκευής τόσο ψηλά? Οκ, ας μην τα θέλω και όλα δικά μου

7699be44e7ae9b2637c9c10f989e888b.jpgd04daf76b6faf8928b02f1ee152e1c37.jpg

PS: Με patch Δεκεμβρίου.

Edited by magiktigra

Σήμερα πήγα το κινητό στο σέρβις γιατί είχε θέμα με την μπαταρία έπεφτε απίστευτα γρήγορα είχα φτάσει σοτ 3 ώρες περίπου.....

Αφού πήγα εκεί μου είπαν θα χρειαστεί κανονικά 1 ώρα αλλά για καλύτερα αποτελέσματα άστο 2 με 3 ώρες....

Πήγα μετά από 3 ώρες κ μου λένε άστο άλλες 3 γιατί ακόμα το ψάχνουν οκ λέω...

Αφού πέρασαν τόσες ώρες πήγα τελικά ξανά,έτοιμο μου λέει είχε θέμα το λογισμικό του βάλαμε το τελευταίο με φορμάτ που γίνεται μόνο εδώ κ τώρα είναι εντάξει έβγαλε μου λέει 3 ώρες YouTube με 25 % μόνο απώλεια μπαταρίας.....

Άντε να δούμε λέω.....Κ όντως το κινητό τώρα είναι στο 48% με 3 ώρες κ 11 λεπτά σοτ νομίζω είναι μια χαρά για αρχή για να δούμε στην πορεία....

Πάντως εγώ είχα επάνω με clean install το τελευταίο λογισμικό αλλά σερνόταν τώρα μια χαρά.....

Με βλέπω να το πηγαίνω εκεί για να μου περάσουν το όρεο όταν βγει.....

Απλα να βαζεις την χωρα για την οποια προοριζεται η συσκευη σου.
I Want To Believe

Σήμερα πήγα το κινητό στο σέρβις γιατί είχε θέμα με την μπαταρία έπεφτε απίστευτα γρήγορα είχα φτάσει σοτ 3 ώρες περίπου.....

Αφού πήγα εκεί μου είπαν θα χρειαστεί κανονικά 1 ώρα αλλά για καλύτερα αποτελέσματα άστο 2 με 3 ώρες....

Πήγα μετά από 3 ώρες κ μου λένε άστο άλλες 3 γιατί ακόμα το ψάχνουν οκ λέω...

Αφού πέρασαν τόσες ώρες πήγα τελικά ξανά,έτοιμο μου λέει είχε θέμα το λογισμικό του βάλαμε το τελευταίο με φορμάτ που γίνεται μόνο εδώ κ τώρα είναι εντάξει έβγαλε μου λέει 3 ώρες YouTube με 25 % μόνο απώλεια μπαταρίας.....

Άντε να δούμε λέω.....Κ όντως το κινητό τώρα είναι στο 48% με 3 ώρες κ 11 λεπτά σοτ νομίζω είναι μια χαρά για αρχή για να δούμε στην πορεία....

Πάντως εγώ είχα επάνω με clean install το τελευταίο λογισμικό αλλά σερνόταν τώρα μια χαρά.....

Με βλέπω να το πηγαίνω εκεί για να μου περάσουν το όρεο όταν βγει.....

Και μένα έτσι φίλε μου,πρέπει να πέσει λάδωμα εκεί για να στην αλλαξουν

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό!5323b266b070305fc7ae1050c4c4bf3f.jpgc6f354ec557011733bc72d5f3ae891f6.jpg

Εσύ φίλε μου είπαμε από άλλον πλανήτη η συσκευή σου

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο μερούλες λιώσιμο στο facebook με Wi-Fi και πολύ λίγα δεδομένα. Μια χαρά οι χρόνοι, όμως γιατί η αδράνεια συσκευής τόσο ψηλά? Οκ, ας μην τα θέλω και όλα δικά μου

7699be44e7ae9b2637c9c10f989e888b.jpgd04daf76b6faf8928b02f1ee152e1c37.jpg

PS: Με patch Δεκεμβρίου.

Και μια μέρα και 8 ώρες!!πολύ δυνατό νούμερο! εξωπραγματικη η συσκευή σου!μακάρι να πιάσει και η δικιά μας καμιά φορά τέτοιο νούμερο!

Με χρήση WiFi είμαι και εγώ στα νούμερα που αναφέρθηκαν, επειδή φορτίζω στο 20 συνήθως είμαι στις 7.30 ώρες σταθερα απο το καλοκαίρι.

Παιδιά αυτά τα αποτελέσματα είναι καλά; έχω δικαρτο.

http://i63.tinypic.com/nwgbdd.jpg

http://i65.tinypic.com/2f06ir5.jpg

Μια χαρά είσαι φίλε μου, προχωρά

• 3 weeks later...

Πραγματικά η μπαταρία σε wifi και χαμηλή σχετικά φωτεινότητα δεν καταλαβαίνει τίποτα..

Συνεχόμενη χρήση 4μιση σχεδόν ώρες browsing, έλεγχος και ανταλλαγές αρχείων με τους συνεργάτες.

Όλα είναι ανοιχτά, χωρίς μειώσεις σε αναλύσεις κλπ. Απλά δουλεύω με το κινητό και το pc δίπλα, στο wifi με την φωτεινότητα να είναι κάπου στο 35%.

6 μήνες περίπου πλέον η συσκευή, καμία επαναφορά, καμία "βελτιστοποίηση", ποτέ κλείσιμο :)d97a01ed27fc3a642618413584982266.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Πραγματικά η μπαταρία σε wifi και χαμηλή σχετικά φωτεινότητα δεν καταλαβαίνει τίποτα..

Συνεχόμενη χρήση 4μιση σχεδόν ώρες browsing, έλεγχος και ανταλλαγές αρχείων με τους συνεργάτες.

Όλα είναι ανοιχτά, χωρίς μειώσεις σε αναλύσεις κλπ. Απλά δουλεύω με το κινητό και το pc δίπλα, στο wifi με την φωτεινότητα να είναι κάπου στο 35%.

6 μήνες περίπου πλέον η συσκευή, καμία επαναφορά, καμία "βελτιστοποίηση", ποτέ κλείσιμο :)d97a01ed27fc3a642618413584982266.jpg

Το 4:15 είναι σερί από την στιγμή που το έβγαλες από πρίζα?δηλ μέχρι να πάει στο 50% δεν το αφήσες από χέρι?εγώ πάντα στο 50% μου βγάζει στο 3ωρο το πολύ,χωρίς να είμαι από το 100 με το κινητό στο χέρι αλλά να έχω και τηλεφωνήματα και καμιά φωτό! Τον εξυνος έχεις έτσι?

Το 4:15 είναι σερί από την στιγμή που το έβγαλες από πρίζα?δηλ μέχρι να πάει στο 50% δεν το αφήσες από χέρι?εγώ πάντα στο 50% μου βγάζει στο 3ωρο το πολύ,χωρίς να είμαι από το 100 με το κινητό στο χέρι αλλά να έχω και τηλεφωνήματα και καμιά φωτό! Τον εξυνος έχεις έτσι?

Όχι στο χέρι κυριολεκτικά, στο stand δίπλα μιας και είχα δουλειά παράλληλα με το pc Και το κινητό.

Κατευθείαν από την φόρτιση, 4:15 ώρες χρήση, σύνολο ήταν 4:30 λειτουργίας.

Εγώ σε νορμάλ χρήση είμαι σταθερά 2 γεμάτες μέρες και 5+ ώρες οθόνη.

Εξαίρεση αυτή η φορά, αλλά με εντυπωσίασε!

Υγ. Ναι exynos

Edited by nikos523

Όχι στο χέρι κυριολεκτικά, στο stand δίπλα μιας και είχα δουλειά παράλληλα με το pc Και το κινητό.

Κατευθείαν από την φόρτιση, 4:15 ώρες χρήση, σύνολο ήταν 4:30 λειτουργίας.

Εγώ σε νορμάλ χρήση είμαι σταθερά 2 γεμάτες μέρες και 5+ ώρες οθόνη.

Εξαίρεση αυτή η φορά, αλλά με εντυπωσίασε!

Υγ. Ναι exynos

Οκ φίλε μου!2 μέρες γεμάτες εννοείς 48ωρο ? Γιατί πολλοί τα μπερδεύουν και το υπολογίζουν 24ωρο και κατι ψιλά ακομα και το λένε δύο μέρες ενώ δεν είναι! Εμένα να πάει στο 29ωρο με τον χρόνο που λες!

Οκ φίλε μου!2 μέρες γεμάτες εννοείς 48ωρο ? Γιατί πολλοί τα μπερδεύουν και το υπολογίζουν 24ωρο και κατι ψιλά ακομα και το λένε δύο μέρες ενώ δεν είναι! Εμένα να πάει στο 29ωρο με τον χρόνο που λες!
2 μέρες γεμάτες.

Σήμερα το πρωί βγήκε από την φόρτιση, αύριο αργά το βράδυ θα μπει ξανά ή το πρωί (40-48 ώρες δηλαδή).

Όπως και να χει, κάθε σενάριο χρήσης έχει διαφορετικά νούμερα. Ευχαριστημένος εγώ μέχρι τώρα :)

• The title was changed to [S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία