Jump to content

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ROAMING ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/06/2017

minas6600
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει να κάνει με μιζέρια. Τυγχάνει να ταξιδεύω και για 2-3 μέρες εξωτερικό. Γιατί να πρέπει κάποιος ας πούμε να πληρώσει 8 ευρώ αν π.χ. μόνο θέλει να μιλήσει κάποια λεπτά και να στείλει λίγα μηνύματα; Θέλω να πω πως για πολύ κόσμο το roaming θα γίνει τελικά ακριβότερο, ενώ σκοπός του Κανονισμού ήταν να γίνει φθηνότερο.

Επίσης, πονηρή πρακτική της Vodafone (γι' αυτό είμαι κριτικός απέναντι στην πολιτική) ήταν και η αυτόματη ενεργοποίηση του Daily Travel Pack. Πολύς κόσμος μπορεί να μιλούσε ελάχιστα όταν ήταν στο εξωτερικό και χρεωνόταν αρκετά κάθε μέρα, ειδικά όσοι δεν ασχολούνται πολύ με το κινητό ή την τεχνολογία και δεν γνωρίζουν τις χρεώσεις ή πως να το απενεργοποιήσουν.

σόρυ αλλα η πιθανότητα η wind να ακολουθήσει αλλη πολιτική αγγίζει το μηδεν....

Συμφωνώ ειναι εξαιρετικά δυσκολο, αν όμως το κάνει..προσωπικά τον cu αριθμό μου θα τον πάω αλλού μόνο και μόνο γι'αυτον το λογο.

@kotsianis7 ίσως γνωρίζεις ή έχεις ακούσει ότι υπάρχουν - πλέον- δεκάδες χιλιάδες Ελληνες που εργάζονται - παροδικα ή μόνιμα- σε χώρες της ΕΕ και θελουν να κρατήσουν για ευνόητους λόγους τον ελληνικό αριθμό τους, κυρίως για τις εισερχόμενες . Πέρα από τους φοιτητές (που πάντα υπηρχαν).

Edited by stefanos1999

ούτε οι εισερχόμενες δεν τους νοιάζουν καλά καλά.

αρκεί να δεις ποιος σε παίρνει και καλείς πίσω με το ευρωπαικό νούμερο.

άμα είναι πρόοδος να πληρώνω 8ευρώ την εβδομάδα την υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσεων στην ουσία, τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

ΥΓ με 20 ευρώ συμβόλαιο, που είναι λιγότερο απο το αθροιστικό ποσό που έδινα Ελλάδα+Ευρωπαική κάρτα, θα έχω πλέον 3gb + απεριόριστες κλήσεις/SMS απο/προς τη χώρα βάσης όταν ταξιδεύω ΠΑΝΤΟΥ στην ΕΕ με ευρωπαική σιμ.

για Ελλάδα το viber να είναι καλά πλέον...

Edited by NaGR

αρκεί να δεις ποιος σε παίρνει και καλείς πίσω με το ευρωπαικό νούμερο.

άμα είναι πρόοδος να πληρώνω 8ευρώ την εβδομάδα την υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσεων στην ουσία, τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

8ευρω την εβδομάδα που ζητάει η Vodafone για "αναγνώριση κλήσεων" είναι όντως πολλά.

Edited by stefanos1999

Τώρα σοβαρά, περίμενε κανείς ότι θα δώσουν στα καρτοκινητά τη χρήση των πακέτων στο εξωτερικό; Να βάλω εγώ ας πούμε στο φοιτητικό μου πχ τα 1200' και τα 600 MB και να κάνω χρήση όπως κάνει και ο postpaid που πληρώνει 50άρια και 100άρια τον μήνα, κάθε μήνα; Καλώς ή κακώς, όχι, δεν υπάρχει η ίδια μεταχείριση. Αν ήμουν postpaid θα διαμαρτυρόμουν που ο καρτοκινητός δίνει ψίχουλα και παίρνει ίδιες παροχές, λόγω ειδικών προσφορών. Και στην τελική, αν θέλετε τόσα προνόμια, κάντε συμβόλαιο με ονομαστική τιμή άνω των 65 ευρώ, σε όποιον από τους 3 παρόχους θέλετε, για να έχετε δωρεάν τη χρήση του πακέτου σας. Μίρλα, μιζέρια και γκρίνια συνεχώς, χωρίς ουσία. Αυτό έχω να πω.

Επίσης, σοβαρά τώρα, πάτε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό μια φορά τον χρόνο και "τσιγκουνεύεστε" να δώσετε 8 ευρώ για ομιλία, sms και mb;;:wacko: Λες και σας έδιναν και προχθές 300 mb, 100' εξερχόμενες, δωρεάν εισερχόμενες όσες ώρες θέλετε και αυτά τα sms.

Συμφωνώ πως ούτε κι εμένα μου αρέσει αυτή η τακτική εξαναγκασμού που ακολούθησαν και η VF και η Cosmote, αλλά έτσι είναι. Δώστε 8 ή 6 ευρώ και θα έχετε κινητό. Αν τσιγκουνεύεστε, απλά πάρτε 5 λεπτά εισερχόμενων και κλείστε το κινητό. Το να ψιρίζουμε την μαϊμού και να λέμε: Α, εμένα το roaming μου έβγαινε 4 ή 5 ευρώ τη βδομάδα και τώρα 8, ε, είναι λίγο μίζερο. Για 2 και 3 ευρώ να γίνεται όλο αυτό το θέμα, είναι κάπως. Συν το ότι οι παροχές που δίνουν πλέον με αυτά τα πακέτα και η VF και η Cosmote είναι ΠΟΛΥ περισσότερες.

Υ.Γ.: Ναι, και για τους 3 παρόχους ισχύουν αυτά που λέω.

+άπειρο

Συμφωνώ απόλυτα σε κάθε λέξη από το παραπάνω.

Εγώ δεν θα βγω στο εξωτερικό. Ο αδερφός μου όμως που ταξιδεύει πάρα πολύ συχνά, και έχοντας χαλάσει πολλά χρήματα για ημερήσια πακέτα, ωφελημένος θα είναι. Και μία ημέρα να κάτσει, αν με 8€ μπορεί να χρησιμοποιεί τα πακέτα που έχει από εδώ όσο θέλει, μια χαρά είναι. Ναι, αν ήταν δωρεάν θα ήταν καλύτερα. Αλλά είναι αυτό ακριβώς που λέει παραπάνω , πως εκεί που ξόδευε 5€ θα ξοδέψει 8. Ωστόσο για να ξοδέψει 5€ έκανε ελάχιστη χρήση.

πάντως μου κάνει εντύπωση - και το εχω ξαναγραψει καπου αλλου- ότι άλλες εταιρείες κινητής στο εξωτερικό ανοίγουν την περιαγωγή στα καρτοκινητα εφαρμόζοντας εθνικό τιμολόγιο για την εε...

π.χ. Vodafone cyta κυπρου....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

πάντως μου κάνει εντύπωση - και το εχω ξαναγραψει καπου αλλου- ότι άλλες εταιρείες κινητής στο εξωτερικό ανοίγουν την περιαγωγή στα καρτοκινητα εφαρμόζοντας εθνικό τιμολόγιο για την εε...

Ομοίως και η Vodafone-ΝL, τα καρτοκινητά πακέτα της ισχύουν και σε περιαγωγη εντός Ε.Ε

Edited by stefanos1999

για πακέτα δεν ξέρω στην cyta τι ισχύει, αυτό που τσέκαρα ήταν οι χρεώσεις χωρίς πακετα 7 ευρώ λεπτά το λεπτό ομιλίας 2 ευρώ λεπτά το μήνυμα, δεν ειναι άσχημα για ευρωπη συν δωρεάν εισερχόμενες......

και ΜΤΝ επίσης

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Είναι αλήθεια πως το προηγούμενο, αυτό δηλαδή που ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα, καθεστώς, έχει ευνοήσει αρκετά όσους διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στο εξωτερικό. Σκεφτείτε πως εγώ ήμουν ένα εξάμηνο Γερμανία και χρησιμοποιούσα μόνο την ελληνική SIM, τη γερμανική την είχα διακοσμητική. Όταν ερχόμουν Ελλάδα, τότε χρησιμοποιούσα τη Γερμανική, με συνέφερε περισσότερο!

Ο νέος Κανονισμός έχει δικλείδες για την εξασφάλιση της εύλογης χρήσης και την αποτροπή αυτών των πρακτικών. Η Vodafone απλά προσπαθεί να παρακάμψει τις νέες χαμηλότερες χρεώσεις, όπως έκανε ή επιχείρησε να κάνει στο παρελθόν και με το αυτομάτως ενεργοποιούμενο Daily Travel Pack.

αν ςφαρμοζε εθνικές χρεώσεις στο εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα έχανε και δεν θα ξεκοβε τα κινητα αππ χρήση στο εξωτερικό ..... οι εθνικές χρεώσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον ειναι ακριβές..... 0.65 ομιλια 0.19 μήνυμα

Υπαρχει κανείς με καρτοκινητο Ολυμπιακος ή International που να τπυ ήρθε sms που να λεει οτι απο 1/6 θα υπαρχουν αλλαγές στο roaming;

Ή και με Ελτα ή και με taza.

Edited by stefanos1999

Έλαβα και γω το μήνυμα από το Vodafone σήμερα το πρωί. Σπουδαστής Αγγλίας εδώ και 3 χρόνια τώρα.

Η GiffGaff πάντως θα επιτρέπει το roaming κανονικά. Και οι τιμές της πολύ χαμηλότερες της Vodafone. Αν δεν ήθελα να κρατήσω το παλιο μου νουμερο, θα καταργούσα τη Voda

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Μια ζωή η Βονταφον η ακριβότερη ήταν, τώρα θα αλλάξει;

Ακριβότερη από τι;

Άλλο ένα πακέτο έχει βγει στην αγορά, φθηνότερο με λιγότερες παροχές

Edited by XP130TD

Νομιζω οτι στα κοσμοτε καρτοκινητα ειναι αρκετα ξεκαθαρο οτι πρεπει να αλλαξεις προγραμμα και δεν ειναι απλα ενα πακετο το 6 ευρω/7 ημερες. Στην βοντα δεν ειμαι σιγουρος γιατι και η ιδια η βοντα δεν ειναι, μια μιλαει για πακετο και μια για προγραμμα. Το σιγουρο ειναι και στις 2 εταιρειες οτι το υπαρχον καθεστως σταματαει να ισχυει. Μενει να δουμε την γουιντ και την κυπριακη πως θα χειριστουν τις καρτες τους.

Η κοσμοτε ειναι αρκετα πιο ξεκαθαρη

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/allages_stis_xreoseis_periagogis_EUData.pdf

Edited by XP130TD

• Administrators

Διαγράφτηκαν πολλά μηνύματα.

Επαναλαμβάνω πως το trolling δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους.

Είναι η τελευταία φορά που το γράφω δημόσια. Αν παρατηρηθεί ξανά το ίδιο φαινόμενο θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζεται από τους όρους (προσωπική σύσταση και ενδεχόμενα κυρώσεις).

δεν τρεφω, απλα βλεπω τι μπορει να γινει , ολες οι επιλογες σιγουρα θα εχουν αυξημενο κοστος σε σχεση με την σημερινη κατασταση, αυτο ειναι σιγουρο. Η απατη της καταργησης των χρεωσεων περιαγωγης τωρα αποκαλυπτεται, τουλαχιστον στις καρτες

δεν τρεφω, απλα βλεπω τι μπορει να γινει , ολες οι επιλογες σιγουρα θα εχουν αυξημενο κοστος σε σχεση με την σημερινη κατασταση, αυτο ειναι σιγουρο. Η απατη της καταργησης των χρεωσεων περιαγωγης τωρα αποκαλυπτεται, τουλαχιστον στις καρτες

αναμενόταν για τα καρτοκινητά.

αναμενόταν για τα καρτοκινητά.

Κανεις λαθος, στην αγγλια καμια εταιρεια δεν τα καταργει στις καρτες. Γιατι να αναμενοταν για την ελληνικη αγορα μονο? Δεν το καταλαβαινω

Πως αντεχει να το κανει η Three UK, με χρεωση 3 σεντς/λεπτο, 2 σεντς/σμσ και 1 σεντ/ΜΒ και δεν αντεχει κοτζαμαν βοντα?

Κανεις λαθος, στην αγγλια καμια εταιρεια δεν τα καταργει στις καρτες. Γιατι να αναμενοταν για την ελληνικη αγορα μονο? Δεν το καταλαβαινω

για την Ελλαδα εννοω αναμενοταν.

παντως οχι σε τέτοιο βαθμό (8ευρω/εβδομαδα- 32ευρω/μήνα) μονο και μονο για να δεχεσαι εισερχομενες κλησεις.

Edited by stefanos1999

Και μιλαμε και για βοντα, που στην μιση ευρωπη ειναι θυγατρικες της

ε και τι σημασια εχει? αλλες τοσες εχει το DT αλλα και αυτοι το ίδιο έκαναν

Edited by stefanos1999

Δεν διαφωνω, δεν τα εχω μονο με την βοντα, και η κοτε τα ιδια ειναι ...... Το καρτελ που λεγαμε....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...