stefanos_79 Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2005 Το cd παιδια μου άρεσε αρκετά καλες μελωδίες και φωνητικα ικανοποητικά μιας και ο αγαπητός moby περα απο το γεγονος οτι μας εχει πείσει ότι μπορει να παιξει ότι μουσικη γουσταρει αλλά και μπορει να τραγουδάει κιολας :). Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Kai emena mou arese arketa,olos o diskos fisika to Lift Me Up einai tromero kai den mou aresei pou to lew,giati sinithws ayta ta tragoudia aloiononte grigora!tha deixsei! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ο moby παιζει ο ιδιος στα ηχογραημενα οργανα στα cd του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Τα περισσοτερα ειναι δικα του Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 To LIFT ME UP einai ontos eksairetiko tragoydi... :up: Tora ta ypoloipa kommatia toy diskoy den ta exo akoysei akoma :rolleyes: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Με το πρώτο άκουσμα, δε μπορώ να πω οτι μ' άρεσε ιδιαίτερα. Μόνο το Lift Me Up μου έκανε εντύπωση. Ειδικά στο 2ο CD, παραλίγο να με πάρει ο ύπνος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 τελικα τι λεει ρε παιδια..??? αξιζει το cdακι...(γιατι αυτα του moby θελουν και λιγο χρονο...) το πρωτο singlaκι μου αρεσε αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.... ασε που το 18 σε συγκριση με το play δεν με ξετρελανε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Umts Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μετριες εντυπωσεις... Περιμενα κατι πολυ καλυτερο, Φταιει μαλλον οτι μετα το κορυφαιο "PLAY" και τα singles της δεκαετιας 90, οι προσδοκίες μου ήταν πολυ μεγαλυτερες.. Anyway, γνωρίζει κανεις αν θα μας επισκεφτεί φέτος για live ο Moby?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Metrio mou fanike...wraia einai to lift me up,spider kai dream about me... Krima to perimena ligo kalutero... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 το πηρα και γω τελικα παιδες.... καλουτσικο μου φανηκε.... σε μερικα σημεια μου αρεσε πιο πολυ απο το 18.... το προβλημα του moby ειναι οτι δεν μπορει να "ξεφυγει" απο το στυλακι του.... χρειαζεται ανανεωση με αλλα λογια.... παντως δεν ειναι ασχημο το cd στο συνολο του....ακουγεται ευχαριστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγω έχω ήδη ξεχωρίσει το Spiders, το Raining Again, το Lift Me Up και το Beautiful Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRpan Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Από αυτό το album μου αρέσει πάρα πολυ το lift me up. Είνα τέλειο! :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: Παράθεση http://match-wizard.com/images/users/sevelob/small_photo1107118969622.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts