filakspi Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ξέρουμε πότε θα πάρουμε το Oreo update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 προς το παρόν, update b171: 3D photos, volte & vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 προς το παρόν, update b171: 3D photos, volte & vowifi Και cloud και επισης κατι που προσωπικα μου φανηκε πολυ χρησιμο σε περιπτωση που διαγραψεις καμια φωτο καταλαθος, εχει τον προσωρινο τενεκε! Αν θες εντος μηνα, επαναφερεις σβησμενη φωτογραφια! Το VoWifi/VoLTE δεν το ειχα δει!! Ωραιος! Αν και ακομα δεν το υποστηριζει η Cosmote, και για να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα πηγαινα για να περασουν το καταλληλο software, με δεδομενο οτι καθυστερουν στις επομενες αναβαθμισεις. Εσενα ειναι branded;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Και cloud και επισης κατι που προσωπικα μου φανηκε πολυ χρησιμο σε περιπτωση που διαγραψεις καμια φωτο καταλαθος, εχει τον προσωρινο τενεκε! Αν θες εντος μηνα, επαναφερεις σβησμενη φωτογραφια! Το VoWifi/VoLTE δεν το ειχα δει!! Ωραιος! Αν και ακομα δεν το υποστηριζει η Cosmote, και για να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα πηγαινα για να περασουν το καταλληλο software, με δεδομενο οτι καθυστερουν στις επομενες αναβαθμισεις. Εσενα ειναι branded;; ωραίο αυτο με τις φωτό, την έχω πατήσει αρκετες φορες. το τηλ. δεν είναι branded, πάντως ούτε η vodfone υποστηρίζει τα καινούργια καλούδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 ωραίο αυτο με τις φωτό, την έχω πατήσει αρκετες φορες. το τηλ. δεν είναι branded, πάντως ούτε η vodfone υποστηρίζει τα καινούργια καλούδια... Το θεμα για μενα δεν ειναι μονο αν θα τα υποστηριζει. Το θεμα ειναι αν θα θελω να το υποστηριζει με κοστος τις αργοπορημενες αναβαθμισεις. Απλα δεν ειναι σιγουρος αν θα μπορουσα μεσω firmware finder να τις περναω χωρις να εχω καποιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Το θεμα για μενα δεν ειναι μονο αν θα τα υποστηριζει. Το θεμα ειναι αν θα θελω να το υποστηριζει με κοστος τις αργοπορημενες αναβαθμισεις. Απλα δεν ειναι σιγουρος αν θα μπορουσα μεσω firmware finder να τις περναω χωρις να εχω καποιο θεμα προτιμώ την ασφάλεια του ΟΤΑ update ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios3d Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 προς το παρόν, update b171: 3D photos, volte & vowifi Εγω εχω το Β162, γιατι;cosmote.:mad: Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εγω εχω το Β162, γιατι;cosmote.:mad: Γιωργος Αν είναι branded από την cosmote θα αργήσει λίγο γιατί θα πρέπει να επεξεργαστεί οι αυτή το νέο update της huawei πριν στο πασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios3d Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αν είναι branded από την cosmote θα αργήσει λίγο γιατί θα πρέπει να επεξεργαστεί οι αυτή το νέο update της huawei πριν στο πασάρει. Απο Κοτσοβολο, καρτοκινητο cosmote. Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Απο Κοτσοβολο, καρτοκινητο cosmote. Γιωργος Τότε δεν ξέρω φίλε γτ κ γω από κωτσοβολο το πήρα. Πάντως κι εγώ από firmware finder την πέρασα. Δεν έχει καιρό που ανέβηκε όμως οπότε υπομονή. Εσένα το wifi calling λειτουργεί ωστόσο; γιατί νμζ πως αν δεν το πας στην cosmote, απλά θα έχεις την επιλογή αλλά δεν θα είναι ενεργοποιημενο από τον παροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα απο ενημερωσεις και απο καμερα πως τα παει ; (Huawei P10 Plus) με ενδιαφερει η αγορα του. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα απο ενημερωσεις και απο καμερα πως τα παει ; (Huawei P10 Plus) με ενδιαφερει η αγορα του. Ειναι σε πολυ καλα επιπεδα νομιζω. Απο καμερα επισης πολυ καλα. Αν σε ενδιαφερει ειδικα και η καπως καλλιτεχνικη φωτογραφια, εχει πολλες επιλογες χωρις καθολου κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ειναι σε πολυ καλα επιπεδα νομιζω. Απο καμερα επισης πολυ καλα. Αν σε ενδιαφερει ειδικα και η καπως καλλιτεχνικη φωτογραφια, εχει πολλες επιλογες χωρις καθολου κοπο. Δηλ τι εννοεις χωρις καθολου κοπο χωρις τον μη αυτοματο χειρισμο της καμερας ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Δηλ τι εννοεις χωρις καθολου κοπο χωρις τον μη αυτοματο χειρισμο της καμερας ; Εννοω πως εχει ετοιμα modes για πιο καλλιτεχνικες φωτογραφιες. Πχ Silky water για να δινεις κρεμωδη υφη σε νερο και συννεφα, Car light trails για να πιανεις τις γραμμες των φωτων απο τα αυτοκινητα και διαφορα αλλα. Εκτος απο τα κλασσικα πλεον Portrait mode, Wide aperture και τετοια. Δηλαδη αν δεν θες να μπλεξεις με το φουλ manual, εχει αρκετες επιλογες για να πειραματιστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εννοω πως εχει ετοιμα modes για πιο καλλιτεχνικες φωτογραφιες. Πχ Silky water για να δινεις κρεμωδη υφη σε νερο και συννεφα, Car light trails για να πιανεις τις γραμμες των φωτων απο τα αυτοκινητα και διαφορα αλλα. Εκτος απο τα κλασσικα πλεον Portrait mode, Wide aperture και τετοια. Δηλαδη αν δεν θες να μπλεξεις με το φουλ manual, εχει αρκετες επιλογες για να πειραματιστεις. εκείνο πάντως που κάνει τη διαφορά, είναι οι δυνατότητες ρύθμισης που προσφέρει ο manual χειρισμός της κάμερας. καποιες dslr θα τις ζήλευαν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 καλησπερα. θελω να αγορασω το dual sim ξερει καποιος αν υπαρχει προβλημα στην εγγυηση τα καταστηματα στο skroutz γραφουν EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Παίδες καλησπέρα , σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από το p10 ,σας δουλεύει το wificalling όσοι έχετε cosmote ? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Παίδες καλησπέρα , σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από το p10 ,σας δουλεύει το wificalling όσοι έχετε cosmote ? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Νμζ δεν το υποστηρίζει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Νμζ δεν το υποστηρίζει ακόμα.Έχεις cosmote ,δεν σου χει την επιλογή ακόμα ;στο p10 δουλεύει άψογα πάντως Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Έχεις cosmote ,δεν σου χει την επιλογή ακόμα ;στο p10 δουλεύει άψογα πάντως Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Και cosmote έχω, και την επιλογή έχω. Απλά ακόμα η cosmote δεν υποστηρίζει το μοντέλο. Μόνο το p10 για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εχει παρει κανεις ακομα την Β171 ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εχει παρει κανεις ακομα την Β171 ΟΤΑ; ναι, εδώ και αρκετες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 ναι, εδώ και αρκετες μέρες. Χωρις καθουλου σπρωξιμο; Περιεργο, εγω ακομα το ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Χωρις καθουλου σπρωξιμο; Περιεργο, εγω ακομα το ψαχνω! Εγώ το είχα σπρώξει από την πρώτη μέρα μέσω FF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Χωρις καθουλου σπρωξιμο; Περιεργο, εγω ακομα το ψαχνω! κάποια στιγμή, νομίζω 13 ή 14 του μήνα εμφανίσθηκε ως διαθέσιμη ΟΤΑ και την εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts