Butera Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Σε σκούρο μπλε το κουπόνι ισχυε έως το μεσημέρι Και στο μαύρο μπαίνει το κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 To κουπόνι μπαίνει μια χαρά Αξίζει η τιμή(265€) πιστεύτε όσοι το έχετε; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 για πλακα αξιζει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 To κουπόνι μπαίνει μια χαρά Αξίζει η τιμή(265€) πιστεύτε όσοι το έχετε;Το ερώτημα δεν είναι αν αξίζει, εδώ η απάντηση είναι ναι. Το ερώτημα είναι τι version στέλνει το gearbest? Τουλάχιστον απ όσο το έψαξα δεν υπάρχει global version με 4GB και να είναι dual SIM. Μόνο κινέζικες εκδόσεις. Οπότε δεν ξέρω αν είναι κινέζικη έκδοση και απλά τα έχουν περάσει Ευρωπαϊκή ρομ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το ερώτημα δεν είναι αν αξίζει, εδώ η απάντηση είναι ναι. Το ερώτημα είναι τι version στέλνει το gearbest? Τουλάχιστον απ όσο το έψαξα δεν υπάρχει global version με 4GB και να είναι dual SIM. Μόνο κινέζικες εκδόσεις. Οπότε δεν ξέρω αν είναι κινέζικη έκδοση και απλά τα έχουν περάσει Ευρωπαϊκή ρομ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Global version λένε +Playstore + B20...... +Multilanguge Κομπλέ λοιπόν Πήρα το.μπλε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Το ερώτημα δεν είναι αν αξίζει, εδώ η απάντηση είναι ναι. Το ερώτημα είναι τι version στέλνει το gearbest? Τουλάχιστον απ όσο το έψαξα δεν υπάρχει global version με 4GB και να είναι dual SIM. Μόνο κινέζικες εκδόσεις. Οπότε δεν ξέρω αν είναι κινέζικη έκδοση και απλά τα έχουν περάσει Ευρωπαϊκή ρομ. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk η dual sim vky l29 ειναι η global εκδοση , η ευρωπαικη ειναι η μονοκαρτη vky l09.και απο το επισημο site https://consumer.huawei.com/en/phones/p10-plus/specs/ δειχνει οτι και οι 2 εκδοσεις βγαινουν σε 4-64 και 6-128 Memory επιλογες.Το θεμα ειναι αλλο.Σε ελληνικα σκρουτζομαγαζα για παραδειγμα https://www.kaizershop.gr/huawei-p10-64gb-dual-dazzling-blue-eu?search=p10%20 πουλανε το p10 την dual εκδοση , και παρολο που στην ονομασια του κινητου εχουν κοτσαρει ενα EU στην διευκρινηση των χαρακτηριστηκων γραφει οτι ειναι η vky l29 παγκοσμια εκδοση του.Η ερωτηση ειναι η παγκοσμια εκδοση χαιρει εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας ??? :worry: Edited July 6, 2018 by Lensman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 η dual sim vky l29 ειναι η global εκδοση , η ευρωπαικη ειναι η μονοκαρτη vky l09.και απο το επισημο site https://consumer.huawei.com/en/phones/p10-plus/specs/ δειχνει οτι και οι 2 εκδοσεις βγαινουν σε 4-64 και 6-128 Memory επιλογες.Το θεμα ειναι αλλο.Σε ελληνικα σκρουτζομαγαζα για παραδειγμα https://www.kaizershop.gr/huawei-p10-64gb-dual-dazzling-blue-eu?search=p10%20 πουλανε το p10 την dual εκδοση , και παρολο που στην ονομασια του κινητου εχουν κοτσαρει ενα EU στην διευκρινηση των χαρακτηριστηκων γραφει οτι ειναι η vky l29 παγκοσμια εκδοση του.Η ερωτηση ειναι η παγκοσμια εκδοση χαιρει εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας ??? :worry: OXI ......... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) OXI ......... κατι δεν μου κολαει celtic.στο mate 10 pro dual που ειναι δικαρτη παγκοσμια εκδοση vky l29 , ειναι αυτη που πωλειται επισημα απο τα μεγαλα καταστηματα της χωρας.πωτς γκενεν ατο ? οκ λαθος μολις ειδα οτι και οι δυο εκδοσεις ειναι global στο συγκεκριμενο μοντελο. Edited July 6, 2018 by Lensman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εγώ ειμουν μεταξύ του να το αγοράσω από πλαίσιο (προσφορά 399€ ασημένιο 6gb ram 128gb rom) η να το πάρω από το gearbest 306€ το μαύρο με τα 4gb ram 64gb rom. Όταν βγήκε το κουπόνι για τα 262 € έπαθα σοκ και το παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Χάρηκα τόσο πολύ που ξέχασα να βάλω priority line και τώρα η παραγγελία είναι σε hold μέχρι να το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εγώ ειμουν μεταξύ του να το αγοράσω από πλαίσιο (προσφορά 399€ ασημένιο 6gb ram 128gb rom) η να το πάρω από το gearbest 306€ το μαύρο με τα 4gb ram 64gb rom. Όταν βγήκε το κουπόνι για τα 262 € έπαθα σοκ και το παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Χάρηκα τόσο πολύ που ξέχασα να βάλω priority line και τώρα η παραγγελία είναι σε hold μέχρι να το φτιαξουν Αν το πάρεις με ΒΡ post Έρχονται χωρίς προβλήματα τελωνείου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 η dual sim vky l29 ειναι η global εκδοση , η ευρωπαικη ειναι η μονοκαρτη vky l09.και απο το επισημο site https://consumer.huawei.com/en/phones/p10-plus/specs/ δειχνει οτι και οι 2 εκδοσεις βγαινουν σε 4-64 και 6-128 Memory επιλογες.Το θεμα ειναι αλλο.Σε ελληνικα σκρουτζομαγαζα για παραδειγμα https://www.kaizershop.gr/huawei-p10-64gb-dual-dazzling-blue-eu?search=p10%20 πουλανε το p10 την dual εκδοση , και παρολο που στην ονομασια του κινητου εχουν κοτσαρει ενα EU στην διευκρινηση των χαρακτηριστηκων γραφει οτι ειναι η vky l29 παγκοσμια εκδοση του.Η ερωτηση ειναι η παγκοσμια εκδοση χαιρει εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας ??? :worry:Λίγο που το έψαξα ακόμα, η έκδοση l29 με τα 4gb που πουλάει το gearbest είναι έκδοση που προορίζεται για την αγορά της λατινικής Αμερικής. Εφόσον υποστηρίζει όλες τις μπάντες και δεν είναι κινέζικη έκδοση, μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω τι διάφορες μπορεί να έχει στο λογισμικό με την Ευρωπαϊκή έκδοση, αλλά αν λάβουμε υπόψιν την τακτική της Huawei με άλλα μοντέλα της, οι διάφορες είναι ασήμαντες. Οπότε νομίζω το κινητό σε αυτή την τιμή είναι κλοπή! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Λίγο που το έψαξα ακόμα, η έκδοση l29 με τα 4gb που πουλάει το gearbest είναι έκδοση που προορίζεται για την αγορά της λατινικής Αμερικής. Εφόσον υποστηρίζει όλες τις μπάντες και δεν είναι κινέζικη έκδοση, μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω τι διάφορες μπορεί να έχει στο λογισμικό με την Ευρωπαϊκή έκδοση, αλλά αν λάβουμε υπόψιν την τακτική της Huawei με άλλα μοντέλα της, οι διάφορες είναι ασήμαντες. Οπότε νομίζω το κινητό σε αυτή την τιμή είναι κλοπή! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Κλοπή Εννοείται Με Belgium Registered Από Gearbest Ξερουμε αν Περνάνε τελωνείο; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Αν το πάρεις με ΒΡ post Έρχονται χωρίς προβλήματα τελωνείου Belgium registered εννοείς? Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν θα το ρισκάρω. Θα περιμένω μέχρι αύριο που θα κου απαντήσουν στο ticket μου για να έρθει με priority direct mail να μην έχω την έννοια τελωνειου. Όπως και να έχει πάντως δόξα το θεό την έβαλα σε pause/hold την παραγγελία οπότε δεν αγχωνομαι. Εγώ θα επιμεινω στην ερώτηση με για τα sot. Δεν είναι τίποτα δύσκολο ρε παιδιά. Αύριο πχ να μπει κάποιος το βράδυ αφοτου θα έχει χρησιμοποιείσει το κινητό όλη μέρα και να μας πει ένα screen on time και πόση μπαταρία του έχει μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Θα το τσεκάρω αύριο μια και θα σου πω για σοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 https://forum.xda-developers.com/p10-plus/how-to/p10-plus-battery-thread-t3600058/page20 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Κλοπή Εννοείται Με Belgium Registered Από Gearbest Ξερουμε αν Περνάνε τελωνείο; Παρέλαβα ένα τάμπλετ αυτή την εβδομάδα χωρίς πρόβλημα με Belgium registered και γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι. Τώρα για 100% δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εγώ σήμερα θα αποφασίσω αν έρθω στην παρέα σας, αν ισχύει ακόμα το κουπόνι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Για εμένα ποτέ Belgium registered Για 4€ που κάνει συνήθως το priority line ούτε καν να το σκέφτεστε. Υπάρχουν 100αδες περιπτώσεις που το Belgium registered έχει περάσει τελωνείο. eu priority line δεν περνάει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Για πείτε κανα καλό τζαμάκι χωρίς halo , όχι full face Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Sot... 4h40m με 31% της κατανάλωσης της μπαταρίας ένα παιχνίδι που έπαιζα κ το φορτισα στο 13%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Οπότε περίπου μιάμιση ώρα επαιζες παιχνίδι από το συνολικό χρόνο οθόνης. Πολύ καλά νουμερα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 5 ώρες χρήση SOT Not bad Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές στη μέρα μου, και με βγάζει ασπροπρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Καλά εννοειται πως έχει πολύ μεγάλη μπαταρία. Οπότε και θα έχει και καλή αυτονομία. Το θέμα είναι ότι σε γενικές γραμμές το έχουν χαντακωσει σαν κινητο στα reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ναι το είχα δει αλλά δεν είναι έτσι. Προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο που δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν θέμα είναι ότι σε φουλ χρήση με ενοχλεί λίγο η θερμοκρασία του. Δεν έχω πιάσει αλλά κινητά σε τέτοιο βαθμό για να συγκρίνω, απλά το λέω ως γενική εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 To NFC δουλεύει σωστά για ασύρματες πληρωμές;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts